moj to Grell i Sebasian :] ...............................
Swoją drogą zastanawia mnie skąd ten co robi "za niby kucharza" wytrzasnął taką maszynerię w kuchni:D
Manga jest zajebista :D Jest lepsza niż anime :D ahh, poza tym... podziwiać Sebastiana zawsze warto xD ^
Wiem, wiem... ale mam tyle zaczętych mang(wystarczy zobaczyć na mojej stronie... tragedia) poza tym nie mam czasu:( teraz ta bezsensowna szkoła. A fe. Chcę na studia już T_____T
To sobie zobacz u mnie... 16 tytułów w progress ^^
Popieram pomysł ze studiami, popieram =_=
Podejrzewam, że jeszcze trochę czasu minie :PP w końcu autor zarabia tyle kasy na tym... gdybym umiała rysować(niestety, potrafię tylko pisać :P) to też bym stworzyła mangę. A co:PP
ja też bym stworzyła, gdybym miała czas. może kiedys to nastapi ha! ps.ostatni odc hanasakeru jest tragiczny :/.
8 odcinek Higashi no Eden po polsku... cholera, żadnego wątku romantycznego(tylko to jedno wydarzenie i teraz nic? Jakby się nic nie wydarzyło?)
I jak oni zamierzają odpowiedzieć na wszystkie pytania w trzy odcinki? Chyba, że będzie 2. seria, ale takowej nie planują... normalnie muszę się dorwać do mangi.
z
Nie spać, zwiedzać!!!! Nudzi mi się i postanowiłam napisać. Oczekuję na odpowiedzi xD
9ty ep hanasekuru masz na myśli czy 10ty?
To będzie niewątpliwie ciekawe =_= niby ma być potem jeszcze movie ale muszą zrobić drugi sezon! Niby co, przez 3 epy spotkają się n agle wszyscy selecao, potem się okaże kto jest selekcjonerem i w końcu - wtf z Akirą?
mam na myśli 9, bo 10 jest bardzo dobry!! 11 pewnie tez będzie niezły, nareszcie coś się zaczyna dziać w tym anime! :P
Ma być FILM?! O___O *urzeczona* mam nadzieję, że nie zrobią z tego jakiegoś gniota T_____T
Ciekawa jestem co będzie się działo z Kajiką przez 39 epów ;P Ilu tych frajerów będzie musiała spławić ^
Ma być film ^^ Mam nadzieję że to on będzie służył za uzupełnienie fabularne.. a nie to co robią zwykle, czyli szybki przegląd wydarzeń z serii tv.
39? ooo nieźle, zapowiada się dłuugie oglądanie. jeśli chodzi o frajerów których ma spławić kajika to oby było ich duzo i oby byli cute kawaii!! hehehehe . arabski książę lat 15 chyba odpadnie skoro ojciec kajiki jest jego krewnym, a szkoda bo on był fajny. ps. co to za nowy film anime o którym piszecie O.o ?? :P
o Higashi no Eden xD (Eden of the East)
Co do filmu, to ja też mam nadzieję, że to będzie jakaś NIEZALEŻNA produkcja. Bo się wkurzę :PP
no właśnie on miał na imię Lumati ha! to był mój typ nr1, bo li ren coś ostatnio przynudza a Eugene jest trochę dziwaczny (chociaz fajny ma angielski akcent :D).....
On jest zdecydowanie ciachasty ^^ <3 Li Ren się martwi po prostu... no on mi się kojarzy z pewnym osobnikiem z innego anime i nie mogę się tego skojarzenia pozbyć =_= AKCENT EUGENE'A TO MASAKRA! Jak on mówi po angielsku z japońskim akcentem... to się czuję amerykanką z moim, serio :D ^
No, drogie panie, która już oglądała ostatni ep Higashi? <3
28.11 - the movie first!
aaaaaaaaa! JA NIE WIDZIAŁAM!!!!!!!! *wbija sobie sztylet w serce*
Muszę ściągnąć i obejrzeć, cholera. Ja nadal na tym ósmym odcinku. A jutro jadę do Poznania i nie obejrzę T___T *wali głową w ścianę* spodkojnie, Yuzuki, spokojnie... *odprawia mantrę* OK. Uspokoiłam się. Są wakacje, Akira poczeka jeden czy dwa dni(mrrau, na myśl o nim ciarki mnie przeszły, jest taki boski:))
Wybaczcie, że wpis taki bez ładu i składu(wiele emocji) ale zmęczona jestem dwudniowym maratonem i lecę lulać... do usłyszenia :))
Nie wyjechałam i obejrzałam resztę odcinków Higashi. Zakończyli to świetnie, moim zdaniem. Jestem naprawdę zachwycona! Cholera, nie sądziłam, że wydadzą tak wspaniałą serię w 2009 roku no, no :)) Akira jest taki uroczy i taki niesamowity *rozmarzona*
Teraz tylko czekać na te dwa filmy. Pierwszy dopiero w listopadzie :((
Akira, ahh, Akira <3 A ja i tak bym chciała wiedzieć jak zakończy się love story Akiry z Saki... ekhm.
