Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W tym temacie piszcie w jakiej gazecie i na której stronie napisali o Orlando Bloomie?

"Dziewczyna" -najnowsza na stronie 28 jest małe zdjęcie Orlanda z krótką notatką o nim.

koa222

Ed_ka jeśli już jesteśmy w temacie "Zmierzhu" i wampirów, to jakiego aktora albo aktorkę chciałabyś zobaczyć w roli wampira? (nie tylko w "Zmierzchu", chodzi mi o jakikolwiek film o wampirach, gdyby jeszcze kiedyś mieli taki kręcić) oprócz oczywiście Antonia, bo on już kiedyś grał wampira, i mi się bardzo spodobał w tej roli, wyglądał atrakcyjnie i groźnie ;)

koa222

W najnowszym "Elle" jest artykuł o Hugh Lauriem ("Dr House") i dwa duże zdjęcia, w "Pani" duże zdjęcie na dwie strony Russella Crowe'a i artykuł na dwie strony z kilkoma mniejszymi zdjęciami. "Glamour" - str. 168 - zdjęcie Colina Firtha, a na 96 - Kate Winslet. W "To & owo" jest świetne, ekstrawaganckie zdjęcie Christiana Bale'a (ma na nim makijaż i paznokcie pomalowane na czarno). O Orlandzie niczego nie ma, podobnie jak w "Życiu Na Gorąco".

koa222

Angelina pasowalłby mi do wampirzycy;)
Gorzej z facetem. Ten Pattisson ma nawet pasujacą urodę jeszcze jak go wymalują....Może Christian Bale właśnie tylko włosy mu doczepić

EM_DE_KE_AS

Skoro mowa o horrorach to właśnie przeczytałam bardzo miłą dla mnie informację o moim ulubionym aktorze Seanie Beanie, który zagra główną rolę właśnie w horrorze dziejącym się w średniowieczu. Są nawet dwa zdjęcia z planu:
http://www.filmweb.pl/Pierwsze+zdj%C4%99cia+z+diabelskiego+horroru+z+Seanem+Bean em,News,id=52071

""Black Death" to opowieść o rycerzu Ulricu (Bean), który trafia do wioski, w której śmiertelne żniwo zbiera dżuma. Bohater odkrywa, że przywódczyni lokalnej społeczności, Langdiva (Van Houten), weszła w pakt z diabłem i zajęła się nekromancją." Miałabyście ochotę pójść na taki film do kina? Mnie fabuła wydaje się bardzo interesująca:-)

Euhenia_2

Przejrzałam dziś "Glamour" z Katie Holmes na okładce oraz „Świat seriali” i nic nie ma. "Gala" - ta sama co przed tygodniem (wydanie dwutygodniowe). Oraz "Hot" z dwoma filmami do wyboru „Malowany welon” z Edwardem Nortonem(czytałam książkę na podstawie której nakręcili ten film i była świetna, dlatego kupiłam "Hot" z "Malowanym welonem". Mam nadzieję, że film będzie równie dobry co książka :-)) i „Sztuka zrywania” z Jennifer Aniston w atrakcyjnej cenie 7,99 zł. W czasopiśmie piszą o:
- str.6 – 7 – zdjęcia Natalie Portman, Keiry Knightley, Evy Longorii, Halle Berry, Pameli Anderson w artykule "Gwiazdorski ekoszał"
- s.8-18 – moda
- s.18 - bardzo duże zdjęcie Agnieszki Cegielskiej
- artykuły o modzie i makijażach,
- s. 28-31 – dużo zdjęć i artykuł o Cameron Diaz
- później znów moda
- zdjęcia między innymi Lady Gagi i Mishy Barton
- fryzury: Vanessy Hudgens, Drew Barrymore, Kelly Osbourne, Fergie. O Orlandzie nie napisali.

Euhenia_2

SHOW:

Na okładce Kammel z Niezgodą (koniec ich miłości)
- w środku:
Angelina jolie, Joanna Liszowska
Artykuł o dzieciństwie Izy Miko
Edyta Górniak (mąż nadal o nią walczy)
Borys Szyc i jego kobiety
Andrzej Grabowski - będzie się żenił
Doda - kręci z 3 partnerami
Britney - zdjęcia z plaży
Salma Hayek zdjęcia z plaży - jak w Party sprzed tygodnia
Sylwia Gliwa Sharon Stone,
Matthew McConnaghey
Kasprzykowski i Tamara
Jacyków - tęskini za prtnerem
Artykuł o Angie - nie ma kryzysu
Wywiad z Bartoszem Węglarczykiem
Ranking o najbardziej "brzydkich" rozstaniach - bez klasy - Mel Gibson, E.Górniak, Tom Cruise i Nicole Kidman, Mel.B, Marcinkiewicz, Samusionek, J. Aniston
style gwiazd - sylwia gliwa, prokop, dorota deląg, szyc, M.Wiktoria Wałęsa, Anna prus (kto to taki?), Charlize theron, żona Kurzajewskiego, Jess Alba, Halle Berry, Dalej - doda, fajkowska, dancewicz, burzyńska, liszowska, skrzynecka, kayah, Maysia sadowska, kozuchowska, torbicka, ola kwaśniewska i cielecka - pisza że bez stylu...
E. Herbuś, Popielewicz, Vaneska Hudgens i jessica biel - w strojach kąpielowych,
Fotka penelope cruz
lenny kravitz,gwen stefani,
heidi klum i seal, andy garcia britney , patricia Arquette - tarasy przy ich domach
zapowiedź koncertu lenny'ego kravitza w Polsce
nowe filmy na dvd: w sieci kłamstw, mała moskwa, zgon na pogrzebie
artykuł o farrah fafcett walczącej z rakiem
Potem fotki z imprez: adamczyk, stenka, katarzyna herman, szapołowska, kręglicka, popielewicz, zielińska, koterski,
Horoskop - fotki - Andersz, żebrowski, wachowicz, łukasz garlicki, julia roberts, kinga preis, brad pitt, ania dąbrowska christian bale, drew barrymore, tarantino, hanna lis,
zdjęcie przy krzyżówce: Scarlett Johannson
herzigowa, sophie marceau, penelope cruz, diane kruzger, sharon stone,
pazura z pazurową, weronika marczuk pazura, szyc - zmienil fryz

Nie ma orlanda

EM_DE_KE_AS

Aha tele świat - nie ma orlanda też

EM_DE_KE_AS

Ed-ka wielkie dzięki za sprawdzenie tych gazetek:-). Co za bieg okoliczności Koa i ja także kupujemy "Teleświat" :-).

W najnowszym "Bravo" jest artykuł o Orlando Bloomie i Mirandzie Kerr. Są ich zdjęcia na stronie tego magazynu(podobno szykują się do ślubu :-():
http://www.bravo.pl/magazyn/bravo/bravo-nr-122009/ida,442462/

Ed-ka , w tym artykule z Bloomem "Sposób na faceta" jest też zdjęcie Angeliny Jolie i Brada Pitta. Jest jeszcze jedno zdjęcie Blooma w mundurze z filmu "Main Street". Jest także plakat Roberta Pattinsona, artykuł o Taylorze Lautnerze wilkołaku ze "Zmierzchu". Poza tym Britney Spears, Kate Perry, David Beckham, Doda, Lady Gaga, Hugh Laurie, Rihanna, cała strona o Eminemie, dwie strony o tancerzach "You can dance", Taylor Swift, Kate de Luna, Lenka- wywiad, zdjęcie Alfonsa Herrery. Piszą o kinowych premierach: "Transformers: Zemsta upadłych", "12 Rund" oraz "Narzeczony mimo woli".

Euhenia_2

Euhenia dzięki za informację o filmie z Seanem Beanem - z chęcią obejrzałabym "Black Death", fabuła jest przekonująca i ciekawa i w dodatku akcja toczy się w średniowieczu, a Sean pasuje do filmów z tego okresu. Akcja dzieje się na tle śmiertelnej choroby - dżumy - tym bardziej film będzie wstrząsający i przyciągnie widza.

Dziękuję za przejrzenie gazet.
Już trochę słyszałam o filmie "Malowany welon", to pewnie jakiś romans osadzony w ubiegłym wieku? Jak będzie w telewizji to może go obejrzę, bo przed kupieniem go z "Hot" "odstraszają" mnie trochę główni aktorzy - Liev Schreiber i Naomi Watts :) (średnio za nimi przepadam). Ale może Tobie Euhenia się spodoba, mam nadzieję, że napiszesz później, czy jest warty obejrzenia :-) Jeśli Tobie się spodoba, to go obejrzę.

Ed_ka dzięki za sprawdzenie "SHOW".
"Artykuł o Angie - nie ma kryzysu" - podobno ona i Brad chcą uciąć wszelkie plotki na ten temat i zamierzają się pobrać w lecie.
"Anna prus (kto to taki?)," - a mnie zastanawia kto to jest Sylwia Gliwa ;) Co jakiś czas słyszę to nazwisko.
"Ranking o najbardziej "brzydkich" rozstaniach - bez klasy" - jeszcze bym dołączyła Reese Witherspoon i jej byłego męża - Ryana Phillippe. Najpierw zrobił się zazdrosny o to, że Reese zdobyła oscara (to był pierwszy kryzys w ich związku), a później zaczął ją zdradzać. Przyjamniej teraz jest wreszcie szczęśliwa będąc z Jakiem Gyllenhaalem.
"pazura z pazurową," - fajnie brzmi; a ich dzieci to będą "pazurki" ;)

"W najnowszym "Bravo" jest artykuł o Orlando Bloomie i Mirandzie Kerr. Są ich zdjęcia na stronie tego magazynu(podobno szykują się do ślubu :-():" - ostatnio pojawiło się kilka plotek na temat ich przyszłego ślubu, zaczęło się od tego, że na festiwalu, na który Orlando przyszedł z Mirandą, ktoś zauważył na jej palcu pierścionek, zaczęto zadawać Mirandzie pytania na ten temat, chyba czuła się niezręcznie bo później zdjęła ten pierścionek. Sprawa jest zagadkowa. Jednak niedawno wreszcie osobiście przyznała: "Nie mam żadnego pierścionka zaręczynowego, nie wierzcie zawsze w to co czytacie":
http://justjared.buzznet.com/2009/06/03/miranda-kerr-engagement-ring/

koa222

pazura z pazurową," - fajnie brzmi; a ich dzieci to będą "pazurki" ;) - hehe a jak to dopiero fajnie brzmi;)

Euhenia dzięki za sprawdzenie "Bravo", ja nie miałam możliwości bo z prezentem.

Ja kupuję różne programy ale częściej Tele świat. ALBO TELE TYDZIEŃ.To zależy - wiadomo od czego;)
Pozdrawiam

koa222

Koa, dzięki za wyjaśnienie tego nieporozumienia ze ślubem Orlanda z tą całą Mirandą. Odetchnęłam z ulgą :-).

""pazura z pazurową," - fajnie brzmi; a ich dzieci to będą "pazurki" ;)" - Badzo zabawne :-).

Obejrzałam już "Malowany welon". Bardzo mi się podobał. Edward Norton świetnie zagrał. Głównie dla niego warto ten film zobaczyć(nabrałam przez to ochoty na obejrzenie jeszcze jakiś innych filmów z tym aktorem:-)). Poza tym ładna muzyka w tle i przepiękne krajobrazy Chin. Akcja filmu rozgrywa się w latach dwudziestych XX wieku. Co mnie bardzo ucieszyło scenariusz jest wierny książce Somerseta Maughama. Jak będzie w telewizji warto obejrzeć tę adaptację. Polecam :-).

"Ja kupuję różne programy ale częściej Tele świat. ALBO TELE TYDZIEŃ.To zależy - wiadomo od czego;)" - ... od tego czy piszą o Twoich ulubieńcach. Też tak mam :-). Kiedyś próbowałam się "przerzucić" na "Teletydzień", ale tak przywykłam do "Teleświata", że zawsze wracałam do tej ostatniej gazetki :-).
Również pozdrawiam :-).

Przejrzałam dziś dodatki z programem telewizyjnym do "Rzeczpospolitej", "Gazety Wyborczej" oraz "Dziennika Polskiego" i nie ma Orlanda, niestety.

