Tak jak w temacie, kiedy to było, jaka piosenka itp.
No to może ja zacznę ^^
Pierwszą pioseką jaką usłyszałam było "Funeral Of Hearts", które do dziś jest moją ulubioną piosenką.
Wcześniej słyszłam też "Bittersweet" (słuchałam tego ze względu na Lauriego z The Rasmus, których to nadal bardzo lubię), ale nie wiedziałam wtedy jeszcze, że to ten Ville z HIM.
A jak to było z Wami?
demoralizujemy letnich i nieletnich xDD
wątpie że fani HIM w innych krajach są im tak oddani
Tak,nasza demoralizaja osiągnęła poziom zenitu xD
I wątpie by inne kraje były tak oddane HIMowi jak Polska xD no nic ja już dzisiaj lece. Do usłyszenia ODDANE FANKI HIMa ;D
Wątpię także,żeby i w Polsce były jakieś fanki tak oddane jak my:-P Serio:-D
To pomyśl co ja przeżywam co dzień, jak mnie często takie myśli w środku nocu nachodzą:-D
Uczę się fińskiego i zwrócę na siebie uwagę:-P
Widzę nowa fnka-kochanka na forum???
Im nas więcej tym lepiej:-D
Zaatakujemy HIM szurmem:-D
Witam w imieniu stałych bywalczyń(niedługo powitają Cię osobiście) i moim , skromnym , własnym:-D
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Finlandia is the best!!!!!
Nienawidze upałów od dziecka, także bym się odnalazła:-P
Tylko martwi mnie różnica wieku cholerne 15 lat!!!!
Witam nowa;D im więcej tym lepiej nie? bedzie prościej barieri przewrócić na koncercie albo włamać się do jego mieszkania ;P
I kilka kaw , no i jakże zapomnieć o jego ukochanych papierosach na astme ;P trzeba go wspomóc żeby przez miesiąc bez przerwy stawał na wysokości zadania , chociaż ja mysle że i bez tego dałby rade ;D
oł je xD
zaskakujące jak wiele można powiedzieć na temat "jak poznaliście HIMa"
xDD
co co papierosów to on pali marlboro ;DD
Tak,dokładnie to samo chciałam napisać ;D normalnie o mało co na ziemie ze śmiechu nie walłam, temat " jak poznaliście HIMa" a my takie rzeczy piszemy XD To on też pali malboro?! Ja też ;P chociaż niewiem czy jest się czym chwalić;PPP
to ja sie polansuje i powiem, że moja mamusia też pali marlboro xDDD
Ooo to żeby było bardziej na temat niż co mu zrobimy jak go już dorwiemy, zapytam ulubiony teledysk HIM?
Yyyy, mysle że Bleed Well jest zwykły ale fajny i Bittersweet nie HIM ale jest tam Ville ;* i może Kiss of Dawn. A ty?
kocham Bleed Well, jest taki mroczny ^^
Bittersweet też jest super.
ja kocham Funeral Of Hearts i Right Here In My Arms ;D
Ville pali Blac Sabbath-to jego ukochane papierose, u nas nie do dostania, inne chyba czasem też, ale te prawie zawsze. Nawet ma bluzki tych papierosów.
Co z tym red bullem, kawami? Przecież On da radę bez tego, zwłaszcza jak nas zobaczy.
Ja tam o inne rzeczy bym pytała niż muzykę. Np. kiedy starcił cnotę(podobno bardzo późno).
Kiedyś w wywyiadzie powiedział,że nadużywa słowa masturbacja...No to przy nas już by go nie musiał używać:-D
A papieorsy mu zabieramy,żeby jakiegoś raka nie dostał tudzież innej paskudenej choroby...
Zresztą coś mi się nie wydaje,żeby palił tyle papierosów dziennie, przy atsmie naprawde by się udusił...Może jakąś paczke dziennie.
Jak go dorwiemy to myślę dobre pytanie na początek to o jego ulubione pozycje.
Gdzieś w niecie widziałąm zdięcie...on w obcisłych spodniach, a wiadomym miejscu napis:Heavens are right here:-P
Przy nim nietrudno zapewne zostać nimfomanką.
