Tak jak w temacie, kiedy to było, jaka piosenka itp.
No to może ja zacznę ^^
Pierwszą pioseką jaką usłyszałam było "Funeral Of Hearts", które do dziś jest moją ulubioną piosenką.
Wcześniej słyszłam też "Bittersweet" (słuchałam tego ze względu na Lauriego z The Rasmus, których to nadal bardzo lubię), ale nie wiedziałam wtedy jeszcze, że to ten Ville z HIM.
A jak to było z Wami?
Bogatynia xD
wiem że nie znacie xDD
to jest koło granic polski, czech i niemiec, jak to u nas mówia na "styku trzech granic" xD
jej, jest juz potwierdzenie, że zagrają na Soundwave Festival w australii, ciekawe czy to prawda z tym koncertem w PL?
Zastanawiam sie nad tym caaaaaały czas xD ale mam nadzieje że koncert bedzie w Polsce ale w innym miejscu... troche wiekszym. Bo wiadomo jak bedzie w takim małym klubie to nie bedzie tej zajeb****j atmosfery i Ville nie bedzie tak szalał;P
o ile wgl przyjadą, nie wiem czy możemy robić sobie tą nadzieję xD
ale by było bosko gdyby przyjechali *___*
Jak to się mówi "Nadzieja matką głupic" ;P ale zawsze trzeba ją mieć xD
Szczególnie w naszej sytuacji ;P
noo tzeba wierzyć, że sie zlitują i nas odwiedzą ^^
była któraś z was na ich koncercie w Polsce?
bo ja nie, nawet ich wtedy nie znałam, tak dawno to było xD
kurde 2 razy się dodało xDD
łee niech wydają szybko jakiegoś singla, bo nie mogę się już doczekać
Noo^^ ale mam nadzieje że ten singiel to bedzie ostry kawałek a nie ballada, nie to że ich nie lubie, ale ostrych kawałków takich jak Bleed Well, Wicked Game czy Sigillum Diaboli tez by sie przydało a w dorobku HIM jest ich znacznie mniej niż Ballad czy coś w tym stylu.
Bleed Well, kocham ten kawałek ^^
teraz tylko czekać na jakieś info z ich strony, no i fajnie by było gdyby to nie było jak "Dark Light" tylko jak na przykład GLV.666 i RR ^^
Zgadzam się ;D ja uwielbiam beyond redemption, wicked game , bleed well, rendezvous with anus xD i bittersweet i wieeeeele wiecej xD
rendezvous with anus?
Boże kocham to xDD
ale tekst jest baaardzo ambitny xD
No i jeszcze: Heartache Every Moment, Soul On Fire, Vampire Heart i Cyanide Sun *_____*
Zresztą która piosenka HIMa nie jest super? ;)
Tak, tekst Rendezvous with Anus jest bardzo ambitny i mądry a jednak ma to cos co wpada w ucho. Niewiele osób lubi ta piosenke , ciekawe dlaczego??? ;PPP tak masz racje wszystkie piosenki HIM sa zaje****!
Jednak kazdy ma tych kilka - kilkanascie ktorych slucha na okrąglo ;D
Him
Rendezvous with anus
Walk the streets, what do I see
Shit on legs approaching me
Alright I really want it
Oh yeah I gonna have it
Come on baby and dance again
Jerk that head and be my friend
Merging Zeus and Spartacus
In Rendezvous with Anus
B.O.S. Buns f steel
Spandex ass to make me kneel
Gonna give you electric shock
gonna give you electric rock
Come on baby…..
Looking good and feeling clean
Classic buttocks on the scene
Cars go by they’re out of luck
Eyeball ass – eyeball stuck!
Come on baby….. Walk the streets, what do I see
Shit on legs approaching me
Alright I really want it
Oh yeah I gonna have it
Come on baby and dance again
Jerk that head and be my friend
Merging Zeus and Spartacus
In Rendezvous with Anus
B.O.S. Buns f steel
Spandex ass to make me kneel
Gonna give you electric shock
gonna give you electric rock
Come on baby…..
Looking good and feeling clean
Classic buttocks on the scene
Cars go by they’re out of luck
Eyeball ass – eyeball stuck!
Come on baby…..
P.S sorry ale nie mogłam sie powstrzymac ;P
haha xDD
szkoda że to cover, pogratulowałabym Valo pomysłowości gdyby to napisał xDD
ale jak on tu śpiewa *__*
po prostu cud!
Sie kurna 2 razy wkleiło, ale to nic. Ten kto napisał ten tekst albo musiał być gejem albo był zdrowo narąbany :P ale sama lepszego bym nie wymyśliła ;D a ten no nie wiesz czy bedzie jakis zlot czy coś?
aa zlot *__*
w sumie można by coś takiego zrobić, tylko żeby przyszło wiecej niż 5 osób xDD
Tylko to trzabybylo na jakaś większa skale ;D jakby byl zorganizowany to wyslalo by sie foty albo petycje do Ville'go i by do Polski przyjechal napewno ;D bo u nas to same lachony ;P przecież wiadomo że Polki sa najpiekniejsze ;)
a jak xD
i najlepsza publika!
w niemczech przez cały koncert stoją jakby kij od mopa połknęli ;//
my bardziej zasługujemy na ten koncert!
