Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
o to jeszcze lepiej. to pewnie nam jeszcze nam zafundują nie jedną przerwę a z dwie...no dobiją mnie!!!
też tak sądze... ale teraz dla mnie jest najważniejsze żeby przetrwać do 21 stycznia;p
a to same półgłówki za przeproszeniem. Jak takie piękno można chcieć zastąpić BC?
a szkoda miejsca tu na nią;p Nie wieże że taka ciapa zarabia tyle samo co Amell. Patrz co on robi dla serialu a co ona? ja bym jej 1 dolara nie dała za odcinek...
No rzeczywiście..jak ja porównać do Amelia to ..dno..pierwszy sezon jako tako..drugi cos masakrycznego..a teraz to brak komentarza..
..niestety ale Cassidy ze swoją rolą Laurel to największy bubel serialu..
Można by porównać Felicity z prawdziwym kurczakiem o imieniu Laurel to fanatycy BC i tak wielbili by swojego kurczaczka:P
bo to sa fanatycy- ja jestem wręcz pewna że oni nawet nie lubią Laurel tylko tak uparcie trzymają się komiksowej wersji że nie patrzą na to jak kiepska ona jest
A dziękuje, inspirowałem się Jamą Łazarza:P
Ps jestem pewny że to ona uratuje Oliviera:d
Nie wiecie kto go uratuje?- toż to Czarny Kurczak w szpilkach zaniesie go na swoich plecach do źródła życia:D
Nie zaniesie,rozwinie swoje piękne opierzone skrzydełka i poleci z nim do zródła życia:P
Kolejna Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Laurel zawsze i wszędzie na pierwszym miejscu :-) " Zdolna" kobieta-a raczej Kurczak ;p
Ja tam dla was szykuję kudłate opowiadanie i nie mam za bardzo jak pisać. Chociaż jakbyście mi podrzucili trochę jakiś pomysłów to może poszłoby mi szybciej :P
Patrzcie, patrzcie śpiewająco tańczący Barry. Zapomniałam, że występował w Glee :P
http://www.youtube.com/watch?v=x9M2NfGkXaE
też być chciała ponowny crrosover z Arrow? najlepiej w tym sezonie jeszcze :-) Te dwa odcinki były genialne:-)
..to byłoby genialne:-) ..świetnie wyszly im te dwa odcinki..obie ekipy super się uzupelnialy:-) .,hah i jeszcze Cisco ze swoimi tekstami;D..
Poza tym praktycznie brak Laurel wiec..sama radość;pp
tak jak napisałaś sama radość. ale w tym sezonie to się raczej nie stanie:-( a szkoda.
No nic ..poczekamy..może jeszcze kiedyś się doczekamy :-) ..
..widzę ze troszkę pojechaliscie po Laurel w innym temacie;D..haha
a no wiesz;p jak się już rozkece;p wiesz sprawdzam ile jest wiernych "fanów" laurel;p