Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

jak poznaliście HIMa?

użytkownik usunięty

Tak jak w temacie, kiedy to było, jaka piosenka itp.
No to może ja zacznę ^^
Pierwszą pioseką jaką usłyszałam było "Funeral Of Hearts", które do dziś jest moją ulubioną piosenką.
Wcześniej słyszłam też "Bittersweet" (słuchałam tego ze względu na Lauriego z The Rasmus, których to nadal bardzo lubię), ale nie wiedziałam wtedy jeszcze, że to ten Ville z HIM.
A jak to było z Wami?

użytkownik usunięty
bloodecode

haha xD
a najlepiej gdyby każda z nas mogła by być jego dziewczyną ;DD
Oo i potem wyjść za niego ofc.

Taaak, i Ville musiałby sobie założyc mały harlem ;PPP żeby nas pomieścić ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

mały, bo więcej osób nie przyjmiemy ;DDD

Dokładnie xD

użytkownik usunięty
bloodecode

żadnych niemek, bo są wstrętne i drętwe, żadnych amerykanek, bo uważają się za nie wiadowo jakie fanki i ogólnie nikt inny ;D

Tylko SEXY and HOT Polish Girls <rulez> ;S

użytkownik usunięty
bloodecode

hothothot xDDD finowie są booooooscy a finki brzydkie xDD

Czyżbym czuła zawiśc?:P Dla nas kazda kobieta ktora ma cokolwiek wspolnego z Ville jest brzydsza niż my ;PPP

użytkownik usunięty
bloodecode

Yes xD
no ale sama powiedz czy Jonna była ładna?

No nie była brzydka, to napewno... jakaś taka normalna no;P

użytkownik usunięty
bloodecode

no to może zapytam: jak środowsiko (rodzice, kumple itp.) reagują na to że słuchacie HIM?

Hmmm, mama twierdzi że się tego nie daa słuchać ale mówi że ma fajny głos, jak jej powiedziałam że bedzie moim facetem to powiedziała ze to tylko kilkanaście lat różnicy ( wiec nie jest zle) ;P tacie nie przeszkadza. Kolezanki takie ktore sluchaja rocka czy cos to lubia ale tylko niektore piosenki ( nie tak jak my ze wszystko ) ;P ale ludzie tacy ktorzy sluchaja popu itd. to sa czasami chamscy ale sa pod wrazeniem jego glosu. Ale wiesz teraz np. jestem w szpitalu i sa ze mna w pokoju takie laski co sluchaja HSM i seleny itd. i twierdza ze jestem popieprzona i nienormalna wiec to zalezy, wiec jak one puszczaja HSM to ja HIM na fulla i ich zagłuszam, a ty???
Nie ma wśród moich znajomych takich fanek jak wy w kazdym razie ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

Mama mówi, że HIM wyje a tacie się podoba "Join Me" i nieraz kupował mi ich płyty xD
Ludzie z klasy są obojętni wobec ich, no i nie znam, żadnej fanki HIMa oprócz takiej jednej dziewczyny z którą byłam na koncercie The Rasmus ale ona mieszka daaaaaleko.
Koleżankom zazwyczaj podoba się "Join Me".
Co do Ville moja mama nie lubi jego tatuaży, i powiedziała, że ja też ma sobie żadnego nie robić ale i tak sobie kiedyś zrobię ;p

Ja też chce zrobić sobie tatuaż, np. jakiś heartagram na karku albo nadgarstku ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

ja też i to najlepiej u Kat Von D, bo ona robiła tatuaże Ville ;D

Wogole ci z Miami Ink sa zajebisci!!! Dobra ja juz musze leciec do jutra;D

użytkownik usunięty
bloodecode

Ja bym mu tam zaoferowała stanik na mnie...wraz z zawartością...jak by chciał jestem cała jego, wyobrażacie sobie sex z Ville? Może jestem porypaną nimfomanką(przez niego)ale wyobrażacie sobie leżeć z nim w łóżku, czuć jego słodki ciężar, czuć go, jego miłość, jego miłosne jęki...
Ja tam jestem zazdrośnicą i z żadną kobietą bym się nim nie dzieliła:-P. Joanna była jakaś taka nie taka...
Żałuję,że nie jestem starsza czasem...
Cóż na początku dla rodzinki to był szok, wiecie te tatuaże...A różnica wieku-po tym jak kilka lat z niezachwianą pewnością siebie twierdziłam ,ze wyjdę za Johnnego Deppa, prawie 30 lat różnicy, to w Ville jest do zakceptowania. Mama i siostra stwierdziły,że ma fajny głos. Aktualnie nie mają zastrzeżeń ani do niego ani w ogóle do muzyki, którą kocham.

