Dziewczyny piszcie do mnie na email : patris21@interia.pl jeśli jesteście zainteresowane naszym forum o SRK :)Wyśle wam linka , tu nie podam bo nie chce żeby nie powołani za na mi poszli.
Nie generalizuje, tylko piszę swoje zdanie :) Niegrzecznie na przykład tu. To w moim odniesieniu jest niegrzeczne "A wiesz, że istnieją wyszukiwarki internetowe? " Co w tym złego, że chcemy tutaj zareklamować swoja stronę internetową.
bansuj, widać, że drażni Cię aktorstwo SRK, a chyba jeszcze bardziej drażnią Cię osoby które się nim zachwycają. Na pewno masz swoje powody, ale wyluzuj, bo z tego wszystkiego to forum robi się absolutnie niemerytoryczne
jeju ktoś z was mógłby zwyczajnie być mądrzejszym i skończyć tą nudną duskusję :gdzie obraźliwie? i kto tu zaczyna? bla bla . dajcie spokój , bo po co sie tylko wkurzać na siebie nawzajem ? wyluzujcie. a jak nie to załużcie osobny wątek "dalej pokłóćmy się" albo "kto chce usłyszeć jaki jest głupi i niedojrzały?"
Preity jesteś żałosna moim zdaniem...
popieram w 100% "bansuja"...
co ty sobą reprezentujesz? rozpuszczoną nastolatkę która nie zna pojęcia FORUM!!!!!!
Witam!Ale zagorzała dyskusja.Już pojawiliście się na głównym forum.Dziewczyny trochę luzu,spokojnie.Weźcie kilka spokojnych oddechów.
Pozdrawiam wszystkich dyskutantów.
nie no ja to mam pecha ;/
najpierw coś miałam z linkiem teraz wiecznie trwające ładowanie strony ;/
może chwilowa przerwa czy coś? od tych wyżej
jezu czemu ty jesteś taki wredny?
ale jeśli czujesz się lepiej jak tak sobie popiszesz to pisz ile chcesz.
..hehe..bansuj sorry, jednak się pomyliłam - tak naprawdę to Ty jednak uwielbiasz SRK, bo ciągle tu zaglądasz :)
Preity, mam do Ciebie pytanko,jako że Twoje rozeznanie w temacie jest lepsze od mojego - który film z SRK poleciałabyś do oglądnięcia komuś, kto jeszcze żadnego nie widział a chciałby / mam taką jedną znajomą, która by właśnie chciała/ :)
Działa :D
Nie wiem jak Preity ale ja bym poleciła:
My name is Khan
Nigdy nie mów żegnaj
Chake De! India
Gdyby jutra nie było
Veer-Zaara :p
stronka świetna!
pierwsze co robię po maturze to się loguje, bo teraz wiem, że mnie wciągnie ;p
a ja bym jeszcze poleciła coś się dzieje i do zakochania jeden krok.
a no i bad SRK w Donie ;)
spisałam sobie Wasze propozycje, zaraz dzwonię do kumpeli :) dziękuję Wam za pomoc :)
..acha..może już widziałyście, a może jeszcze nie...:
Living with a Superstar Shahrukh Khan 23rd April Episode 9-część 1
http://www.youtube.com/watch?v=fQDyT3ONrPw&feature=related
Living with a Superstar Shahrukh Khan 23rd April Episode 9-część 2
http://www.youtube.com/watch?v=K-wCLGymFug&feature=related
Weszłam tu przypadkiem i ubawiłam się za wszystkie czsy, fajni wszyscy jesteście:)
Wielkie dzięki za zabawę :DD
Shahrukh Khan jest genialnym aktorem!! Kreowane przez niego role są rewelacyjne. Bardzo wiarygodne i przejmujące. Ale żyjemy w wolnym świecie i jak ktoś go nie lubi to nich nie ogląda, a nie zmusza się do obejrzenia i krytykuje na forach. Poza tym nie lubię jak ludzi traktuje się jak jakiś bezmózgów, jak ktoś raz napisze, ze nie lubi, albo nie przepada, to ja go doskonale rozumiem. Naprawdę nie trzeba mi w kółko tego powtarzać!!
Dokładnie to samo mnie denerwuje.Szanuje to , że ktoś nie lubi tych filmów i tego aktora.Ale dlaczego mówić że ktoś jest bezmózgim idiotą który nie ma gustu bo lubi to kino i tego aktora , a niestety bardzo często się to zdarza.Też myślę że SRK jest genialnym aktorem :).
Preity27 21 kwietnia 2010 22:04
A mnie gówno obchodzi co ty myślisz marny człowieczku.
No to szanujesz, czy gówno cię obchodzi? Rozdwojenie jaźni?
Ech.. jak Ci powiem : ,,chcesz żebym wybrała?! Nie wybiorę bo nie mogę"
to wybiorę czy nie? Homo sum, humani nihil a me alienum puto!!
Każdemu czasami puszczają nerwy, ale życie idzie dalej...
Poza tym. W pierwszym poście pisałem o samym forum, nie o tym lizusie.
