Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,8 9,9 tys. ocen
7,8 10 1 9903
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji

moj to Grell i Sebasian :] ...............................

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Łeeeee! *Zalewa się łzami* NIE OPOWIADAJ MI O TYYYYM! *wali głową w ścianę* muszę znaleźć pracę, muszę znaleźć pracę, muszę znaleźć pracę... gadam jak Misaki z Junjou Romantica xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Kiedy u mnie w robocie był wyjątkowo zabawnie xD Towarzystwo fajne, robota fajna ;] Muszę znaleźć sobie nijna'e, muszę znaleźć sobie nijna'e, muszę znaleźć sobie nijna'e xD

ocenił(a) serial na 8
nNesti

Hanasakeru Seishounen mnie wkurza dlaczego wszyscy słuchają 14 letniego dziewczęcia - i jeszcze jej z bronią pozwalają biegać. Okazuje się że Kwinza to jednak nie ten gościu w chuście a jego szambelan. Nie wiem czy będę to jeszcze oglądać - seria niestety na kolana nie powala.

ocenił(a) serial na 8
Martus_2

Hanasakeru nie powala ale i tak jest najlepsze z nowosci w maju, np ogladalam 2 odcinki 07ghost i TEGO NIE DA SIE OGLADAC LOL :P poza tym mysle ze w Hanasakeru sytuacja sie skoplikuje i bedzie ciekawie ;P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Ja z nowości w maju zamierzam obejrzeć... *tutaj rozpoczyna się poszukiwanie nazwy* xD yyy... :| mam! "Higashi no Eden"! Zapowiada się całkiem ciekawie. Z opisu przynajmniej, bo jeszcze nie oglądałam xD Mianowicie powinno posiadać całkiem dużo humoru(może przesadzonego, tego nie wiem)
"10 Listopada 2010, dziesięć pocisków spada na Japonię. Jednak, ten haniebny akt terrorystyczny, który na szczęście nie powoduje żadnych widocznych ofiar w ludziach, zostaje wkrótce zapomniany praktycznie przez wszystkich. 3 miesiące później...Saki Morimi, młoda kobieta, która aktualnie przebywa w Ameryce z okazji ukończenia szkoły, wpada w kłopoty przed Białym Domem z których nieoczekiwanie ratuje ją nagi facet. Akira Takizawa, bo tak się przedstawia owy ekshibicjonista z zanikiem pamięci, będzie od tej pory towarzyszył bohaterce.."
Zapowiada się ciekawie. Przynajmniej wg mnie ;))

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

wg mnie tez, trzeba zaczac ogladac :P:P:P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Jestem na 5 odcinku(!) i jest NAPRAWDĘ fajne. Jestem zachwycona :D 9/10. Jak na razie xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

No dobra, może zachwycona AŻ TAK nie jestem. Ale podoba mi się xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Piękna grafika, świetny opening (uwielbiam tą piosenkę <3! porównywalny zachwyt openingowy do Darkera) tylko trochę mnie rażą dwie rzeczy... po pierwsze kujące w oczy efekty komputerowe. A po drugie jakoś ta panna dzika jest że uwierzyła mu od razu, że on nic nie pamięta.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Opening tak- fajny. W Darkerze mój ulubiony zespół podkładał *zakochana* co do tej laski to jest trochę wkurzająca, ale da się to wybaczyć xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Łiii znalazłam wreszcie fankę ABSów! TAK! ^^
Hmm a powiedz mi ile było w anime wkurzających lasek? 90% ^^ anime ogląda się dla ciach np. Akiry xDD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

nooo, Akira jest niezły. Zakochałam się w nim od pierwszego odcinka. Ma chłopak poczucie humoru, poza tym wie, kiedy zrobić co trzeba(to było dwuznaczne, wiem xD) Chodzi mi o to, gdy odpływał łódką. Jak się oglądało wszystkie 6. odcinków to wiadomo o co chodzi, nie chcę spoilerować xD
Anime w którym nie ma wkurzających lasek... hmmm... mam! Gakuen Heaven! To shonen-ai, tam w ogóle nie ma kobiet xD *śmiech*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Słuchasz Abingdon Boys School? Yaaay! W końcu ktoś! xD Mało popularni są, a tacy świetni *__*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