Widzę, że u niektórych Villemania zamienia się w coś w rodzaju psychiczno-maniakalnej Villemani xD xD

Bona_Dea

CARTOON :!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam cię powiesić czy zastrzelić ? ;D ty nie pisz takich żeby bo na samą myśl robi mi się ( no sami wiecie co) ;P i nie tylko ty to sobie wyobrażasz , i nie jesteś nimfomanka dlatego ;P a na przyszłośc ostrzegaj bo jak to czytałam i sobie wyobraziłam to musiałam krzesło wycierać ;P

użytkownik usunięty
bloodecode

http://media.photobucket.com/image/ville%20valo%20sexy/MrsVilleValo76/Ville%20He rmanni%20Valo/160.jpg?o=126

kocham to zdjęcie ;D

Oooo Taaak!!! Nie dziwie się ;P ale wygląda tak jakby były wypchane te spodnie, na serio xD

bloodecode

Chociaż znając jego możliwości... ^^ <mrauuuu> ;*

użytkownik usunięty
bloodecode

haha, bosh, fanki Ville są napalone xDD
niedługo będzie musiał przed nimi zwiewać jak Pattinson xDD

Hahahahahahahahahahahaha xD fanki Pattinsona to przy nas zakonnice ;P

użytkownik usunięty
bloodecode

niedługo zaczną o nas pisać na pudelku i tych innych portalach plotkarskich xDDDDD

Taaaak ;P

"Histeryczne fanki"

Ostatnio na najlepszej Polskie stronie filmowej itd. pojawiły sie 4 histeryczne fanki Villego Valo 33 letniego wokalisty zespoly HIM.
Groza wlamaniem sie do jego domu i przetrzmanie go w nim przez miesiac oraz zmuszenie go do czynnosci seksualnych. Fanki te pochądzą z Polski.

;PPPP

użytkownik usunięty
bloodecode

hahahaha, w wiadomościach na całym świecie puszczą taki komunikat xDD

Boshe, ale my powalone jesteśmy. Dobrze że tylko my tu piszemy :P

użytkownik usunięty
bloodecode

haha, już sobie wyobrażam reakcje innych: "ale wy jestescie głupie, jak można wzdychać do Villego? przecież liczy się tylko muzyka!".
no i dupa, lubimy Ville i to wyrażamy!

Lubimy??? ;P
Ja go pragne !!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
bloodecode

to tak delikatnie powiedziałam xDD
a niedelikatnie: chcemy go zgwałcić! xD

No wreszcie jakieś konkrety ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

haha xD
bo po co udawać że się nie jest napaloną faneczką jak się jest co nie? xD

Dokładnie xD Jezu, ale powoli zaczynam sie bać samej siebie ;P
Tak to jest jak się spotyka podobne do siebie ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

Jak jestem napalona i fanatycznie zakochana to nie będe udawać,że nie jestem i w dupie mam co ludzie myślą o nas, robią, mówią itd. Ville się w tym liczy...
A ja myślałam,że ja mam tylko takie wizje jak wyżej napisałyście oraz np. włączam wieczorne wiadomości, a tam temat nr 1:
kilka miesiecy temu cztery histeryczne fanki(kochanki) poznały się na jednym z najleppszych poslkich portali o filmach. Niedługo potem założyły fanclub metalowego zespołu HIM. Zaczeły korespondować z muzykami,aż wreszcie porwały wokalistę zespołu I PRZEZ ROK przetrzymywały GO w jego zamku w Finlandi, nie wpuszczając na teren posiadłości nikogo. Po 12 miesiącach antyterrorytom udało się odbić artystę, a cztery młode kobiety zostały osadzone z więzieniu na oddziale psychiatrycznym za: prewersyjne gwałty, zmuszanie do śpiewania godzinami, porwanie. Stwierdzono u wszystkich groźną fazę obsesji połącząnej z (np.) nimfomanią.( do czasu komunikatu rzecz jasna zwiejemy)
Przedtem jestem pewna będziemy baaaaaaaaaaaaardzo słynne w internecie, jak pisałyście, pudel nie wyjdzie z szoku. Ciekawe tylko kiedy ktoś zauważy co się tutaj na filmwebie dzieje:-D.
Fanki pattinsona nie mają co się równać do nas...my dużo bardziej uwilbiam Villego cóż....grzeczne to m raczej nie będziemy:-D.
Ale cóż poradzić? Bądźmy z tego dumne! Sam Ville o nas usłyszy i skonatkuje z nami:-P.
Dziewczyny kocham was, myslałam,że tylko ja jestem tak powalona, tu wszystkie po równo:-D

Hahahaha xD BOSKIE !!! Po prostu leże i kwicze ;) tylko ja bym tam napisała żego odbili a potem sie okazalo ze bardzo mu sie to podobalo i do nas wrocil ;PPP i odwolali oskarzenia ;P
Ja też Was kocham za to że moge z Wami pogadać bo nie znam mikogo kto byłby tak powalony jak my 4 ;D
Mam nadzieje ze jak bedzie koncert to wszystkie sie tam pojedziemy i spotkamy sie przed koncertem zeby sie poznac xD i mam nadzieje ze bedziemy w 1 rzedzie ;D i rzucimy Villemu nasze staniki ;D
Pozdrawiam Was Wszystkie :***

użytkownik usunięty
bloodecode

Chciałam to napisać, ale przynajmniej wiem,że mamy identyczne odczucia:-D. na pewno mu się spodoba, z kim będzie mu tak dobrze jak z nami? Będziemy mieszkać w 5:-D.
Ja mam tak samo, ludzie może jakoś tolerują moją fascynację HIMem i metalem, ale większośc ludzi np. w mojej klasie to techno itp....Żal...
Do czasu koncertu w Polsce to my już będziemy mieszkać u niego:-D