Ad. piosenek kocham wszystkie, a najbardziej, razem z w/w, a poza tym "Summer wine"( po prostu jestem mokra jak oglądam teledysk), "Dark Light"(śpiewa tam tak głębokim głosem-mam odlot po prostu) i wiele innych...Może porwanie planujmy na temacie o zachwytach,ażeby nie "zaśmiecać" innych tematów
ok
a Black Sabbath to nie jest przypadkiem jego ulubiony zespół? XD
szkoda, że już nie nosi obcisłych spodni xDD
Ja czytałąm,ze papieorsy, na kilku zagranicznych stronach
Szkoda,ze już nie nosi, ciekawe czemu?
Szkoda,że nie jesteśmy w jego wieku
Wyobraźcie sobie być z nim w związku odkąd miałby np. 17 lat:-P
aaa pewnie te dziewczyny co z nim chodziły zanim był sławny teraz żałują, że już z nim nie są.
co do papierosów to już nie wiem, bo na dvd digital versatile doom, jest z nim wywiad i on tam pali marlboro.
Bo pali malboro i różne jeszce jakieś
Jedno pocieszenie-nas by nie zdradził z młodsząbo by była pedofilia)
Zanim był sławny nie miał dziewczyny raczej.
Mówił,ze jego życie uczuciowe było...trudne...czasem umuwił się kimś i na tym koniec, a cnotę stracił tak późno,ze nie powie kiedy bo się wstydzi
ale umówić się chociaż z nim raz ;D
to by było fajnie.
no właśnie nie zdradzi, bo jest dużo starszy od nas XD
i jest mądry, dojrzały, wie czego chce od życia itp. A o nas dbałby obseyjnie(żebyśmy my nie zdradziły) obsypywał prezentami, kwiatami, pieszczotami itp. No i w łóżku byłby już pewnie tak dobry,że by nam to przez myśl(zdarad)nie przeszło,niebyłby też już tak głodny na sławe i wiecej czasu nam by poświęcał
gdzieś słyszałam, że jest wegeratianiniem.
to co o je? chyba nie je, tylko pije hektolitry piwa i pali 4 paczki fajek xD
jest semiweg, czyli wykluca czerwone mięso, dopuszcza drób i ryrby, mże mu nie smakuje.
Nie pije piwa bo twierdzi,ze się po nim beka i nie można spiewać. Pije wino i kawe(słynnny zielony kubek hehe).
POWIEDZIAŁ,ZE JAK ZAUWAŻY,ZE PAPIEORSY SZKODZĄ MU NA GŁOS TO RZUCI, WIĘC CHYBA TO WŁAŚNIE ROBI
z tym piwem to on sam się chyba okłamuje xD
a papierosów nie rzuci, chociaż jego głos uległ zmianie, to słychać, jak się włączy join me z 2000 i 2007 roku
Ojej, tekst że Villuś wstydzi sie powiedzieć kiedy stracił cnote bo to było póżno mnie powalił xD chociaż szczerze powiedziawszy mnie to zdziwiło ;D coraz bardziej go lubie (chociaż nie wiem czy można bardziej) ;P Ville jest jednym z niwielu facetów którzy dobrze wyglądaja w skórzanych spodniach... Napis " Heaven are here there czy coś CAŁKOWICIE SIĘ ZGADZAM!!! Z jego głosem miejmy nadzieje ze bedzie dobrze ( bede sie o to modlic,chociaż do kościoła nie chodze)bo nie wiem co bym zrobila gdybym nie mogła go usłyszeć nigdy więcej, chyba bym sie powiesiła... ale zawsze pozostają nagrania, chociaż to nie to samo. DO VILLE'GO : RZUĆ PALENIE I ZADBAJ O TEN NAJSEKSOWNIEJSZY NA ŚWIECIE GŁOS!!!!!!
popieram, ciekawe są te tematy xDD
niech zacznie znów nosić te spodnie ;DDD
kocham filmiki live z 2000 roku, wtedy tak fajnie szalał po scenie, nie to co teraz.
nooo właśnie.
albo jak zdejmował bluzkę, albo zawieszał stanik na stojaku od mikrofonu ;DD
Oooo, to ja tez mu rzuce xD czarny, koronkowy i rozmiar D :DDD myślisz że mu sie spodoba?
P.S ciekawe co potem zrobil z tym stanikiem?
powiesił se na ścianie ;DD
też kupie i mu rzuce z nr. telefonu, na pewno zadzwoni xDDD