PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

To nie była gala, to był ostatni musical EM i tam śpiewali ta piosenkę i się calowali ;)
Ale mimo wszystko to było super i widać ze się kochają :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A no to mi się wątki pomyliły na YT bo oglądałam galę i kolejny "odcinek" to to mi wskoczyło ;) . co nie zmienia faktu że było widać że się kochają i te pocałunki nie były żadną grą. :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Kochają się bardzo i to widac w każdym ich pocałunku na planie a potem poza nim.
Nie będę spamowac bo nie wszyscy chcą wiedzieć ale same zobaczycie jak widać ze oni się kochają i to nie jest zwykle gra :) już teraz w serialu widać jak na siebie patrzą to jest z taką miłością ze tego żaden aktor nie zagra :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tak jak mówisz już filmie widać po ich oczach jak się kochają, to spojrzenie, pocałunki są poprostu nieziemsko słodkie:) dawali dobry przykład na prawdziwą miłość :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

https://youtu.be/8KbvUDx96HQ o tym mówiłam to jest urywek :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ajac ale to słodkie :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Oni nadal się kochają tylko Lali jest nieugieta:( Mariano wtedy w tym programie niepotrzebnie tyle mówił i powiedział że już nie kocha Lali. No sorry ale nie można się odkochac w kilka dni. Zresztą Lali po zerwaniu nie powiedziała że nie kocha Mariano a wręcz przeciwnie powiedziała w wywiadzie ze nie mają kontaktu ale bardzo go kocha :)
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi i czemu oni się nawzajem rania.
Mieli jechać razem na koncerty Lali a potem na wakacje do Hiszpani a wyszła z tego lipa.
Jak tak można robić :(
Co tam się takiego stało że się rozstali nie rozumiem tego :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ale Mariano kilka dni później powiedział że żałuję tego co powiedział i powiedział że bardzo kocha Lali. :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nom tak właśnie Lali mówiła gdyby Mariano jej się oświadczył bez zastanowienia by go przyjęła. I właśnie tak jak mówisz to jest ich prawdziwa miłość :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Wiecie co mnie jeszcze zastanawia? Mariano wstawił zdjęcie z synkiem ( jak on kocha te dzieci swoje <3), ale kto mu je zrobił? Widać buty tylko

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Może jego starsza córka? Bo na pewno nie Lali.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie no nie Lali na 100%, ale na stopę dziecka też to nie wygląda ...

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Jest opis, że zrobiła je jego mama, uff :)

ocenił(a) serial na 10
Daga510

To dobrze :) , bo wkurzyłabym się jak by to było inna kobieta

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja jak zobaczyłam to zdjęcie to też myślę czyje to buty a dopiero potem przeczytałam opis i poczulam ulge ze tam pisze ze zdjęcie robiła jego mama :) myślę ze on to specjalnie napisal żeby Lali wiedziała ze to nie jakaś inna kobieta z nim jest:) dziwne jest to ze Lali nie dodaje zdjęć tylko jedno dodała tak jak Mariano, a jest we Włoszech to powinna chwalić się podróżą a ona tylko na tt pisze o płycie :) wiadomo ze Lali wraca 10 do Argentyny to ciekawie gdzie się jeszcze wybierze ? ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Do Polski by się wybrała :) no w końcu jest też co tu zwiedzać :) tylko było by super hak by Mariano razem z nią przyjechał :)!

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Byłoby super tylko niech wcześniej są znać bo do Warszawy mam bardzo daleko :) Mam nadzieję ze uda nam się ja sprowadzić do Polski. Na tt jest dziewczyna która zna hiszpanski dobrze i będziemy pisać petycję po polsku i hiszpańsku. Potem będziemy pisać gdzie się da żeby ja tu sciagneli i żeby była płyta SOY u nas.
Sony mam odpisalo ze nie planuja wydanie płyty :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Kurcze Trzeba ogarnąć to ich dadzą u nas płytę "SOY" :) i trzeba się postarać by przyjechała na koncert do nas :). Jak już u nas w Polsce piszą o ich rozstaniu to poważnie przez to,to jej piosenki robią się sławne.:)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja juz pisałam wcześniej do swiat seriali zeby napisali o zwiazku glownej pary do to dali plakat. Potem napisałam że fani starają się o koncert lub spotkanie z Lali to napisali o rozstaniu:/
Musieli napisać to bo to gorący temat przeciez
Muszę jeszcze napisać do kilku gazet ale najwazniejsza jest petycja.
Dziewczyny które sciagnely tu dulce mają nam dac wskazówki co i jak robić

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dziewczyny widziałyście te zdj Mariano z kolegami ze tak świetnie się bawi ? Dodał je 1h temu a Lali jak też się świetnie bawi filmik 55 minut temu. Haha to już staje się trochę zabawne ;))

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Zobaczcie co polubił brat Mariano Diego .
Zdjęcie gdzie jest pełno fotek Mariano i Lali a bratowa Mariano polubiła filmik Lali :)
Powiedzcie mi ze to jakiś znak

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wow. To może coś się kroi dziewczyny;) :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

I Diego nawet skomentował to zdjęcie :P Ja już nic nie kumam.
Ale może to nie ma żadnego znaczenia? Bo moze być tak, że ją polubili w końcu trochę czasu razem spędzali chodzili na jej koncerty, na musicale EM.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A jak skomentował? Bo ja go nie obserwuje wiec nie widzę tego co polajkowal ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nom właśnie dołączam się do pytania :) co tam skomentowali?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Czyżby coś było na rzeczy.? :) ale bym się cieszyła jak by się okazało że są razem.:)!