użytkownik usunięty

A tak na serio jakbyście zaaragowały gdyby któregoś dnia napisali o nas na Pudlu?
Co zważywszy na nasz pogrążający się stan jest chyba coraz bardziej prawdopodobne:-P
Teraz uwaga, bo goooooooooooooooorący temat!
Co byście zrobiły Villemu jakbyśmy go przetrzymywały go?
Cóż na pewno bym nam musiał śpiewać godzinami, rozbawiać nas(bo ma genialne poczucie humoru)ni i większość czasu testowałybyśmy jego możliwości.
Ad fetyszy jestem nienormalna, ale gdybym z nim była czesałabym te jego długie włosy, malowała mu paznokcie(hehe perwersja), malowalibyśmy się razem.
A tak jeszcze tylko wyobraźcie sobie obudzić się rano w jego ramionach, po pełnej pasji i namiętnośći nocy, a on byłby tak blizutko,że możnaby wyczuć rytm jego oddechu, serca...I spojrzałby tymi swoimi boskimi oczami i powiedział"Good morning sweetheart"...Chyba bym zwyczajnie padła:-D

"One smile and I'm wild...One smile and I'm ready to die".

użytkownik usunięty

haha, jakie wyznania ;D
no i można by też, poprosić go, żeby napisał o nas piosenkę ;D
oczywiście byłaby hitem, nawet większym niż "Join Me" xD
Oo, wiecie co ostatnio odkryłam?
w książeczce od solowej płyty Linde (tej na której Ville sie udzielał na bębnach), w podziekowaniach jest: "The Polish motherfucker". chyba chodzi o tą dziewczynę co wyrwała włosy Ville'mu jak byli na koncercie w Polsce, moze to przez nią oni teraz nie chcą przyjechać?!

Hahahahaha xD no właśnie jakie wyznania Boshe... nawet bym sie nie zdziwiła jakb napisali o Nas na pudlu ;P ale to byłby hardkor. Tej dziwczynie najpierw bym te włosy ukradła, a potem ym ją zzabija za to co mu zrobiła ;P
Ja bym chciała żeby zaśpiewał mi Wicked Game i Beautiful wtedy bym padła ;D ale z uśmiechem na ustach xD

użytkownik usunięty
bloodecode

grrr, też mam ochote ja zabić, ciekawe kto to? i czy nadal ma jego włosy? xD
a mi mógłby zaśpiewać: Razorblade Kiss i Rendezvous With Anous hahaha xD

Chciałabyś Ikalintu, chciałabyś ;P chociaz kto z Nas by nie chciał? ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

Tak, niedługo będziemy sławne dziewczyny:-D
Mnie to by spiewał pare godz. dziennie. Wszystko:-D.
Jeden tydzień z nim , a jestem najszczęsliwszą kobietą na świecie.
Za chwilę mam kolację, jak nie mam Villego, to się pocieszę jedzeniem, mam nadzieję,że będziecie jeszcze za 1/2 h:-P.

Chciałabyś Ikalintu, chciałabyś ;P chociaz kto z Nas by nie chciał? ;D

użytkownik usunięty
bloodecode

każdy by chciał ^^
aaa jutro mnie nie będzie i w niedziele też -,-
będę tesknić xDDD

My też, my też xD ale jak wrócisz to napisz ;) bo cie zlinczujemy ;p

użytkownik usunięty
bloodecode

wiadomość od Cartoon, bo coś jej filmweb nie działa:
Nie wiem jak i dlaczego jakieś głupie zdziry wyrywają komukolwiek włosy, zwłaszcza Villemu. Chcę ją dostać w swoje ręce. Jestem pewna,ze dlatego nie chce przyjechać do Polski, bo ma dość takich debilek. Ja mogę napisać do tego radia dajcie namiary. Szkoda,ze nie mieszkamy w USA , łatwo byłoby nawiązać kontakt z paprazzi ,a oni zawsze by nam dali znać, gdzie jest Ville, także prędzej czy późneij spotkałybyśmy go, albo jego brata, a przez brata-Villego

Zabiłabym tą laske gdybym wiedziała kim jest , bo jezeli przez nia nie chce przyjechać to normalnie... zabić to mało...

P.S mi też co filmweb nie działa bo posty pokazują sie w takich dzinych kolunnach i im wiecej ich piszemy tym sa mniejsze wiec niezawiele widze... co za szajs no ;/

użytkownik usunięty
bloodecode

noo, w takich chwilach przydałoby się forum xDD
czytałam gdzieś, że zrobiła to w Hamburgu, ciekawe skad wiedzieli że jest z Polski?

Nie wiem, może ją policja zatezymała ???
Ej a nie byłoby prościej gdybyśmy na gg pisały ? No chyba że chcemy żeby to wszystko co piszemy byłoby widoczne, więc dupa...
Nienawidze jak mi sie filmweb psuje, bo to jest po prostu massakra...