moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Ja wiem :D Lumati to Soma, który żyje od 200 lat xD Ekhm, dobra, za dużo herbaty! :P
Osz Ty niewierna ;PP A ja ostatnio chodzę i zamulam poszukując porządnego yaoi... czegoś co miałoby fabułę oprócz wiadomych części ciała i jęków ;]
Ojj no miałam na myśli akurat to, że dla mnie Sebuś wygląda na 20pare, i zastanawiam się jak to możliwe że wszyscy tak go wychwalają że taki świetny a przeż to szczaw jeszcze :P
Ciekawa koncepcja xD A ta herbata...to chyba z wkładką była =P xDDD
No wiem, że to nietypowe dla dziewczyny nie lubić yaoi =P No ale cóż, wolę heteroseksualne bishe podziwiać ^_____^
No wychwalają, bo widownia jest głównie żeńska poniżej 20-tki :O Co chcesz od niego, jeśli o wygląd chodzi to nic mu nie brakuje =P Wygląda na 20pare a tak naprawdę pewnie ma kilkanaście tysięcy :O
A kto powiedział że piłam tę herbatę? :D
Ja nie mogę patrzeć na heteroseksualne bishe =_= to zbyt bolesne, oni są tacy idealni.
Noo wiesz, wygląd jest głównym powodem dlaczego wszystkie fanki KS chcą go przelecieć ;] Kilkanaście tysięcy tylko? Pfff, jak na demona to dzieciak xD
Looool. "Jak na demona to dzieciak". A Grell ile ma? *myśli* a'propo's dobrego yaoi... naczytałam się ostatnio trochę(oglądałam tylko Junjou Romantica z tego co można polecić;P) manga jest trochę lepsza moim zdaniem. Cóż, przede wszystkim Nakamura Shungiku(autorka) rządzi xD
Szczerze uwielbiam bishonenów z mangi/anime shoujo, ale potem mam przez dwa miechy doła, że tacy faceci nie istnieją, to niemożliwe, oni są zbuyt idealni(!!!)
Myślę, że Greil to drugi dzieciak :D Bo z taką inteligencją zbyt długo by się nie utrzymał ;P (utrzymała ^^)
Baardzo bym chciała żeby w Paradise Kiss był lepiej rozwinięty wątek yaoi... zobaczyć Georga w akcji <3
Ahh, nigdy nie przeboleję tego, że Ensei Ro nigdy nie będzie mój... tak samo jak Hisagi Shuuhei... idę się pociąć, będę emo =_=
A tam Grell jest super ^____^ Dzięki niemu watek komediowy w tym anime trzymał jakiś poziom do końca ;|
Heh, no niestety nie istnieją, ale cóż...to ich największa wada ;___; *płacze w kącie* XD;Dobrze że chciaż w mangach i anime można podziwiać cudnych bishonenów =P
Załózmy funclub Grell'a ;]
Innych wad nie mają =_=
Popieram tę ideę! Dlatego też oglądałam wczoraj 12 epów ;D
OK! Zakładamy Fanclub Grella!
Wątek yaoi w Paradise Kiss?! Jaki?!
Czy ja czegoś nie wiem? xD
Noo dobra... to kto będzie prezesem? :D
George już w pierwszym epie mówi, że jest bi ;] a do tego przez całą mangę romansi z n-lem z Yazawy... nie mówiąc już o tym jakim niedomówieniem parakiss się kończy.
Prezes? Ojejku. W ogóle, cieszę się że w końcu ktoś mnie popiera w miłości do Grella, bo ja od początku go uwielbiałam a wszyscy mi zawsze mówili, że jest głupi :(
Powinnyśmy napisać dla niego piosenkę. Hymn Fanclubu Grella Sutcliffa xD
Kto śmiał twierdzić, że Grell jest głupi D: Ja jeszcze nie spotkałam osoby która by go nie lubiła szczerze mówiąc XD;; Popieram inicjatywę FC oczywiście >8D
Ha, dzień bez anime i cudnych bishy na pewno nie można zaliczyć do udanych XDDD
Grell nie jest głupi... on jest oryginalny :D a jak wiadomo, wszytko co oryginalne jest lepsze : kompakty, jeansy, dolary xD
Bishee <33 ah.. bishonenki ^^... ciężka patologia czyli Koizumi-kun i Kyon-kun... ah <333 chyba przejdę na dietę bishową :D
Noo to teraz trza opracować, co będziemy spożywać i w jakich ilościach :D Tfu, tzn. kogo ]:-> ^^
*odpływa na zawał serca po przypomnieniu wszystkich bishów, których można spożyć*
bishowa dieta?? hmmm...brzmi smakowicie =P Spożywać na pewno w ilościach rozsądnych, by nie umrzeć przedwcześnie z przedawkowania O.O ( ale co by to była za piękna śmierć *.* ) *dołącza do Yuzuki w stanie przedzawałowym*
Mogłabym tak umrzeć... *przewraca oczami nadgryzając Kurogane'go* cóż, dziewczęta, trzeba sobie dogadzać, nie wiadomo ile nam jeszcze przyjdzie podziwiać bishe :D
To miał być filozoficzny tekst w stylu: Nie wiadomo ile jeszcze będziemy stąpać po tej planecie? xD
Gdybym miała rzucić się na jakiegoś bisha... to chyba jednak wybrałabym słodkiego, głupiutkiego i niewinnego(jaaasne xD) Tamakiego ^^ uniwersalnie, bo to moja pierwsza miłość.... ^^
Moja babcia tak zawsze mówi : a wiadomo, dużo mi jeszcze zostało? Trzeba się bawić i korzystać!
