Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

jak poznaliście HIMa?

użytkownik usunięty

Tak jak w temacie, kiedy to było, jaka piosenka itp.
No to może ja zacznę ^^
Pierwszą pioseką jaką usłyszałam było "Funeral Of Hearts", które do dziś jest moją ulubioną piosenką.
Wcześniej słyszłam też "Bittersweet" (słuchałam tego ze względu na Lauriego z The Rasmus, których to nadal bardzo lubię), ale nie wiedziałam wtedy jeszcze, że to ten Ville z HIM.
A jak to było z Wami?

użytkownik usunięty
bloodecode

no to napisz na gg xD 11467578
haha pewnie niektórzy leją z naszych postów ale dupa xD

bloodecode

I ja kochana i ja a Najlepiej chodzić z Nim wszędzie i trzymać go za rękę i zebyśmy byli Razem śpiewałby mi ukóładał piosenki wiersze wygłupialibyśmy się itd ohhhh yeeeaaahhh

Cartoon ale Ty jesteś zakręcona ojjj Jego ulubione pozycje ;p a co do tego że przy Nim trudno nie zostać nimfomanką to się zgadzam bo jak gdzieś Go widzę czy w jakichś filmikach czy na fotkach to 24/24 myślę o tym jakby to z Nim było się kochać i czy dałby radę spełnić wszystkie moje fantazje ale na pewno by dał radę

jA się dołączam dziewczyny ooo tak i zgwałcimy Go wszystkie xDDD

oj, pierwsza piosenka jaką usłyszałam to było "Pretending", byłam wtedy jeszcze gówniarą i były to urodizny kolezanki a jej starsza siostra puściła właśnie jego kasetę :D(tak to były jeszcze czasy kaset). Kiedy usłyszałam ten głos... wiedziałam już że kimkolwiek jest kocham go xD a jak w końcu zobaczyłam z nim teledysk... ech... <rozmarzona>

Ja pierwsza piosenke jaką usłyszałam z udziałem Villego to Summer Wine ,a pozniej po paru latach usłyszalam Your Sweet 666 i tak to sie już wszystko zaczęlo.Dzisiaj słucham ich już od półtora roku i narazie jeszcze mnie HIM nie nudzim i mam nadzieje,ze nigdy mi sie nie znudzi ;D A co do The Rasmus to także ich słucham ;] pozdr.Jest kos kto ich słucha z woj.warm.-maz. ?

użytkownik usunięty
BlackFlower

No, no..widzisz tu to PRAWIE każda(płci męskiej brak) z innej częsci Polski...
ja lubię iich od...cholera poczułam się staro!!:-P
Ogólnie JA kocham fiński metal! I ogólnie "mrrrrrroczną"
muzykę:rahrahraj
Witam w imieniu czarownic w swoim własnym, gdyż wczesniej tutaj Ciebie nie widziałam

użytkownik usunięty

Temat sztucznie ożywiony w oczekiwaniu na Sushmitę

Jestem :)
Ja HIM poznałam oczywiście dzięki naszej kochanej Monice :) I to całkiem niedawno bo wczoraj :D Przesłuchałam ich kilkanaście kawałków i zaczynam bardzo ich lubić.

Mój brat ma ich płytę, którą przywiózł ze Szwecji rok temu. Jak ją u niego zobaczyła oniemiałam. Tyle czasu żyłam z cudem pod nosem i nic o tym nie wiedziałam. Aż dziwne, ze człowiek nie zauważa rzeczy, które są tak blisko!

Sush

łał nom wreszcie kogos znalazłam ;D
nom to fajna przygoda związana z początkiem słuchania tego zespołu x]
ja już nie mogę się doczekać wydania nowej płyty ,a poza tym myslałam ,ze bedzie w Krakowie ich koncert ,ale sie okazalo ze bedzie ,ale amerykanski HIM ;/ tylko nadziei ludziom narobili...

nom wczesniej mnie nie bylo ,ale teraz jestem x]
dziekuję za miłe przywitanie ;]
widze ze troche się nas uzbierało...

BlackFlower

I z pewnością uzbiera się więcej bo HIM jest super:)

Trzeba po reklamować chłopaków wśród znajomych :D

Sush

I mnie też ciekawi ta nowa płyta. Aż nie mogę się doczekać :)

Wkręciłam się na maksa! HIM mnie na prawdę oczarował :)

Sush

haha ;]
ja też jestem bardzo ciekawa co zgotują
mogli by przyjechac w koncu do Polski związku z ta nowa plytą

użytkownik usunięty
BlackFlower

Cieszę się Shusmita,że wkręciłaś się, hehe, chyba zyskam miano "sekciary", komu "reklamuję" HIMa to się staje fanem:-D.
Właśnie poczułam się staro:-D Od tylu długich lat znam HIMa...