Niestety ;( Ale będą dwa :D
A tak wracając do Kuro Shitsuji którego temat bezczelnie spamujemy... będzie jednak drugi sezon :D
No właśnie mi też obiło się o uszy że ponoć drugi sezon ma być
Swoją drogą to jestem ciekawa jak oni zamierzają wybrnąć z tego...zakończenia =P
nowy sezon!!!!!! ale fajnie yeah yeah!! Powrót Sebastiana to jest bardzo dobra wiadomość! ps. a ja właśnie skończyłam oglądać hanasakeru 10 i nareszcie coś się zaczyna dziać w tym anime oby tak dalej.
Jak oni zamierzają ciągnąć Kuroshitsuji? Cholera, nie wiem czy chcę, by robili drugi sezon. Pierwszy to arcydzieło a drugi mogą zepsuć :// zazwyczaj tak jest. Pozostaje tylko nadzieja xD
Właśnie ciekawe o czym będzie... chwilę obstawiałam powrót Sebastiana do innego bogatego osieroconego brytyjskiego szlachcica, ale to ciężko naciągany pomysł.
Może drugi sezon będzie zrobiony na podstawie retrospekcji? Niepokazane lub niedokończone w pierwszym sezonie wątki rozszerzy i zamknie? ;>
Hanasekuru... mnie tam drażni Mahati =_= taka dziołcha =_=
Przecież to oczywiste, że będą się trzymać mangi ;PP (przynajmniej trochę muszą) więc będzie kontynuacja historii. Ciela i Sebastianka, I think. Muszę zacząć czytać mangę, noooo...
Noo to ciekawe będzie xD Jak oni to zrobią żeby było chociaż w odrobinie zgodne z mangą :D
Ja mam nadzieję, że będzie zgodne, bo inaczej wyjdzie... coś brzydkiego(nie chcę używać wulgaryzmów xD)
Zgodne?? Tzn. że Ciel powinien jednak przeżyć, by dalej ciągnęli fabułę z mangi...W sumie to tak naprawdę do końca nie wiadomo czy umarł...
W mandze póki co Ciel jest żywy.. także pod wielkim to wszystko stoi znakiem zapytania. Producenci mogą wyjechać z pomysłem tego że Sebusiowi tak się podobały akcje z Cielem, że postanawia dać mu drugie życie.. albo Undertaker go ratuje.
No coś na pewno wymyślą. Pytanie tylko czy będzie to zjadliwe.
może życie pozagrobowe lol :P:P:P:P:P chociaż gdyby sebastian uratował ciela to by było bardzo romantyczne.
...ale nie w stylu Sebastiana xD to seksowny demon, czekał tyle na smakowitą duszyczkę i ma odpuścić? W życiu! I to jest gorrące xD xD xD
Ech...mogliby sobie dać spokój z tym drugim sezonem...chyba że to ma być remake tylko tym razem pójdą zgodnie z mangą?? =P Tak jak to np teraz z FMA jest...
Nie wiem czy mam ochotę oglądać tę drugą serię skoro istnieje duże prawdopodobieństwo, że mojego Cielątka (xD) tam nie będzie =P
I teraz wszystkie yaoistki piszczą :D Sebastian kocha Ciela, Sebastian kocha Ciela ;P
Ciel na pewno będzie, wszystkie panny go kochają :D
a jaka jest różnica między mangą - wiem że tam tego psa mnie było (Pluto) a co jeszcze??
Ciel nie umarł? Martuś włącza się do dyskusji! Yaaaaay! I kathi! Welcome! ^___^
No z tego co pamiętam (a wczoraj czytałam 34 rozdział) Ciel wciąż pozostaje w stanie egzystującymi.
Różnica między mangą a anime głównie jest w tym, że w pewnym momencie fabuła się absolutnie rozjeżdza. Nie ma Plutka (i Bogu dzięki!). I ogólnie manga jest bardziej mroczna.
fabuła z mangi jest tak do 8 odcinka (do historii z Kubą rozpruwaczem w każdym bądź razie), potem są fillery z Pluto i znowu powracają na wątek mangowy z Somą...na krótko =P Potem do końca to już same fillery ;( Poza tym zgadzam się manga ma lepszy klimat i fabułę niż anime, które czasem mnie po prostu nudziło...
Co do domniemanego "związku" Ciela i Sebcia to mi tu czymś innym niż yaoi pachnie...=P ;(
Soma mi przypomina Lumatiego xD Manga jest genialna w swej prostocie, a anime ma momenty gdzie jest przekombinowane po prostu.
On nie jest domniemany, czym niby się podniecają wszystkie yaoistki? Jest jak najbardziej prawdziwy xD Co masz na myśli?
To nie jest taki... yaoi'owy(cóż za odmiana) związek... to chemia, ale nie taka jak w yaoi. Taka... tajemnicza i ona sprawia, że kręci nas to bardziej niż yaoi;PP
Gdyby to był związek yaoi'owy to myślę że pokazaliby coś więcej niż tylko moje jakże ukochane wypowiadane przez przeseksowny głos pasujący idealnie do Sebastiana "Yes, my Lord" z przeboskim japońskim akcentem.
A tak z ciekawości, bo tego pytania jeszcze nie było (lol, cóż za oryginalność! :D): ile waszym zdaniem tak na oko ma Sebastian? Że tak to ujmę, jego cielesność?