Popieram, świat jest pełen idiotów i dziwnych przypadków =_=
Tamaki.. hmm.. Tamaki.. z Lelouch'a? Ooo, to słodkie, serduszko dla Yuzu! <3 xD <ale ze mnie sarkastyczna sucz :P>
Trudny wybór... mam długą listą, i chyba jednak w takim wypadku zapreferuję trójkącik (nie umiem się zdecydować na jednego...)
Co wy się tak ograniczcie :O Jak harem to harem *w myślach wylicza wszystkie swoje ofiary* xD *.*
Hmmm...Leloucha to ja tylko kojarzę z CG, ale tu chodziło raczej o anime xD
Ja leloucha to kojarzę tylko z tego co mi przyjaciółka mówiła bo nie widziałam ^^
Prowokujesz mnie. I to bardzo *wszystkie ukochane bishe przelatują jej przed oczami ; ślini się*. To się może źle skończyć.
jaka lovely atmosfera tutaj panuje ;p;p lol a ja właśnie oglądałam nowe hanasakeru i..... jest coraz ciekawiej, szkoda w tym wszystkim li rena ale myslę że kajika go nie oleje dla lumatiego i jego arabskich pajaców.
Lovely ;P jakie to dwuznaczne :D które hanasakeru? 12 czy 13?
A mi tam Li-Rena nie szkoda, on zostanie sam to ja się nim chętnie zajmę xD
A tak serio mówiąc, to sądzę że Kajika i tak z nim skończy... bo Lumati jest jej rodziną, Judżin raczej nagle się nie zmieni, a Karl który wejdzie w przyszłych epach zapewne i tak jej nie styknie... obstawiałabym zaskakujące zakończenie czyli długo i szczęśliwie z Li-Ren'em.
A, tak btw, serduszko dla Li-Rena ^
tak, serduszko dla li rena. chodzi mi o hanasakeru 12 w którym lumati ściągnął swoją niebieską chustę hahaahahaahhaha i oświadczył się kajice hahahahahahahaha ://///// :P:P:P nie wiedziałam ze jest juz hanasakeru 13, muszę zaraz sprawdzić :P karl odpadnie bo nie jest za ładny (przynajmniej w porównaniu z li renem) ps. ile hanasakeru będzie miało odcinkow ??
:D nowa akcja, "Serduszko dla Li-Rena" xD
13 właśnie jeszcze nie ma =_= nawet raw'ów nie ma ;/
Karl w porównaniu z Li-Renem jest niczym, ale jak wiadomo Kajika nie jest normalna także kij ich wie ;/ Hah, to było słodkie z tą chustą ;] która panna by nie chciała takiego Lumatiego ;] trochę pieprznięty dzieciak, ale w sumie to kjutaśny ^
W sumie będzie 39 w sezonie pierwszym (i teraz fanki SaiMono powinny być zaniepokojone ;P)
ma być 39 a ja czekam na 13 (co się dzieje z tym odcinkiem :P) !!!!!!!!!!!!
ok Lumati jest cute ale ma beznadziejnego ochroniarza z dlugimi wlosami :/
O.o i hate him lol!:P nowa akcja z li renem też jest cool ha!
W poprzednim tygodniu z jakiś magicznych powodów epa nie było, także dopiero wczoraj wyszła trzynastka.
Taki trochę dziki.. coś mi w nim nie leży =_=
Li Ren... <3 ahh... nie potrafię być obiektywna xD
Ha! Odkryłam dlaczego nie ma subowanego epa xD Nie ma to jak znać siedem znaków w hiraganie/katakanie i trzy kanji ^^
Odcinek z 5/07 był to wielki recap (uznany za ep 12,5) z punktu widzenia Toranosuke i grupy fansubberskie stwierdziły że "nie ma po co się spieszyć z napisami".