użytkownik usunięty

Dziewczyno fajnego masz brata wreszcie jakiś chłopak słuchający HIMa, I'm glad!!!!!
Muszę z góry uprzedzić,że z czasemm będzie coraz gorzej...:-D
Wcześniej pojawił się wątkek,że podobno ma być koncert HIMa w krakowskim klubie, jednak okzało się,że to inny zespoł. Nic starconego, ponieważ po nowej płycie( Sreamwork:Love in Theory i practise) będzie trasa koncertowa i nasz cudny fiński HIM zagra również w Polsce, piosenki z nowego albumu oraz kilka wcześniejszych...

użytkownik usunięty

Sushmita ja czasem mam wrażenie,że chłopaki z HIMa stosują jakieś czary ZAKOCHUJESZ SIĘ BEZ PAMIĘCI)

Mają taką siłę przyciągania :)
HIM w Polsce? Świetna wiadomość! Chciała bym zobaczyć ich na żywo. To było by naprawdę wspaniałe przeżycie.
A mój brat to na prawdę fajny chłopak. Nie wiem czemu jeśli chłopak sucha takiej muzyki to wydaje się normalne, a jak ja ogłosiłam, że słucham HIM`a to wszyscy jego koledzy w szoku byli :D

Sush

Ja ich ostatnio reklamowałam takiej kolezance co słucha tylko techno i disco polo, chcialam biedaczkę nawrócić i muszę się pochwalić że odniosłam pewien sukces bo mi się przyznała że 3 razy pod rząd słuchała Poison Girl hahahha :D

użytkownik usunięty
villemaniaxD

To zazdroszczę, jak ja zaczełam puszczać, to koleżanka miała minę jak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo cierpiała

U mnie tylko jedna dziewczyna doceniła muzykę HIM...

Sush

ja mam w klasie dziewczyne ktora ich słucha x]
i paru moim kolezankom spodobało sie join me in death i ciągle słuchają tej piosenki(mi bardzo podobają sie teledyski do tej piosenki zarówno ta mrozna wersja jak i ta bez koszulki z fragmentami filmu)

użytkownik usunięty
BlackFlower

Mój Boże znów mi się śnił
Czemu na jawie go nie ma obok mnie???????????????????????????????

użytkownik usunięty

u mnie w klasie dziewczyna kiedyś słuchała HIMa, a koleżanki znają join me i (rip out) the wings of a butterfly
a tak w ogóle to witam nowe fanki VV ;D

ja Ciebie rowniez witam i serdecznie pozdrawiam ;]
znacie jakies ciekawe linki z fotkami Villego ,albo roznymi ciekawymi wiadomosciami na jego temat itp. albo jakies fajne linki do filmikow z youtube?Z gory dzięki x]

użytkownik usunięty
BlackFlower

http://www.youtube.com/watch?v=GInRpB7stAw&feature=channel_page
cover backstreet boys w wykonaniu HIMa xD

http://www.youtube.com/watch?v=sIyBo-r2Zys&feature=channel_page
jakieś dziewczyny spotkały Ville na ulicy ;O
też bym tak chciała

użytkownik usunięty

A ja chciałabym mieć z nim stały kontakt.
To nie zmienia faktu,iż jestem zazdrosna.

użytkownik usunięty

Ja tam bym wolała mieć stały kontak
Co nie zmienia faktu,iż jestem wściekle zazdrosna

Witam Was ;) Ja słucham HIMa nieświadomie może już z parę lat (Wicked game a potem Wings of a butterfly). Tylko, że te piosenki znałam z radia i nie miałam pojęcia jak nazywa się zespół, nie znałam tytułów itd. Po prostu stwierdziłam, że to są fajne piosenki. Nadszedł rok 2007 i w RMF fm non stop leciało Summer wine. Zakochałam się w tej piosence od pierwszego usłyszenia i jak tylko leciała w radiu to byłam happy. Nie wiem dlaczego ale pomyślałam że facet który to śpiewa ma z 50 lat i jest brzydki - przepraszam, serio nie mam pojęcia z jakiego powodu tak myślałam. Za jakiś czas jak założyli mi neta to przypomniałam sobie ten utwór i włączyłam videoclip na YT. Mężczyzna nie za bardzo przypadł mi do gustu, więc tego teledysku nawet nie obejrzałam do końca (dalej nie wiedziałam że ten ''starszy pan'' (jak to brzmi xD) śpiewa np. Wicked game). Później żyłam sobie w nieświadomości przez około 1,5 roku.

