Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
Chcesz poznać jedną zajrzyj na jej profil. Nie jaka naka1234 napisała "dopiero w Arrow pokazała co potrafi" zgodze się z nią, oj pokazała:P
ta widziałam ten wpis;p pewnie jakaś niewidoma;p nikt przy zdrowych zmysłach tak by nie napisał xd
Ale poniekąd się z nią zgodzę oj pokazała co potrafi- grać ludziom na nerwach do granic możliwości.
Mamuniu..to chyba rzeczywiście jacyś ,,napaleni,, fani;D..kto o zdrowych zmysłach napisał jej ze świetnie gra;pp
Oj tak wiem..dobrze Cie rozumiem;D..chętnie tez bym cos napisała ale ..ciągle się powtarzam ahha;pp..
..sprawdzaj, sprawdzaj ..im tych fanów więcej tym lepiej;D
spokojnie Laurel jak wiadomo ma więcej przeciwników niż zwolenników;p a po jej przemianie w Kanarka mysle że do naszego grona dołączy więcej osób:-)
Oj mam nadzieje:-) ..tak szczerze jeszcze ostatnio myslalam ze może fajnie byłoby gdyby ta rola BC jej wyszła ..(dla serialu)..ale teraz mam ogromną nadzieję ze ja spieprzy..tak na maxa; D
na pewno spieprzy ;p;p o to bym się nie martwiła ona nic dobrze nie potrafi zrobić:-)
A ja teraz uciekam spać jutro work:-)
Dobranoc:-)
bo Cassidy w innych produkcjach nie była taka zła. Ja np. lubiłam jej postać w Plotkarze -ba nawet przez chwile była jedną z moich ulubionych. Ale w Arrow jest tragiczna.
W Supernatural grała Lilith, ahh to wtedy musiała być tak gorąca jak ktoś napisał:D
Uhhh... powiedziałam, że się nie ugnę i nie zmienię avka ale był taki piękny i płacząca Felicity tak mnie rozbroiła, że musiałam to zrobić.
Atak poza tym to Dzień doberek rodzinko :) Co u was? :D
No tez widzialam go. Strasznie wzruszający. Ja relaksuje sie z rodzinka. Humor dopisuje ;))i nastawiebie tez bardzo dobre co do Arrow i Olicity ;)) dobrze mi zrobilo ograniczenie info ;)
oj żebyś wiedziała;p jutro będę robić pierożki :-) ale uwielbiam świąteczne jedzonko:-)
Oo tak:-) ..świąteczne jedzenie to jest TO ;pp..zdecydowanie najlepszy okres w roku to właśnie Święta Bożego Narodzenia:-)
..i jeszcze do tego to jedyny czas kiedy każdy odnosi się do siebie z szacunkiem:-)
..a co do pierozkow ..to właśnie co roku razem z mamą lepimy pierogi..i juz sie nie moge doczekac:-)
no moja mamuska niestety jes za granica i w tym roku omina ja swieta ze mna....
Dziewczyny to ja mam najlepiej, zjawię się w domu dzień przed wigilią i cała praca mnie ominie! Jak dobrze:)
Haha BlueRose się wycwaniła ;D ja tak rok temu miałam,przyjechałam od razu na Wigilię ;p
A ja dekorowalam pomarańcze goździkami. Pieknie pachnie w całym domku teraz... ;D
Piękny zapach..jak jeszcze mieszkalam w domu to robilam dokładnie to samo:-) ..
U mnie zawsze jest wszystko na ostatnią chwile. Jutro dopiero na wielkie zakupy trza iść;P
Hej:-) ...u mnie tez swietnie:-) ..właśnie kończę przystrajac mieszkanie na świąteczny klimat;pp..
Ja już mam wszystko gotowe:-) ..troszkę tak na zapas jakby mi później zabrakło czasu;pp..
..nie wiem dlaczego tak jest ale co roku przed Świętami jestem zabiegana jak nigdy:-)
No ja ma mały pokój to tak dużo do ustrajania nie mam a teraz jestem zmęczony po pracy więc może dlatego nie myślę jeszcze o tym ;)
Rozumiem :-) ..ja nie dość ze u siebie w mieszkaniu to jeszcze czeka mnie to w domu rodzinnym..no ale lubię to wiec jest spoko:-)