Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

To już marni polscy aktorzy są wyżej, szczerze mówiąc to na chwilę obecną biorąc pod uwagę poziom obecny Seagala wcale się nie dziwię, że jest tak nisko!

AdamBayern01

Chinka raczej nie, Bardziej Hemsworth się do tego przyczynił.

AdamBayern01

niezapominajce o trollach którzy od tak wstawiają 1

prof_mateusz27

a nie zobaczyłem postu niżej pomidorka...

użytkownik usunięty
karoman4

Przyczyny spadania
1. Trolle robiące po kilka kont w celu obniżenia oceny filmu tak jest w wielu przypadkach
2. Nie każdy lubi tylko napierdzielanie z karabinu
3. Niektórzy oceniają filmy pod każdym kątem: fabuły, scenariusz, aktorstwa a film ten wybitny nie jest.

Przyczyny wysokich ocen.
1. Dużo znanych aktorów gdyby nie oni mało kto by na ten film spojrzał.
2. Dużo akcji
3. Film jest jakby powrotem do dawnych lat kina akcji.

A czwarta przyczyna wysokiej oceny, to sentyment. ;-)
O trollach, to wiadomo. Reszta punktów, które wymieniłeś też się zgadza. No nie każdemu można dogodzić.

bradock

inne czasy.

damianho15

Tak inne czasy oni wolą romantyczne horrory oglądać niz porządną napier....dalanke

giovanni50

Ich kręcą wampiry.

bradock

Myślę, że to sprawka trolli i tych osób, do których takie filmy nie potrafią przemówić. Każdy ma inny gust i tym samym nie każdemu można dogodzić.

karoman4

Ok .Skyfall ma narażie srednią 7.8 mimo że trolle codzienie przeprowadzają zmasowane akcje trollingu i obniżania oceny .Jamesa Bonda nie da się tak łatwo złamać !!!!

bradock

Bradock, przecież Agent 007 nie da sobie w kaszę dmuchać. ;-D

karoman4

Dokładnie ,a teraz leci Transporter na TV4 ,ogladasz ? Bo ja tak

bradock

Nie, ja teraz nie oglądam tego. Na czwórce długie reklamy są i taki zakłócony seans byłby. Ale wczoraj na polsacie oglądałam Agent XXL i calkiem fajna komedyjka.

użytkownik usunięty
bradock

Tak jest często niestety w przypadku wielu filmów jeszcze kilka miesięcy i do 7.3 spadnie Skyfall

AdamBayern01

''Wybraniec śmierci, czy Nico'', to jedne z najlepszych filmów z Seagalem w roli głównej. Tak samo jak ''Liberator, Wygrac ze śmiercią,'' czy ,,Szukając Sprawiedliwości''. Na pewno nie były to gorsze filmy od Van Damme'owskiego ,,Kickboxera, czy Krwawego Sportu''. A tej średniej, to Ty nie bierz pod uwagę.

bradock

Nie ma za co Bradock. Nie mogę pojąć tej nienawiści do Seagala. Przecież nie można go negować tylko dlatego, że się los od niego odwrócił. Nikt nie jest idealny, każdy ma wady. Ale to, że każdy ma wady, nie znaczy, że można obrażać i poniżać. W przeszłości im wszystkim się lepiej wiodło, teraz już gorzej. To co, że Seagal przytył? ''Nie czyta się książki po okładce.''

karoman4

Zgadza się, ale mówi się ''Nie ocenia się książki po okładce'' :)

prof_mateusz27

Wiem, że tak się to piszę, ale pisałam to w pośpiechu ;-D Wybaczcie mi ten błąd.

karoman4

adamowi nie przetlumaczysz najwyzej recznie.

damianho15

Ciebie też przydałoby się przełożyć przez kolano....;-P

damianho15

TO, że Seagal jest na chwilę obecną skończony, to wie już prawie każdy z nas. Na chwilę obecną do filmów akcji się nie nadaje. Mógłby ewentuanie zakończyć swą karierę Ex3.

bradock

racja ,w pelni sie zgadzam,adam po prostu nie lubi seagala i nie przyzna wam racji.

damianho15

Kto to mówi ;-) Ty też nie jesteś fanem JCVD i jeździsz sobie po nim, jak chcesz. Popadacie w skrajności i w tym tkwi Wasz problem. Widzicie jednego, a nie dostrzegacie innych.

karoman4

no nie jestem,ale nie ze nie przepadam.

karoman4

No nie zupełnie. Ja poza Van Dammem dostrzegam jeszcze Dolpha, Sylvka i Arnolda. Jeszcze ostatnio Jackie Chana.

AdamBayern01

Adam i Damian, o Was kieruję te słowa. Ja oprócz Willisa dostrzegam innych aktorów, lubie ich i szanuję. Jednych bardziej, drugich mniej.

karoman4

Ja również, tylko Seagala nie cierpie za swoją obecną postawę. A tak to do innych to nic nie mam!

AdamBayern01

Ja Stefka lubię dziś tak sami, jak lubiłam go za czasów ,,Liberatorów''.

AdamBayern01

twoja postawa jest zenujaca.

damianho15

I kto to mówi.. Troll, dla którego zajebisty jest tylko i wyłącznie Seagal.. Nie rozśmieszaj mnie, proszę!

damianho15

Ja przynajmniej toleruje inne gwiazdy kina akcji, w odróżnieniu od Ciebie, gdzie tylko Seagal jest pępkiem świata!

AdamBayern01

ja wyobraz sobie tez.

damianho15

No ciekawe kogo.? Jakoś nikogo się nie domyślam, naweet Mariuszkox zaczął doceniać Adkinsa.

AdamBayern01

sylvka arnolda van damma no i jeszcze adkins.

damianho15

Van Damma nie doceniasz, skoro mówisz, że jego filmy są gniotami. Też wyklinałeś Arnolda, Bradock mi mówił, więc nie kłam mi tu!

użytkownik usunięty
damianho15

Skoro doceniasz to dlaczego oceniasz Jeta Li, Jackie Chana na 2, Lundgrena na 4? Aktorami super nie są ale przynajmniej na minimum 6 zasługują.

Pomidorek, skąd to wiesz?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Wejdź w jego profil, ludzie filmu tam masz jego oceny aktorów.

Dzieki ;)

o nich nie mowilem,oni na tyle zasluguja.

użytkownik usunięty
damianho15

Bo ich nie lubisz i dlatego a prawda jest taka że nakręcili sporo dobrych filmów.

użytkownik usunięty

Skoro dajesz 9 paris hilton, a 2 li i chanowi to ja nie mam więcej pytań.

Hahah o Boże.. Nieźle, gratulacje dla tego Pana. Jeszcze brakuje tylko 10/10 Ibiszowi i Braciom Mroczków!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Pewnie 2 dlatego dał im bo dobrze walczą, a dla niego nie ma miejsca dla innych prócz Seagala. Kiedyś założył temat jadący po Jetcie Li gdzie napisał że jego walki są żałosne i sztuczne.

Tak, pamiętam. Masz rację w tym wypadku.

bo to prawda,to zwykle aktorzyny,seagal polozyl by ich.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie mam zamiaru z tobą dyskutować bo ten temat był już przerabiany i nieźle ci wtedy dowalili. ;)

Takie tematy były przerabiane i to niejednokrotnie, lecz nigdy nie wyciąga się z nich wniosków.

Oj tak :D Tego też byłem świadkiem ;)

AdamBayern01

Pewnie byłeś uczestnikiem takiego wydarzenia ;-)