Euhenia_2

Wielkie dzięki za polecenie tej strony „Whowdatedwho”. Interesująca, chociaż – podobnie jak Ty- nie wierzę w to, by Ci aktorzy naprawdę spotykali się z tymi wszystkimi dziewczynami, które im się przypisuje. Pod Bean`em jest tylko 7 kobiet(bo w porównaniu z Colinem Farrellem (36 pań)- wypada blado:-)), ale one wszystkie(choć nie wszystkie są na zdjęciach, ale część z nich widziałam na innych stronach z Seanem) są bardzo podobne do siebie, najwidoczniej Sean preferuje tylko jeden typ urody kobiecej. Poza tym stronka jest bardzo aktualna, bo pod Colinem Farrellem wymienili nawet naszą Alicję wraz ze zdjęciem:-):
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/colin-farrell.htm

Niestety żadna z tych przepięknych sukien Audrey Hepburn nie przypomina mojej:-) . Moja kreacja jest dopasowana na biuście, a poniżej marszczona i delikatnie się rozszerza ku dołowi.

„Jak nie do "Zmierzchu" to może Angelina będzie pasować do następnej części "Underworld", tam grały naprawdę stare wampiry :-)” – O właśnie:-)

„Natomiast według mnie do roli wampira pasowałby Keanu Reeves, bo jest anemiczny i oszczędny w ruchach i blady, a wampiry właśnie takie są” – Rzeczywiście ten aktor by świetnie pasował, nawet do „Zmierzchu”. Ma ładne klasyczne rysy, a tam wampiry są niewiarygodnie wręcz piękne. Trzeba by go może tylko trochę wyretuszować makijażem:-).

„Podobnie jak Daniel. W jednym z wywiadów przeprowadzonych tuż po premierze "Quantum Of Solace" delikatnie żałował, że nie mógł pokazać trochę więcej ciała ;)” –Naprawdę? A wydawało mi się, że Daniel jest raczej nieśmiały. Podobno był niezadowolony z tego, że pierwszą część Bonda z nim promowało zdjęcie z plaży, na którym był ubrany tylko w spodenki:-). Ciekawe czy Orlanda też nie krępują takie sceny? Pattinsona za to bardzo, o czym obie czytałyśmy :-).

„"Myślę, że Daniel też ma w sobie to coś. Koa, a czy Craig zajął też kiedyś pierwsze miejsce w tym rankingu magazynu "Hello"?" – z tego co wiem, to chyba nie zajął jeszcze nigdy pierwszego miejsca w "Hello", ale od kilku lat trzyma się dzielnie w pierwszej dziesiątce.” – Z całą pewnością dla wielu Brytyjek jest najatrakcyjniejszym mężczyzną. Niedawno czytałam, że wyprodukowano w pewnej cukierni lody z jego podobizną, po przeprowadzeniu sondy wśród klientów, kogo najchętniej by lizały i schrupały, zwyciężył właśnie Daniel:-). Pewnie o tym słyszałaś? Ciekawe co o tym sądzi sam Daniel?

„Jakbyś chciała sobie kupić taki zegarek, to które zdjęcie Orlanda chciałabyś mieć na tarczy?”- Chciałabym mieć jego fotkę z trzeciej części „Piratów z Karaibów”. Wyglądał chyba najlepiej w tej części , bo nosił ciemne ubranie i nie był taki chudy jak w pierwszej:-). Najchętniej umieściłabym na tarczy te fotografie:
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=844&pos=4
http://www.orlandobloomwebworld.com/cpg132/displayimage.php?album=809&pos=23
A Ty Koa, jakie byś chciała mieć zdjęcia Orlanda na tarczy takiego zegarka?

„Euhenia czy zauważyłaś, że zlitowali się i puszczają teraz MacGyvera pół godziny wcześniej?” - 23:30 to też dla mnie bardzo późno i tak nie będę oglądać:-(.
Wielkie dzięki za stronę o Richardzie Deanie Andersonie. Bardzo mi się podoba na tym zdjęciu:
http://www.flixster.com/actor/richard-dean-anderson-photos/richard-dean-anderson -10145213
Czytałam kiedyś o nim, że jak starał się o rolę w tym serialu. Przyszedł na spotkanie z producentami, chyba nawet dobrze nie wiedział kim będzie ten ”MacGyver” , potem usiadł na krześle wziął scenariusz do ręki i sięgnął po okulary, i podobno właśnie poprzez taki prosty gest spodobał się filmowcom, którzy go natychmiast zatrudnili:-). Pewnie dlatego, że serial opowiadał o kimś inteligentnym, a ktoś kto nosi okulary wydaje się być od razu bardziej oczytany i mądrzejszy:-). Ja przynajmniej nie wyobrażam sobie by ktokolwiek inny mógł kiedykolwiek zagrać MacGyvera lepiej od Richarda Dean Andersona, chociaż czekam z niecierpliwością na kinową wersję „MacGyvera”. Mam nadzieję, że tym razem filmowcom się powiedzie ten projekt.

„Euhenia dzięki za informację o filmie z Seanem Beanem - z chęcią obejrzałabym "Black Death", fabuła jest przekonująca i ciekawa i w dodatku akcja toczy się w średniowieczu, a Sean pasuje do filmów z tego okresu.” – Jestem strasznie szczęśliwa: nie dość, że mój ukochany aktor wreszcie gra w większej produkcji, to jeszcze w filmie, którego akcja osadzona jest w mojej ulubionej epoce:-). Dam znać jak będzie znana data premiery „Black Death”. Sama nie mogę się go już doczekać. Treść „Czarnej śmierci”(bo chyba tak ten tytuł przetłumaczą)jest bardzo interesująca. Myślę, że film będzie opowiadał o tej wielkiej epidemii dżumy, która wybuchła w 1347 roku w Europie. Wybiła 1/3 mieszkańców Europy, a gdy dotarła ona do Polski w latach 1349 - 1350 wyniszczyła - według ówczesnych historyków - prawie połowę ludności (!). Wtedy uważano tę chorobę za karę boską, ponieważ nawet najbardziej wymyślne leki na nią nie pomagały. Ciekawa jestem, jak ten film pokaże tę epokę, zwłaszcza, że to horror:-). Myślę, że nawet stroje ówczesnych lekarzy mogą przyprawiać o lęk, bowiem nosili oni taką maskę na twarzy, która przypomina ptaka z olbrzymim dziobem, w którym umieszczano jakieś olejki wonne pozwalające znieść tym medykom zapach rozkładających się zwłok, ponieważ tak wielu ludzi umierało w tym czasie, że nie nadążano z ich chowaniem. Poza tym doczytałam na „filmwebie”, że bohaterowie (w tym Sean, jako rycerz Ulric) tego filmu mają zbadać w jaki sposób władca jednej z wiosek potrafi wyleczyć swoich mieszkańców z tej okropnej choroby. Jak się później mają dowiedzieć ów człowiek zawarł pakt z siłami zła. Myślę, że tak przerażająca fabuła stanowi świetny materiał na prawdziwie mrożący krew w żyłach horror :-).

„Nie wiedziałam, że ma kasztanowe włosy, wyglądają tak, jakby były w kolorze ciemny blond (może akurat widziałam tylko takie zdjęcia, gdzie ten kasztan nie rzucał się w oczy)ale to i lepiej, moim zdaniem kasztanowe włosy są bardzo interesujące; w związku z tym dodają Robertowi niezwykłego wyglądu.” – Mnie też się wydawało na początku, że jest ciemnym blondynem, ale jak się przyjrzałam innym jego fotkom to jednak stwierdziłam, że są kasztanowe, jak u bohatera książki Meyer, którego zresztą gra :-). To bardzo rzadki typ urody.

„Poza tym do twarzy mu w czarno-białych kolorach” – Mnie również się podoba tak ubrany oraz jeszcze w niebieskim garniturze, bo ten kolor podkreśla kolor jego włosów i bardzo pasuje do niebieskich oczu :-):
http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2009&mon=06&evt=pattinson-mov ie&pic=robert-pattinson-mtv-movie-awards-2009-12.jpg

http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2009&mon=06&evt=pattinson-cap &pic=robert-pattinson-cap-03.jpg

Dziękuję za stronki o Robercie Pattinsonie:-). To jego zdjęcie jest naprawdę bardzo ładne:

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://handson.provocateuse.com/images/pho tos/robert_pattinson_01.jpg&imgrefurl=http://handson.provocateuse.com/show/rober t_pattinson&usg=__RCg--gIoT4XnmOBEjaxBz7DW9Bs=&h=565&w=405&sz=42&hl=pl&start=83& um=1&tbnid=T-yDwo9Lo2DhBM:&tbnh=134&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Drobert%2Bpattinso n%2Bphotos%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D80%26um%3D1

„Tu można najlepiej zobaczyć w jakim kolorze są jego włosy” – Tak faktycznie są bardzo ciemne kasztanowe. Zazdroszczę mu pięknej cery:-). Spośród aktorek jeszcze chyba tylko Nicole Kidman ma taką gładką i bladą skórę, ponieważ jest ruda.

„Chwali go za jego ostatnie osiągnięcia w "Zmierzchu" i cieszy się, że film odniósł sukces". – To miło , że Emma Watson tak dobrze o nim mówi, wnioskuję z tego , że Robert musi być naprawdę sympatycznym i wartościowym człowiekiem.

„Jeśli tam jest dużo ładnych wątków miłosnych to jak najbardziej muszę to przeczytać” – w „Zmierzchu” jest w zasadzie jeden wątek miłosny i zapewniam wystarczająco interesujący na cztery opasłe tomy:-). Czytam właśnie ten ostatni - „Przed świtem”(liczy aż 720 stron!) Trudno mi się od niego oderwać :-).

„Już chciałam to kiedyś przeczytać, nawet rok wcześniej, ale jakoś się nie zabrałam do tego, być może brakowało mi tego, żeby mnie ktoś przekonał do przeczytania tej książki ;) Ale teraz widzę, warto ją przeczytać.”- Koa, daj znać, jak skończysz czytać pierwszy tom, albo nawet w trakcie czytania. Jestem ciekawa czy i Tobie się spodoba:-).

Koa, oglądałaś ostatnio jakiś ciekawy film? Ja obejrzałam niedawno komedię „Tajne prze poufne” . Na okładce płytki DVD pisało, cytuję: „Najlepsza komedia roku”. Nie mam pojęcia jak można tak bezwstydnie kłamać!:-). Przyznaję nie nudziłam się, ale też prawie w ogóle się nie śmiałam, nie wspominając, że po takiej reklamie spodziewałam się bólów brzuchu od nagłych wybuchów śmiechu. Gdyby nie naprawdę znakomita obsada to uznałabym, że wyrzucam pieniądze w błoto(spokojnie nie kupiłam tego filmu, tylko wypożyczyłam:-)). Najlepiej moim zdaniem zagrał John Malkovich: znerwicowanego faceta, wyrzuconego z pracy, okradzionego i mało tego jeszcze szantażowanego. Dobry też był Brad Pitt. Zagrał półgłówka, który dba tylko i wyłącznie o swojej mięśnie i o pieniądze. Natomiast George Clooney też nie był najgorszy, chociaż nie zachwycił mnie. Grał mężczyzną uzależnionego od seksu, kłamliwego, zadufanego z sobie, co było przyznaję momentami zabawne. Tilda Swinton i Frances McDormand były dobre. Może i warto przez wzgląd na obsadę ten film obejrzeć, ale nie spełnił on moich oczekiwań:-(. Jakby kiedyś był w telewizji to można obejrzeć, ale lepiej nie obiecywać sobie zbyt wiele po nim.

