Właśnie czytałam że obydwoje potwierdzili już swoją obecność i razem pojawia Się 15 maja na Gali Martina Fierro :)
Niedawno pisali że ma prywatnego snapa potem pisali ze Lali korzysta ze snapa koleżanki czasami bo nie chce założyć swojego. Nie znam się na tym snapie dziewczyny ale pisze to co czytałam ;)
Ja czytałam że obydwoje się pojawia ale będą siedzieć w osobnych stolikach,niby tak sobie zazyczyli.
Wszyscy aktorzy EM będą siedzieć przy jednym stole a Lali i Mariano osobno. Ale mam nadzieję ze to plotki
Obyś miała rację że to tylko plotki, bo jakby to wyglądało żeby oni osobno siedzieli.
Ja wczoraj patrzyłam ale nic nie znalazłam o jej spanie.
Z całym szacunkiem do nich ale to by było chore. Jak by to wyglądało? Oglądałam tą gale z 2015r i tam cała ekipa siedzi przy jednym stoliku.No chyba, że producenci itp przy drugim tego nie wiem. I co główni bohaterowie by mieli siedzieć osobno ? To by było przegięcie ja rozumiem, że to będzie głupia sytuacja dla nich ale też dla ich znajomycha ale chyba umieją oddzielić życie prywatne od zawodowego?
Ja powiem szczerze, że jak tak zrobią albo jedno z nich w ostatniej chwili jednak powie, że nie może przyjsć to się na nich zawiodę. To są główni bohaterowie i powinni być.
Dla mnie było by to chore jakby usiedli osobno. To że mają swoje problemy prywatne nie powinni pokazywać nawet tego na gali. Każdy i tak wie co się u nich dzieje ale mogliby w tym dniu ssie opamietac. Będzie cały zespół EM więc należało by usiąść razem jak rodzina.
Masz rację ze to by było chore,też tak uważam. Kocham ich oboje ale to już przegięcie z tym osobnym stolikiem. Wszyscy co grali w EM będą siedziec razem przy jednym stole, to wychodzi na to że jedno będzie siedzialo z nimi z drugie gdzieś dalej żeby się nie widzieć? Jeszcze bardziej sensację zrobią z tego rozstania. Na pewno serial wygra i będę musieli wszyscy wyjść albo główni bohaterowie. Lali i Mariano też pewnie wygrają w swoich kategoriach jestem pewna.
No ale pozostało nam czekać do 15 maja,tam się wszystko dopiero wyjaśni co zrobia :)
Podejrzewam że będę musieli wejść osobno razem jako główni bohaterowie odebrać nagrodę, bo pewnie dostaną za film no i chyba oni osobno. Z resztą nie wiem. Oby tylko nic nie odwalili na tej gali bo się naprawdę zawiode na nich.
Mam nadzieję że będą siedzieć przy jednym stoliku, przecież nie muszą siedzieć obok siebie, poza tym oni będą musieli wyjść razem po nagrodę no tak było w tamtym roku, że razem stali. Mam nadzieję że zachowają się jak dorośli a nie jak dzieci...:)
Też mam taką nadzieję że chodź na chwilę zamkną swoje życie prywatne i tak jak pisałam wcześniej opamietaja się i ten dzień spędza jak należy bez żadnych fochow i wgl. :)
Zobaczymy wszystko na pewno będą w centrum uwagi :) tylko trzeba wyczaic o której godzinie to ma być
Ja nie wiem to anahilali93 gdzies wyczytała że tak zaznaczyli żeby siedzieć w osobnych stolikach :)
Ja to dzisiaj rano wyczytałam że właśnie obydwoje potwierdzili obecność na galę, ale właśnie że mają osobno siedzieć to tutaj się dowiedziałam. :)
Ja wczoraj wyczytalam na fanclubie mariali :)
Ale to może być tylko plotka,mam nadzieję że to plotka i wierzę że będą razem siedzieć. Bo po nagrodę za serial powinni wyjść wszyscy albo główni bohaterowie. Jak to będzie wyglądać jak będę siedzieć w osobnych stolikach?. Potem po swoje nagrody już osobno wychodzą. Ona za najlepszą aktorkę a on najlepszego aktora :)
może ktoś podsunął pomysł " a co jeżeli usiądą oddzielnie jeżeli już nie są razem " ? oby to była plotka bo byłoby tragicznie
Miejmy nadzieję że tak nie będzie. Jak by to wgl wyglądało. Wszyscy razem tylko ono osobno
Z tymi znakami to ja już nie ogarniam :D
Niby nie są ze sobą a cisgle dodają coś podobnego albo w odstępach kilkuminutowych :) tego nie ogarniesz bo to mariali przecież ;)
Niech wroca do siebie bo już wariuje ;)
Mnie sie wydaje że oni wrócą do siebie :) bo te znaki itd po gali ich ruszy mówię wam, jeszcze jak zobaczą jak grali Tomasa i Espe to już wgl :))
Też mam takie przeczucie że jak się spotkają to wrócą do sobie :) wystarczy że spojrza się prosto w oczy, jeden uśmiech :)
Dokładnie zwariować idzie już co oni wyprawiaja :) na tej stronie czytałam że może to nie być przypadek bo to bardzo dziwne jest, wszyscy fani już się zorientowali że coś tu jest nie tak, no bo taka prawda z resztą nie dawno każda z nas pisała tu o tym :).
Niech wracaj do sobie i pokażą całemu światu jak powinna wyglądać prawdziwa MIŁOŚĆ :)!
