PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Chciałam się zapytać czy jest może już zapowiedź 5 sezonu z napisami polskimi czy nikt się jeszcze nie natknął na nią???? Po hiszpańsku to oglądałam już kilka razy ale przydało by się z napisami choć oglądnąć.......

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ale z kompem nie było by to samo, zakaz dotykania....tylko ja ! ;)

No ale jak będę mieć swojego to tak będzie przy mojej obecności jak coś albo w ogóle

użytkownik usunięty
stokrotka251

No właśnie, nie ma gwarancji że ktoś nie będzie buszował po kompie, albo hasło, albo bagaż i targaj blaszaka ;)

No jak mnie nie będzie od pon do pt to jak będzie net w nim to tak będę robić a jak nie będzie to zostanie w domu :) bo lepiej posiedzieć na swoim niż u ciotki na kompie :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Racja, ciągle się coś może przydarzyć, każdy dzień jest stracony, jak mam problemy z netem, lub kompem, mam swoje miejsce gdzie mogę posiedzieć ile chcę :)

No bo tak to było by przegwizdane :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Fakt, a naprawa może potrwać :)

Oj może a czasem może tak wyjść że się nie da :) Bratu wpadł telefon do kałuży całe 24h go nie włączał (siedział w kawałkach) i normalnie mu teraz funkcjonuje :)

Ja swój stary telefon naprawiałam 4 razy aż się wkurzyłam i kupiłam nowy :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Tak ale mój nurkował około 2 minut w wodzie....zgon i tyle...

Ja już miałem około 34 telefonów...każdy zginą tragicznie :)

No to jednak długo ;)

No a mi mówią że ja psuje telefon ja miałam ok 6-7 tylko. A ja się spytam co ty tak męczysz te telefon że tak giną tragicznie???? :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Długo :)

Różnie, jak miałem nowy, to stary katowałem, rzucałem z kumplami, testy ciepła i zimna...hehehe, i wiele pokręconych eksperymentów :)
a teraz wszyłem na zero :P - głupota :)

No brata to był na chwilkę :)

Oj to trochę tego było ja już się nauczyłam że zawsze mam jakiś stary telefon na wszelki wypadek :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Teraz tłukę się po głowie, i żałuję....

a ja jednak widzę że się nie nauczyłem ! a wiedziałem żeby dać na lokatę : telefon do szafki :)

O znam to nie raz jak coś zrobię nie tak to żałuję nie raz bardzo długo... :)

No a to dobre rozwiązanie jak mi się zepsuł telefon to stary miałam ok 2 miesiące więc jak miałabym być tyle bez telefonu to nie przeżyłabym bo ja jestem strasznie uzależniona od niego całe 24 h na dobę mam go przy sobie.... Ale następnym razem już odłożysz sobie bo jednak masz teraz nauczkę.... To w ogóle nie masz telefonu???

Ja to lubię tak dużo znaków wstawiać więc nie miej czasem mi za złe jak dużo dam znaków zapytania albo wykrzykników bo tylko ograniczam się w smsach... :) :) :)

stokrotka251

Ja to jak zwykle się rozpiszę.... ;) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Jak zwykle się rozpisałaś....telefon pożyczam od siostry, i mamy, na razie nie mam fona, muszę zainwestować po naprawie kompa :)

Ja bym nie wytrzymała niestety to jest uzależnienie ;) :) Ale i tak muszę kupić sobie drugiego bo planuję mieć dwa numery ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie... ;) ;)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Jeszcze trochę i ja będę miał fona....w KOŃCU !

No to dobrze... a tak spytam nie jesteś uzależniony od telefonu???

użytkownik usunięty
stokrotka251

Coraz mniej, komp wszystko ukrywa :) a do kompa jestem uzależniony jak diabli !

Ja telefon i komp no teraz to nie będę siedzieć codziennie i to mnie przeraża ;( ale za to mam telefon całe 24h godziny :) tylko że tez się wykruszają koleżanki żeby z nimi popisać bo wszyscy mają Heyah a ja nie...

A dziś w nocy to myślałam że zabiję ludzi z siedzi o 4 rano wysłali mi smsa z promocją....

użytkownik usunięty
stokrotka251

No na tylko komp, i to gry komputerowe uzależniając na maksa, dobrze ze się jeszcze nie uzależniłem, albo.......
A fon to takie trochę opcjonalnie....

No ja grałam dawniej ale teraz jakoś mnie nie ciągnie.... wolę popisać z kimś np z Tobą albo oglądnąć jakiś film :) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

To pierwsze rozmowa z tobą, film i muzyka, potem już granie na kompie, to coś wspaniałego, siadam i zapominam o kłopotach, angażuje się w fabułę gry....

Ja jak piszę z Tobą to zapominam o problemach... :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

I to samo mogę powiedzieć.....

A miło coś takiego usłyszeć ;) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Mi też jest miło :)

No to dogadaliśmy się ;) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

W 100000 % :)

Eeeee 100000 % to mało dogadujemy się w 1,000,000 %

użytkownik usunięty
stokrotka251

Po co tak minimalizować....
przecież jest to 999999,999999 % w dogadywaniu się....

No tak masz rację.... ;)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie, to już nieskończona liczba, czyli racja nie do zdarcia :)

Oj tak tak :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

I zawsze znajdziemy powód do rozmowy :)

Jak zawsze:) :) :)

Jakieś tematy na pewno nie poruszyliśmy to możemy bo tu na się kończy powolutku :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Co tam kończy, zaraz znowu wpadnie kolejny temat :)

No tak my zawsze coś wymyślimy :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Np. Ja......aktualnie nic mi nie przychodzi do głowy...ale się wykaraskam :)

Ja miałam temat wymyśliłam go na lekcji z resztą sam się nasunął ni stąd ni zowąd :) ale go nie mogłam zapisać i zapomniałam....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Osz kurde, no to przykra sprawa :)

no przykra ale na pewno znów się nasunie jakiś bo nudy jak cholera na lekcjach z reszta ja nie myślę o budzie tylko jeszcze żyje wakacjami z reszta jak wszyscy....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Oj, tak, na pewno, nawet inni przydłużyli sobie wakacje :)
popęd i zmuszanie nauczycieli tylko zmaga stres, a nawet nie potrafią tego docenić...

Dokładnie jeszcze co sprawdziłam kalendarz i do 28 czerwca łazimy do budy masakra ale ja od połowy czerwca nie będę chodzić :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ojojoj, z każdym rokiem coraz dłużej, ja też jak idę do szkoły to pewnie też nie będę ślęczał do 28....

No masakra ja jeszcze muszę się dowiedzieć do kiedy mają być wystawione oceny i będę wszystko wiedzieć.....

A tak po za tym to miałam pytać się wcześniej ale zapominałam :) to który już rok chodzisz??? :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Początek roku, a ocen jest dużo :)

ja skończyłem szkołę plastyczną, ale pracę jest ciężko zdobyć, ta co mam jest super, ale zmienię niebawem, teraz idę do szkoły zaocznej wieczorowej, na dział informatyka, coś czym się interesuję, a zarazem artystyczny dla ogółu :)

Oooo umiesz ładnie rysować??? No to super.... Dobrze znać informatyka jak będę mieć jakiś problem z kompem będę pisać :)