PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63906
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oj to śa głupoty to co wy piszecie;p;p
Boże dobrze że mi takie myśli do głowy nie przychodzą ;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Haha niby głupoty ale znasz scenarzystów ..mogą znów się z nami droczyc;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oni już wystarczająco się z nami podroczyli, Mysle że po powrocie Olivera będzie już tylko Lepiej. Nie sugeruje tu że jak Oliver wróci w 13 odcinku to od razu będzie miał Happy end z Felicity bo on będzie miał wiele spraw do poukładania ale myśle ze nie będą już nas tak torturować.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ok masz rację :-) ..koncze z tymi moimi ,,czarnymi'' myślami;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no dziękuję bardzo;p i proszę mi już więcej z takimi głupotami to ni wyskakiwać bo moje fanowskie serducho Olicity nie wytrzyma;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..jasne! Nigdy więcej;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no tak. ale gdzies czytałam już nie pamiętam gdzie że miedzy nimi nie będzie związku nie będzie nic poważnego. i ostatnio na twisterze pojawił się post że zobaczymy chwile miłości Olicity- tylko musimy na nie cierpliwie poczekać. a Myśle że Felicity nie związe się z Palmerem bo po tym wszystki nie w głowie będzie jej jakiś romans. wyobrazasz to sobie Miłość jej życia umiera a ona zaczyna związek z Palmerem? to bez sensu by było. Może i Palmer na początku był wprowadzony jako ktoś kto ma namieszać w Olicity ale teraz jego postać jest głównie kreowana na Atoma.

MagdaLena121

nie wiadomo Madziu ile będzie przerwy miedzy odcinkiem 9 a 10 a co jesli to bedzie dłuzej niz poł roku? A odnośnie tej sceny jeśli pociągna Olicity tak jak Laurel i Olivera to mozemy sie spodziewac tej sceny w odcinku 21-22 nie wczesniej. To może być zwiazek taki wiesz korzystny dla dwóch stron

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

mi się wydaje że wogole nie będzie przerwy miedzy 9-10 odcinkiem. Było pisane że rekacja Felki na śmierc Olivera będzie epicka a wydaje mi się że team arrow o jego śmierci dowie się bardzo szybko a nie za miesiąc czy ileś tam. naprawdę ciężko mi uwierzyć że felicity związe się z Rayem- w przyjażn mogę uwierzyć w to że się zbliża do siebie ale nie w romantyczny sposób.

MagdaLena121

wg mnie moze byc tak: czas rzeczywisty tzn z przeskokiem czasowym a flashbacki do tego co sie działo po walce z Al Ghulem, lub najpierw pokaza co sie działo wczesniej a potem przeskok typu 7 months later...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

na pewno nie będzie takiego przeskoku w czasie. Najwiekszy przeskok w czasie to może być max 6 tygodni. nie zapominajcie ze Arrow jest nahrywany w czasie rzeczewisty,. czyli jeden sezon-jeden rok. gdyby zrobili taki przeskok to by to runęło.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Rose może mieć rację..tez obstawiam ze minie jakiś okres czasu..

agueda0712

moze faktycznie tylko z 6 tyg, bo wtedy nie mogliby zrobic crossoveru z Flashem....

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..możliwe :-) ..ale musi być jakiś przeskok ..dojście Olivera do siebie musi troszeczkę potrwać..

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no tak Rose tak;p Dlatego Twoja teoria że Felicity związe się z rayem legnie w gruzach bo żadna kobieta która kochała a Felka kocha Olivera odkąd Go poznała nie związe się po miesiącu czy po dwóch z kimś innym.

