Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Dla dobra sprawy..warto poświecić ubranie..przeciez jest Vizir spokojnie Chris;D
Wiesz, powiedziałabym coś w tym miejscu ale nie chce się powtarzać. Ale wiesz co, powiem ci coś innego. Skoro teraz jest moda na to :Jesteś naszym superbohaterem!!!
Musimy Ci uszyć kostium:D
Wtrące się do dyskusji jeśli można :-)
Już mam w myślach maskę Pogromcy szczurowatej mordy :-)
Mów, mów chcę to zobaczyć! może przyda się w przygodach! O jezu! Olśnienie bije mi na głowę. A historia robi się coraz ciekawsza. Aż zacieram ręce bo mnie świerzbią do pisania. Ale najpierw materiał, później pisanie!
"Ale najpierw materiał, później pisanie!"
Dziennikarka najpierw zbiera materiały, pózniej publikuje swoją prace:P
wyobrażam sobie maske:-)
Oczy Michael Myers.
Uśmiech Joker,
Nos i ręce Freddy Kruger,
Głowa Jason Voorhees,
Postura Jacob Goodnight
Wow, będzie ciężko... Kurde ale ze mnie młodzik, musiałam prwie wszystko wygooglować bo nie kojarzyłam :P
Oj biedna nasza Kawusia. Ciesz się z młodości i z tego, że jesteś naszym ukochanym oczkiem w głowie:D
Owwww jak mi się cieplutko na serduszku zrobiło! Luv ya gurl! Was wszystkich moje rodzynki ;)
no polecałabym z kimś;p;p;p a freddy krugger to film Koszmar z ulicy wiązów a tak się składa że ja mieszkam w takiej małej mieścinie o nazwie Wiązów ;p;p
skojarzenie jak skojarzenie;p ja jak pierwszy raz to obejrzałam to potem się bałam zasnąć;p wiesz w końcu Ulica Wiązów;p;p
Filmy z tym panami to klasyka, wiesz chyba przez ciebie zrobię sobie seans z nimi jutro:pp
Koszmar z Ulicy Wiązów odcisnął piętno na mojej psychice:D Ogladałam po raz pierwszy ja byłam dzieckiem, wtedy kiedy zostałam sama ze starszym rodzeństwem w domu. Pozwolili mi coś takiego ogladać, a potem bałam się sama chodzić po ciemku do łazienki:(:(:(
Witam szanowną rodzynkową rodzinkę. Ja tu sobie przychodzę a tu 150 postów. Ale was wzięło rodzynki, nie powiem!
I nie wierzę, że to robię ale będę bronić! Ludzie chyba bawię się w jakiegoś adwokata albo coś.
Po pierwsze – śmierć Olivera. To prawda, że uśmiercili Olivera po to by dać trochę czasu antenowego kurczakowi i Ray'owi. Ale nie patrzyłabym też pod takim kontem. Powiedzcie mi który serial zabija głównego bohatera podczas mid-seasonu?! Oprócz supernatural i TVD ( bo ta prawie każdy zabija każdego). To było szokujące i w ogóle – już nie pamiętacie? To było takie nieprzewidywalne i jednocześnie so awesome!
Punkt drugi paragrafu 163... serio nie znam się na tym :P Dobra wracając do tematu – Palmer teraz ty idziesz pod moją lupę. To prawda, że od początku miał robić za rywala dla Olivera i miał mieć coś do Felki. Wszyscy kreowali go na trzeciego do trójkąta. A co jak to jest zmyłka? Może rzeczywiście Palmer ma być rywalem i wyzwaniem dla Olivera ale może nie w życiu miłosnym? Wiem, że pchnęli trochę Raylicity ale teraz wydaje mi się że to poroniony pomysł by pchać to dalej. Wracając do myśli przewodniej... Może Ray ma pokazać Oliverowi, że on może mieć to wszystko i wciąż być herosem? Może ma być takim katalizatorem ( bio-chem się odzywa) do tego by Oliver przemyślał swoją postawę i zachowanie. I może dlatego tak bardzo przeciągają z tym kostiumem ( nie wykluczam przejścia do Flasha albo spin offa) by jednak podczas finału doszło między nimi do starcia. Pokazać kto ma władzę ( oczywiście, że Oliver) i w ogóle. Kto wie może być tak... ale znając siebie to to okaże się totalną bzdurą, ale nie ważne to taki mój punkt widzenia :P Aaaa i jeszcze ten kenowy wygląd nie pomaga Palmerowi. Na początku go nie lubiłam, a teraz mnie jakoś przekonał do siebie :P
Kurczak! Na jej temat powiem tyle tylko... pozwólmy jej zalśnić pierwszy i ostatni raz tej spadającej gwiazdzie. Jak jej się kontrakt skończy to się z nią pożegnamy. Pa pa brzydki kurczaku!
Tommy! Wróć! Tylko nie do kurczaka! Bo to aż szkoda cię wskrzeszać żebyś się szlajał z kurczakiem. Chciałabym zobaczyć minę Laurel jak go zobaczy. Bezcenne. A jeszcze jakby chciała mu wpaść w ramiona, a on „Nie!”.
A co do Sary... producenci mieli plan ale wziął im w łeb to musieli wymyślić coś innego i dostaliśmy inną Sarę... A tak btw wolelibyście tamtą aktorkę zamiast naszej Caity? Ona była boska i nawet na rzecz kurczaka bym jej nigdy nie oddała. Nigdy!
I ostatnie w tej rozprawce ( ufff... później palcami nie będę mogła ruszać :P). Twórcy i producenci. Czemu tak bardzo tracicie w nich wiarę? Według mnie wcale nie idą na taką łatwiznę z niektórymi wątkami. Dla przykładu pozwolę tu sobie wykorzystać Olivera. Wszyscy przez dłuższy czas spodziewaliśmy się że dołączy do ligi, a tu nie, zabili go. Albo z zabójcą Sary. Ile my się namyśleliśmy nad tym, pamiętacie? Podawaliśmy różne osoby, ale przez dłuższy czas nikt z nas nie spodziewał się, że to Thea. Dopiero jak powiedzieli nam o teście DNA i zobaczyliśmy Olivera jako sprawcę to wszystko wpadło na swoje miejsce. Poza tym ta sprawa jeszcze śmierdzi jak dla mnie. Także błagam nie porzucajcie nadziei ( Boże... nie pamiętam jaki wiersz cytuję nawet, zła uczennica, nie ładnie ;P) w nich. Będzie dobrze. Zobaczycie jeszcze coś porządnego nam zaserwują.
Co do Olicity to to samo. Nie mamy się co martwić. Mamy jeszcze tyle czasu. Ja tam nawet lubię jak slow burn jest przeciągane. To wzmaga apetyt :)
A tu dopiski do listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)