W Akirze najciekawsze jest to że nic w sumie o nim nie wiadomo.. tylko to że jest boski i że lubi świecić nagością (policjantka i te klimaty ^^).. do tego genialnie boska jest scena w szóstym epie jak mu się Seki (tak tej pannie było?) żali na tym moście a on jej 'zamyka usta'. Prawie się poryczałam <3 :P

Zaciekawiłaś mnie, anime bez lasek... myślałam że to mit, niczym jednorożce xD

Słucham? Ja ich wyznaję! Absolutnie, totalnie i niepodważalnie kocham! No i dobrze że mało popularni, jeszcze by nie daj Boże jakieś durne szczylstwo podłapało =_=

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nooo, ta scena na moście była świetna! Chcę już następny epek;(((
Racja, jakby jakieś lachony mi ABSów wzięły za emo... *wyjmuje katanę i zamachuje się na bogu winne dziewczynki* Zabiłabym.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Jestem bardzo ciekawa jak się rozwinie ten wątek pomiędzy nimi... fajnie by było :) jestem niecpierliwsza niż na Hanasekeru! Hm.. i teraz drogie panie mamy problem... Li-Ren czy Akira?! *omdlewa zalana łzami*
Już to widzę.. te durne pustaki modlące się do Takanori'ego... no chyba bym ***** a potem ***** żeby móc im ***** kiedy będę je ***** xD Myślę że jeden szatański kamerdyner i byłoby po problemie...
Dobra, to kto idzie ze mną do piekła po Sebastiana? ^^

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Ja idę! *mdleje wyobrażając sobie Sebastiana na żywo* Podzielimy się nim, cio? :D
Ja tam wolę Akirę. Li-ren wcale mi się nie podobał x_x jakoś mi się taki pusty wydawał. Hm.
Sebastian-san! Matte for us! (nie wiem jak jest po japońsku "na nas" to połączyłam dwa języki xD) Jestem za oddaniem mu duszy. I nie tylko *złowieszczy uśmiech*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

A mi Li-Ren mi mojego Enseika przypomina ^^ Mam jakąś słabość do zielonowłosych Azjatów!
Akira ma w sobie tajemnicę, a laski lubią tajemnice xD Tajemniczych i inteligentnych ;]
SEBUUŚ <3 wszystkie czekamy w negliżu, przybywaj :P

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Okej. Sebuś właśnie do mnie przybył, dziś jest mój, jutro przyślę go do Ciebie. Choć pewnie będzie zbyt wykończony by się przemieszczać. Trudno xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

:D:D Hyh, to go potrzymam przez dwa dni :P Będzie buba xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Potem trzeba będzie się zabrać za Akirę... (niezaspokojona chyba jestem, lol) mrrrr. Tego to już nie wypuszczę przez miesiąc. I jeszcze rozkażę pokazać mi resztę odcinków Higashi no Eden. Co się będę ograniczać xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Dziewczyno, jakbym tak miała ich wszystkich... to bym może za dwa lata skończyło ;] ah, reszta higashi, popieram! :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Sebastiannn - the coolest & cutest ;P!! oh yeah

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Sebuuuuś *tuli go do siebie pozbawiając tlenu* suki da yo. A ja chcę nowy odcinek Pandora Hearts, Phantoma i Higashi no Eden. I ktopka xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

* kropka miało być, nie wyyyszło xD
za krótki... xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Potrzebuję Higashi jak tlenu =_= nawet sobie tapetę na fona machnęłam... chyba się uzależniłam *wzdycha ciężko* ale za to mam nowy tom Angel Sanctuary ^

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Ja Angel Sanctuary ani nie oglądałam, ani nie czytałam(o zgrozo!) nigdzie nie mogłam znaleźć stronki żeby ściągnąć anime, a mangę zamierzam czytać w wakacje. Hihi, ja mam na tapecie Undertaker'a z Kuroshitsuji *śmiech* ale Higashi też potrzebuję :(( Akiiira! Gdzie jesteś w takiej chwili gdy w łóżku zimno i odcinka brak?!

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

http://dragonballclassics.com/wp-content/uploads/2009/04/eden.jpg
kyaaaa! jakie to słoooodkie! To z mangi? Jest w ogóle manga?!

