Dziewczyny piszcie do mnie na email : patris21@interia.pl jeśli jesteście zainteresowane naszym forum o SRK :)Wyśle wam linka , tu nie podam bo nie chce żeby nie powołani za na mi poszli.
A wiesz, że istnieją wyszukiwarki internetowe? Poza tym... kto miałby niepowołany za wami iść? No kto? A nawet jak, to jest jeszcze takie coś jak moderacja...
A wiesz że można zrobić tak że strona nie będzie się znajdowała w wyszukiwarkach.Taa jest moderacja ale my wolimy zapobiegać niż leczyć.
Uhuhu, czyli brak profesjonalizmu od początku do końca. No i ile mieliście takich nie proszonych gości? Dwóch 10-latków? Kto o zdrowych zmysłach rejestuje się na forum tego gościa żeby napisać - "Khan jest gupi"? Nie pochlebiaj sobie i jemu, nie jest tego wart...
To jest forum. Wiesz co znaczy to słowo? I tak jak napisałem. Co to za wielkie tajemnice? I nie ma moderatorów? A takich jak ja na pewno nie uświadczysz na forum dla małych dziewczynek i zniewieściałych panien... No proszę cię...
Założę się że jestem sporo starsza od Ciebie pajacu.Przyszedłeś tu atakować innych , idź się wyżyj na kimś innym.
Wyluzuj panienko. Starsza może jesteś, ale rozgarnięta za grosz. Zresztą co ty mi tu z wiekiem wyjeżdżasz? Nie chcę dyskutować, a zaatakowałaś pierwsza ty. Żegnam cię indyska baletnico, jaraj się tym pajacem dalej na swym tajnym forum ze swoimi tajnymi psiapsiułami. Ahoj!
Tak to w takim razie Ty nie jesteś przy zdrowych zmysłach bo przychodzisz żeby właśnie po to napisać , chociaż twierdzisz jednocześnie że nie jest tego wart.Skoro tak to po co tu piszesz?Coś z twoją konsekwencją nie tak.
Pomyśl. Jesteś za PiS, powiedzmy, i wtedy co? Piszesz tylko pod tematami dotyczącymi PiS? Czy piszesz ogólnie pod tematami dotyczącymi wszelkich opcji politycznych? Tak więc powtarzam moje jedno z pierwszych pytań - znasz znaczenia słowa "forum"?
Poza tym. W pierwszym poście pisałem o samym forum, nie o tym lizusie.
A poza poza tym. Żegnam panią, nie dam się zjeść boliłuckiej modliszce...
Wypraszam sobie gówniarz to Ty pierwszy mnie za atakowałeś moją osobę.W twoich wypocinach nie ma za grosz logiki i konsekwencji.Rozgarnięty się znalazł.A ja nie mam zamiaru zniżać się do poziomu 5 latka.Który atakuje innych dla przyjemności i zabicia czasu.
"Wypraszam sobie gówniarz to Ty pierwszy mnie za atakowałeś moją osobę."
He? To w hindi jest napisane? Czy to taki słowotok 5 latki? Napisałem co sądzę o tajniackim podchodzeniu do forum. Nic osobistego.
Pan najwyraźniej szuka rozgłosu i sensacji i lubuje się w krytykowaniu innych. Do bólu żałosne. Załóż może jakiegoś bloga jeśli chcesz się uzewnętrznić. Wywołujesz wojny o nic. Film, którego jeszcze nie widziałeś ci się nie podoba? Fajnie, ciekawe. Aktor o którym nic nie wiesz jest beznadziejny, plastikowy i sztuczny? Jeszcze lepiej! Pełno tu takich jak ty, a możesz być niegrzeczny, bo właśnie filmweb ma beznadziejnych moderatorów którzy na to pozwalają. Także generalnie bloga polecam, naprawdę. Może jakoś tę twoją wściekłość wyładujesz.
Ja wojny? Ty przeczytałaś co ja napisałem w pierwszym swoim poście? Jezu, dziewczyny, wy jesteście jakieś opóźnione. Ja o jednym wy o drugim, no zniewieściałe panny normalnie. Klub szalonych dziewic. Rozgłosu że niby szukam na filmwebie, na forum gostka co ma oglądalność porównywalną do "Klanu"? I czy pełno tu takich jak ja... Hm, widzę same zachwyty nad tym gościem, więc raczej jestem rodzynkiem. Pełno tu takich jak wy. Zero obiektynej krytyki, tylko ohy i ahy jaki to on wspaniały. Dobra, kończę już naprawdę, bo wojnę, to niestety wy wywołałyście tutaj...
Lady proponuje ignorować tego osobnika bo to inteligentny inaczej jest , po zostaje współczuć.Moje kondolencje pajacu.
No i widzisz? Dzięki mnie masz nową koleżankę, a pani "starsza elokwenta" ma nową uczennicę na swoje tajne forum...
Nie schlebiaj sobie my się z Lady już chwilę znamy na tym forum.Dzięki Tobie to ja się wy śmiała za wszystkie czasy czytając te twoje pseudo-inteligentne wypociny.