Nadszedł Wielki Dzień - 20 grudnia 2008 roku ok. godziny 20.00 (ahh takie rzeczy się pamięta). Nudziło mi się i postanowiłam włączyć Vive niemiecką. Patrzę, są tylko piosenki które znam, spoko. Słucham dalej... a tu niezwykły i oszołamiający widok ukazał mi się przed oczami...Zapytałam taty czy zna może tą piosenkę, a on odpowiedział że jasne iż zna i dziwił się czemu ja pierwszy raz słyszę TO i widzę. Oczarował mnie mężczyzna który ma bladą cerę i make-up...Zapatrzona w ekran (oczy miałam parę centymetrów od telewizora) czekałam aż pojawi się nazwa zespołu i tytuł piosenki. Wyświetliło się, HIM - Join Me In Death. Tego pamiętnego wieczoru byłam PEWNA iż widzę i słyszę tego chłopaka pierwszy raz. Za parę minut odpaliłam kompa, weszłam na Wikipedię i przeczytałam o His Infernal Majesty trochę. Następnie na YouTube włączyłam Join Me In Death (z 6 razy pod rząd). Było już późno więc poszłam spać. W niedzielę wstałam z samego rana i chodziłam po blogach, zbierałam info, słuchałam wszystkich piosenek jakie w necie są, oglądałam fotki Boskiego Ville Valo i zapisywałam na dysku (dysk jest pełny hehe). No i wtedy szok, bo okazało się, że słucham ich od paru lat tylko o tym nie wiedziałam (wpadłam na Wicked Game i Wings Of A Butterfly na YT)... Jaka to była wtedy radość !!! Myślałam, że zwariuję ze szczęścia, tak podobały mi się te piosenki. Największy zonk był jednak wtedy, gdy włączyłam Summer Wine. Okazało się, że ja Villego nawet widziałam, tylko mi się nie spodobał(jaka ja byłam głupia). Byłam wściekła, bo miałam szansę zostać fanką 1,5 roku wcześniej, wystarczyło wpisać Ville Valo do wyszukiwarki i na pewno by mnie coś tknęło, spodobałby mi się. Także znam ich NIBY od paru lat ale jestem fanką i mam OBSESJĘ od 20 grudnia 2008 roku. Wybrałam się nawet w koszulce z HIM do szkoły, żeby nawrócić kolegów i koleżanki. Ale o tym napiszę jutro bo jeszcze dużo by pisać a jest troszkę późno ;)
Pozdrawiam serdecznie fanki i fanów tego cudownego, wspaniałego i najlepszego na całym świecie zespołu :)

No i jak poszłam w tej koszulce do szkoły to reakcja uczniów była w większości brakiem reakcji. Nic o nich nie mówili czy coś. Wyjątkiem okazała się jedna moja koleżanka z klasy, która powiedziała że ich słucha a Ville to niezła dupa (jakoś tak to ujęła). Ale wcześniej było to, jak moja sąsiadka przyszła pożyczyć ode mnie The Sims 3 i zobaczyła nie chcący moją tapetę na komórce - motyw z Join Me In Death. Wtedy dowiedziałam się że też jest fanką. :) . A Jak byłam na wakacjach to kupiłam sobie różne gadżety związane z zespołem i płyty bo nie mogłam się powstrzymać. Niestety nie mam ANI JEDNEGO ;( plakatu... w gazetach młodzieżowych nie dają ich plakatów, a w internecie jest raczej mały wybór. No chyba, że ktoś znalazł jakąś stronkę z fajnym ich plakatem/plakatami, wtedy sobie kupię. Z góry wielkie dzięki :) !

Jedną koleżankę nawróciłam. Odwiedziła mnie, nudziłyśmy się i po pewnym czasie włączyłyśmy Skype'a żeby popisać z obcokrajowcami. Mój profil na Skype'ie jest całkowicie nastawiony na HIM (nazwa użytkownika, opis, avatar). Paula zaczęła wypytywać co to jest HIM i kto to jest ten Ville Valo, więc ja jej zaczęłam opowiadać o nich, puszczać piosenki... Stwierdziła że Ville ma fajny głos. Za jakiś tydzień wchodzę na Skype'a a ona też ma taki jakby fun club. Napisała mi że Valosek jest sexy, męski, cudowny i wspaniały a o HIMie wie coraz więcej i że wkręciła się na maksa. Bardzo się cieszę, że dzięki mnie ktoś ich pokochał ;)
Thanks sweethearts za przeczytanie tego :* !

użytkownik usunięty
KochamCieVille

witaj ;D
hmm... w sumie podobna historia do mojej, tylko, że ja w 2005 roku usłyszałam "Bittersweet" a dopiero w 2007 naprawdę zainteresowałam się HIMem ^^
co do plakatów to był jeden z HIM w Bravo z lipca.

ja nie mam <narazie> koszulki z zespołem HIM,ale za to mam plecak i piórnik z nimi ;] więc w szkole zostałam zasypana pytaniami typu:Kto to? itp. niektórzy mówili że go skąś znają ,albo kolega z klasy powiedzial ,ze Ville mu lauriego z The Rasmus przypomina.A odbiegając od tego wczoraj normalnie nie uwierzyłam w co zobaczyłam na niemieckiej vivie puścili teledysk HIMa Join Me i był na 8 miejscu ze 100 ;D oby tak dalej...