Euhenia_2

W "GALI"(na okładce Małgorzata Foremniak) jest artykuł o Orlandzie i Mirandzie na całą stronę (8 str.)poza tym są trzy zdjęcia ich razem. Piszą o ich zaręczynach: Miranda o tajemniczym pierścionku na swoim palcu nie chciała nic mówić dziennikarzom, to jednak Orlando wyznał znajomym, że się jej oświadczył:-(. Miranda jest podobno gotowa rzucić dla niego pracę i założyć z nim farmę w rodzimej Australii. Mam nadzieję, że znajomi Orlanda i Mirandy kłamią...:-).
Na następnym stronach krótko o: księciu Harrym, Piotrze Adamczyku, Lily Cole, Kate Hudson, Madonnie, Izie Miko, Guy`u Richie, Liv Tyler, Mariuszu Czerkawskim, Katie Holmes, Karlu Lagerfeldzie, Evie Longorii(2 małe zdjęcia, prawie nie widać jej twarzy, piszą o jej wakacjach, które spędza wraz z mężem na francuskim Lazurowym Wybrzeżu, na str. 15), Jude Law, Agnieszka Wosińska, Marion Cottilard, Danuta Stenka.
Poza tym wywiad z Małgorzatą Foremniak(na str. 18-28), Paweł i Łukasz Golcowie -wywiad, Joanna Horodyńska- wywiad, George Clooney(str.38-39)-duże wyraźne zdjęcie i dwa mniejsze, Kylie Minoge- artykuł(dwa duże ładne zdjęcia oraz kilka mniejszych zrobionych przez paparazzi) str.40-43, Jolanta Kwaśniewska - wywiad, Robin Wright Penn i Sean Penn- artykuł(zdjęcie Natalie Portman z Pennem), Kate Moss- artykuł na dwie strony, ale zdjęcia nie za ładne.
Zdjęcie Alicji Bachledy - Curuś - bardzo ładne na całą stronę w artykule o urodzie oraz małe fotki Kristin Scott Thomas, Hilary Swank i Moniki Belluci. Większe zdjęcia w rubryce "Zdrowie i styl": Mickeya Rourke, Lindsay Lohan, Joanne Rowling, i Jennifer Hudson.
Mała fotka Charlize Theron. Recenzje filmów: „U Pana Boga za miedzą”, „Pod Słońcem Genui”(zdjęcie z filmu Colina Firtha , str.74) oraz „Lwicy”. W horoskopie zdjęcie Natalie Portman. Na ostatniej stronie Mel Gibson, sonda z Angeliną Jolie( zdjęcie tak małe, że prawie jej nie widać).
"Gala" kosztuje 3,50 zł.

Euhenia_2

W tygodniku "Takie jest życie" jest artykuł o Danielu Craigu i cukierni, która wyprodukowała lody z jego podobizną: jest zdjęcie Daniela z plaży i fotka tego loda na stronie 2 :-). Zauważyłam zdjęcia Kate Moss, Sophie Maceau, Evy Herzigovej oraz Monici Belluci, Roberta Pattinsona, Joe Jonasa, Brada Pitta i Zaca Efrona. W artykule o sekretach urody gwiazd jest niewielkie zdjęcie Evy Longorii, Victorii Beckham, Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones oraz Cindy Crawford.

Euhenia_2

Wielkie dzięki za przejrzenie "Gali". To trochę smutna wiadomość, że Orlando się jej oświadczył, moim zdaniem w ogóle do siebie nie pasują (może już nie chodzi nawet o to, że jest dla niego za wysoka, bo jest ;), ale mógłby sobie wybrać kogoś konkretniejszego, kto mocniej stoi obiema nogami na ziemi, bo Miranda sprawia wrażenie osoby, która buja gdzieś w obłokach :-( Do niego raczej pasowałaby jakaś intelektualistka, a przynajmniej ktoś, kto myśli trochę więcej od niej ;)).
"Mam nadzieję, że znajomi Orlanda i Mirandy kłamią...:-). " - też mam taką nadzieję :-)
W "Gali" piszą też o Judzie Law - jeśli o niego chodzi, dowiedziałam się ostatnio, że gra w "Hamlecie" na deskach londyńskiego teatru. Jak zobaczyłam na JJ zdjęcia z tej sztuki, to aż mnie naszła ochota, żeby to obejrzeć. Niestety Londyn jest trochę za daleko :), ale można obejrzeć parę zdjęć, wykorzystali w tej sztuce świetną scenografię, która na pewno stwarza niesamowity klimat (szczególnie te sceny ze śniegiem):
http://justjared.buzznet.com/2009/06/12/jude-law-hamlet-first-look/

"Kate Moss- artykuł na dwie strony, ale zdjęcia nie za ładne." - może to nie wina fotografów, tylko tego jak ona w ogóle wygląda :-)
"Na ostatniej stronie Mel Gibson, sonda z Angeliną Jolie( zdjęcie tak małe, że prawie jej nie widać)." - to dobrze :)

Dzięki za przejrzenie "Takie jest życie". Słyszałam o tym, że wyprodukowali loda na podobieństwo Daniela (chyba o smaku jagodowym) :-) Zabawne pomysły mają :-)
W "Cosmopolitan" jest artykuł o Megan Fox, w "Olivii" (str, 136) o Hugh Jackmanie (zatytułowany "Mąż idealney" ;)), ale nie ma niczego o Orlandzie, podobnie jak w "Claudii" – nic. Ale mam nadzieję, że jak napiszą jakiś kolejny artykuł o Orlandzie, to będzie zatytułowany "Orlando Bloom i Miranda Kerr - rozstają się" ;-)

Euhenia_2

Dzięki Euhenia za przejrzenie "Gali". Lubię Alicję B. Curuś, sprawdziłam tą fotę rzeczywiście śliczna. Ciekawa jestem czy Gala już będzie tyle kosztować...:(

EM_DE_KE_AS

Do Ed-ki,
"Dzięki Euhenia za przejrzenie "Gali"" - nie ma za co :-).
Przypuszczam, że zostanie przy tej cenie 3,50 zł, ponieważ dwa tygodnie temu kupiłam dwutygodniowe wydanie „GALI”, także w tej samej cenie(3,50).

Do Koa,
Dziekuję za sprawdzenie czasopism :-).

„To trochę smutna wiadomość, że Orlando się jej oświadczył, moim zdaniem w ogóle do siebie nie pasują (może już nie chodzi nawet o to, że jest dla niego za wysoka, bo jest ;), ale mógłby sobie wybrać kogoś konkretniejszego, kto mocniej stoi obiema nogami na ziemi, bo Miranda sprawia wrażenie osoby, która buja gdzieś w obłokach :-(„ – Dokładnie tak, ale wydaje mi się ponadto, że Kapelusznik jest po prostu ambitna i dzięki sławnemu chłopakowi chce sobie utorować drogę do większej popularności i lepszych kontraktów reklamowych oraz zdobyć bogatego męża , który będzie ją utrzymywał, bo w końcu ile trwa kariera modelki:-). Wystarczy spojrzeć na inne dziewczyny z jej branży, które tą drogą zostały twarzami na okładkach z całą pewnością nie „Vogue`a”, ale innych magazynów, jak najnowsza kochanka Davida Beckhama jest na rozkładówce „CKM”(słyszałam reklamę w radiu). Oczywiście nie wszystkie modelki takie są. Wiem że modeling to ciężka i stresująca praca. Oglądałam w sobotę taki dokument o Natalie Vodianowej i tam mówili dużo nie tylko o niej, ale i o innych modelkach, których kariera tak bajkowo się nie zakończyła.

„Do niego raczej pasowałaby jakaś intelektualistka, a przynajmniej ktoś, kto myśli trochę więcej od niej ;)).” - Do Orlanda pasowałaby intelektualistka, albo po prostu jakaś skromna, wesoła i „równa” dziewczyna, a nie taka interesowna i nadęta damulka :-).

„W "Gali" piszą też o Judzie Law - jeśli o niego chodzi, dowiedziałam się ostatnio, że gra w "Hamlecie" na deskach londyńskiego teatru.” – właśnie o tym piszą w „Gali” i jest zdjęcie Juda z tego przedstawienia . Dziękuje Ci za link:-)

„Niestety Londyn jest trochę za daleko :), ale można obejrzeć parę zdjęć, wykorzystali w tej sztuce świetną scenografię, która na pewno stwarza niesamowity klimat (szczególnie te sceny ze śniegiem)” – Tak to prawda scenografia jest piękna. Jude. On na pewno świetnie zagrałby. Cenię go jako aktora, szczególnie po obejrzeniu „Drogi do zatracenia”, którą mi poleciłaś kiedyś:-)

„"Kate Moss- artykuł na dwie strony, ale zdjęcia nie za ładne." - może to nie wina fotografów, tylko tego jak ona w ogóle wygląda :-)” –Pewnie tak :-) , ale gdyby zamieścili jakąś jej fotkę zrobioną w studio i poprawioną przez grafików, to wyglądałaby o niebo lepiej , ale w tym artykule są jej zdjęcia tylko takie nie stylizowane z ulicy, robione najprawdopodobniej przez paparazzich.

„W "Cosmopolitan" jest artykuł o Megan Fox” – pięknie wyszła na okładce:-). A właśnie... czy wybieracie się do kina na drugą część "Transformersów"(premiera już 26 czerwca!)? Według recenzji z "Teleświata" druga część trzyma poziom tej pierwszej - już uznawanej za kultową :-).

„Ale mam nadzieję, że jak napiszą jakiś kolejny artykuł o Orlandzie, to będzie zatytułowany "Orlando Bloom i Miranda Kerr - rozstają się" ;-)” – tylko o takim marzę:-).

Przejrzałam "REWIĘ" (na okładce: Kinga Rusin) nie ma niestety Blooma.

Euhenia_2

Dzisiaj w tv będzie thriller z Seanem Beanem pt. "Nikomu ani słowa", przymierzam się do obejrzenia go. Euhenia czy mogłabyś mi go polecić? :-)
(oprócz tego w "Teleświecie" na 79 str. jest krótka informacja na temat Seana, o tym, że nosi tatuaż z symbolem drużyny piłkarskiej "Sheffield United" i charakteryzatorzy zawsze mają problem z zakryciem tego tatuażu)

koa222

"Na ostatniej stronie Mel Gibson, sonda z Angeliną Jolie( zdjęcie tak małe, że prawie jej nie widać)." - to dobrze :) - ejjjj, wlasnie niedobrze:(

W Party:
Nie ma Orlanda, ale jest duży artykuł o chorobie Farah Fafcett - biedna kobieta walczy z rakiem...

I...nietety tradycyjnie (nie wiem czy lubicie go) - Feel i P.Kupicha <ble> nie dość że go wszędzie słyszę to jeszcze wszędzie go widzę:/

Na okładce weronika pazura.
Ponadto Kinga Rusin, Schejbal, N.Kidman, Obamowie, Eminem, Delano, Urszula, M. Rourke, Jonas Brothers,Kasia Struss (polska modelka), McConnaghey, A.Popek, Demi Moore, N. Urbańska, A. Kwaśniewska, Sarkozy, Kate Hudson, Uma Thurman, Kim Kardashian, żona Pierca Brosnana (w artykule o tym jak ubierac sie na plaże),Doda Sylwia Gliwa, B.Ścibakówna, Dominika Gawęda, K.Klich, Gwen Stefani, nicole richie, Denise Richards Angie z bradem - piękne zdjęcie z Cannes (W Vivie też piękne foty były) artykuł o Dorocie Gardias (W nowej pani domu też na okładce i w środku artykuł)Anna Korcz, Halle Berry, Reese Witherspoon,
Tradycyjnie - Cichopki, Beckhamowie, W.Rosati, Marcia Cross, A. Włodarczyk, Keira Knightley, Magdalena Walach, M. Cielecka, K. Zielińska, Scarlett Johannson (ładne foto), Kirsten Dunst, Alba, S.Michelle Gellar
Aniston M.Socha, Sienna Miller, Bar Rafaeli, Kate Moss, Longoria,Martyna Wojciechowska, Saleta, T.Lis, Marietta Żukowska i Robbie Williams, J.Lopez, Maciej Stuhr, Heidii Klum, P.Hilton. Ładne foto choć nieduże Hugh Jackmana, ierce Brosnan, Clint Eastwood, Mel Gibson

Pytanie kto jest top kto jest trendy?
Liszowska, Golcowie, Jopek, Górniak - notka o festiwalu TopTrendy.
Lubię Liszę jako aktorkę, pięknie spiewa, ale żeby ona występowała na festiwalach piosenki razem z Edytą Górniak? Moim zdaniem powinna zająć się aktorstwem. choć śpiewa ładnie.

Sandra Bullock - film narzeczony mimo woli
Małe foto Paulli

W horoskopie - nicole kidman, znowu K.Dunst, Richard Gere, P.Wilczak, Dereszowska, Kim Basingerr, Dorociński, Obuchowicz, Meg Ryan i kilka innych

I ładne foto mojego ulubionego Willa Smitha:)

EM_DE_KE_AS

„Dzisiaj w tv będzie thriller z Seanem Beanem pt. "Nikomu ani słowa", przymierzam się do obejrzenia go. Euhenia czy mogłabyś mi go polecić? :-)” – Jako szkoda, że nie zajrzałam na forum wcześniej:-(. Mam nadzieję, że obejrzałaś ten film, bo jak dla mnie był super, a Sean w jak najlepszej formie:-).