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja się już na nic nie nastawiam wolę poczekać. Bo dużo jest tych niby przypadków a miedzy nimi cały czas tak samo.
Ale fajnie z ich strony, że mimo rozstania jej lajkują to chyba znaczy, że dobrze jej życzą i ją lubią.
Skomentował tak : Bien chueky. Nie mam pojęcia co to oznacza :P

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A po drugie ten jego brat często lajkuje takie ich wspólne zdjecia albo samej Lali. Widać, że chcę by byli razem i im kibicuje. Ale to ich życie zrobią jak zechcą.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Właśnie lepiej poczekać do Gali i zobaczyć jak się będą zachowywać po niej. Może faktycznie to tylko dlatego że ja lubią i znają.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mam nadzieję ze coś jest na rzeczy, chyba że sobie jaja robi z fanów mariali :(
Mam nadzieję że nie
Skomentował to Bien chueky ale nie wiem co znaczy chueky. Pierwszy raz widzę to słowo.
Bratowa polubiła filmik Lali a już dawno nic jej nie polubiła na insta . Może dają nam jakiś znak

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja już tego wszystkiego nie ogarniam.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też nie wiem co to znaczy chueky :( . Zobaczmy co będzie się dziać na gali i po gali , czy dodadzą jakieś zdjęcie z niej razem w sensie ze wszystkimi aktorami :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

I ciekawe czy zrobią sobie jakieś zdjęcie wspólne znaczy się tylko Lali i Mariano.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja wolę poczekać, żeby nie robić sobie nadzieji bo boje się, że znowu ją stracę a kolejny raz nie chcę tego przeżywać .
Tak jak napisałam wydaje się, że on, rodzeństwo i bratowa Mariano im kibicuje ale zrobią jak zechcą.No chyba, że robią to specjalnie ale wątpie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja to już sama nie wiem co myśleć na ten temat. Może faktycznie to jest jakiś znak albo poprostu tak ja mówicie dlatego że ja uwielbiają i im z całego serca kibicuja.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie, może tak być że oni chcą ich pogodzić dlatego tak robią .. :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Oby im się udało ich pogodzić :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

A jak nazywa się ta bratowa na insta?

ocenił(a) serial na 10
TangerineC

Jej nazwa na insta to clotafranco. Ale ma prywatne konto
A już wiem co to znaczy chueky ; )
Jedna z dziewczyn napisała mi ze to imię tej dziewczyny co ma to konto i on jej skomentował. Oni mają kontakt ze sobą i on często komentował zdjęcia na których jest jego rodzina albo Mariano i Lali.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jak widać w nocy Mariano świetnie się bawił :) Te zdj nowe jest na pokaz żeby Lali zobaczyła jak dobrze się bawi ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No ale co mu to da że pokaże Lali jak się świetnie bawi. Ona zapewne też się dobrze bawi. Nie rozumiem ich wgl

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ich się nie da zrozumieć. Ona dodała filmik jak się wyglupia z koleżanką a on pokazał jak się bawi z kolegami :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nom widziała ten filmik :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja mam tą bratową na insie. I ona od czasu do czasu lajkuje coś Lali . Ale może to nie są żadne znaki? Może na się tak tylko wydaje? Ale to by było aż nie możliwe mają tyle podobnych do siebie rzeczy pododawane. Ja już się całkowicie w tym pogubiłam.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja sobie mówię że to są znaki :) ja też mam jego bratowa na insta, ona od czasu zerwania nic nie polubiła a brat Mariano to przeszedł samego siebie :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Polubiła coś na pewno, bo sama widziałam. Ale nie pamiętam co to było już. Ale polubić polubiła. Nie jestem tylko pewna czy samej Lali czy może jakiemuś kontu o niej.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No to raczej bynajmniej mi się tak wydaje że coś musi być na rzeczy. Nie obserwują się na insta ani na Twitterze a mają podobne do siebie zdjęcia i filmiki. Przypadek.? Nie sądzę w to.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie niby się nie obserwują a zdjęcia prawie w tym samym czasie i podobne to nie może być przypadek i jeszcze te opisy ;)
Mysla ze fani się nie domyśla czy robią to specjalnie? ;D
A rodzina Mariano dalej obserwuje Lali i rodzina Lali obserwuje Mariano więc wszystko wiedzą nawet jeśli Lali i Mariano niechcieliby o sobie nic wiedzieć chociaż wiadomo ze to nieprawda :)
Nie moge się doczekać tej gali i jak sie będę zachowywać.
I nie wiem dlaczego Lali jeszcze nie potwierdziła swojej obecności :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Siostra Lali nadal obserwuje Mariano to racja. Ale brat Lali - nie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Widziałam to właśnie że bart Lali go nie obserwuje ale siostra tak:)