Wrócą :) no tak mi się wydaje po tych znakach.. Lali dzisiaj tylko dodała 1 zdj a za parę godzin Mariano też tylko 1. Pewnie czekała aż on doda po niej .. Zawsze u niej była lawina tych zdjęc czy filmików a jak Mariano jest cicho to ona też, ale coś mi się wydaje że po ostatnim zdjęciu Mariana , Lali wyleci z czymś extra bo dodał taki opis własnie nie wiem jak go interpretować że cudny -dobry dzień ? jakby wiecie podkreślał że super dzień bez niej, jeden słownik tak tłumaczy a drugi tak ;/ i sama nie wiem co on już napisał
Fani ciągle znajduja coś co niby jest przypadkiem. Np. Mariano dodał filmik z Madrytu i Barcelony i za chwilę Lali dodała filmik jak była w Londynie. Ciągle mają przypadki. Ja czekam na gale i jak się beda zachowywać bo wtedy będzie wszystko wiadomo :) mam tylko nadzieję że Lali coś nie wymyśli żeby nie pójść i oby z tymi stolikami to była plotka :)
No oby. Czytałam takie stwierdzenie, że jak się rozstali to normalne, że będa siedzieć przy oddzielnych stolikach.
Nie, dla mnie to nie jest szczerze normalne. I nie mówie tego, bo chcę, żeby razem siedzieli albo, że to Mariali czy coś. Ale ja oglądając jakiekolwiek gale nie widziałam by główni bohaterowie nie siedzieli obok siebie albo przynajmnie przy jednym stoliku. Niech ten jeden raz oddzielą żyćie prywatne od zawodowego. Bo tylko niepotrzebnie zrobią szum wokół siebie. No chyba, że na tym im zalezy.
Oby to była plota, bo szczerze trochę się na nich zawiodę.
Też się z tobą zgodzę to co powiedziałaś mogli by chociaż na te kilka godzin odstawić swoje prywatne sprawy i zachować się na gali chociaż jak znajomi. Może i faktycznie tak postępują żeby się krecilo wokół ich szum o wgl.
Też czekam na galę zobaczymy co tam będzie się działu po między nimi. Nie no mam nadzieje że w ostatniej chwili nic nie wymyśli bo właśnie ona do Paryża pojechała po sukienka zeby mieć na galę :)
Lali prawdopodobnie jest we Włoszech.
Mariano dodał jedno zdjecie i Lali też dodała jedno zdjecie, przypadek? Nie sądzę :D
Niech Lali wraca i pogoda z Mariano a nie zwiedza świat.
Teraz trudno będzie im się zobaczyć bo Mariano nagrywa nowy serial a Lali pewnie za niedługo zacznie promocje płyty i Nowa trasę koncertową
Widziałyście co Mariano polubił na insta? Ja hiszpańskiego za bardzo nie znam, ale na twitterze ktoś to przetłumaczył tak: "Przepraszam za to, że byłem wierny, że dawałem z siebie wszystko, że kochałem cię jak nikogo, że rozmawiałem o tobie ze wszystkimi i za to że tyle o tobie myślałem, nie było moim zamiarem kochanie cię" :/
Widać jak tęskni za nią i zależy mu na niej :( on się próbuje starać ale Lali jest uparta i nie chce dać szansy jak narazie :/
Widziałam to co Mariano polubił. Przykro mi ze on się Stara pokazuje jej że ja kocha a ona jest nieugieta. Przecież każde pary przechodzą kryzys,można w złości powiedzieć do siebie może lepiej zarwijmy i tak się dzieje. Ale przecież można później pogadać i wyjaśnić sobie wszystko a nie odrzucać taką miłość. Nie dziwię się jej że jest zła i źle zniosła to co on powiedział w telewizji ale moglaby mu już przebaczyc bo robi dużo rzeczy żeby jej udowodnić ze ja kocha a ona tego nie docenia. Uwielbiam ja ale głupio robi.
A brat Mariano odkąd Lali polubiła zdjęcie byłego nie polubił już żadnego zdjęcia na którym jest ona albo Mariano na jakimś profilu a codziennie to robił .
Teraz już raczej nie wroca do siebie bo za dużo mają teraz spraw na głowie.
Ona na razie sobie podrozuje a zdjęcia do jego serialu już się zaczęły więc zaraz będzie grał i będzie swój wolny czas poświęcał dzieciom .
Nie wiem czy zauważyłyście ale Mariano dodał zdj z podpisem ze super dzień no coś takiego a Lali zrobiła to samo, wczoraj dodała zdj z podpisem ze jutro będzie wyjątkowy-ważny dzień. Nie no wcale nie zagląda na jego profil i nie dodają tego samego. Tylko teraz widać że to Lali 'zaczepia' Mariano. :))
Wow, to trochę jakby pokazał że on ją kochał.. -przeszłość a co teraz ?już nie ?:(
Ja jestem pewna, że on ją nadal kocha i on chciał by wrócić ale Lali już chyba tego nie chcę. Może się z tym już pogodziła? Nie wiem!
A i tak sobie myśle, że może prawdą jest to, że Lali zostawiła Mariana żeby skupić się na karierze? To by się zgadzało z ich tłumaczeniem, że są w innych momentach w życiu no i Mariano urażony pierwszy przestał ją wszędzie obserwować. Sama już nie wiem co o tym sądzić, bo ona jeszcze nie dawno mówiła, że gdyby jej się oświadczył to by za niego wyszła. Była taka szczęśliwa w wyiwadach, gdy o niego pytali. I mówiła, że to prawdziwa miłość. Albo ktoś z ich kręgów się do tego przyczynił. Może coś nagadał i albo Lali albo Mariano w to uwierzyli. I tak doszło do rozstania.
Jeśli tak mówiła to na pewno go kocha bo nie da się ot tak odkochać zwłaszcza jak była z nim taka szczesliwa a to widać po zdjęciach czy na gali w 2015r jak sie całowali kiedy razem śpiewali :)