Nie wiem dlaczego ale dodaje dłuższy komentarz a wyświetla mi się teraz o połowę krótszy :-\
W poprzednim komentarzu napisałam, że dziękuję, że zaraz obczaję i że uważam, że ta piosenka którą słuchał Mariano jest w kierunku Lali, bo te słowa i jeszcze te zdjęcie, takie smutne :(. Nie wiem dlaczego skrociła się moja odpowiedź ;/ . A ja widziałam zdjęcie z jakąś blondynką w klubie ale widocznie to była tylko fanka, bo nawet nie polubił tego zdjęcia :D
Nie wiem dlaczego tak Ci się dzieje :(
Masz rację wszyscy piszą ze tą piosenka jest skierowana do Lali :)ja też tak myślę :)
Tego zdjęcia nie polubił ale nowe już tak,mam nadzieję ze to może znajoma tego jego kolegi i tak się poprostu poznali i nic więcej:) musimy czekać na rozdanie nagród bo pewnie dopiero tam się spotkają :(
Mam nadzieję ze obydwoje przyjdą,:)
Wszyscy myśleli ze za chwilę Lali też doda jakiej piosenki słucha ale ona nie dodała :(
Ale pewnie jeszcze doda ;)
Myślę że coś doda, oni non stop dodają podobne zdjęcia i w podobnym czasie :). Może myśli jaką dodać :D . Chciałabym obejrzeć te galę, by widzieć jak się zachowują, jak patrzą na siebie może jak się zobaczą to wiecie coś ich popchnie do siebie, bo szkoda żeby już nie byli razem :( tak ładnie wyglądali razem. Jak Mariano dodał filmik to i Lali w przeciągu paru godzin też dodała filmik z Londynu :))
Czasami nie rozumiem co właśnie mają oznaczać te znaki .Ale widać ,że zależy im jeszcze na sobie :) .Przynajmniej Marianowi ;)
Właśnie dobrze ujęłaś "Przynajmniej Marianowi" , czasem mi się wydaje że jemu na niej bardziej zależy bo po nim to widać, po oczach a Lali udaje, że nic się nie dzieje, ale to tylko moje wrażenia :)
Nie wiem czy zauważyłaś ale znowuż Lali skopiowała zdjęcie od Mariano i jak on wstawił 3 dni temu zdjęcie przy graffiti z tym smutnym opisem to Lali 1 dzień temu wstawiła podobne zdjęcie :) Tak jakby chciała zwrócić jego uwagę bo nie chce mi się wierzyć, że to przypadek... :P
Nie zwróciłam uwagi ;) .Faktycznie nawet podobne .Raczej to nie przypadek .Ale co im to daje ,ze dają sobie jakieś znaki ?Nie lepiej porozmawiać ? :)
Tak jak mówicie dziewczyny oni ciągle dają sobie znaki i niby to są "przypadki" jasne. Przypadek może się zdarzyć raz czy dwa ale nie ciągle. Marianowi zależy bo ten tweet co go napisał po programie w którym był wymagał dużej odwagi żeby napisać publicznie po zerwaniu ze ja kocha. Mówili też ze mariano starał się wrócić do Lali ale ona Niby nie chce.Nie wiem dlaczego bo się kochają i tyle walczyli o ten związek.kiedyś udawali ze nie są ze sobą a byli, moze teraz robią to samo i potem się znowu ujawnia ;)
Będę oglądać galę żeby na nich popatrzeć bo nie wytrzymam do następnego dnia żeby czytać na portalach plotkarskich :)
A masz tą stronkę ? jak się nazywa ? bo też chcę to obejrzeć :) też musze to widzieć jak sie spotkają :D
A wiadomo, może tak być jak mówisz że oni udają że nie są razem. Musimy być cierpliwe i obserwować ich ruchy :) tylko żeby ta dziewczyna mu nie wpadła w oko ;/
W tamtym roku pisali że na stronie elterecetv można było oglądać live więc chyba w tym roku też tam będzie można,mam taką nadzieję :)
Nie chciałabym żeby Mariano wpadła jakąś w oko bo się wkurze, on ma być z Lali
Tylko gorzej, jak Lali nie chce być z nim, bo na razie na to wychodzi... szczerze mówiąc szkoda mi go, choć nie mam pojęcia, kto zawinił
Mi też to szkoda bo wiadomo że to Lali zerwała ale nie wiadomo czemu :(
Szkoda ze nie chce do niego wrócić ale mam nadzieję ze się dogadają :)
Ah szkoda mi go :( tak bardzo mu na niej zależy a ona nic nie reaguje na to :(.
