PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no właśnie nic;p mysle że to wszystko wpłynie tak na Olivera że ten będzie chciał odzyskac swoje życie( firme , swoją tożsamość) i przede wszystkim przestanie gadać te głupoty ze nie może być z Felicity.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..dwa słowa..kocham Cię:-) ..;D

agueda0712

Hahha, nawet jak użyją Jamę Łazarza to będzie super. Ważne by żył!
Obstawiam Malcolma jako osobę, która go uratuje, w ten sposób mógł także uratować Tommy'ego

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Dokładnie ja tez stawiam na Malcolma:-) ..nie sądzę zęby to był ten Maseo..jaki niby miałby mieć powód?..;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

powód może i by się znalazł, widac było że mimo wszystko ma szacunek do niego, w końcu w HongKongu sie chyba zaprzyjaźnili, ale to by było takie...słabe jak dla mnie :P wole zdecydowanie opcje z Malcolmem :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Powiedzcie mi dlaczego ja muszę być zawsze na odwrót. Ja uważam, że to Maszeło ( hehehe) go uratuje. Jak dla mnie opcja z Malcolmem jest trochę dziwna. Jaki miałby interes w ratowaniu Queena? Nie jest do niego przywiązany, nie mają więzów krwi i nie pokonał Ras. Po prostu nie widzę tu niczego co by mogło sprawić, że Malcolm wyszedłby jakoś na ratowaniu Olivera. Jest za samolubny na takie rzeczy. Poza tym nie mają być jakieś sceny między Malcolmem i Felicity? Bo jeśli tak to Malcolmowi będzie ciężko być w dwóch miejscach na raz :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

kochani straszne cyfry :/// do następnego odcinka pozostało:

40 DNI 10 GODZIN I 57 MINUT aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

wolałabym cyfry: 4 dni 10 godzin i 57 minut;p

MagdaLena121

Damy radę!! Już nie mogę się doczekać trylogii:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie możesz się doczekąc trylogii z Laurel? Rose co się z tobą dzieję?;p

MagdaLena121

hihihi, żartuję sobie tylko:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no ja myśle;p już myślałam że w nocy jakieś czary mry były na Tobie odprawiane i teraz jesteś team Laurel i Laurliver;p

MagdaLena121

Nigdy!! (chyba, że zostałabym otruta tą magiczna rośliną:D). BTW, śmieszą mnie te komentarze dlaczego pokazano tylko 4 osoby, a ominęli Diggle'a Laurel, Tommy'ego czy Roya. Czemu nie mogą załapać ze oni pokazali tylko rodzinę? reszta to są przyjaciele. Najlepiej byłoby gdyby cala liste osob wyswietlili...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

fani laurliver są wściekli że pokazali Felicity a nie Laurel :-) właśnie oni pokazali te osoby które są rodzina Olivera:-) Wiem wiem felka jeszcze nie jest ale będzie (żoną) chociaż wydaje mi się że Oliver już traktują ją jak rodzine;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Fani Laurel muszą być ..tak specyficzni jak Ona;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Czyli są wyjątkowi;P

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

To jak "topimy" ich w Wiśle jak ich "Idola":D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..nie no myślisz że aż tak;D

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

topimy.... :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Najpierw trzeba ich namierzyć, znacie jakiś??;P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Bo to chyba wymierający gatunek:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

hihi łatwo nie będzie, Twitter pomoże... ale bardziej z tym zagranicznym fandomem :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Jak przeglądałem kiedyś forum o Arrow, chyba tylko 2 osoby były za Laurel a naprawdę spora część za Felką:D

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

może trzeba bedzie założyc temat z pytaniem, kto jest fanem Laurel?? i zobaczymy ile osób sie przyzna :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Ciekawy pomysł:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

i wpadną we własne sidła :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

trzeba się podszyc pod fanów Laurel- wtedy wybadamy co i jak;p;p

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

jasne że topimy;p Na dno z nimi xd

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

trzeba pozakładać fikcyjne konta szpiegowskie :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

o tak;p;p i przy okazji dowiemy się co myslą o felce i Olicity;lp Oj na pewno jakies fantazje tam pisza;p Coś w stylu "Oliver kocha i zawsze kochał Laurel ".