Ed-ka , wielkie dzięki za napisanie o tym co jest w „Party”:-)

Przejrzałam:
- „PANI” – Koa, dzięki za informację o artykule na temat Russella Crowe, rzeczywiście ładne zdjęcie:-).
- „SHOW”- nie ma Orlanda.
- „ŻYCIE NA GORĄCO” – nie ma Blooma
- „NA ŻYWO” – nie ma,
- „IMPERIUM TV”- nic
- „ELLE” - nic
- „TELETYDZIEŃ” , „TELE MAX”, „SUPER TV”, „KURIER TV” – także nic
- „TO & OWO”- na okładce piękna Megan Fox, a w środku duży artykuł o Shia LaBeoufie (z jego zdjęciami oczywiście :-))
- ”JOY” – na okładce Eva Mendez, jest Orlando na str.12. Fotka jego jest maluteńka , z jachtu z urlopu w Cannes, ale przynajmniej nie ma na niej Mirandy :-).
- „BOUTIQUE”- nakładce Sandra Bullock oraz ładne jej zdjęcia w środku. Piszą też on najnowszym zwycięzcy Eurowizji( przypomina mi on trochę Johnnego Deppa na tych zdjęciach :-))
- „URODA”- na okładce Agnieszka Włodarczyk, w środku zauważyłam zdjęcie Kate Bosworth w artykule chyba o najpiękniejszych fryzurach(?).
- „FILM” – na okładce Audrey Tautou, w środku jest też duży artykuł o niej, z mnóstwem zdjęć oraz recenzja „Zmierzchu” na DVD, ze zdjęciem Roberta Pattinsona z planu tego filmu.
- "DZIEWCZYNA"- jest małe zdjęcie Blooma.

„Nie ma Orlanda, ale jest duży artykuł o chorobie Farah Fafcett - biedna kobieta walczy z rakiem...”- tak czytałam o jej problemach zdrowotnych już wcześniej w jakiejś gazecie. To straszne, po chemioterapii straciła jeszcze wzrok:-(

„I...niestety tradycyjnie (nie wiem czy lubicie go) - Feel i P.Kupicha <ble> nie dość że go wszędzie słyszę to jeszcze wszędzie go widzę:/” – Ja także:-) . Mnie on nie interesuje. Nie wiem czy Koa, go lubi.

„Lubię Liszę jako aktorkę, pięknie śpiewa, ale żeby ona występowała na festiwalach piosenki razem z Edytą Górniak? Moim zdaniem powinna zająć się aktorstwem. choć śpiewa ładnie.”- Tak to prawda. Joannę Liszowską widziałam na okładce „Sukcesu”.

„ I ładne foto mojego ulubionego Willa Smitha:)”- jakby o nim gdzieś pisali dam Ci znać:-). Ed-ka, jakie są Twoje ulubione filmy z nim?

Euhenia_2

"Tak to prawda. Joannę Liszowską widziałam na okładce „Sukcesu”."- Właśnie też widziałam i zastanawiam się kiedy ten sukces wyszedł? Czy jest nowy bo pisze niby że czerwcowy numer ale nie wiem dokładnie jak długo jest już w kiosku, a drogi jest. Czy wie ktoś? Zdjcia w środku choć czarno-białe są śliczne.

"Ed-ka, jakie są Twoje ulubione filmy z nim?"- Wiele: Faceci w czerni, Bardzo dziki zachód (nie tylko on ale i Salma;)
Hanckock - bo fajnie i zhumorem zagrał choć ogólnie film taki sobie. No ichciałabym Siedem dusz obejrzeć kiedyś.

EM_DE_KE_AS

"Właśnie też widziałam i zastanawiam się kiedy ten sukces wyszedł?Czy jest nowy bo pisze niby że czerwcowy numer ale nie wiem dokładnie jak długo jest już w kiosku, a drogi jest. Czy wie ktoś?" - Nigdy nie kupowałam tej gazetki i bardzo mi przykro, ale nie wiem ile ona może kosztować i kiedy wychodzi :-(

Kupiłam „VIVĘ”. Na okładce jest : Teresa i Weonika Rosati. Następnie:

- Olbrzymi artykuł na temat Cannes. Zdjęcia Angeliny Jolie i Brada Pitta na czerwonym dywanie, dalej fotki Evy Herzigovej, Monici Belluci i Sophie Marcelu, Penelope Cruz, Angeliny Jolie i Brada Pitta, dwie fotki Evy Longoriii, Aishwaryi Rai, Charlotte Gainsborourg i Willema Dafoe, oraz Roberta Pattinsona - piszą, że „pocałunek pięknego wampira jest wart 28 tysięcy dolarów! Za tyle został kupiony na licytacji organizacji amfAR, która zbiera pieniądze na rzecz chorych na AIDS”:-). Ciekawe zresztą co to była za szczęściara, która całowała się z tym urodziwym wampirem? - :-). Następnie fotografie innych gwiazd, które były w Cannes: Anna Mouglalis, Mariah Carey i Lennego Cravitza.

- W „Światowym życiu”: Monica Belluci(cała strona), Laura Samojłowicz, Michael Jackson, Bruce Willis z żoną, Beyonce Knowles, Halle Berry(skróciła włosy na ”męsko”)Drew Barrymore, Jessica Biel, Rihanna, Katie Holmes, Kelly Osbourne, Barack Obama, Audrey Tautou(zdjęcie z filmu „Coco Chanel”), Margaret Thatcher jako babcia do orzechów:-), Britney Spears z dziećmi na plaży - w świetnej formie fizycznej i psychicznej, Goldie Hawn z rodziną, Kuba Wojewódzki i Natalia Lesz, Agnieszka Frykowska w artykuliku zatytułowanym „Chce być damą”- zaczęła na razie od wyglądania jak dama:-), Kylie Minoge z narzeczonym(przystojny facet, widać go na dwóch zdjęciach z Kylie, podobny bardzo do jej poprzedniego narzeczonego), Anja Rubik- polska modelka na okładce francuskiego „Vogue”, wcześniej była także na okładkach włoskiego i niemieckiego, Anna Hathaway, Laeticia Casta(jest w ciąży), Książe Karol i Camilla.

-„Z pierwszych stron”: Małgorzata Foremniak (cała strona), Mike Tyson(cała strona), Festiwal Top Trendy (cała strona).

-Teresa i Weronika Rosati – wywiad.

- Artykuł ojciec w Hollywood” – zdjęcia gwiazdorów z dziećmi: P.Diddy , Matthew McCounaghey, Colin Farrell, Tom Cruise(ładnie wyszedł na tym zdjęciu, piszą o nim tak: „adoptowane dzieci przez Toma Cruise`a i Nicole Kidman po rozwodzie zostały razem z ojcem. Same tak zdecydowały. Być może Tom jest trudnym życiowym partnerem, ale jednak musi się sprawdzać jako tata”:-)), Marka Wahlberg, David Duchowny, Michael Douglas.

- Wywiad z Robertem Kozyrą

- Wywiad z Dorotą Gardias – Skórą

- Artykuł o Farrah Fawcett i Ryanie O`Nealu

- Artykuł o Monako

- Moda ślubna. Zdjęcia w sukniach ślubnych: Nicole Kidman, Carmen Elektra, Salma Hayek, Liv Tyler, Delphine Arnault, Małgorzata Kożuchowska, Reni Jussis, K. Cichopek, Ewa Kwiatkowska, Natasza Urbańska.

- Uroda- ładne zdjęcie Penelope Cruz

- W horoskopie zdjęcie Nicole Kidman

- W „Alfabecie towarzyskim”: zdjęcia Evy Herzigovej, Dity Von Teese i Paris Hilton, Angeliny Jolie i Brada Pitta oraz Roberta Pattinsona oraz kilku polskich gwiazd.

Mnie też podobała się bardzo komedia „Bardzo dziki zachód”. Poza tym lubię Willa Smitha, bo jest bardzo wesoły i wydaje się być również wyjątkowo sympatycznym człowiekiem. Nie oglądałam jeszcze "Siedmiu dusz", a moim ulubionym filmem z Willem jest horror „Jestem legendą”. Polecam naprawdę straszny:-). Ed-ka, słyszałaś może, że Will Smith przyjaźni się z Tomem Cruisem i także należy do tej sekty scjentologów?

Ostatnio polubiłam Roberta Pattinsona i jakbyście kiedyś trafiły na niego w jakiejś gazecie to bardzo proszę napiszcie o tym :-). A wczoraj pojawiła się straszna informacja na „filmwebie” o nim właśnie. To się działo w tym tygodniu po zakończonej pracy na planie jego najnowszego filmu „Remember me”. Robert został napadnięty przez swoje fanki i mimo ochrony w postaci pięciu ochroniarzy musiał ratować się ucieczką i wybiegając na ulicę, wpadł pod taksówkę. Na szczęście nic mu się nie stało. Tutaj możecie więcej o tym przeczytać:

"Rozszalałe fanki o mały włos nie zabiły Roberta Pattinsona

Robert Pattinson, gwiazda "Sagi 'Zmierzch'", poczuł ostatnio jak bolesna może być sława. Podczas kręcenia zdjęć w Nowym Jorku Pattinson próbując umknąć rozhisteryzowanym nastolatkom wpadł pod taksówkę. Na szczęście aktorowi nic poważnego się nie stało.

Pattinson kręcił w czwartek zdjęcia do swojego kolejnego filmu "Remember Me". Kiedy tylko skończyły się prace na planie, aktor został osaczony przez fanki "Zmierzchu". Rozszalałych nastolatek nie było w stanie powstrzymać nawet pięciu osiłków mających być ochroniarzami aktora. Pattinson próbując uwolnić się z tłumu i dostać się do swojej kabiny, wybiegł na ulicę i zderzył się z taksówką.
Choć aktor wyszedł ze zdarzenia bez szwanku, jego ochroniarze nie kryli oburzenia, wydzierając się na fanki: I co robicie! Omal go nie zabiłyście!"

http://www.filmweb.pl/Rozszala%C5%82e+fanki+o+ma%C5%82y+w%C5%82os+nie+zabi%C5%82 y+Roberta+Pattinsona,News,id=52366

Euhenia_2

Dzięki za dokładny opis Vivy - widzę, zę nie przeglądnęłam dokładnie bo wielu z moich ulubienców nawet nie wiem że sie tam pojawili. I dziwne, że nie zauważylam Bellucci - piszesz że na całą stronę...musiały mi się kartki skleić. Ale i tak mysle nabyć to sobie oglądnę.

Ja też nigdy nie kupowałam Sukcesu. Ponad 7 zł. Ale te fotki Liszy serio śliczne:)

Właśnie, czekam może kiedyś będzie okazja to zobaczę Jestem legendą. Slyszalam że ponoć film niefajny...Ale nie wiem nie widziałam to się nie wypowiadam. Toma Cruisea też lubię ale nie pochwalam jego działań w sekcie. Słyszałam że zwerbował Willa. Cóż...Ale jeśli chodzi o dorobek filmowy to lubie Cruise. Szczególnie za "Top Gun":)

Nie widzialam "Zmierzchu", więc nie bardzo wiem jak PATTISON tam zagrał, czy ma talent i czym tak imponuje wszystkim, ale jeśli chodzi o urodę to mi się nie podoba. kojarzy mi się z brutalem;)
Serio ma taki brutlny wyraz twarzy:) Ale komuś może sie podobać, ja tylko mówię co myślę:)

Jutro SHOW;) Twoje imperium i Gala;)

EM_DE_KE_AS

„Cóż...Ale jeśli chodzi o dorobek filmowy to lubie Cruise. Szczególnie za "Top Gun":)” – On potrafi w każdym filmie zagrać świetnie, także bardzo go lubię:-).