Mi też to szkoda bo widać ze mu zależy i niby się starał ale ona nie chce mu wybaczyć :( Ale nie wiadomo co się stało i nigdy nie dowiemy się prawdy :(
Mam nadzieję ze do siebie wroca i nie bede myślała co się stało :)
Może jak minie trochę czasu ona zatęskni za nim , to wróca do siebie, może po tej gali, obudzą się w niej uczucia :-)
Mi się wydaje że Lali nie przyjdzie na te gale.Widać że Stara się omijać Mariano więc pewnie nie pojawi się ze względu na to.Ale to tylko moje zdanie
Nie no może przyjdzie.. W końcu była główną bohaterką w "Mojej nadziei" może oddzieli sprawy osobiste a zawodowe :-). Jestem dobrej myśli :-P
Lali na ostatnim koncercie w Izraelu powiedziała że go kocha i przesłała mu buziaka. Jedna z fanek zapytała czy są oni razem to odpowiedziała że na razie mają przerwę więc ja już nic z tego nie rozumiem :).
Wątpię by Lali odpuściła sobie taką nagrodę. Może przyjdzie że względu na Mariano by go zobaczyć. :)
No właśnie też tak myślę, bo telenowela jest super i niepoważne byłoby z jej strony nie odebrać nagrody o Mariano.
Ta gala ma być 15 maja? A o której godzinie dziewczyny?:)
Jak będę wiedziała o której godzinie to dam wam znać, na razie nic nie wiem:(
Z tym buziakiem to też prawda tylko najpierw spytał ja dziennikarz czy utrzymują kontakt z Mariano a ona powiedziala ze nie ale bardzo go kocha. Potem w radio spytali czy ma chclopaka to powiedziała ze nie ma ale miała i przesyła mu buziaki z Izraela :)
Nie ich już nie ogarniam bez kitu tego już się nie da ogarnąć.
Ja myślę ze jeżeli ona będzie chciała wrócić to Mariano na pewno się zgodzi,tak naprawdę wszystko w jej rękach.
Mariano niepotrzebnie poszedł do tego programu bo zrobił jeszcze gorzej.
Jest jeszcze opcja ze to zerwanie zostało ukartowane dla promocji i tak naprawdę są ze sobą ale udają że nie żeby było o nich głośno choć nie wiem po co jak i tak co chwilę o nich piszą :)
To jak bedziesz wiedziala o ktorej to daj znac, bo ja szukalam dzisiaj w necie ale nic nie znalazlam :(. Też zaczynam powoli myśleć że te rozstanie to prowizorka żeby było głośno w mediach o nich.. Chociaż nie wiem czy by tak długo wytrzymali, jak nawet się nie obserwują na instagramie:( plus taki że nie usunęli starych zdjęć ze sobą ;-)
Co to zd to chyba jak zrozumiałam to zostawili je na insta dlatego że ich uczucie jest prawdziwe i bardzo sie kochaja, i to co przeżyli razem było jak z bajki i z nimi mają dużo wspomnień :)
Też mam takie przeczucie że mogą być razem tylko ze właśnie dla promocji i spraw zawodowych powiedzieli że nie są razem, nie obs się na insta ale i tak patrzą sobie na wzajemne kto co wstawia dlatego wstawiają podobne zdjęcia :). Dla mnie to wszystko dziwne, to chyba rzeczywiście jest wszystko ukartowane, i podejrzewam że mają ze sobą jakiś kontakt tylko nawet prasa o tym nie wie.