AŻ PRZYKRO PATRZEĆ JAK LUDZIE W STOSUNKU DO SIEBIE POTRAFIĄ BYĆ USZCZYPLIWI i dlaczego? po co? czy te słowne potyczki mają jakiś sens? czy coś dają poza poniżaniem siebie samego? Czy nie lepiej jest zaakceptować drugiego człowieka takiego jakim jest? Szkoda że tak mało tolerancji i empatii jest w naszym społeczeństwie.
Ja wychodzę z założenia RÓB DRUGIEMU TAK JAK BYŚ CHCIAŁ BYĆ SAM TRAKTOWANY. A poglądy? Mamy demokrację i każdy ma prawo wypowiedzieć to co myśli i czuje ale nie powinno się ranić uczuć drugiego człowieka przecież nasz rozmówca ma takie samo prawo, bądźmy ludźmi !!! w dosłownym tego słowa znaczeniu. Złość rodzi złość a zrozumienie - zrozumienie. Może gdybyśmy spróbowali w inny sposób wyrażać swoje poglądy nie były by potrzebne sprzeczki, dogryzanie i udowadnianie kto lepszy kto ma rację.
Nie można krytykować czegoś czego się nie zna, nawet jeśli się nie zgadzamy bo może sie okazać że osoba która nas atakuje ma swoje powody i racje o których my nie wiemy i jest bardziej nieszczęśliwa niż nam się wydaje. Mnie osobiście takich ludzi jest po prostu Żal.
Nie, nie zgadzam się. Widziałam wiele filmów tego aktora i w wielu NIE podoba mi się jego gra. W "My name is Khan" uważam, że jest świetna. Zawsze staram się obiektywnie patrzeć. Jakbyś czytał co piszą inni to wiedziałbyś ,że napisałam też, że film mi się w cale tak bardzo nie podobał. Ten gostek gra w tym filmie dobrze, człowieka upośledzonego, chorego na syndrom Aspergera. Przygotowywał się profesjonalnie do tej roli. Mnie się kreacja Rizvana Khana podoba. Co nie znaczy, że kocham tego aktora, bo jest taki słodki itd.itp. Nic z tych rzeczy. Po prostu mnie przekonał, widziałam film w poniedziałek. Mmmm, pozjeżdżasz co chwile temu aktorowi więc to chyba również nie jest obiektywna opinia. Może to ty należysz do jakiegoś klubu. Szalonych prawiczków dla przykładu?
A ja wielu filmów z tym gościem nie widziałem. Ale w tym jest dla mnie żenujący. No i tyle.
"Może to ty należysz do jakiegoś klubu. Szalonych prawiczków dla przykładu?"
Oryginalnie...
Tu chodziło tylko o to, żeby nie był za krótki post xDDD Po to kropki xD Jesteś lepszy kolego od nas i masz swoje jakże ważne w tym demokratycznym państwie zdanie. Szanuję je :)
Trzeba bylo od początku pokazać, że je szanujesz. A na krótkie posty jest inny, jakże prosty sposób...
To świadczy o tobie nie o mnie :) Ale to Bogu pozostawmy on rozsądzi XDD Dobra idę spać, bo tu zaraz spadnę z krzesła ze śmiechu :) Dziewczynki muszą chodzić spać wcześnie. PAPA. P.S. Shahrukh rządzi xDD
No fanstatycznie zabłysnęłaś. Mi nie do śmiechu, bo takie teksty są niestety często spotykane. A wiesz skąd wiem, że dziewczę z ciebie młode? "xDDD" w moich czasach było po prostu małym ixem z trzema dużymi de. I obciachem jest jego nadużywanie. Idź spać, już prawie 23, pan buk się pogniewa.
Śmieję się z ciebie, z tego 'xD' również, bo normalnie tak nie piszę i z tego jak nie poważnie mnie traktujesz tylko dlatego, że bronię swojego zdania.
Nie pogrążaj się już. Wszystko wyjaśnione. Ja głupek i prostak, ty wyrafinowany, niezmiernie elokwentny, dojrzały krytyk filmowy. Dobrej nocy.
a pan buk to się już dawno na mnie pogniewał. i generalnie nie szanują twojego zdania, bo nie podoba mi się w jaki sposób się wypowiadasz nie mając żadnych podstaw, żeby osadzać ten film niestety. Nie, dla mnie plakat i trailer nie są podstawa do osądzenia filmu, bo znam ludzi, który się to właśnie nie podobało a po obejrzeniu filmu zmienili zdanie. nie masz też żadnych podstaw żeby osadzać mnie. ale temat już dawno wyczerpany i dyskusja stała się nudna. Nie ma co rozstrzasac sprawy. Idzmy spac.
żaden z nas nie jest krytykiem filmowym. tym bardziej ja i nigdy tego nie twierdziłam. na tym koniec.
Lady_Selene 21 kwietnia 2010 22:39
"masz swoje jakże ważne w tym demokratycznym państwie zdanie. Szanuję je"
Lady_Selene 21 kwietnia 2010 23:01
" i generalnie nie szanują twojego zdania, bo nie podoba mi się w jaki sposób się wypowiadasz nie mając żadnych podstaw"
bansuj_ 21 kwietnia 2010 22:59
"Nie pogrążaj się już. Wszystko wyjaśnione."
