Przyzna się ktoś?
No ja się trochę podkochiwałem:)
Ja byłem MOCNO zauroczony i zafascynowany jej wspaniałą osobą :)
Bo nie dość, że piękna, to jeszcze IQ bardzo wysokie!
dokładnie :)
Pzdr!
I prawidłowo.
^
Jak byłem nastolatkiem to trzepałem przy niej :D
dywan?
na dywan :)
dywan sie trzepie
z dywanu się ściera na mokro
Rozbawiłeś mnie ... :D
Mnie tak samo.
Pytanie kto nie był :)
Prawda:)
ja
Nieładnie powiem, "fapnąłem" kilka razy i mi przeszło :P
:)
Heh, ja nadal jestem, stara ale jara :)
Dobrze się trzyma
pierwszy raz w życiu "zwaliłem sobie konia" przy scenie Nagiego...
i jak rucham dziewczyny myślę TYLKO o Sharon do dziś...
Ja tez sie przyznaje :) Jeszcze w 2006 r. byla zajebiscie goraca (48 lat) w Nagim Instynkcie 2..... a potem niestety juz coraz gorzej
Niestety, każdemu lat przybywa, nie ma rady
Jo żech był:)
dawno temu tak, ona i Michelle były wtedy na topie, mięso w łapę i na mokro, pierwsze onanizmy to dopiero były zdarzenia.
Jakoś nie specjalnie mi się podobała bardziej Michelle Pffaifer albo Heather Locklear choć ładna była.
O, Michelle, też piękna była!
Ja nigdy nie byłem. Niby z nią wszystko w porządku. Jest atrakcyjna, ale hmmm nie ma w sobie nic wyjątkowego. W ogóle na mnie nie działała. Gdyby zagrała chociaż w jednym naprawdę dobrym filmie... To się jej nie zdarzyło. Jest niezłą aktorką i to wszystko. Nie rozumiem tych ochów i achów na jej punkcie. Nagi instynkt z którym ona jest jednoznacznie kojarzona, w gruncie rzeczy jest dość średniawym komercyjnym thillerem, nastawionym na zszokowaniem widza śmiałymi scenami erotycznymi.
Rozumiem Cię, ale myślę, że to nie tyle ochy i achy co tylko osobiste preferencje - jednych pociąga Sharon, innych jakaś Angelina Jolie, która akurat mnie nie rusza, a kogoś innego jeszcze ktoś inny
Mądre zdanie.
Mi zarówno Sharon, jak i Angelina się podobają :)
Zgadzam się 100%
Ja bankowo :) Szczególnie po 1990 :)
MILFik:)
Jak się ma powyżej 30 lat, to każda aktorka jest jak napisałeś. Aktorka z lat młodości :P
No to prawda:)
mi najbardziej podobała się w kuli, mega seksowna kobieta
Mega!
Fajnie tam wyglądała - lubię ją w krótkich włosach <3
w nagim instynkcie w scenie przesłuchania, tez miała wspaniałe uczesanie, które jeszcze bardziej potęgowało jej dominacje nad chłopakami gliniarzami,
To fakt, jej pasują!
Valuev muszę powiedzieć że jak obejrzałem Nagi instynkt w wieku 9 lat to miałem takie uczucie
W Nico ponad prawem fajnie wyglądała.
Nietrafione pytanie :) Chyba bardziej powinieneś postawić dokładnie odwrotne pytanie :) Kto nie był w niej zakochany /zabujany / zauroczony - jak zwał tak zwał :) Oczywiście ja również byłem w niej ten tego (rocznik 79 żeby nie było :) ) przez dosyć długi czas. Od Pamięci Absolutnej, poprzez Nagi Instynkt, Sliver i Szybkich i Martwych (wszędzie wyglądała zjawiskowo) aż do Nagiego Instynktu 2, gdzie jak tu ktoś wyżej zauważył, mimo swojego dojrzałego już wtedy wieku (48 lat, rok 2006) wyglądała wciąż bardzo dobrze, jeśli nie rewelacyjnie. Także ten tego , sentyment do tej pani był, jest i chyba jeszcze jakiś czas będzie :)
Tak ja byłem