W „GALI”( NA OKŁADCE : Edyta Herbuś) w rubryce „O tym się mówi”:
- Andrzej Grabowski- ożenił się (cała strona)
- Madonna, Cindy Crawford,
- Iwona Pavlović –wywiad (dwie strony)
Księżniczka Beatrice, Gisele Bundchen, Candy, Andrzej Łapicki
- Wywiad z Edytą Herbuś oraz zdjęcia z sesji w Brazylii(piękne krajobrazy w tle)
- Jan Englert - wywiad (5 stron)
- Audrey Tautou – duży artykuł i fotografie. Oto co Audrey mówi o sobie: „Uważam się za bardzo introwertyczną osobę i nie lubię opowiadać o moich przemyśleniach nawet znajomym. A co dopiero obcym ludziom”. Dlatego niewiele wiadomo o jej życiu prywatnym. Podoba mi się taka postawa:-).
-Ryan Reynolds- wywiad zatytułowany „Ani słowa o Scarlett( Johansson)”, czyli nie mówi o swojej pięknej żonie. Nawet ślub wzięli po cichu. Nie którzy nie wierzyli, że tak jeszcze można w Hollywood. Fajna para:-).
- Agnieszka Popielewicz- wywiad
- Maciej Zień- wywiad
- W rubryce „Styl, uroda….” – zdjęcie Drew Barrymore, Thandie Newton, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Cate Blanchett.
- Zdjęcia gwiazd będących w ciąży: Heidi Klum, Nicole Richie, Laeticia Casta.
- Zdjęcie z filmu „ Marley i ja”: Jennifer Aniston i Owena Wilsona
- W rubryce „Kultura…”:
- Patricia Kaas (cała strona)
-recenzje filmów: „Coco Chanel”(dwa zdjęcia Audrey Tautou), „Narzeczony mimo woli”, „Ojcze nasz. Krew z krwi”, „Udręczeni”.
- W horoskopie zdjęcie Meryl Streep.
- Tym razem nie napisali o Bloomie.

Euhenia_2

W Twoim Imperium jest nieduże zdjęcie Orlanda - na pierwszej stronie. Tyle że nie za ładne. Ale "jakieś".

W SHOW:
artykuł o Kindze Rusin i Hannie Lis
Edyta Górniak - artykuł zdjęcia z Opola.
Adamczyk z ukochaną - zamieszkali razem
Łapicki z żoną (nową - tą młodą)
Rubikowie z dzieckiem - w wózżku zdjęcia papparazzi
artykuł o Skrzyneckiej
siostry młynarskie
longoria z mężem - zdjęcia z plazy
beckhamowie
robert janowski
dita von teese
amy winehouse, książe Harry cichopek, paris hilton
artykuł o kylie minogue
foremniak, zakościelny, małaszyński wesołowski, iza miko - nawet ładne foto
adamczyk, zmijewski, wywiad z majdanem - ładne foto Dody
ranking - "To była plajta" - Jan Nowicki, Joanna Brodzik, Szyc, Szapołowska, Wiśniewski, A. Fitkau-Perepeczko, Linda,
Wloskie wakacje Reese Witjerspoon i Jakea Gyllenhalla - zdjęcia z plazy
reklama magazynu "Pani" - z Darią Widawską na okładce
stroje gwiazd - żona Kurzajewskiego, Chyra, Sylwia Gliwa, Herbuś, żona. C. Żaka

Dziewczyny - a byłą dziewczynę Orlanda Kate Bosforth lubicie? Jest w Show jej fota, m.in także Diane Kruger, Freida Pinto, Vodianowa
Audrey Tatou,

Kostiumy kąpiekowe sezonu:Kim Kardashian, Heidi Montag, Denise Richards,P.Hilton, Tara Reid, Herbuś.
Fryzury: Dorota Gardias, A. Kręglicka, Socha, Zielińska,Odeta Moro-Figurska, Kasia Sowińska

fota Sienny Miller, reklama z Doutzen Kreuz - ładna:) Lubię ją nawet
Hilton - znowuuuu:O
Anna Mucha,
artykuł o Stanisławie Celińskiej
przy krzyżówce Rihanna
w horoskopie powtórki zdjęć z poprzednich numerów - zauważyłyście, że często dają te same fotki.

EM_DE_KE_AS

Ed-ka,
dziękuję bardzo za napisanie co jest w „SHOW”:-).
Tak, lubię Kate Bosworth. Koa również. Ja lubię oglądać zdjęcia Kate, bo zawsze jest elegancko i ładnie ubrana:-). Co do uzdolnień aktorskich to trudno powiedzieć, bo widziałam ją w zaledwie trzech filmach: „Wygraj randkę”, „Błękitna fala”, „Superman: Powrót”, nie licząc niewielkiego epizodu w „Zaklinaczu koni”. A Ty Ed-ka lubisz Kate Bosworth?

Euhenia_2

Ed-ka,
Pamiętasz co napisali obok zdjęcia na temat Orlanda w "Twoim Imperium"?

Euhenia_2

Nie czytałam tej krótkiej notki ale na zdjęciu ma palce w buzi i stoi bokiem:)
Kate Bosforth - w SHOW jest ładnie ubrana elegancko:)
Nie przepadam za jej uśmiechem na niektórych zdjęciach, ale ogólnie jest mi obojętna, choć wiecie, moim zdaniem lepiej pasowała do Blooma.

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za odpowiedź:-)

"Kate Bosworth - w SHOW jest ładnie ubrana elegancko:)" - Uwielbiam jej styl ubierania się.

"Nie przepadam za jej uśmiechem na niektórych zdjęciach, ale ogólnie jest mi obojętna, choć wiecie, moim zdaniem lepiej pasowała do Blooma." - Zgadzam się w 100 %:-). Kate jest delikatniejsza, sympatyczniejsza i ładniejsza od obecnej dziewczyny Orlanda.

Euhenia_2

No dokladnie - właśnie przez tą delikatność.

Jutro nowa Viva;) już nie mogę się doczekać:)
Widziałyście może "Rewię"? Ja nie widzialam w żadnym kiosku. Jest coś ciekawego?

Euhenia_2

GLAMOUR:
na okładce Kylie Minogue, w środku artykuł + dużo ładnych fotek:)
i...Robert Pattison - nie patrzyłam dokładnie ale to chyba wywiad.

No i sporo fotek, Marion Cotillard - właśnie też jedna z moich ulubionych - szkoda, że tak mało o niej piszą:(

VIVA:
Obszerny artykuł o slubie Skrzyneckiej - na okładce też ona z mężem.
Artykuł o modelkach wszechczasów - claudia shiffer, twiggy, naomi campbel, christy Turlington, Kate Moss (też ją lubię - ma fajny styl ubierania się) i inne.

Relacja z Cannes - a właściwie przegląd sukien z czerwonego dywanu - moja ulubiona Aishwarya Rai, Eva Longoria (prawda, że jej suknia w tym roku pobiła chyba wszystkie?)
Penelope Cruz, Angelina Jolie. Makijaże gwiazd - Kate z "Lostów", Eva Longoria.

To te tematy, które najbardziej zapamiętałam, bo mnie zainteresowłay;)

EM_DE_KE_AS

Ah i Życie na gorąco - Edyta żywo), Megan Fok, Angelina, Alicja Bahleda Curuś - Orlanda nie zauważyłam w żadnej z tych gazetek - a jescze w Vivie - ładne foto Kylie Minogue z Lechem Wałęsą

EM_DE_KE_AS

Edyta Górniak*
tak miało być (zjadłam) ;)

EM_DE_KE_AS

„Jutro nowa Viva;) już nie mogę się doczekać:)” – Ja także wielkie dzięki za opis tego, co w niej zauważyłaś przy przeglądaniu:-).
„Widziałyście może "Rewię"?” - Nie przeglądałam „Rewii”.

„GLAMOUR:
na okładce Kylie Minogue, w środku artykuł + dużo ładnych fotek:)
i...Robert Pattison - nie patrzyłam dokładnie ale to chyba wywiad.” – Wielkie dzięki za informacje. Jestem szczególnie ciekawa wywiadu z wampirem:-).

„No i sporo fotek, Marion Cotillard - właśnie też jedna z moich ulubionych - szkoda, że tak mało o niej piszą:( „ – Nie martw się :-). 15 lipca będzie polska premiera „Wrogów publicznych” , gdzie zagrała obok Johnnego Deppa. Z pewnością będą o niej związku z tym pisać:-) . A w jakich filmach Marion Cotillard najbardziej Ci się podobała? Oglądałaś może „Dobry rok” z Russellem Crowe, partnerowała mu właśnie Marion? Bardzo chciałabym go obejrzeć. Ma dobre recenzje na „filmwebie”.

W „Vivie” jest artykuł o modelkach, a to pewnie jest dużo ładnych zdjęć tych pań które wymieniasz. Ciekawe czy są tam fotki Natalii Vodianowej? Bardzo podoba mi się jej twarz, wygląda jak nastolatka, a ma już troje dzieci.

„Kate Moss (też ją lubię - ma fajny styl ubierania się) i inne.” – Tak. Piszą o niej w gazetach, że to co ubierze natychmiast staje się modne:-). Jest w tym prawda.

Lubię jeszcze Keirą Knightley. A Ty Ed-ka lubisz tę aktorkę?

„Eva Longoria (prawda, że jej suknia w tym roku pobiła chyba wszystkie?)” – Tak, jej sukienka była jedną z tych, które podobały mi się najbardziej:-).

Przejrzałam „Życie na gorąco”(tak jak Ty Ed-ka :-)), „Świat i ludzie”. Nie ma Blooma i wydaje mi się także Twoich ulubieńców Ed-ka nie zauważyłam.

W „Bravo”(na okładce: Britney Spears): nie wielkie artykuliki wraz ze zdjęciami: Miley Cyrus, Alvin Harris, Lady Gaga, Megan Fox, Johhnego Deppa, Seleny Gomez, Nick Jonas, Doda, Rihanna, Vanessa Hudgens, Patricia Kazadi, Ashley Tisdale. Wywiad z Anną Kaperą (zwyciężczynią „You can dance” oraz jej plakat, artykuł na dwie strony o Britney Spears , artykuł na dwie strony o Robercie Pattinsonie, artykuł na dwie strony o Michaelu Jacksonie , artykuł na stronę o „Doktorze Housie”, artykuł niewielki o telenoweli „Nie igraj z aniołem”. Artykuły o zespołach wraz ze zdjęciami: „Placebo”, „Depeche Mode”, Manchester”, „Afromental”(oraz plakat), „Myslovitz, „The Killers”, „Lily Allen”, Madonna, plakat z telenoweli z „Nie igraj z aniołem”, plakat Kristen Stewart ze „Zmierzchu”, artykuł o Sebastianie Vettelu, ładna fotka Seleny Gomez, małe zdjęcie Anahi, Rihanny w okularach, niewielka fotka Orlando Blooma na stronie 33. Recenzje filmów: „Epoka lodowcowa”, „Udręczeni”, „Trzy królestwa”. Zdjęcie Agnieszki Chylińskiej, a w horoskopie zdjęcie Ashley Tisdale.

Euhenia_2

A w jakich filmach Marion Cotillard najbardziej Ci się podobała? Oglądałaś może „Dobry rok” z Russellem Crowe, partnerowała mu właśnie Marion? Bardzo chciałabym go obejrzeć. Ma dobre recenzje na „filmwebie”. -
Najbardziej? Fenomenalnie zagrała w Niczego nie żałuję. Tak naprawdę to dopiero po tej roli ją zauważyłam. Widzialam Dobry rok, Russel w tym filmie gra główne skrzypce, szczerze, widziałam dość dawno i chciałabym zobaczyć jeszcze raz i tym razem od początku a nie od połowy. Jak się ogląda film po 20 minutach od startu czy po pół godzinie to nie zawsze da się wgryźć w temat - chyba że na komediach.

"a to pewnie jest dużo ładnych zdjęć tych pań które wymieniasz. Ciekawe czy są tam fotki Natalii Vodianowej? Bardzo podoba mi się jej twarz, wygląda jak nastolatka, a ma już troje dzieci. " - Tak - szczególnie claudia shiffer śliczna fota. Vodianova...wydaje mi się że widziałam ją też. Było też takie mniej znane nazwisko i chyba jeszcze jakaś. musiałabys zobaczyć nie mam pewności.

Keira Knightley - podobała mi sie w Piratach z Karaaibów. Nie widziałam Księżnej ani Pokuty (taki chyba tytuł). Ogólnie sympatyczna twarz. Nic do niej nie mam;)

Dzięki za przeglądnięcie Bravo. Czy to zdjęcie Megan Fox jest ładne?

A w Zyciu na gorąco też była Megan - nawet ładne foto. Włąśnie lubicie ją? Ja nie wiem dlaczego od niedawna ją polubiłam...:)

EM_DE_KE_AS

„A w Życiu na gorąco też była Megan - nawet ładne foto. Właśnie lubicie ją? Ja nie wiem dlaczego od niedawna ją polubiłam...:)”- Ja lubię Megan Fox, jest śliczna, a jako o aktorce to trudno mi coś powiedzieć. Widziałam ją tylko w „Transformersach” i „Wyznaniach małoletniej gwiazdy” , a w tych filmach nie miała jakichś trudnych ról do zagrania.
„Dzięki za przeglądnięcie Bravo. Czy to zdjęcie Megan Fox jest ładne?” - Co do jej zdjęcia w „Bravo” to nie jest zbyt ładne i artykuł maluteńki oraz niezbyt pochlebny, zatytułowany o ile dobrze zapamiętałam „Gdyby była tak mądra jak piękna”:-).