Dokladnie niemcy tak robią bo bylam z jedną na koncercie i tylko stała i sie gapiła a ja szalałam a jak chciała iśc na miejsca siedzące to o mało co jej nie pobiłam ;P na ale mniejsza.
HIM PRZYJEDZ DO POLSKI NA WIEEEEEEEEEEEEEEEELKI KONCERT !!! PROOOOOOOOOOOOOSZĘ ;)
Ja też, ale jak coś to składamy się na wycieczke do Finlandii i wbijamy do Villego i zmuszamy go do prywatnego koncertu i czegoś więcej ^^ ... ależ sie rozmażyłam... i nie wypuszamy z lóżka przez tydzień ;P
Biedaczysko... ależ sie namęczy... ;P Boże ale nasza rozmowa mnie nakręciła teraz nie bede mogla zasnać ;D
haha da jakoś rade xDD
czy on przypuszczał że po ponad 10 latach od "join me" nadal będzie obiektem westchnień zakochanych fangirlów? xDD
Cóż, nie sądze... ;D ale jak sie ma taki wygląd , głos jak Bóg i te poSladki... To sie owinno wiedzieć że laski bedą szaleć ;D
P.S nie wiesz gdzie mozna znalezć jego zdjęcie w skórzanych spodniach na koncercie? Bo w wielu filmach na yt jest pokazany jak sie wypina ?;P a ja szukam i nie moge znalezc:P
nie martw się bloodecode nie namęczy się w końcu da radę xDDD i co z tego a ja wczoraj to też nie mogłam, zasnąć z Jego powodu Boshe i pomyśleć że mam 25 lat a ON wywołuje u mnie takie emocje i czuję się znowu jak nastolatka
Ja poznałam HIM przez kumpelę ale to trochę skomplikowana historia bo jednak prawdziwy mój szał zaczął się od teledysku The Funeral Of Hearts miałam wtedy 18 lat a teraz mam 25 więc Ich Muzyka towarzyszy mi już od 7 lat Kocham Ich Muzę i Villego Boshe ON jest MEEEEGGGAAAHOOOTTT oooo taaak !!!!!!!!!
A ja mam nawet kubek z Tym Jedynym XD.Hima zaczęłam słuchać kiedy było szaleństwo na Join me i słucham tego wspaniałego zespołu już prawie 10 lat. Obsesja trwa:D. Pozdrawiam wszystkich fanów Villego i HIMa :* :*
Wow dziewczyny ale się rozkręciłyście..hm jednak wiadomosc o koncercie napawa mnie optymizmem i to jak by bylo w Krakowie to juz calkiem oszlalabym ....ale znam ten temat moze skonczyc sie na glupich plotach tak bylo w tamtym roku
Z tego co pamiętam to w przeciągu ostatnich kilku lat to już parę razy HIM miał nawiedzić Polskę, sam Ville powiedział z 3 czy 4 lata temu w wywiadzie,ze przyjadą, przyjadą i wciąż Polskę w dupie mają. Jeśli to jednak prawda i będzie ten koncert(podejrzane,że jeden jedyny konert w Polsce a w takim nie za*****m miejscu małym i w ogóle), a ja nie będę mogła jechać to umrę z żalu. Po prostu. Dotąd myślałam,że nie zgłupieję dla nikogo, a On wyzwala we mnie najdziksze, pierwotne, zwierzęce instynkty...Sama z siebie się śmieję, bo jestem beznadziejna.
Cóż mniejmy nadzieje że przyjadą, bo jak nie to...
Tak, nie tylko w tobie Ville wyzwala najdziksze instynkty ;D a jak nie przyjedzie to przynajniej nowa płyta się nacieszymy, ale jak ja to wczoraj pisałam : VILLE PRZYJEDŻ DO POLSKI!!!!!!!!!!!
B
Ł
A
G
A
M
!
!
!
Ale trzymając sie tematu poznałam zespół HIM jak miałam ok. 13 lat to wtedy usłyszałam piosenki na Vivie jak Join me ,Right here in my arms, czy Gone with the sin...później mój brat kupił kasetę i tak się zaczęło...hm ale to stare czasy, kasety, telewizja,(viva i mtv)i gazety..teraz mam prawie 20 lat ale nadal pozostaje moim ulubionym zespołem :)
Ja to właściwie mam inną prośbę(do Boga, losu, wszystkich) Ville MARRY ME I'M ONLY YOURS...pomślcie budzić się obok niego, zasypiać w jego ramionach(po same wiecie czym:-D) , jadać z nim śniadania(i inne pisiłki), słuchać go, rozmawiać z nim, całować...
to by było za cudowne by mogło być prawdziwe,
ale jak naparawdę nie przyjadą do PL (nieważne gdzie byleby przyjechali) to się wkur***!
bo do czech mogą przyjechać a do nas?!
Zmieni zdanie jak będzie miec żonę Polkę...
Po drodze co myślicie o różnicy wieku?
nie ma znaczenia, w jego przypadku, on im starszy tym jest lepszy jak wino.
jak się kocha to wiek nie ma znaczenia ;p
Też tak myślę...mnie by nie przeszkadzało absolutnie...tylko np. taki związek"zwykłej"zdiewczyny z NIM media i cholernie zazdrośni ludzie zniszczyliby ...