Hej. Wiem, że to bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale chciałabym zapytać o ilość odcinków "Czerwonego Orła". Otóż na wielu stronach widnieje liczba 51 (po 13 odcinków w sezonach 1-3 i 12 odcinków sezonu 4.). Zaś tutaj, na filmwebie, liczba ta wzrasta do 63. To ile ich w końcu jest i jaka ilość w danych seriach?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
Czasem rożnie myślałem, szerze, owszem, ale co do czego raczej pod koniec w pozytywnym znaczeniu :)
Zależy od sytuacji, jak jesteś winowajca to powinno się dać to naprawić, i tylko od nas zależy czy to zrobimy, jak ktoś za tym stoi - wiadomo, do prawdy trzeba dążyć ;)
I ja też, już pisałem to miłe :)
a co do innego tematu, hmmmmm...pora na rzeczy inne, coś co jeszcze nie wiem, ale to na FC, nie muszą wszyscy wiedzieć ;)
No z zespołem i rzeczy prywatnie i to że wiem kto namieszał w ostatnich sprawach :)
Tak, wybacz że tak ciągle o sobie, ale to prawda, nie będzie bo nie dobrze jest rezygnować z czegoś co się tworzy kilka lat :)
Nic się nie dzieje, ale masz tu rację długo macie ten zespół i to przecież jest część waszego życia :)
Dokładnie nasz wkład, ciężka praca, i przekaz, słuchałaś nasze dzieła, wiesz ile mogło pracy w to kosztować, wszystko się kończy i my to wiemy, ale teraz chcemy mieć nowy album ;)
I jest całkiem nowy, zmieniliśmy przekaz, tor grania, mamy 3 nowe piosenki, wyślę ci niebawem ;)
Tak, wiem dużo pracy w tym jest i ja to doceniam :)
No właśnie słucham są spokojniejsze jakby :)
No to fajnie, że chcecie mieć nowy album, hehe będę miała co słuchać godzinami :)
No i wysłałem ci nowe dwie piosenki, nowa generacja, ale nie wiem czy przejdzie :)
a album z 2010 roku idzie w drodze :)
ale wielkie dzięki za to :)
Tak, mam je już od soboty na telefonie :) Fajne są z resztą na FC ci napisałam :)
A to super, że w drodze :)
Nie ma za co :)
Ja fona też już prawie mam naprawionego - dzięki za to na FC :)
:):):) jest :*:*:*
To super cieszę się, że w końcu ci go prawie naprawili :)
Za co niby, co ja takiego napisałam ?
skoro tak uważasz :*:*:*