To wszystko wyjaśnia. Ponoć 28 czerwca wyszedł też jakiś odcinek specjalny HS. Widziała go któraś z Was??:)
I tak btw, popieram tę akcję "serduszko dla Li Ren'a" <333 =P
Tfu, no tak, o tym mówimy ;P Oczywiście mi się daty pomieszały jak spojrzałam na kalendarz, masz oczywiście rację.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to tu macie raw'a:
http://v.youku.com/v_show/id_XMTAxOTM1NjI4.html?full=true#full
I to jest właśnie recap Toranosuke, bo do normalnej niedzielnej trzynastki BOGU DZIĘKI już są raw'y.
Btw, oglądał ktoś pierwszy ep Canaan? ;>
Serduszko dla Li-Rena xDD <333 <333
ja ogladałam canaan! podobała mi się tam sekretarka lol :P tez się ciesze
że jest już nowe hanasakeru, widziałam nawet kawałek ale było raw :P,
biedny li ren w odc 13 nie wyglada na zachwyconego hahahhahahhahah ps.
serduszko dla li rena <3
Kurcze, wszystko niby fajnie, ale Kajika mnie jakoś wkurza >___> (może to i zazdrość :P ) Na początku podobała mi się jej postać, ale teraz z każdym odcinkiem jest coraz gorzej...Chociaż nie mogę ująć jej sprytu... ( kto by nie chciał z bishami sobie spać :P )
xDD Li Ren <3
Ogólnie w Canaanie wszystkie panny dają radę :D póki co żadna jeszcze mi nie działa na nerwy, cud xD Kuźwa mać, kiedy będą te suby =_= nie chcę oglądać rawów bo mój japoński jest jednak zbyt ograniczony żeby sobie na takie cuś pozwolić... A nawet na hiszpańskich subach jeszcze nie ma, fuck ;/
Huh, mnie Kajika wkurza, jak to mawia Pchła, z mordy. Takie 14sto letnie coś, któremu wydaje się że może zbawić świat... Aż durna baba, trza było pójść do Li Rena, albo chociaż do Judżina (chociaż w sumie to może lepiej nie, bo by anime sklasyfikowali jako hentai xD)
Li Ren <333 Dużo serduszek dla Li Rena <3333
jest w ogóle ktoś komu Kajika nie działa na nerwy?? CHYBA NIE :P!! mnie
wkurza już od 2 odcinka, gdybym była li renem to bym jej nie chciała
(serduszko dla li rena <3 ) :P:P:P:P:P:P:P
Buuu...przede wszystkim jest wredna dla naszego Li Rena to podstawowy argument żeby jej nie lubić xDD Ja na jej miejscu dawno bym się za niego wzięła. Wkurzające to :P
Mnóstwo serduszek dla Li Rena <33333333333333333333
XD
To mała sucz. Oh... gdybym była Kajiką, a w pokoju obok byłby Li Ren. Oh. Nawet Toranosuke by mnie nie powstrzymał :D
Li Ren-sama, my Cię obronimy ^^
Ogrom Li Renowych Serduszek! <3333333333333333
Ja nie wiem, Ci ludzie śpią... czy jak... ogólnie to na niektórych stronach z subami jest opisany jako "delay" =_= cudo.
Hej, ludzie, ktoś bierze udział w Rocznicowym fanbook-u dla CLAMP-a?
Gdzie jesteś mój drogi Li Renie, ah, wróć Li Ren i przytul mnie! <3333 xD
Ahh na pierwszym miejscu Sebastian. Jego elegancja, gracja i maniery powalają ;)
Na drugim Undertaker. Jest świetny :D
I na trzecim Grell *szczerzy ząbki*
xDD ale to dlatego że my już napisałyśmy dawno a temu ^ a koleżanka nowa w temacie nam się wyłamała ;PP :D:D
Ja tam obejrzę każde reverse harem z ładną kreską *c* Nawet jeśli fabuła trochę kuluje...Nawet tą głupią Kajikę dla tych bishy zniosę 8D Raz się żyje.
Li Ren <3333333333333333333333333333333333
XDD
Yu-chan, jak bardzo pragniesz to przecież możemy zawsze pozamulać o czymś co widzieli wszyscy :D
Ja wyhaczyłam Hanasakeru na browserze sezonów Mal'a. Przeglądałam nowinki na wiosnę i było to a ja akurat cierpiałam na brak SaiuMono we krwi ;] No i wiadomo, Li Ren :D
<333 <333 <333 <333! ^^