Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

To już marni polscy aktorzy są wyżej, szczerze mówiąc to na chwilę obecną biorąc pod uwagę poziom obecny Seagala wcale się nie dziwię, że jest tak nisko!

karoman4

A jak :D Jackie Chan i Jet Li znacznie przewyższają naszych idoli(poza Willisem). Są po prostu lepszymi aktorami i nic tu więcej nie mogę dodać.

AdamBayern01

Jeśli chodzi o sztuki walki, to na pewno przewyższają Sly'a, Arniego, czy Bruce'a. Ja lubię ich tak samo, oprócz Willisa, który jest moim guru ;-D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Może są lepszymi aktorami ale nie o aż tak wiele.

Zależy, kogo się bierze pod uwagę.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

No tak.

Od Sylvka np albo Arniego to nie bym miał dużych rożnic pomiędzy nimi :)

damianho15

Tak wracając do Jackie Chana, to chciałabym zauważyć, że on w większości sam wykonuje popisy kaskaderskie w filmach, w których występuję, więc proszę mi tu nie pisać, że to zwykły aktorzyna jest.

użytkownik usunięty
karoman4

Cenię takich ludzi którzy się tak poświęcają. ;)

Ja także. Kaskaderka wiąże się z ryzykiem tak. Przykład mamy chociażby z kręcenia Ex2, gdzie jeden z kaskaderów, podczas wyczynów miał śmiertelny wypadek.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak szkoda go. :(

Doda u niego ma 10/10 hahaha ;D

daje 9 za urode,a o tych dwoch azjatow to oczy bola.

użytkownik usunięty
damianho15

Rozumiem jesteś rasistą.

Ja rasistką nie jestem. Lubię tę różnorodność ;-)

hah raczej nie.

raczej nie.

damianho15

Na pewno Jackie Chan i Jet Li to wyższa półka, wśród aktorów. Z resztą obaj mają średnią 8,6 o któej Seagal może pomarzyć!

Zgadza się, przyjacielu! Jackie Chan i Jet Li to wyższa półka, goście nadawali się do komedii i filmów sztuk walki, niczym Bruce Lee. Znaczy Van Damma, Lundgrena nie przekreślam, ale tamci Panowie jednak mieli swoją klasę ;)

Ja doceniam wszystkich aktorów filmów akcji

użytkownik usunięty
giovanni50

To bardzo miło.

giovanni50

no i bardzo dobrze :)

giovanni50

A niedawno pisałeś mi że Chuck w porównaniu do Seagala ,Van Damma i Lundgrena to cienki bolek .Ale ok .Ważne że zmieniłeś zdanie .Miło

giovanni50

I prawidłowo, w odróżnieniu od damianho15.

AdamBayern01

H*j z tym żałosnym rankingiem !!!
Za niedługo stara gwardia wypadnie całkowicie z rankingu (Arnold, Chuck, Jean Claude i Dolph)

TE RANKINGI TO KPINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prof_mateusz27

Po pierwsze ch.uj przez "ch". Po drugie to nie sprawdza się w postaciach kina akcji, Seagala pomijając.

AdamBayern01

Mniejsza z tym pośpieszyłem się! To się wo gulę nie sprawdza !!!
Jak tak bardzo Seagal nie lubisz to po co dalej oglądasz z nim filmy ?

prof_mateusz27

By sprawdzić, czy chociaż jeden z nich jest warty obejrzenia,a takiego jak na razie nie widziałem (poza Sprawiedliwośc Ulicy).

AdamBayern01

Tak? A ja jak chodziłam do szkoły, to po drodze mijałam garaż, na ścianie którego było napisane to słowo przez ,,H''.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Seagal w pełni zasługuje na niskie miejsce. Sam sobie jest winien. ;)

Niestety.. Ale to nie nasza wina, ze waży teraz 120kg i gra w beznadziejnych filmach ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Kiedyś go bardzo lubiłem tak samo z nim filmy ale nie widzę powodu żeby go bronić. Ostatnio tylko czas zmarnowałem na jego "produkcji".

Ocena 6.3 w rankingu mnie nie dziwi bo na więcej nie zasługuje ponieważ jest marnym aktorem, kręci same gnioty owszem dawniej kilka dobrych filmów miał ale nie przesadzajmy.
Nie rozumiem tez ludzi którzy mówią że zasługuje na 10.

użytkownik usunięty

niczym wielki legendarny aktor z wielkim sukcesami.

u jeszcze zdążyłeś zmienić :)

użytkownik usunięty

U mnie ma 9 i nie wstydzę się tego.

użytkownik usunięty
karoman4

Dałem 8 chociaż trochę zawyżona ale niech ma za dawne filmy.

Oczywiście, masz rację. Bardzo się dziwię, że ludzie poza Trollami mu dają 10/10. U mnie ma wytłumaczone wyżej 5/10.

AdamBayern01

to cos nie tak z toba,5 to mozesz van damowi dac albo lungrenowi,seagal minimum 7.

damianho15

Za co? Za kiczowate filmy, którym najwięzej 6/10 można postawić? Nie rozśmieszaj mnie :P Lundgren i Van Damma zasługują na ocenę co najmniej 8/10 - choćby za to, że w latach 2002+ kręcą dobre filmy, o których można się całkiem pozytywnie wyrazić!

AdamBayern01

hah dobre filmy van damme mial moze z 3 lundgren to juz calkiem dno dna,a seagal mial kilka fajnych filmow 2002+

damianho15

Ty też przesadzasz.

damianho15

Seagal nie miał żadnego dobrego filmu po 2002r. Van Damme miał ich ponad 5, Lundgren ze 3.

AdamBayern01

A Sprawiedliwość Ulicy ,Gra o życie ? To były dobre filmy ,wiec nie mów że nie miał

użytkownik usunięty
bradock

Ja uważam że średnie bo słowo dobre jest za mocne. Wystarczy porównać z dawnymi klasykami Stevena. ale szanuje twoje zdanie.

bradock

To są filmy, którym można postawić ocenę 7/10 najwyzej. Dolph miał takich filmów 4, Van Damme 7.

AdamBayern01

Według tego portalu, ocena 7 oznacza ,,dobry''.

AdamBayern01

a seagal ze 6,7. czyli prowadzi.

użytkownik usunięty
damianho15

6,7 dobrych to on miał w latach 90 kolego. ;)

no w 90 tez,nie ma co porownywac tak jak mowilem seagal ma najlepsze filmy i latach 90 i w tych tez.

użytkownik usunięty
damianho15

Prawie każdy z tych filmów Seagala z lat 90 przewyższa te po roku 2000.