To już marni polscy aktorzy są wyżej, szczerze mówiąc to na chwilę obecną biorąc pod uwagę poziom obecny Seagala wcale się nie dziwię, że jest tak nisko!
Skąd wiesz, że schudł? Nigdzie nie zostało o tym powiedziane. A filmów niem al epszych, bo wszystkie są takie same i Seagal tylko lata z pukawką.
Nie chcę obrażać Steven'a Seagal'a, ale moim zdaniem robi się gdzieś od 2000 roku z filmu na film coraz grubszy i grubszy no może teraz gdzieś od 2009 - 2012 przestał się powiększać ale też nie zaczął chudnąć a przydało by mu się gdzieś z minimalnie 15 - 20kg zrzucić chociaż dla zdrowia żeby np. nie dostał zawału czy coś...
Nie trolluje, tylko mówię jak jest. I, jeżeli chodzi o Seagala to miejsce jest całkiem dobrze przesądzone!
nie zaslaniaj sie zasrany*** rankingami,seagal ma po prostu sto razy lepsze filmy od kazdej gwiazdy kina akcji,taka jest prawda.
Boże.. Nie wyobrażam sobie, co masz jeszcze w tej głowie napie.rdolone o Seagalu. W każdym bądź razie jesteś w błędzie.
no czekam co jeszcze masz do zaoferowania na wszystko odp. nie pograzaj sie bo i tak jestes w dup**.
To sep oczekasz. Nie zapomnij tylko jeszcze napisać, że prawdziwe arcydzieło Seagala to Cudzoziemiec, Patriota, Clementine, Siła Rażenia, Naprzeciw Ciemności i wiele innych. Pozdro!
No, chyba dla Ciebie.. Szkoda, ze na tym portalu są ludzie tacy jak Ty, dla których nikogo i nic nie obchodzi poza grubym, roztyłym i szerokim na twarzy Seagalem.
Po za tym poszedł się piszę - gratuluję ortografii! Pewnie wciąż jesteś na poziomie podstawówki, skooro takie błędy popełniasz.
Ja z trollem nie będę się na pewno zgadzać - z resztą moja postawa jest w tym temacie bardzo dobrze wyargumentowana.