„Keira Knightley - podobała mi się w Piratach z Karaibów. Nie widziałam Księżnej ani Pokuty (taki chyba tytuł). Ogólnie sympatyczna twarz. Nic do niej nie mam;)” - Polecam „Pokutę” dobry film, naprawdę przejmujący i świetna rola Keiry:-).

„Najbardziej? Fenomenalnie zagrała w Niczego nie żałuję. Tak naprawdę to dopiero po tej roli ją zauważyłam. Widzialam Dobry rok, Russel w tym filmie gra główne skrzypce, szczerze, widziałam dość dawno i chciałabym zobaczyć jeszcze raz i tym razem od początku a nie od połowy. Jak się ogląda film po 20 minutach od startu czy po pół godzinie to nie zawsze da się wgryźć w temat - chyba że na komediach.” – Mam nadzieję, że dadzą kiedyś w telewizji „Niczego nie żałuję”, bo z twojej opinii wnioskuję, że warto obejrzeć:-). Skoro tak lubisz Marion Cotillard to pewnie wybierasz się do kina na „Wrogów publicznych” (15 lipca premiera)? Ja idę na ten film głównie z powodu Johnnego Deppa, ale Christiana Bale`a też nawet dość lubię.

„Vodianova...wydaje mi się że widziałam ją też. Było też takie mniej znane nazwisko i chyba jeszcze jakaś. musiałabys zobaczyć nie mam pewności.” – Dziękuję za odpowiedź. Muszę zatem zajrzeć do „Vivy”.

Przejrzałam dziś dodatki z programem telewizyjnym do następujących dzienników:
„Gazety Wyborczej”, „Dziennika Polskiego”, „Rzeczpospolitej”, „Polska THE TIMES” – nie ma Orlanda.
Ed-ka, w dodatku telewizyjnym do „Gazety Wyborczej” jest na okładce Twój ulubiony WILL SMITH, a w środku z wywiad z nim, a obok jedno jego zdjęcie.

Euhenia_2

"Ed-ka, w dodatku telewizyjnym do „Gazety Wyborczej” jest na okładce Twój ulubiony WILL SMITH, a w środku z wywiad z nim, a obok jedno jego zdjęcie. "- O dzięki:) A dodatek do Faktu widział ktoś?

Dzięki za polecenie "Pokuty":) Chyba rzeczywiście obejrzę jak będzie okazja. Nie wiem jeszcze - jak nie pójde do kina na Wrogów to może doczekam się filmu w tv...za jakieś pół roku do roku albo będzie na dvd...;)

Popatrz sobie do Vivy choć nie mam pewności czy to była ona...:)

Co do "Niczego nie żałuję" - Bardzo ładny film o życiu Edith Piaf. Świetne charakteryzacje (właśnie Marion) i bardzo realistycznie zagrana rola szczególnie pod koniec filmu

EM_DE_KE_AS

„A dodatek do Faktu widział ktoś?” - Nie, niestety nie widziałam.

„Nie wiem jeszcze - jak nie pójdę do kina na Wrogów to może doczekam się filmu w tv...za jakieś pół roku do roku albo będzie na dvd...;)” - Ja nie wytrzymam tak długo, na pewno pójdę do kina :-). Ed- ka , lubisz Johnnego Deppa?

„Co do "Niczego nie żałuję" - Bardzo ładny film o życiu Edith Piaf. Świetne charakteryzacje (właśnie Marion) i bardzo realistycznie zagrana rola szczególnie pod koniec filmu” - Jak tylko będzie w telewizji to obejrzę ten film :-).

KUPIŁAM „VIVĘ”, na okładce Katarzyna Skrzynecka, a w środku:
-artykuł o modelkach na zdjęciach są m.in. Natalia Vodianova, Gemma Ward, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Twiggy, Verushka, Kate Moss, Helenna Christensen, Naomi Campbell i Tatiana Patitz.
- w rubryce „ŚWIATOWE ŻYCIE: - Kylie Minoge z Lechem Wałęsą,
Ronnie Wood, Katie Holmes z córeczką, Michał Koterski, Eva Longoria z Mężem(podobnie jak w „GALI” zdjęcia z wakacji, chyba nawet te same:-)), Joss Stone, Jennifer Lopez, Amy Wkitehouse, Reese Whiterspoon, Madonna i Jesus, Piotr Rubik, Guy Richie, Angelina Jolie (ładne zdjęcie z Festiwalu w Cannes)- znalazła się na szczycie listy „Forbesa”- najbardziej wpływowych ludzi show-biznesu i sportu, George Clooney i jego nowa dziewczyna, również kelnerka:-).
- duży artykuł o Katarzynie Skrzyneckiej i Marcinie Łopuckim (dużo zdjęć),
- REKLAMA FILMÓW JAKIE W NAJBLIŻSZYM CZASIE BĘDĄ DOŁĄCZONE DO „VIVY”:
- „NOTATKI O SKANDALU” – 9 LIPCA
-„UŚMIECH MONA LIZY”- 20.08.09
-„BEZDROŻA”- 6.08.09
-„DOBRY ROK”-23.07.09
- artykuł o wyścigu o dziecko pomiędzy Brucem Willisem a jego była żoną Demi Moore.
- wywiad z Januszem Józefowiczem
- artykuł o Charlotte Gainsbourg
- wywiad z Jadwigą Brańską i Jerzym Antczakiem
- artykuł o Coco Chanel – dużo zdjęć prawdziwej Coco i Audrey Tautou , która ją zagrała w filmie.
- zdjęcia z Cannes, Twojej ulubionej Evy Longorii duża ładna fota oraz Evangeline, Lilly, Michelle Yeoh, Aishwarya Rai, Elizabeth Ebanks, Doutzen Kroes, Afer Jnifen, Evangeline Lilly, Arachidy Brakni, Naomie Lenoir, Penelope Cruz
- w artykule o modzie „MINI V. SZORTY” są zdjęcia Agyness Deyn, Kate Moss, Rihanny, Nicky Hilton oraz Mishy Barton,
- w artykule „TRENDY” zdjęcie Reese Whiterspoon, Courtney Cox, Avril Lavigne, Nicole Richie, Hilary Duff.
- "MODA"
- "URODA"
- "KUCHNIA"
- w horoskopie zdjęcie Liv Tyler
- "ALFABET TOWARZYSKI"- tylko Polacy

Euhenia_2

Moja ulubiona Ash:)
Kiedy kupiłaś Vivę dzisiaj? Bo ja też i właśnie miałam pisać co w niej jest:)

I ostatnio polubiłam Audrey Tatou - zastanawiam się czy by nie pójść do kina na "Coco Chanel":) Zobaczymy jeszcze:) Dużo czasu nie mam.
A Johnnyego Deepa uwielbia moja koleżanka. Dostaje ode mnie jego wycinki:)
Ja go lubię choć nie zbieram. Kawał porządnego aktora. W Piratach wymiatał - wszystkie sceny z nim są przezabawne.
A Ty euhenia lubisz go?

EM_DE_KE_AS

"Kiedy kupiłaś Vivę dzisiaj?" - Takm w sobotę.
"A Ty euhenia lubisz go?" - Tak i to bardzo od kiedy obejrzałam "Piratów z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły" i głównie to dla niego idę na "Wrogów publicznych" dla samego Bale`a czy treści tego filmu w ogóle bym się nie wybierała :-).

Euhenia_2

Hehe. Nie mogę zapomnieć tej sceny jak uciaka w "piaratach" przed tubylcami w "Skrzynie umarlaka"...:D Rozbroił mnie dogłębnie. Dawno tak sie nie uśmiałam jak wtedy. Dosłownie brzuch mnie rozbolał ze śmiechu. Zresztą było jeszcze więcej takich zabawnych scen. Ode mnie ma 9/10. Bo jest po prostu rewelacyjny:)

EM_DE_KE_AS

Johnny Depp był rzeczywiście przezabawny w "Piratach...":-). Ja mu wystawiłam 10 punktów.

W „GALI” na okładce: Michał Żebrowski.
W rubryce „O tym się mówi”: Paweł Deląg(1 str.), Janusz Józefowicz i jego żona, Angelina Jolie w krótkim artykule zatytułowanym „Na prezydenta”(i małe jej zdjęcie), Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Maria Nurowska, Małgorzata Foremniak, zdjęcia kapeluszy angielskich dam, Maja Ostaszewska, Jennifer Garner, Matthew Fox - krótki wywiad, Chris Brown i Rihanna w sądzie.
Relacja ze ślubu Miachała Żebrowskiego i zdjęcia,
- zdjęcia Macieja Zakościelnego, Borysa Szyca, Andrzeja Chyry, Sebastiana Karpiel – Bułeckiego, Piotra Adamczyka.
- wywiad z Anią Guzik,
- wywiad z Tymonem Tymańskim,
- artykuł o Britney Spears – ładne zdjęcie i inne zrobione przez paparazzich
- wywiad z Elą Zapendowską , a także zdjęcia piosenkarek takich jak Doda, Edyta Górniak, Kasia Cerekwicka,
- artykuł o Leonardo Dicaprio i Bar Rafaeli(2 str.)
Wywiad z Tolą Szlagowską,
- MODA i zdjęcia: Rachel Weisz, Sienny Miller, Jennifer Lopez, Kamilla Belle, Christina Applegate, Becki Newton, Claire Danes, Jennifer Connelly,Hilary Rhoda.
- wywiad z Dominiką Gawędą
- przepisy
- zdjęcie Duffy, Moby, Lily Allen, Matta Jarreda
- recenzje filmowe: "Zack i Mini kręcą porno”, “Przebłysk geniuszu”.
-w horoskopie zdjęcie Liv Tyler
Przejrzałam jeszcze „In Style” z Cate Blanchett na okładce. Było jedno zdjęcie Angeliny Jolie. Na końcu również fotka Roberta Pattinsona, ze „Zmierzchu”, Oliwia Wilde - chyba jakiś artykuł, sporo zdjęć Cate Blanchett.

Euhenia_2

Wyjątkowo ładna fotka Kate Winslet w In Style - na końcu z premiery Drogi do szczęścia (w nowym Yorku) i wcześniej tam gdzie te fryzury też widziałam włąsnie to wyjątkowo ładne.

W PARTY:
na okładce Lisza.
-artykuł o Mikeu Tysonie
-Halle Berry - reklama na początku z ładnym zdjęciem, ale też dalej styl Berry i Halle w ładnych sukienkach.
- J. Liszowska - planuje ślub w wakacje
- relacja ze ślubu Katarzyny Skrzyneckiej
- Kammel i Niezgofa
- śmierć Jacksona - zdjęcie Michaela
i uwaga - Orlando Bloom - zaręczył się z Mirandą i kupił posiadłość w której planuje zamieszkać z narzeczoną
- Żebrowski - ożenił się
- dalej małe fotki - pam anderson, jessica simpson, tom cruise, wesołowski, adamczyk, beckham, brodzik, kasprzykowski i tamara arciuch (lubię tą aktorkę), majdan, madonna, krawczyk, gibson, will smith, adam sandler, harisson ford,
- artykuł o Dodzie - związała się z Nergalem. Porównują ten związek do małżeństwa Pameli i Tommyego Lee
- Sarah Jessica Parker z mężem - artykuł - przy artykule fora rickiego martina
- Borys Szyc - deklaruje że się zmienił
- "Domy Godne Oscara"-fotki Jennifer Lopez, Linda Evangelista, Claudia Shiffer, Beyonce,Sarah Jessica Parker, Scarlett Johannson, Kate Hudson
- ramking - faceci którzy woląmłodsze-na pierwszym miejscu Anrzej Łapicki (60 lat różnicy!), Grabowski, Józefowicz z Nataszą, Rubikowie, Pan Marcinkiewicz, Jan Englert, Pazurowie,
- Wywiad z Katarzyną Grocholą
- Jessica Alba, Beyonce, A. Dereszowska, Marta Wiśniewska - zdjęcia papparazzi,
- styl gwiazd Edyta Górniak, Anna Wyszkoni, Kayah, Agnieszka Szulim, Joanna Horodyńska, J.Lo, Gwen Stefani, Ciara, Drew Barrymore, Fergie, Brodka
- Urlop gwiazd - zdjęcia w strojach kąpielowych - Kim Kardashian, Tori Spelling, Leona Lewis Rihanna (dwie ostatnie w sukienkach)
- Buty gwiazd - Anna Mucha, Ashanti, Elle McPherson, Lauren Conrad
- A. Przybylska, Doutzen Kreuz (lubię ją:) Edyta Górniak - zmiana image'u - ładniej jej było w dłuższych włosach teraz wygląda starzej
- Dział zdrowie - Bar Rafaeli Jennifer Aniston
- Paris Hiltom Marilyn Monroe (też ją lubię)-ładne foto z dawnych lat jeszcze jak nie była taka znana
- Przepisy - Obama, Foremniak, Crawford (Lubię Cindy Crawford), Ewa Wachowicz, Beata Tyszkiewicz, Heidi Klum Katie Perry, Pink,
- Filmy - Leonardo DiCaprio- "W sieci kłamstw na DVD" (!), "U Pana Boga za piecem"
- Horoskop - nie ma Olanda, za to jest Jessica Simpson, Lipnicka, Prokop, C.Diaz, G. Stefani, Elijah Wood, McConnaghey, Bartek Świderski, Aleksandra Woźniak, Alba, O.Lubaszenko, Duchovny, Dygant
- przy krzyżowce - Tomasz Karolak,
- Zdjęcia z afterparty - ladne foto Edyty Górniak - rzuca się w oczy od razu, Skrzynecka, - woty z Opola.
- ostatnia strona - madonna, głowa Gibsona (mogli dać z nogami irękami;)
Herbuś, Felicjanska, Zielińska, Nicky Hilton Katie Perry

