PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Raczej AntyTeam Chicken :-P

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

pewnie się jeszcze znajda;p A jak Nie to myślę że ja i Bzyczek damy radę temu wychudzonemu kurczakowi ;p

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Bez problemu ci załatwię ;)) czyli ja jestem osobą od zaopatrzenia i brudnej roboty ;p

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

To pamiętaj wez porządny młotek i pewne ruchy, tylko uważaj czarny szczur będzie walczył o przetrwanie;p

Christopher_filmweb

Ten szczur to bedzie kickass and badass:D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Aa mam dla Ciebie radę, naucz się gotować:P Mówi się przez żołądek do serca;

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Haha no tak powiadają ale chyba juz za stara jestem ;)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oj tam, ucz się bo męża nie znajdziesz:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Haha mój tatko zawsze to powtarzał ;)) moja odpowiedź : Tatuś znajdę sobie takiego co mi będzie gotowal :D

bzyczek881126

taki to byłby ideał, a gdyby jeszcze po sobie posprzatał:)Miodzio

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Ooo dokladnie. A poza tym ja uwazam ze faceci lepiej gotuja od kobiet ;)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

A chcesz znalezc taką "kurę domową", a ty co rozwijać się zawodowo co? Kobieta XXI wieku:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Ja mam nienormowany czas pracy. A on niech sie tez rozwija zawodowo ile chce ale jak przyjdzie co do czego on niech gotuje. Ja moge sprzatac :D zeby nie bylo ze nic nie robie :p

bzyczek881126

podział zadan domowych powinien być, a nie ze zawsze robi tylko jedna strona związku

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

No wlasnie. On gotuje ja sprzątam ;))

bzyczek881126

O jejku, czyli i tak czeka na mnie śmierc:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Śmierć moze nie ale bardzo bardzo ciężkie zatrucie pokarmowe ;))

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Jest pelno tych zdj na twitterze. Co piaty post praktycznie :-D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Mam pytanie do podróżujący na Lian yu. Mam pomysł na opowiadanko, tylko że nie mogę w żaden sposób wykorzystać waszych wypowiedzi. Czy mogłabym wam stworzyć wypowiedzi? Nie chcę nikogo obrażać a nic w ten deseń dlatego pytam :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

jasnę:-) już czekam na opowiadanie :-)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oczywiście;)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Jasne:-) ..kolejne przygody;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Dziś bym się ich nie spodziewała, ale jutro powinny być :) Patrzcie tyle postów - a ile inspiracji. Palce aż same pracują. Brakowało mi tego przez święta :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

..no właśnie przez Święta było dość sztywno..każdy dodał po kilka wpisów..ale teraz to juz się zacznie;D same spekulacje..dewagacje czyli to co lubimy najbardziej;D

agueda0712

już nie mogę się doczekać tych naszych spekulacji, po 21 się zacznie:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Wierz Rose my juz zaczęliśmy;D...to wszystko o Szczurzycu Laurel, Atomie, ocaleniu Olliego, Olicity..juz zbieramy za to po głowie;D

agueda0712

no w sumie tak...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

:-) ..a Ty jak myślisz dostaniemy w 10 odcinku jakieś wspomnienia Olicity?

agueda0712

już pisałam wczesniej, myśle ze jakieś wspomnienie dostaniemy ale sadze ze takie ktore już widzielismy, lub jakąś halucynację.
Może nawet Felka sobie coś wspomni, ale to mało prawdopodobne

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Halucynacje Oliviera o Felce, ciekawe co sobie wyobrazi..;p

Christopher_filmweb

No za wiele sobie na razie nie wyobrazi:D Wiesz jakieś wspomnienie typu Promise me you'll come back!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Yhym:-) ..może jednak co będzie:-)

agueda0712

Jeżeli już coś to scena z 9 odcinka ale no nie wiem. Ciezko cokolwiek powiedzieć . Amell wspominał o flashbackach, ale czy odnosiło się to do Hong Kongu czy SC...

agueda0712

i sądzę, że obejdzie się bez Lazarus Pit w przypadku Olivera. Oni mówią coś o Felicity jako ostatnim puzzlu do jego humanity, wiec moze chca zrobic ze to wspomnienie będzie trzymało go przy życiu...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

To byłoby CUDOWNE..
Ale wierz co ..właśnie sobie przypomnialam ze przed Świętami Bambi wrzuciła fragment scenariusza z pierwszego odcinka The Calm i tam był opis ich pocałunku ..jako ,,pocałunek prawdziwej miłość'' wiec nie wolno nam wątpić ;D

agueda0712

Wiem, wiem też mi to się podoba. Spójrz dokładnie na zdjęcie tej reki, jakos ten kciuk jest uniesiony. No sorry, jak ktoś nie zyje to jest kompletny bezwład ciała.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Yhym racja:p zero Lazarus pit ..więcej natury;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko widzę że przeszłaś na jasną stronę Olicity :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak! Doznalam olśnienia;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

I tak trzymaj :-) oglądam właśnie kiss Olicity:-* i to naprawdę jest "doskonały pocałunek prawdziwej miłości'

MagdaLena121

A co jeśli we flashbackach dostaniemy drugi pocałunek o któym wspominał Guggenheim z randki albo lepiej z odcinka Unthinkable:D? to byłaby bomba!!!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Jak dla mnie mogą spuścić taką bombę;D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Rose, bo zejdę za zawał! Nie dość że po jasnej stronie to jeszcze jakie rzeczy pisze! Widzę że podróż na lian yu poskutkowała :P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose takie nastawienie mi się podoba:-) Brawo dziewczyno :-) ja mśle że jednak jak dostaniemy kiss to z odcinka 9;p chyba że w premierze mieli jakiś sekretny kiss :-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Taa miłość potrafi góry przenosić;p Co do dla niej ożywić jednego człowieczka:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

<łzy wzruszenia> ..haha;D ..dobrze powiedziane Chris

Christopher_filmweb

Nie tyle co ożywi, ale pomoże przetrwać. Ludzie, którzy nie mają nadziei, nie mają do czego wracać nie mają woli życia. Queen jako Arrow nie ma takiej woli bo wie że zycie Arrowa może sie skonczyc w jeden sposob, ale co innego jako Queen. Zobacz Oliver w zeszłym sezonie w odc 9 był tez na skraju życia i śmierci. Teraz może być powtórka z rozrywki:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

"Nie tyle co ożywi, ale pomoże przetrwać. Ludzie, którzy nie mają nadziei, nie mają do czego wracać nie mają woli życia. Queen jako Arrow nie ma takiej woli bo wie że zycie Arrowa może sie skonczyc w jeden sposob, ale co innego jako Queen."
Święta racja;)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Miło będzie poczytać jak Ty, Lenka, Blue i Bzyczek będziecie się zmagać z czarnym szczurem;p

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Oo tak..;D myślę ze powinnysmy pomyśleć o jakieś mega mocnej trutce na szczurowatą Laurel;p