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Nie no, załamałaś mnie! AS to klasyka klasyki ;] możesz ściągnąć np. z animea.com albo przelukać na veoh.com.
Undertaker, ahh <3
Hmm, myślę że Akira zamula w vip roomie pewnego centrum ^
Nie słyszałam nic o mandze (a rzuciłabym się od razu!).. to chyba z artbooka.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

wiem, że AS to klasyka... *załamana wali głową w ścianę* zawsze miałam się zabrać i nie wychodziło xD Stwierdzam, że też chcę centrum handlowe na własność. I 8.000 000 000 jenów *marzy*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Rozumiem, że postać Mister Outsider'a również? ;>

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Hanasakeru odc 6 min8.05 (wlasnie to ogladam) co oni zrobili z profilem lirena lol :P!

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Nie oglądam Hanasakeru, nie podobało mi się :PP Poza tym, odcinek Pandora Hearts już wczoraj miał napisy, Higashi nie a są wydawane w tym samym dniu... ktoś sobie w kulki leci. Nie chce mi się po angielsku oglądać bo mam dość... nie mogę wszystkich serii po angielsku lecieć, potem nie potrafię myśleć w naszym ojczystym języku xD

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

a ja wlasnie skonczylam ogladac hanasakeru 7 i musze powiedziec ze bylo bardzo zabawne na koncu... nawet bardziej rozwalajace niz zwykle bueheheheheheheheh

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Hanasekeru jest rozwalające zawsze xDD
Hyh, a tak dokładnie to kiedy Higashi wychodzi? W sobotę? Gdzieś czytałam że w środę, i nie wiem którym informacjom wierzyć =_=

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Higashi wychodzi w czwartek. 6 odcinek wyszedł 14 maja :/ dziś już wyszedł 7 po japońsku.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Dzięki. Huh, umrę bez kolejnego~~ =_= ;(

ocenił(a) serial na 9
Eriis

A ja się potnę. Akiiiraaa!!!!! Ej. Ciekawe czy w następnym odcinku będzie jakiś miłosny wątek xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Noo a jak myślisz, że czemu umieram, już się pocięłam. W ogóle fajny mam dziś dzień ^ 4 epy anime do obejrzenia, do tego Władca Pierścieni plus manga nowa ^ no cudo xD

Eriis

No nie wiem czy świecąca lacha Gandalfa jest aż tak ważna :D heheh :D:D

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Świecąca lacha Aragorna jest ważniejsza xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

To było dwuznaczne, to było dwuznaczne *zasłania sobie rękoma uszy i oczy* nie czytałam tego! nie słyszałam! Buuu, mam teraz jakieś dzikie wyobrażenia... bleeeee;PP

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

OGLĄDAŁAM 6. ODCINEK HIGASHI NO EDEN!!! *tańczy po pokoju* Akira-kun jest taaaaaaaaaaaaaki słoooooooooodki w nim... w ogóle coś się komplikuje, coś się wyjaśnia... bosko. Koocham to. Ściągnij sobie odcinek i napisy już są na animesub.info ;))

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

hmm chyba sobie ogladne jeden odc tego higashi skoro mowicie ze to takie swietne hehe.

nNesti

No to dołączę się do was oglądających
ale nie dzisiaj bo mi się nie chcę :D:D

Ale z was wstydziochy!! :D:D Dwuznaczności są fajne :D

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Są fajne, kiedy myślisz o tym co zrobiłabyś Sebastianowi... albo Akirze z Higashi no Eden(swoją drogą mam za sobą już 7 odciek też i jestem zachwycona. Coraz lepiej;)) ale nie ARAGORNOWI! Aragorn jest fe.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Obejrzyjcie, nie będziecie żałować:))
za krótki, więc napiszę, że... eeee... nie wiem. Kocham Akirę? Jest taki słooodki. Powtarzam się. Trudno xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Aragorn jest fajny! A NAWET FAJNIEJSZY! Jeszcze Boromir styknie ;] Jak ktoś czytał książkę to też się na to inaczej patrzy...
Niee no, nie gadam z Tobą, znowu kochasz tego samego co ja xD
Higashi 7.. hmm. Niezła jest ta Selecao ^ tak btw Akira ma słodki tyłeczek xD <lol>

ocenił(a) serial na 9
Eriis

No ma słodki tyłeczek :PP POza tym, biedny chyba wziął do siebie to, że ta mała wystawiła Ohsagiego... buu.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ohh, słodkie biedactwo ^^
Ludzie, czytał ktoś 33 chapter mangi Kuroshitsuji?