EM_DE_KE_AS

Dziękuję za dokładny opis artykułów w „Party”:-). Mam nadzieję, że o Bloomie jest przynajmniej jedna cała strona:-)

„Filmy - Leonardo DiCaprio- "W sieci kłamstw na DVD" (!)” – Chciałabym ten film zobaczyć. Podobno jest momentami zabawny. W recenzji na „filmwebie” napisali , że jest w nim humor, który docenią tylko zdeklarowani single:-).

„Marilyn Monroe (też ją lubię)-ładne foto z dawnych lat jeszcze jak nie była taka znana”- także ją lubię. Fajnie, że zamieścili jej zdjęcie.

„Edyta Górniak - zmiana image'u - ładniej jej było w dłuższych włosach teraz wygląda starzej”- Poza tym długie włosy są bardziej kobiece.

Ed-ka, czy w „Gali” , którą opisałam w poniedziałek nie znalazł się, ani jeden Twój ulubiony aktor lub aktorka(oprócz Angeliny Jolie)?

Euhenia_2

Przejrzałam dziś "Rewię" oraz "Takie jest życie" i nie zauważyłam naszych ulubionych aktorów.

Euhenia_2

AEuhenia - w "Gali" oprócz Angie są jeszcze:

"Paweł Deląg, Natasza Urbańska (wiem, że niektórzy jej nie trawią, ale kompletnie nie rozumiem tej nagonki skoro kobieta nie dość że ładna to jeszcze utalentowana), oczywiście Angelina Jolie, Matthew Fox, Rihanna
Relacja ze ślubu Miachała Żebrowskiego i zdjęcia,
- zdjęcia Macieja Zakościelnego,
- artykuł o Britney Spears
- zdjęcia piosenkarek takich jak Doda (też jest nielubiana - i owszem bo zachowanie pozostawia wiele do życzenia, ale uważam że to jej image sceniczny. A piosenki - szczególnie te bardziej rockowe, wolniejsze i mniej znane są całkiem niezłe), Edyta Górniak,
- artykuł o Leonardo Dicaprio
- zdjęcia: Sienny Miller, Jennifer Lopez,

to z Gali te rzeczy mnie interesują:)
Aha nie wiem jak Ty, ale nie lubię Toli Szlagowskiej, ani Dominiki Gawędy... Choć Dominika Gawęda - ładną figurę ma;)

EM_DE_KE_AS

"Angelina pasowalłby mi do wampirzycy;)" – słusznie EM_DE_KE_AS ;) A pamiętasz Antonia w "Wywiadzie z wampirem"? Podobał Ci się jako wampir? :) Bo mi bardzo.

"Ja kupuję różne programy ale częściej Tele świat. ALBO TELE TYDZIEŃ.To zależy - wiadomo od czego;)" – jasne, od tego czy jest tam Kate Winslet lub wampir Antonio :-) A czy któraś z was kupowała kiedyś "Tv – Okey" ? Tam często dodają płyty z serialami. Ja i Euhenia kupujemy "Tele Świat". Według mnie jest ciekawy, przejrzysty, jest w nim dużo artykułów. To jest właśnie prawdziwy telewizyjno-filmowy magazyn :-)

"Obejrzałam już "Malowany welon". Bardzo mi się podobał. Edward Norton świetnie zagrał. Głównie dla niego warto ten film zobaczyć(nabrałam przez to ochoty na obejrzenie jeszcze jakiś innych filmów z tym aktorem:-))." – ja go dotąd widziałam tylko w kilku filmach – m.in. "Czerwonym smoku" (z Ralphem Fiennesem też) – naprawdę dobry thriller, "Podziemnym kręgu" i "Zakazanym owocu". Podobno grał też we "Fridzie" z Salmą Hayek, ale kompletnie go tam nie pamiętam :-o

"Co mnie bardzo ucieszyło scenariusz jest wierny książce Somerseta Maughama. Jak będzie w telewizji warto obejrzeć tę adaptację. Polecam :-)." – dzięki, obejrzę go :-) (jak go nie puszczą po północy :-)).

"Wielkie dzięki za polecenie tej strony "Whowdatedwho". Interesująca, chociaż – podobnie jak Ty- nie wierzę w to, by Ci aktorzy naprawdę spotykali się z tymi wszystkimi dziewczynami, które im się przypisuje. Pod Bean`em jest tylko 7 kobiet(bo w porównaniu z Colinem Farrellem (36 pań)- wypada blado:-)), " – zabawne :-) Ale to chyba lepiej, że nie miał aż 36 kobiet jak Farrell, nie jest przynajmniej podrywaczem, i to dobrze o nim świadczy :-)

"ale one wszystkie(choć nie wszystkie są na zdjęciach, ale część z nich widziałam na innych stronach z Seanem) są bardzo podobne do siebie, najwidoczniej Sean preferuje tylko jeden typ urody kobiecej." – a wiesz Euhenia, że ostatnio zauważyłam jedną ciekawą rzecz – niektórzy aktorzy (lub aktorki) wybierają partnerów bardzo podobnych z wyglądu do swoich poprzednich partnerów. Ciekawe co mówi o tym psychologia :-) Czy podświadomie łączymy urodę partnera z określonymi cechami charakteru i potem, wybierając kolejnych partnerów oczekujemy, że oni też będą mieli takie same cechy charakteru co ci poprzedni? :-)

Jeszcze tak z ciekawości weszłam na stronę Paris Hilton, żeby zobaczyć ile ona miała partnerów – ta strona chyba nie miała końca :-o

"Moja kreacja jest dopasowana na biuście, a poniżej marszczona i delikatnie się rozszerza ku dołowi." – musi być ładna :)

"Naprawdę? A wydawało mi się, że Daniel jest raczej nieśmiały. Podobno był niezadowolony z tego, że pierwszą część Bonda z nim promowało zdjęcie z plaży, na którym był ubrany tylko w spodenki:-)." – Euhenia dzięki za tę wiadomość! To dobrze, że nie chciał, aby film był promowany przez zdjęcia, na których jest w samych spodenkach. Świadczy to przede wszystkim o tym, że nie chciał aby ludzie poszli na ten film ze względu na walory jego wyglądu, ale ze względu na jego umiejętności aktorskie. To byłoby śmieszne, gdyby "Casino Royale" był promowany przez zdjęcia, na których jest prawie nagi, przynajmniej ja zastanowiłabym się dobrze przed pójściem na ten film, gdybym zobaczyła właśnie takie zdjęcia, bo uważałabym, że byłby to tylko dowód na to, że film jest słaby, a reżyser stara się na siłę przyciągnąć uwagę (chociaż film okazał się bardzo dobry). A tak, jak zobaczyłam plakat filmowy, na którym jest przynajmniej elegancko ubrany w garnitur, (bez zbędnej golizny ;)), to od razu zachciało mi się iść na ten film. Moim zdaniem dobry plakat filmowy potrafi bardzo dużo powiedzieć o filmie, a nawet zachęcić do obejrzenia go, jak np. właśnie ten do "Casino Royale": http://casino.royale.filmweb.pl/

A czy są na Filmwebie jakieś plakaty filmowe, które Wam się szczególnie podobają i dobrze odzwierciedlają charakter filmu?

"Ciekawe czy Orlanda też nie krępują takie sceny? Pattinsona za to bardzo, o czym obie czytałyśmy :-)" – też jestem ciekawa, chociaż grając w takich scenach nie wygląda na kogoś, kto byłby bardzo skrępowany taką sytuacją :) A przynajmniej nie daje tego po sobie poznać (można powiedzieć, że podchodzi do takich scen bardzo profesjonalnie). Niestety nie znalazłam wywiadu, w którym wypowiadałby się otwarcie o swoim zakłopotaniu podczas takich scen, więc możemy się tylko domyślać :-) A Pattinsona rzeczywiście trochę krepują :)

"Niedawno czytałam, że wyprodukowano w pewnej cukierni lody z jego podobizną, po przeprowadzeniu sondy wśród klientów, kogo najchętniej by lizały i schrupały, zwyciężył właśnie Daniel:-). Pewnie o tym słyszałaś? Ciekawe co o tym sądzi sam Daniel?" – Tak, słyszałam. Ciekawe czy Daniel już siebie spróbował :-)

Tak, Orlando wyglądał zdecydowanie najlepiej w trzeciej części "Piratów", więc nie dziwię się, że właśnie jego zdjęcie z tej części chciałabyś mieć na zegarku. Nie wspominając już o jego długich włosach, które wtedy nosił.
"A Ty Koa, jakie byś chciała mieć zdjęcia Orlanda na tarczy takiego zegarka?" – na początek pokażę, jakiego zdjęcia nie chciałabym mieć :-)
http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2009&mon=05&evt=orlando-domin os&pic=orlando-bloom-miranda-kerr-hollywood-dominos-10.jpg – to chyba zrozumiałe dlaczego ;)

A chciałabym mieć takie:
http://www.orlandocentral.net/pics/mag/pavement/pavement04.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/8062/telepalf05novcl2sm6sq.jpg
http://img154.imageshack.us/i/havenw020tl6.jpg/
http://www.imdb.com/media/rm3886389248/nm0089217

"Wielkie dzięki za stronę o Richardzie Deanie Andersonie." – nie ma za co.