MagdaLena121

czyli moze być faktycznie te 6 tyg, Guggenheim coś mowil dlatego zwatpiła, nie wiem naprawdę, zobaczymy. Mam nadzieje ze nie dłuzej typu dwa lata:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja tam nie wątpie;p w nowych odcinkach to będziemy oglądać załamaną Felicity a nie rozpoczynającą nowy zwiazek

użytkownik usunięty
BlueRose_0709

Mój comingout: jestem za Raylicity. Teraz czekam na utopienie w Wiśle - bo na Jamę Łazarza nie mam co liczyć ?:)

Czarnolas wybacz ze to napiszę ale dlaczego nagle robisz swój coming out podczas dyskusji trzech zagorzałych fanek Olicity?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose on chyba chce być utopiony w wiśle;p Albo nie w wiśle topimy fanów Laurel i Lauliver a fanów Raya i Raylicity palimy na stosie;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

;D...ostrooo..haha:p

agueda0712

:D:D Kazdy ma prawo pisać to co lubi, ale akurat w czasie tak bardzo dla nas ciezkim ?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..oo tak ..zadała nam cios prosto w serce...;D

MagdaLena121

Wiesz mnie to dziwią takie akcje - po choinkę nam taka informacja:D:D?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dokładnie. co innego jak by dołączył do nas kolejny fan Olicity:-) To byśmy Go powitały otwartymi ramionami :-)

MagdaLena121

hahah rozmawiają katolicy a nagle wtraca nam się muzułmanin, tak to odbieram :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha dobre porównanie :-) Fan Olicity nigdy nie zrozumie fana Raylicity ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..a juz never ever! nie zrozumie fana Lauliver hahaa;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a na to to nie ma szans nigdy;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..tego chyba nie rozumieją sami twórcy serialu haha;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

haha;p chyba tak;p tzn w końcu zrozumieli że Laurliver nie ma przyszłości;p

MagdaLena121

Jezu wchodzi jakiś laluś o zapedach stalkerskich i zaraz wszyscy zapominają o głownym bohaterze, ktory tyle do tej pory wycierpiał, i wlaza temu nowemu w tyłek tylko dlatego ze jest dzentelmenem (nawet nic o nim nie wiedzac) i ma wiecej kasy, tego nie zrozumiem

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dobrze napisałaś o Palmerze. On myśli że jak ma kase to wszystko może mieć. Oh jak ja nie lubie gościa. Nie twierdze że żle gra- bo gra dobrze po prostu nie przekonał mnie do siebie.

MagdaLena121

Ludzie są jak chorągiewki, szybko odwracają się o tych, którzy przechodzą kryzys i lecą za pierwszą lepszą okazją...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

yhym dokładnie. a potem jak przyjdzie co do czego to wracają z podkulonym ogonem;p A to zawsze i wszędzie trzeba być wiernym :-)

MagdaLena121

no cóż takie czasy, kiedy zamiast naprawić lepiej wyrzucić...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no niestety.../

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Masz rację..choć wiesz ja tam lekko lubię Ray'a ..co nie zmienia faktu ze Oliver jest najważniejszy..i paring Olicity rowniez;D..ale tez rozumiem Ciebie i Magdę, która uważa go za totalnego lalusia z twarzą Kena;D...większa sympatie wybilyscie mi juz z głowy ostatnim razem haha..skutecznie ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Oj dla mnie zawsze Oliver będzie na pierwszym miejscu nie ważne jak czasem nie wkurza to jest Najlepszy. A Palmer jak szybko pojawił się w serialu tak szybko odejdzie;p I krzyżyk na drogę;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

...oj tak niech juz lepiej odejdzie..będzie święty spokój;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

on ma być w 16 odcinkach tak? on był już w 6 odcinkach wiec zostaje jeszcze tylko 10 i Go pożegnamy:-)
Bay Bay Bejbe xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Albo zamiast bay bay..fru fru ;D...będzie umiał latać? Haha;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no tak jeszcze Latającego kena brakuję w Arrow;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ahaha ;D...latający ken i sztuczna Barbie(Laurel) haha duet idealny:D

agueda0712

to po prostu duet dżumy i cholery, nic wiecej:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahaa taak..cholera z blond grzywą;D..cholernie niebezpieczna;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no i niech razem odlecą w siną dal;p;p

MagdaLena121

hhahahahahah, on ma tyle zdolności i czaru ze wcale bym sie nie zdziwiła gdyby odziedziczył to po SUpermanie

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha ;p wogole po co oni Go wprowadzali do serialu

MagdaLena121

to CW- trójkat wymagany, kolejna przeszkoda i nic wiecej