Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
Dobry wieczór rodzinko :) Chciałam zacząć delikatnie ale chyba mi się nie uda. Wiecie co? Co to się z wami ludziska porobiło. Nie cały tydzień od zeszłego odcinka a wy już tracicie rozumki. Ja tu myślałam, wejdę poczytam co tu ciekawego się działo, a tu jakąś masakrę mam. Totalne załamanie z pomieszaniem.
Wszyscy przez te niedopowiedzenia i spoilery tracą głowę. Stop! Musimy wyluzować :)
BlueRose nie załamuj się! I przestań mi tu wyskakiwać z tym Lauliver pesymistko :) Już nie pamiętasz co dostaliśmy w ostatnim odcinku? Njalepsze potwierdzenie, że nasz S.S Olicity dąży do portu Endgame. Co prawda po drodze będzie mnóstwo burz i innych sztormów, ale musimy pamiętać o naszym miejscu docelowym, a przetrwamy to :)
Nie wiem czy pamiętacie jeszcze zwiastun tego sezonu. Było w nim mnóstwo Olicity i nic o Laurel. A później przyszła premiera i dostaliśmy mega szokującą akcję. Ktoś ładnie kiedyś powiedział, że brak spoilerów na jakiś temat to najlepszy spoiler. I przez ten cały mój wywód chciałam powiedzieć, że jeśli nie dostajemy spoilerów na temat Olicity to nawet lepiej niż mielibyśmy je dostawać. W ten sposób wiemy, że producenci szykują coś na prawdę wielkiego. Dlatego musimy się wyluzować i zaufać im ( co będzie ciężkie po tym co nam zrobili).
http://kawusia25.tumblr.com/post/105383437941/jbuffyangel-ohmyolicity-source
A tu powrót Tommy'ego. Wiecie, chyba zaczynam go lubić. Ale bez Laurel. Bo z nią to kicha :P
Witam, witam, jak ci tam dzionek minął? :) Bo mnie tu nasze trio dobiło ( pesymistka, największy hejter Laurel i siestra od palmera:P )
Widzę, że do listy bee będę musiała dopisać przydomki bo nie pójdzie sie połapać o kogo chodzi :P
A to tu zdjęcie z Junior Merlynem coś mi mówi że to terazniejszość:P (ze względu na jego fryzurę)
Ja się już pogubiłam. Chciałabym żeby to była teraźniejszość ( skrzyżowane palce i zaciśnięte kciuki na szczęście ) ale myślę, że to będzie ten odcinek prawie cały składający się z Flashbacków i że Olli będzie w SC i będzie obserwował Laurel i Tommy'ego :P
witaj;-) kawusiu ja nie trace rozumu wręcz przeciwnie próbowałam nawrócić BlueRose:-)
I bardzo dobrze :) Jak nam ktoś jej nie upilnuje to nam się ten pesymizm rozmnoży i zostanie z nami :P A ny tu mamy włączyć pozytywne myślenie. Co myślisz o tym, żeby dopisać ksywki na liście bee ?
oj dokładnie a nasza BlueRose codzinnie nam nowsze czarne myśli przedstawia;p Ja jestem za z tymi ksywkami;p
hahahah, powinniście wykluczyć mnie z kręgu za szerzenie pesymizmu:) moja postanowienie noworoczne mniej mrocznych myśli, wiecej optymizmu :D
o i to jest bardzo dobre postanowienie Noworoczne- tylko się tego trzymaj :-)
I właśnie moje marzenie o Tommym w realu runęło ( Bosz Tommy w realu. W REALU! Z takim wózeczkiem i kartą punktów jak w tesco :P)
http://kawusia25.tumblr.com/post/105386385911
Witaj Kawusiu;D... Masz racje ..tracimy rozum..no ale czasem jak nas najdzie to ..koniec!..;D
..i tak ja tez lubie Tommiego;pp
Uwielbiam Tommyego w dwóch przypadkach - bez Laurel i gdy nie ma jakiś głupich uprzedzeń wbitych do głowy ( wtedy co się odwrócił od Olliego bo był kapturem ) :P Także Tommy niech wraca tylko nie do Laurel :P
O tak..Laurel go tylko zniszczy..to ona umie najlepiej;;D..i to na stówe jest teraźniejszość..on na pewno wróci do serialu ..
A co wy na to byśmy zrobili swoją własną listę życzeń i postulatów na nowy rok z arrow? Później by się je zebrało i wsadziło do głównego postu. Jak by się coś nam spełniło to skreślalibyśmy to z listy?
A tak trochę nie w temacie, mam pytanie ktoś pisał że ma net z neostrady czy na modemie też miga wam @, bo wydaje mi się że powinno świecić cały czas?
coś dla wszystkich fanów Teamu Arrow! https://www.youtube.com/watch?v=R0oXxQ2VzO4. oto prawdziwe piękno i siła serialu, nic dodać nic ująć....
A to że brak serialu i żałoba to rozumiem. Łącze się z wami w żałobie:P
Ps trzeba wytrzymać jeszcze tylko 35 dni:D
a wiecie, że potem między odcinkami beda jeszcze przerwy? W zeszłym sezonie między 13 a 14 była ok 3 tyg przerwa a w pierwszym między 16 i 17. Wyobrażacie sobie np ostatnia scena 13 odcinka to Olicity kiss a potem czekaj 3 tyg na rozwój sytuacji:D
Kolejne przerwy, wystarczy mi już te 6 tygodni;) Jak zrobią znowu to tylko Zdrowaśki mogą ich uratować:P
Mnie to załamuje, ale sądzę, że to przez to, że oni kręcą na "żywo'", na razie mają nagranych odcinków chyba do 14 , potem 6 tygodniowa przerwa w pracy. A średnio nakręcenie jednego odcinka zajmuje 1-1,5 tygodnia.
no chyba tak. oni teraz skończyli nagrywać 14 odcinek wiec będą zaczynać 15. mnie w każdym razie te przerwy dobijają. jeszcze przed przerwą zawsze nam takie końcówki fundują że od wymyślania teorii włosy mi siwieją;p