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

haha noo na twitterze my fani Olicity mamy niezłą polewkę z fanow Laurivel :D oni są tylko mini kropelką w morzu :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

och dokładnie tak;p tak się zastanawiam jak wogole można Lubić Laurel? i kibicować Laurliver? przecież tu nie ma żadnej chemii... to już mój pies z kotem sąsiadki mają więcej chemii niż Oliver i Laurel xd

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

hahahaha :D padłam :D
no też tego nie pojmuję, to chyba fani Katie Cassidy tylko i ewentualnie jakieś odłamy fanów komiksu co chcą aby serial był idealnym jego odzwierciedleniem ;/
a wiadomo że nie jest i nie będzie :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

otóż to;p serial już kilka razy pokazał że nie jest komiksem ale Fani komiksów się uparli. I za nic nie dadzą sobie nic przetłumaczyć. Przecież Laurel i felka to jest niebo a ziemia :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

:-) ...jak niebo i ..dno;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oczywiście wiemy kto jest Niebem a dnem;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oczywiście! ..;D...to nie ulega wątpliwości:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To akurat prawda kochana..miedzy Cassidy/Amell chemia =mniej niż zero;D..to się raczej nie zmieni:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nom;p i producenci w końcu to widzą i prowadzą historię w stronę Olicity:-)
Agatko nawet nie wiesz ile na to czekałam:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..uwierz mi ja też czekałam:-) ..nasze błagania zostały wysluchane :-)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..i tak właśnie ma być;D..Olicity rulez!:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

inaczej być nie może;-p

MagdaLena121

ja tylko mam nadzieję, że zanim Oliver nie wróci Felka nie zwiaze się z Rayem, a potem bum i piekny trójkat mamy. Chodzą takie teorie ze Felka mu pomoże, zbliza sie do siebie i beda razem

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

na pewno mu Pomoże ale wyobrazasz sobie że Felka wie że Oliver nie żyje i leci do Raya? myśle że będzie miedzy nimi przyjażń może on jej pomoże się trochę pozbierać ake watpie ze będzie razem. Pozatym Oliver jest już w 13 odcinku wiec naprawdę myślisz ze Felka w ciągu trzech odcinków zapomni O Oliverze i nagle zakocha się w Palmerze?

MagdaLena121

zakochać się nie zakocha, ale myśle ze wspolne doświadczenie (smierc ukochanej/go) zbliży ich do siebie i mimo wszystko sprobują by jakoś ukoić swój ból. Mam nadzieje, ze to sie nie zdarzy... ale zobacz w sumie zostanie 10 odcinków do konca...

BlueRose_0709

Przypomina mi to sezon 1- Oliver wraca Laurel jest z Tommym, sezon 3 Oliver wraca Felicity jest z Palmerem. I tak naprawdę mogą tak to pociagnac do konca

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Masz rację..trochę tak to wygląda..najpierw Oliver/Laurel/Tommy a teraz Oliver/Felicity/Ray...
Miejmy tylko nadzieję ze miedzy Ray/Felka będzie bariera Oliver/Anna i nic z tego nie wyjdzie..

agueda0712

tak jedyna szansa, bo Tommy w sumie był wolny... I beda jakies sceny emocjonalne pomiędzy F/L, tak jak były między Laurel i Oliverem podczas gdy była z Tommym. Laurel uświadomiła sobie prawdę w odc 21/22

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

co się z wami dzieje dziewczyny? naprawdę taką słabą wiare macie w Felicity i jej uczucie do Olivera? no cholewcia. mówie wam Felicity nie w głowie będzie romans a wy mi tu wyskakujecie z czymś taki no...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ja wierzę w siłę uczucia miedzy Oliverem i Felką!(jak mozesz wątpić;D) ...to są tylko takie tam dywagacje:-)