Preity czym ty sie chcesz pochwalić ,że jesteś starsza??
żałosne.
Może jesteś starsza ,ale na pewno nie jestes mądrzejsza sądzac po twoich błędach w tekście i po twoim sposobie wypowiadania sie.
Ja też jestem fanka bollywood ale szanuje takze zdanie innych czy mi sie ono podoba czy też nie.
Zastanów sie porządnie nad soba dziewucho.
Kłaniam się "nisko ".
moim zdaniem ona bardzo dobrze zrobiła, bo po takich osobach, które właśnie się tu wypowiadają nie zdziwię się jak zachowują się aby pisać bezsensowne komentarze na forum.
to forum jest zrobione specjalnie na temat SRK i osoby lepiej że nie podano publicznie adresu, przynajmniej uniknie się nie miłych komentarzy.
'niepowołani' ? a co to sekta ? troszkę wariackie wasze posty :/ wyzywanie się i licytowanie kto starszy a kto mądrzejszy i na ilość buziek ? naprawdę, żal życia na takie dyskusje...
Ja tu też z poparciem dla Preity się wypowiem.
Sama bym zrobiła tak, jak Ona.
W ciągu ostatnich co najmniej dwóch lat, przewinęło się tu tyle 'boskich i
mądrych' osóbek, że wcale bym się nie zdziwiła jakby właśnie takie trolle
rejestrowały się na forum tylko po to, aby napisać 'nie lubię Khana'.
Było tu naprawdę sporo takich pokemonów, dlatego też myślę, że taki sposób
na reklamę forum, jaki zastosowała Preity jest jak najbardziej Ok.
Osobiście forum już odwiedziłam. Jest bardzo fajne. Jak znajdę czas, to się
zarejestruję. ;)
bansuj.- pytasz:
"Poza tym... kto miałby niepowołany za wami iść? No kto? A nawet jak, to jest jeszcze takie coś jak moderacja..."
- no sam sobie udzieliłeś odpowiedzi na to pytanie, a Twoja odpowiedź była dłuuuga i z wykorzystaniem wielu obraźliwych określeń.
Preity27- mnie się SRK raz podoba a raz mniej, tak czy owak - pomysł na forum otwarte tylko dla pozytywnie ustosunkowanych do tego aktora jest fajny /pozytywni to wcale nie znaczy, że bezkrytyczni/ :)
"z wykorzystaniem wielu obraźliwych określeń"
Chyba nie doczytałeś/aś. "Obraźliwe określenia" to raczej poleciały z drugiej strony...
AŻ PRZYKRO PATRZEĆ JAK LUDZIE W STOSUNKU DO SIEBIE POTRAFIĄ BYĆ USZCZYPLIWI i dlaczego? po co? czy te słowne potyczki mają jakiś sens? czy coś dają poza poniżaniem siebie samego? Czy nie lepiej jest zaakceptować drugiego człowieka takiego jakim jest? Szkoda że tak mało tolerancji i empatii jest w naszym społeczeństwie.
Ja wychodzę z założenia RÓB DRUGIEMU TAK JAK BYŚ CHCIAŁ BYĆ SAM TRAKTOWANY. A poglądy? Mamy demokrację i każdy ma prawo wypowiedzieć to co myśli i czuje ale nie powinno się ranić uczuć drugiego człowieka przecież nasz rozmówca ma takie samo prawo, bądźmy ludźmi !!! w dosłownym tego słowa znaczeniu. Złość rodzi złość a zrozumienie - zrozumienie. Może gdybyśmy spróbowali w inny sposób wyrażać swoje poglądy nie były by potrzebne sprzeczki, dogryzanie i udowadnianie kto lepszy kto ma rację.
Nie można krytykować czegoś czego się nie zna, nawet jeśli się nie zgadzamy bo może sie okazać że osoba która nas atakuje ma swoje powody i racje o których my nie wiemy i jest bardziej nieszczęśliwa niż nam się wydaje. Mnie osobiście takich ludzi jest po prostu Żal.
Uwielbiam tego aktora!! We wszystkich filmach jakie widziałam gra rewelacyjnie. Ale rozumiem, że ktoś może sądzić inaczej. Też tak czasami mam, iż nie podoba mi się to, czym większość się zachwyca np. Avatar.
Wszyscy piszą o tolerancji zrozumieniu drugiej osoby. OK. Ja to rozumiem, tylko spójrzcie wszyscy na wcześniejsze tematy na forum. Pojawiały się negatywne opinie o SRK. Akceptowałyśmy to, ale do czasu gdy pod naszym adresem posypały się obraźliwe określenia. Dlaczego my mamy tolerować zdanie innych ludzi a inni nasze nie? Dlaczego inni mogą nas obrażać, a my nie? To po prostu idzie w obie strony. Priety założyła ten wątek. Zgadzam się z nią. Mnie bardziej zastanawia czemu ten Pan/Pani odpowiedział jej tak nie grzecznie. Jeżeli go to nie interesuje?