BlackFlower

Jak to ? ;( Dlaczego nie oglądałam....? :( Cieszę się że ta piosenka na 8 miejscu ale kurcze, żebym wtedy tv włączyła :/ ;(

BlackFlower

Mogłaś tego nie pisać, teraz mam depresję. Nie no żartuję of course ;)

KochamCieVille

Hej wszystkim i TYM NOWYM ;) WRÓCIŁAM!
No więc tak do tych nowych: Jak może zauważyłyście czytając wcześniejsze posty Ja, Cartoon , Ikalintu, AnneMary byłyśmy tu pierwsze, i może nasze posty chociaż średnio mądre szczegolnie moje :P tak tak na temat orgazmów o VV itd, jakoś układały sie w jedną całośc i zadna z nas nie przechwala sie i nie mówi ja jestem taka i owaka - my poprostu jesteśmy. Ale ku*wa wy??? Wy piszecie poematy czy co? Rozumiem że chcecie wszystko opisać ale do tego jest na strona założona przez AnneMary. I wogóle ale opisywanie siebie? Powiem tak poziom tego forum o VV wacha sie miedzy - 100 a -200.
A do Was starych czarowic: mam nadzieje ze na weekend szykujemy jakas konfeerencje na GG czy cos :P bo WRESZCIE mam kompa :PPP no sie cholernie stesknilam za Wami
Kocham Was laski :***

użytkownik usunięty
bloodecode

Blood jak zwykle wypowiadasz moje myśli:-D
Nareszcie jesteś smutno tu był bez Ciebie ojjjj tak, brakowało 4 czarownic razem!
Co do gg oczywiście,że tak! MUSIMY! TYLKO MY! WRESZCIE!

użytkownik usunięty

I zapomniałabym:
JA TEŻ WAS DZIEWCZYNY KOCHAM !:-d

użytkownik usunięty

Blood wróciła ^^
nareszcie! orgazmy VV? Hahahahah!

użytkownik usunięty

Pamiętasz Ikalintu nasze wieczorne posty? hehehe

użytkownik usunięty

haha ile ich było...
powiem jedno: my co byłyśmy tu pierwsze 4 (wiadomo kto) jestesmy chyba najbardziej zwariowanymi (pozytywnie oczywiście) fankami VV

użytkownik usunięty

Nie chyba!! Na pewno! I najbardziej zżytymi i wiernymi! Ponad wszystko!
And nothing else matters

Do starych Czrownic: But of Course! Ja zawsze wracam, i to z wielką pompą :P
Moje wypowiedzi na temat orgazmów o VV znajdą sie kiedyś na pudlu mowie Wam to :P
DO NOWYCH : wiem ze jestem mean girl (jezeli wiecie co to znaczy)ale z tego jestem tutaj znana i lubiana( to teraz ja sie pochwale) i wiem ze wszystkie czarownice mnie kochaja a Ja je kocham jeszcze bardziej.
Jeżeli bedziecie mialy cos sensownego do powiedzienia to zaprazszam.

użytkownik usunięty
bloodecode

haha napiszesz doktorat o orgazmach VV!
oczywiście, że cie kochamy ;p

Nie, nie doktorat o orgazmach VV, tylko doktorat o orgazmach spowodowanych PRZEZ Ville SEXY Valo ;D
Chyba zostanę seksuologiem :P albo nie, wole byc groupies ;)

użytkownik usunięty
bloodecode

Tylko Ty? To chyba ja jestem słynna z niespełnionej erotomanii skierowanej na Ville, mh?
Pudel i wielki śiwat na nas czeka ah:-P
Blood nie wiem czy jest co do nowych co pisać bo jak mają podjeście jak marry2000 to raczej średnio zrozumieją, a właściwie jak ona zrozumieją wszystkie wypowiedzi na opak
Ale masz nas i wszytskie raczje jesteśmy przynajmniejpo trochu mean girls and goth'nd roll girls.
I jesteśmy z tego dumne!

użytkownik usunięty

Taaaaaaaaaaaaaaaak, powinni otworzyć jakis kieruek typu "villelogia" byłam prymsuką hehehe

użytkownik usunięty

taa, nikt sie tak nie zrozumie jak maniaczki VV co nie?

Nie tylko ty Cartoon byłabyś prymuską :P

użytkownik usunięty
bloodecode

wszystkie 4 byłybyśmy ;p
eh ten VV nic tylko miesza nam w głowach haha