"Czytałam kiedyś o nim, że jak starał się o rolę w tym serialu. Przyszedł na spotkanie z producentami, chyba nawet dobrze nie wiedział kim będzie ten "MacGyver" , potem usiadł na krześle wziął scenariusz do ręki i sięgnął po okulary," – ja też kiedyś czytałam taki wywiad :-) Jak kierownik produkcji zobaczył, że Richard sięgnął po okulary i czyta scenariusz, uznał, że znalazł właśnie przed sobą idealnego odtwórcę dlatego, że chciał, aby ten bohater nie był do końca doskonały i ta drobna wada wzroku Richarda przeważyła o tym, że właśnie on zagrał MacGyvera. Jeszcze więcej jest o tym na tej stronie (pod zdjęciem, na niebiesko):
http://forum.80s.pl/viewtopic.php?t=4907&postdays=0&postorder=asc&start=45&sid=e bec78ae81f07b4ef9a537abfd425793

"Myślę, że film będzie opowiadał o tej wielkiej epidemii dżumy, która wybuchła w 1347 roku w Europie. Wybiła 1/3 mieszkańców Europy, a gdy dotarła ona do Polski w latach 1349 - 1350 wyniszczyła - według ówczesnych historyków - prawie połowę ludności (!). Wtedy uważano tę chorobę za karę boską, ponieważ nawet najbardziej wymyślne leki na nią nie pomagały." – a tak, ta choroba poczyniła ogromne straty, które szły aż w kilkadziesiąt milionów ludzi. Później z Europy zawędrowała do Chin. To musiało być straszne. Dobrze, że nie żyjemy w tamtych czasach :-o

"Myślę, że nawet stroje ówczesnych lekarzy mogą przyprawiać o lęk, bowiem nosili oni taką maskę na twarzy, która przypomina ptaka z olbrzymim dziobem," – widziałam zdjęcie takiego stroju, rzeczywiście – przerażający.
Biorąc pod uwagę to wszystko, "Black Death" zapowiada się na prawdziwy horror :-) Jestem ciekawa tego filmu z Seanem w roli rycerza – roli godnej jego sylwetki :-)

"Mnie również się podoba tak ubrany oraz jeszcze w niebieskim garniturze, bo ten kolor podkreśla kolor jego włosów i bardzo pasuje do niebieskich oczu :-):" – dzięki za zdjęcie. Ten kolor zdecydowanie mu pasuje. On właśnie dobrze wygląda w takich kolorach – granatowym, błękitnym, niebieskim, albo jak tutaj – jasnoatramentowym:
http://www.imdb.com/media/rm287151616/nm1500155

"w "Zmierzchu" jest w zasadzie jeden wątek miłosny i zapewniam wystarczająco interesujący na cztery opasłe tomy:-)." – naprawdę podoba mi się to jak świetnie to ujęłaś :-)

"Koa, daj znać, jak skończysz czytać pierwszy tom, albo nawet w trakcie czytania. Jestem ciekawa czy i Tobie się spodoba:-)." – oczywiście – jak zacznę ją czytać to na pewno dam o tym znać :-)

"Koa, oglądałaś ostatnio jakiś ciekawy film? Ja obejrzałam niedawno komedię "Tajne prze poufne" . Na okładce płytki DVD pisało, cytuję: "Najlepsza komedia roku". Nie mam pojęcia jak można tak bezwstydnie kłamać!:-)." – zabawne :-) Kiedyś chciałam na niego iść, ale usłyszałam w radiu recenzję z tego filmu, która była bardzo podobna do Twojej, więc sobie dałam z nim spokój. "Tajne przez poufne" wyglądało bardzo dobrze w zwiastunach telewizyjnych – myślałam, że będzie to świetna komedia, ale jeśli Ty uważasz, że nie jest aż tak bardzo zabawna, to coś musi w tym być.
"Dobry też był Brad Pitt. Zagrał półgłówka, który dba tylko i wyłącznie o swojej mięśnie i o pieniądze." – tak, na reklamach tego filmu było widać, że nie grał kogoś wyjątkowo rozgarniętego i czynił to bardzo przekonująco.
"Jakby kiedyś był w telewizji to można obejrzeć, ale lepiej nie obiecywać sobie zbyt wiele po nim." – dzięki, wezmę to pod uwagę. Z kolei ja ostatnio obejrzałam bardzo ciekawy hiszpański film – "Porozmawiaj z nią", w reżyserii Pedro Almodovara. Może go kiedyś oglądałaś? Opowiada on o miłości pielęgniarza do jego pacjentki będącej w śpiączce. Zakochał się w niej jeszcze przed wypadkiem. Pierwszy raz zobaczył ją przez szyby w szkole tańca, która była naprzeciwko jego domu i od tamtej pory postanowił, że musi ją poznać. Nawet udało mu się z nią kilka razy porozmawiać. Później dziewczyna miała wypadek, a że on był pielęgniarzem w szpitalu, do którego trafiła, powiedział jej ojcu, że się może nią zajmować. Gdy była w śpiączce cały czas z nią rozmawiał, opowiadał o tym co się dzieje na zewnątrz, co mu się ostatnio przytrafiło (np. był w teatrze na sztuce i opowiedział jej o czym była ta sztuka). W pewnym momencie zaczął ją traktować jak swoją dziewczynę. Po jakimś czasie inni pielęgniarze zorientowali się, że ta pacjentka zaszła w szpitalu w ciążę (!) (będąc cały czas w śpiączce). Nie będę już dalej pisać jak to się skończyło, może kiedyś będziesz chciała to obejrzeć. Ale powiem, że film był naprawdę ciekawy.

"Dokładnie tak, ale wydaje mi się ponadto, że Kapelusznik jest po prostu ambitna i dzięki sławnemu chłopakowi chce sobie utorować drogę do większej popularności i lepszych kontraktów reklamowych oraz zdobyć bogatego męża , który będzie ją utrzymywał, bo w końcu ile trwa kariera modelki:-)." – no właśnie :-) Coś wątpię w szczerość jej intencji. W dodatku wygląda na kogoś takiego, kto nie lubi przejawiać inicjatywy – czeka na gotowe i szuka kogoś, kto spełni wszystkie jej zachcianki – i dlatego masz rację z tym jej łapaniem się za bogatego męża ;)

"Oczywiście nie wszystkie modelki takie są. Wiem że modeling to ciężka i stresująca praca." – tak, na pewno. Trzeba cały czas dbać o siebie i być zawsze w dobrej formie. Również te podróże na pokaz mody, które modelki odbywają z jednego zakątka świata na drugi też muszą być męczące, np. jednego dnia jest pokaz mody powiedzmy w Nowym Jorku , a kilka dni później w Paryżu, czy gdzieś indziej. Trzeba być wytrzymałym psychicznie do takiej pracy. A później znaleźć sobie szybko bogatego męża :-)

Euhenia wielkie dzięki za przejrzenie "Vivy" i pozostałych gazetek, EM_DE_KE_AS – Tobie też dziękuję.

koa222

"A pamiętasz Antonia w "Wywiadzie z wampirem"? Podobał Ci się jako wampir? :) Bo mi bardzo" - jeszcze teraz mam przed oczami te dlugie czarne włosy. Świetnie wyglądał gdy wystawiał ząbki...;) A jeśli chodzi o Toma Cruise bardzo pasował do roli wampira. Też to zauważyłaś??

Jeśli chodzi o tą psychologię podczas wybierania partnerów - to ja wyczytałam też że dziewczyny/kobiety często wybierają sobie facetów którzy z zachowania, a czasem nawet i z wyglądu przypominają im ich własnych ojców. Dzieje się to podświadomie.

Najbardziej z programów też lubię "Tele Świat" - rzeczywiście jest najbardziej przejrzysty no i dają fajne wywiady z dużymi ładnymi zdjęciami.

EM_DE_KE_AS

Koa, odpowiem trochę później:-).

Ed-ka, czyli lubisz Leonardo DiCaprio to pewnie ucieszył Cię artykuł o nim w najnowszym „Teleświecie”:-). Ja także go lubię. Dowiedziałam się z tego artykułu, że był nominowany do Oscara za rolę film w „Krwawy diament”, muszę go zatem obejrzeć. Widziałyście go być może? Możecie go polecić?

Przejrzałam „Galę” i „Świat seriali” i nie ma Orlanda, natomiast w miesięczniku „Świat kobiety” jest Jim Carrey aż 4 strony ze zdjęciami jego samego oraz z rodziną i fotki z filmów.

Euhenia_2

Widziałam "krwawy diament" - jest w moich ulubionych. Fabuła jest ciekawa. Podobała mi się rola oczywiście Leonarda szczególnie końcowe sceny. Ja polecam. Artykuł w Tele świecie mnie ucieszył - dlatego kupiłam właśnie ten program - na tym zdjęciu w tele świecie Leo wygląda wręcz bosko:D

W SHOW:
Na okładce Doda i sensacyjne wiadomości - eks mąż Edyty Górniak zamierza współpracować z Dodą..., a...jak tak sobie myslę skoro ona rozwódka, a on jakby tak się rozwiódł, to może z tej współpracy wyniknie coś więcej;D

-Artykuł o Michaelu Jacksonie - w tym kilka jego naprawdę ładnych fotek - z dzieciństwa. Zgodzicie się ze mną na pewno, że kiedy był czarny wyglądał całkiem całkiem:) A właśnie nie wiem jak wy, ja nie byłam jakąś straszną jego fanką choć lubię jego piosenki. Wierzycie w rzekome vitiligo? (chorobę skóry polegającej na utracie czarnego pigmentu co ponoć objawiało się białymi plamami i dlatego chodził w maseczkach?) Na forum rozgorzała dyskusja na ten temat. Ja nie wiem co o tym myśleć...Czy może to rzeczywiście wynik operacji plastycznej? O ile w ogóle można operacyjnie "się wybielić"...;)

Ładne fotki Angeliny i Megan Fox. - porównanie obu aktorek. Moim zdaniem obie są ładne. ale jeśli powstanie Tomb Raider3 z Megan w roli głównej to chyba już nie będzie to samo...

-Wywiad z Andrzejem Pasecznym
-Borys Szyc z nową partnerką
-Anna Mucha i jej styl ubierania się
-Wilczak i Brodzik
-A.Młynarska i Kret,
-Pazurowie - wiadomość o tym że na świecie pojawiła się mała Pazurka;)
-M.Kożuchowska - o własnie lubicie ją? W ogóle lubicie "M jak miłość" bo ja nie jestem fanką tego serialu.

-Matthiew Broderick i Sarah Jessica Parker - z dziećmi - bliźniaczki sa już na świecie - całkiem ładne foto, choć za Sarah nie przepadam.

- C.Diaz, Dorota Gardias-Skóra, Madonna, Britney, Kate Moss,
David Duchovny, Maria Peszek (nie przepadam za nią, a wy? Lubicie jej piosenki? Ja raczej wolę Kasię Nosowską choc artykułów nie zbieram tylko jeśli chodzi o muzykę)

-Ranking - Zdeklarowani Kawalerowie - Andrzej Chyra, Colin Farrel, Książe William, Tomasz Karolak, Leo DiCaprio, Kuba Wojewódzki i oczywiśćie George Clooney - na miejscu pierwszym (zauważyłyście, że teraz coraz mniej piszą na temat romansu Alicji B. Curuś i Collina Farrela?)

Amy Winehouse - zdjęcia z plaży. Lubię jej muzykę:) Ją jako osobę też tylko dobrze byłoby gdyby wreszcie się opamiętała z alkoholem

- stroje gwiazd - Ola Szwed, Sylwia Gliwa, Ada Fijał (nie wiem kto to? Piszą że z "Klanu" to może dlatego nie wiem bo dawno już nie oglądałam tego serialu...). Maria W. Wałęsa, Karolina Borkowska, Monika Mrozowska,
- T-Shirty gwiazd - Doda, A. Chylińska, Natalia Lesz, Marietta Żukowska, i dalej Heidi Klum w żółtej tunice,
- artykuł o twarzach gwiazd - a raczej o zabiegach stosowanych przez owe gwiazdy - Jolie, Górniak, Izabelle Adjani, J. Steczkowska, Fergie, Kayah
- gwiazdy w warkoczykach - Iza Miko (nawet ładne foto), J.Alba (lubię ją), Heidi Klum (i tu wygląda najładniej w tej fryzurze), drew barrymore, Halina Mlynkova
- Diaz, Longoria, Christina Ricci, Herbuś, A. Wyszkoni-sukienki odsłaniające nogi- dziewczyny w tym sezonie pokazujemy nóżki;)
- Matthiew mcConnaghey i moje ulubione ujęcia tego aktora - czyli...bez koszulki:)<radocha>;)
-Zdjęcia pięknej chawiry w Paryżu i fotka Nicole Kidman. Co tam Nicole - ta wanna - jaquzzi kartkę dalej robi wrażenie:O
- dziewczyny co myślicie o nowym filmie "Bruno" z Sashą Bronem Cohenem? jeśli to będzie takie coś jak "Borat" to moja stopa nie przejdzie przez próg sali kinowej. Po "Boracie" jestem wystarczająco zawiedziona. - W "Show" zdjęcie z tego filmu - S.B. Cohen w przebraniu byczka...No i premiera (UWAGA) nowego filmu z Deepem - Wrogowie publiczni - ale mała fotka. Za to Deepa widać. Tylko moją Marion trochę mniej.
-Madonna - fota ze starszych czasów. i Jackson
-Artykuł o Andrzeju Łapickim
-foty gwiazd - na imprezach - szczerze? Nic ciekawego...
-horoskop - nic ciekawego - szrzeząca się Monika Richardon i Maria Peszek, Weronika Rosati - 3 powidy żeby przewrócić stronę, a nawet cztery bo jeszcze Zackuś Efronik i już się robi niedobrze (aha Euhenia - jest zdjęcie Natalii Vodianovej)
-przy krzyżówcw Lindsay Lohan - lubicie ją? Ja nie przepadam choć podobał mi się film "Twarda sztuka" głównie z powodu gry Jane Fondy

-na ostatniej stronie Kasia Skrzynecka, Karolak, M. Richardson. Ola Szwed

Orlanda nie ma