Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
Jestem, ale musisz mi dziś wybaczyć, bo idę spać. Mój dzisiejszy dzień składał się z wigilii w szkole, potem pieczenia, kolejnej wigilii i kolejnego pieczenia. Także jestem wykończona i idę luli. Odezwę się jutro i przyniosę ze sobą anonimowe przygody :) Dobranoc :) Miłych snów :)
Jak tam dzisiaj kochani??ja właśnie odbywam kolejną podróż. Tyle osób trzeba odwiedzić ;p cala Polska znowu do zjeżdżenia ;))
Hej:-) ..ja dzisiaj byłam tylko na 2 godzinki w pracy a później oddawałam się zakupowym przyjemnością ;D..nigdzie nie jeżdzę przed Świętami .. co roku cala rodziną spotykamy się wszyscy u moich rodziców:-) ..
Ja tez ostatni przystanek planuje u rodziców. Teraz opuszczam juz Poznań i zmierzam do Warszawy a później piękny Wschód ;))
Hej :) Ja właśnie niedawno wróciłem z pracy ;) Ja jeżeli chodzi o Wigilię to też nie mam daleko bo idę do babci która mieszka u mnie na tym samym podwórku ;)
No nie narzekam :) Ale ty też nie masz źle tylko do rodziców musisz podjechać ;)
Widziałyście dziewczyny? http://instagram.com/p/wwl1oWPH0P/?modal=true
po raz trzeci się popłakałam:(:(
Tak...bardzo smutne;(...
..nawet myslalam żeby zrobić z tego avatarek ale ...zrezygnowałam..
Oj tak..ja tez się wzruszylam..bardzo;(
..Oni jako para mnie miażdzą..kocham :-)
A jednak zmieniłaś awatara:P
Ps teraz jest jakaś moda, jeszcze tylko Lenka, Grzybek i BlueRose nie zmienili/nie mają awatara:P
yhym to samo pomyślałam:-) ale wiesz też jest szansa że jeszcze pojawią się nowe FanArty tak samo piękne to na pewno będziemy zmieniać:-)
Świetny jest ten avatar;D...super ze wszystkie trzy będziemy miały ten sam haha ;D
No troszkę tak:-) ..
..aleza to każdy z nas ma nowy awatarek:-) ..z wyjątkiem Grzybka ale wszystko przed nim:-)