Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
heh jak przeczytałem twój post, to myślałem że ty tylko piszesz:P
Ps teraz trzeba patrzeć na nicki:D
tylko pamiętaj żebyś nie dopuściła żeby Rose Cie zaraziła swoim pesymizmem ;p
Oj czasem się zdarza ze robi to Rose a czasem sama się nakrecam:-) ..zupełnie niepotrzebnie ;D...
Jak tak patrzę na to zdjęcie w awatarku to nie mam juz żadnych wątpliwości ..to jest miłość;D
ja co do tego nie mam wątpliwości;p Fakt miałam wątpliwości w 1 sezonie czy kiedykolwiek to przerodzi się w coś więcej niż przyjażń ale teraz nie mam żadnych :-) Pamiętam jak był czas w pierwszym sezonie że modliłam się dla nich chociaż o romans;p
no ja tez;p ale w pierwszym sezonie sobie myślałam: Nawet jak Oliver nigdy nie pokocha Felki niech chociaż wdadzą się w romans- tak chciałam zobaczyć ich razem ;p;p
Po głębszym zastanowieniu sadze ze jednak zdarzy sie coś wielkiego po powrocie Olivera.I to coś pozytywnego dla nas. Powiedzmy szczerze sobie: jeśli Oliver wróci jako Ollie z pierwszego sezonu nastawiony na bycie tylko Arrowem, to inni bohaterzy są zwyczajnie niepotrzebni -przecież już mamy Roya i Diggle'a. Po co inni? Zrobiłoby sie zwyczajnie tłoczno:D
BlueRose ja Cie zawsze kochałam;p chociaż czasem miałam ochotę Cie poddusić ;p;p
Myślę, że odcinek 10 bedzie najgorszy będziemy strasznieeee płakać ale potem bedzie już tylko lepiej:D
Mysle ze tak;p nawet jest wspomniane że 10 odcinek będzie najbardziej płaczliwy. a ja tak nie lubie płakać no chyba że ze szczęścia;p
Ja tez nie cierpią płakać...ale chyba znów będziemy musiały mieć przy sobie chusteczki:-)
i znów przejdziemy załamanie:-( ja się aż boję pomyśleć co oni nam zafundują na koniec sezonu. Powiem wam "śmierć" Felki- i cały 4 sezon Oliver załamany :-(
PS. oczywiście to głupi żart;p ale wszystkiego można się spodziewać;p
Wiesz gdzieś czytałem że Emyli ma mieć tylko 3 sezony.. Nie kracz bo wykrakasz:P
nie Emily ma ponoć podpisany kontrakt na 5 sezonów;p;p
i ja tu nie mówie o prawdziwej śmierci tylko takiej żeby załamać Olivera.
Myślisz ze Amell, Ramsey reszta obsady, Berlanti by na to pozwolili? Zresztą Emily ma kontrakt do konca czwartego sezonu..
Chris!!!! Ty pesymistą? To zarezerwowane dla mnie:D:DTo wy macie za zadanie mnie ratować a nie odwrotnie:d
Skoro już o ratowaniu mowa... to ratujcie, bo moja gorąca strona nie chce ze mną dziś współpracować, a mam dla was skończyć kudłate przygody :(
Ja o podnietach, a ten o internecie :P I weź się tu dogadaj z facetem. Nie, żartuję :D Na prawdę chcę to dla was skończyć ale moja wena dziś nie współpracuje. Może jest trochę za wczesna godzina?
Przykro mi z powodu neta. Może być tak, że ludzie korzystają ile mogą jeszcze przed świętami bo później będą zajęci karpiem lub kevinem w telewizji :D
Skąd ten wniosek? Gdybym nie cycki i inne rzeczy, to zaczęłabym się zastanawiać czy nie jestem mężczyzną. Słynę z nietypowo niekobiecego myślenia :P
Rose, co my o tej porze możemy robić? Tylko siedzieć w internecie. O tej godzinie trochę za późno na porządki :)
Kevinem eee ,kiedyś to była pewnego rodzaju tradycja ale teraz już się przejadł, lepiej jakieś inne świąteczne filmy:)
kilka lat temu widziałam Bajkowa świąteczne boże narodzenie czy jakoś tak..Opowieść wigilijna(stare ale jare);P i na pewno coś będzie jeszcze leciało w tv;P