Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
no właśnie nic;p mysle że to wszystko wpłynie tak na Olivera że ten będzie chciał odzyskac swoje życie( firme , swoją tożsamość) i przede wszystkim przestanie gadać te głupoty ze nie może być z Felicity.
Hahha, nawet jak użyją Jamę Łazarza to będzie super. Ważne by żył!
Obstawiam Malcolma jako osobę, która go uratuje, w ten sposób mógł także uratować Tommy'ego
Dokładnie ja tez stawiam na Malcolma:-) ..nie sądzę zęby to był ten Maseo..jaki niby miałby mieć powód?..;D
powód może i by się znalazł, widac było że mimo wszystko ma szacunek do niego, w końcu w HongKongu sie chyba zaprzyjaźnili, ale to by było takie...słabe jak dla mnie :P wole zdecydowanie opcje z Malcolmem :)
Powiedzcie mi dlaczego ja muszę być zawsze na odwrót. Ja uważam, że to Maszeło ( hehehe) go uratuje. Jak dla mnie opcja z Malcolmem jest trochę dziwna. Jaki miałby interes w ratowaniu Queena? Nie jest do niego przywiązany, nie mają więzów krwi i nie pokonał Ras. Po prostu nie widzę tu niczego co by mogło sprawić, że Malcolm wyszedłby jakoś na ratowaniu Olivera. Jest za samolubny na takie rzeczy. Poza tym nie mają być jakieś sceny między Malcolmem i Felicity? Bo jeśli tak to Malcolmowi będzie ciężko być w dwóch miejscach na raz :P
kochani straszne cyfry :/// do następnego odcinka pozostało:
40 DNI 10 GODZIN I 57 MINUT aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
no ja myśle;p już myślałam że w nocy jakieś czary mry były na Tobie odprawiane i teraz jesteś team Laurel i Laurliver;p
Nigdy!! (chyba, że zostałabym otruta tą magiczna rośliną:D). BTW, śmieszą mnie te komentarze dlaczego pokazano tylko 4 osoby, a ominęli Diggle'a Laurel, Tommy'ego czy Roya. Czemu nie mogą załapać ze oni pokazali tylko rodzinę? reszta to są przyjaciele. Najlepiej byłoby gdyby cala liste osob wyswietlili...
fani laurliver są wściekli że pokazali Felicity a nie Laurel :-) właśnie oni pokazali te osoby które są rodzina Olivera:-) Wiem wiem felka jeszcze nie jest ale będzie (żoną) chociaż wydaje mi się że Oliver już traktują ją jak rodzine;p
hihi łatwo nie będzie, Twitter pomoże... ale bardziej z tym zagranicznym fandomem :P
Jak przeglądałem kiedyś forum o Arrow, chyba tylko 2 osoby były za Laurel a naprawdę spora część za Felką:D
może trzeba bedzie założyc temat z pytaniem, kto jest fanem Laurel?? i zobaczymy ile osób sie przyzna :P
o tak;p;p i przy okazji dowiemy się co myslą o felce i Olicity;lp Oj na pewno jakies fantazje tam pisza;p Coś w stylu "Oliver kocha i zawsze kochał Laurel ".
haha noo na twitterze my fani Olicity mamy niezłą polewkę z fanow Laurivel :D oni są tylko mini kropelką w morzu :P
och dokładnie tak;p tak się zastanawiam jak wogole można Lubić Laurel? i kibicować Laurliver? przecież tu nie ma żadnej chemii... to już mój pies z kotem sąsiadki mają więcej chemii niż Oliver i Laurel xd
hahahaha :D padłam :D
no też tego nie pojmuję, to chyba fani Katie Cassidy tylko i ewentualnie jakieś odłamy fanów komiksu co chcą aby serial był idealnym jego odzwierciedleniem ;/
a wiadomo że nie jest i nie będzie :)
otóż to;p serial już kilka razy pokazał że nie jest komiksem ale Fani komiksów się uparli. I za nic nie dadzą sobie nic przetłumaczyć. Przecież Laurel i felka to jest niebo a ziemia :-)
To akurat prawda kochana..miedzy Cassidy/Amell chemia =mniej niż zero;D..to się raczej nie zmieni:-)
nom;p i producenci w końcu to widzą i prowadzą historię w stronę Olicity:-)
Agatko nawet nie wiesz ile na to czekałam:-)
ja tylko mam nadzieję, że zanim Oliver nie wróci Felka nie zwiaze się z Rayem, a potem bum i piekny trójkat mamy. Chodzą takie teorie ze Felka mu pomoże, zbliza sie do siebie i beda razem
na pewno mu Pomoże ale wyobrazasz sobie że Felka wie że Oliver nie żyje i leci do Raya? myśle że będzie miedzy nimi przyjażń może on jej pomoże się trochę pozbierać ake watpie ze będzie razem. Pozatym Oliver jest już w 13 odcinku wiec naprawdę myślisz ze Felka w ciągu trzech odcinków zapomni O Oliverze i nagle zakocha się w Palmerze?
zakochać się nie zakocha, ale myśle ze wspolne doświadczenie (smierc ukochanej/go) zbliży ich do siebie i mimo wszystko sprobują by jakoś ukoić swój ból. Mam nadzieje, ze to sie nie zdarzy... ale zobacz w sumie zostanie 10 odcinków do konca...
Przypomina mi to sezon 1- Oliver wraca Laurel jest z Tommym, sezon 3 Oliver wraca Felicity jest z Palmerem. I tak naprawdę mogą tak to pociagnac do konca
Masz rację..trochę tak to wygląda..najpierw Oliver/Laurel/Tommy a teraz Oliver/Felicity/Ray...
Miejmy tylko nadzieję ze miedzy Ray/Felka będzie bariera Oliver/Anna i nic z tego nie wyjdzie..
tak jedyna szansa, bo Tommy w sumie był wolny... I beda jakies sceny emocjonalne pomiędzy F/L, tak jak były między Laurel i Oliverem podczas gdy była z Tommym. Laurel uświadomiła sobie prawdę w odc 21/22
co się z wami dzieje dziewczyny? naprawdę taką słabą wiare macie w Felicity i jej uczucie do Olivera? no cholewcia. mówie wam Felicity nie w głowie będzie romans a wy mi tu wyskakujecie z czymś taki no...