A poza poza tym. Żegnam panią, nie dam się zjeść boliłuckiej modliszce...
dziewczyny, wy jesteście jakieś opóźnione. Ja o jednym wy o drugim, no zniewieściałe panny normalnie.
Żegnam cię indyska baletnico, jaraj się tym pajacem dalej na swym tajnym forum ze swoimi tajnymi psiapsiułami. Ahoj!
forum dla małych dziewczynek i zniewieściałych panien...
Dwóch 10-latków? Kto o zdrowych zmysłach rejestuje się na forum tego gościa żeby napisać - "Khan jest gupi"? Nie pochlebiaj sobie i jemu, nie jest tego wart...
Dla późnionych mała powtórka z postu wyżej
Moniko jak już cytujemy to bądźmy rzetelni.Jak widać ów osobnik do którego było skierowane cytowane zdanie , traktuje nas z wielką pogardą.
Nie mam rozdwojenia jaźni po prostu , szanuje zdanie innych do póki Oni szanuje moje i nie zaczynają mnie obrażać oraz traktować z pogardą tylko dla tego że lubię coś czego Oni nie lubią.
Po drugie ten osobnik zaatakował mnie osobiście tylko dlatego że nie podałam tu linka do forum.Nie wypowiedział w tym wątku opini o aktorze czy filmie.Tylko walnął atakujący post skierowany bezpośrednio do mojej osoby a z Tym nie muszę się zgadzać.
Ojezu, już nie lamentuj... Taka jesteś biedna. Przecież ty nic, a on to wszystko. Biedna taka, skrzywdzona. Zamknij się w tym swoim tajniackim forum i przestań płakać, że się z ciebie ludzie śmieją. Mam gdzieś i miałem od początku linka do forum, co jasno i wyraźnie podkreślałem niejednokrotnie.
Preity27
Coś się mnie czepiła.
Ani nie obraziłam nikogo, ani nawet nie wyraziłam opinii na temat tego aktora, czy jego filmów. Napisałam po prostu, że to forum jest zabawne, a potem jeszcze jak zobaczyłam "Shahrukh Khan jest gupi" to nie mogłam się oprzeć :DDDDDDD
Moim zdaniem z krytykującymi nie ma co polemizować, napisałaś na początku że zakładasz to "tajniackie forum", żeby było miło, a tu co robisz?... Zdecydowanie nie jest miło.
Ps. Dzięki za komplementy, to że jestem piękna już słyszałam, ale, że WREDNA I JADOWITA - super :)
Będę tu częściej zaglądać, bo po zdrowym śmiechu lepiej się śpi.
DOBRANOC
"Weszłam tu przypadkiem i ubawiłam się za wszystkie czsy, fajni wszyscy jesteście:)
Wielkie dzięki za zabawę :DD "
"Będę tu częściej zaglądać, bo po zdrowym śmiechu lepiej się śpi. "
Obrażasz mnie takimi tekstami.
Gratuluje bezkrytycyzmu wobec własnej osoby.Brzydcy ludzie czesto są jadowici i wredni i Ty jesteś na to przykładem.
A nie miło to tu jest dzięki takim jak Ty i Bonsuj.
Ciekawe czy jak Ciebie ktoś zacznie traktować jak bezmózga bo lubisz ten a nie inny film też będzie Cię to tak bawiło.
Bonsuj umiesz czytać Ona wyraźnie znaczyła że się śmieje z nas wszystkich więc z Ciebie też mądralo.
I mam się rozpłakać z tej okazji, tak jak ty? Nie masz za grosz dystansu do siebie, uważasz się za supcio ekstra pannę, szczycisz się wiekiem, a pleciesz jak nastolatka.
Witajcie kochani :)
Ja się z Was nie śmieję, ja się śmieję z Waszego sporu, którego autorka tego forum tak bardzo chciała uniknąć, a sama jest motorem napędowym :DDD
Radziłabym zaznajomić się ze znaczeniem słowa ironia :)
Życzę bardzo miłego dnia :D
Powiedz mi jeszcze, że "panna", to określenie obraźliwe. "Uważaj na słowa"... Pff... Twój stan cywilny mało mnie obchodzi.
Preity nie reaguj już na to wszystko co się tutaj dzieje, nie znasz przysłowia "Są ludzie i parapety". Więc bądź mądrzejsza i nie odpisuj im tutaj, bo szkoda słów. A poza tym jak mają ubaw, że po Tobie jadą to olej to. Widać, że im do szczęście niewiele potrzeba. Po prostu się masturbują.
Huhu. Odsiecz dla Priti, widzę. Masturbacja słowem, tego nie znałem. Także Priti, skończ z masturbacją, nie zniżaj się do mojego poziomu, przecież ja zadymiacz jestem. Jesteś starsza, mężata, elokwentna i inteligentna. Wszystkie jesteście. A ja nie.
:)
Najzabawniejsze w tym wszyskim tutaj jest to, że gdyby Preity nie odpowiedziała na zaczepkę nie było by to takie wesołe forum :)
"Parapet"
Hahaha