Jeżeli chodzi o zdjęcia to widziałam że żadnych zdjęć z poprzednimi byłymi też nie usunęli więc to chyba u nich normalnie ze nie usuwają zdjęć niestety :(
Nie obserwują się, ale siostra i brat Lali obserwują Mariano, a bracia Mariano też obserwują Lali więc chcąc nie chcąc jedno i drugie wie o sobie wszystko nawet jeśli się nie obserwują ;)
Lali z braci Mariano obserwuje tylko Rodrigo a to dziwne bo to Gustawo dodawał co chwilę jej filmiki jak dzieci tańczą albo śpiewają jej piosenki bo sa wielkimi fankami więc dziwne to :/
Diego brat Mariano polubił niedawno zdjęcie Lali w cały czas daje polubiubienia różnym zdjęcia na których jest lali albo Mariano a są to profile np laliymarianoforever albo laliymarianoparasiempre różne takie profile o nich ;)
Dziwne to jest wszystko. Zobaczymy co będzie dalej się dziać i na tej gali. Bo znając Lali jak na nią pójdzie to na pewno wrzuci jakieś zdjęcie z niej i ciekawe czy zrobi sobie zdjęcie z Mariano :)
Kupcie sobie gazetę 'swiat seriali' piszą o prywatnym życiu i rozstaniu Lali i Mariano. Ja właśnie czytałam.
Wstawię zdjęcia na Twitterze jeżeli macie to zapraszam na swój profil @KiniaaXxD :)
Ogólnie piszą jak doszło do ich rozstania. Oni mieli już w styczniu kryzys. To wszystko działo się na pokładzie samolotu jak wracali z wakacji w Miami wszyscy pasażerowie byli świadkami tego bo Lali krzyczała. Piszą że mogło być to przez zdradę ze strony Lali bo że komo zdradzila Mariana z że komo jakimś Martinem Piryansky z partnerem jej najnowszego filmu i podobno zostali nakryci na czułościach na planie, ale potwierdziła że to nie prawda że to tylko plotki i na Twitterze napisała " Pisze fikcji jest tak wysoki że nie chce dementowac wszystkich plotek. Kochałam Mariana, gdy byliśmy razem. Przestańcie zmyslac głupoty tylko potocznie żeby gadać".
No i piszą tu jeszcze w gazecie o tym co w wywiadach na opowiadała ale ze później tłumaczył że nie chciał zasugerować tego co powiedział o nie wierności, że ona była była bardzo mu wierna. A no i gdy mówiła że nie kocha Lali to później dwa tyg podpisał ich wspólne zdjęcie tekstem "jesteś moją definicja" wkrótce po tym fani wypatrzyli u niego ten ślad malinki, ale autorka tego śladu nie jest jego była żona lecz właśnie Lali, mówił że to dla żartów ugryzla go gdy byli jeszcze w tedy para. No i piszą tu jeszcze o tej wiadomości jaka Mariano wysłał lali na Twitterze "chce byś wiedziała że cię kocham..." jeszcze mówią o tym jego tatuażu.
Na koniec napisane jest w gazecie "Czyżby, tym razem naprawdę postanowił wyrzucić Lali ze swojego serca?"
Wow :O dziękuję że tak to opisalas wszystko :). W sumie teraz Lali może nie chce do niego wrócić bo może uwierzył w tą rzekomą zdradę... I ją to boli, ale znowuż Mariano wiecznie czekać na nią nie będzie bo nie ukrywajmy jest meeega przystojny :-)
On jest boski :)! Gdybym tylko znała język odrazu bym się za niego brała :)! Ale mam nadzieję że biedzie na nią czekał, kiedyś mówił że nie kochał tak mocno swojej byłej jak kocha Lali :)
Ja to samo, dlaczego tacy przystojni faceci mieszkają tak daleko ;( xD. Ja też mam nadzieję że będą razem no muszą być razem innej opcji nie widzę :)
Tak w gazecie jest to wszystko napisane ale niektóre fakty mijają się z prawda. Mariano z Lali nie mieli kryzysu w styczniu tylko poklocili się i zaraz pogodzili po wylądowaniu w Argentynie znowu na lotnisku się calowali i przytulali. Ogólnie to w gazecie zwalili wszystko na Lali ze to zdradziła a to nie prawda bo mówili obydwoje ze nie rozstali się przez osoby trzecie I ta zdrada z tym aktorem z planu filmu to kłamstwo i Lali nawet napisała o tym a potem dodała zdjęcie z Mariano, tak samo było z ta goła modelka, Lali powiedziała że nie jest zazdrosna bo takie rzeczy są wpisane w ich zawód a Mariano już wcześniej miał takie sesje zdjęciowe i ona nie jest zazdrosna.
Trzeba czekać na galę.
Tak jak mówicie, Mariano jest mega przystojnym facetem i każda by to chciała i myślę że on w każdej chwili jest gotowy przyjąć Lali ale nie mogę zrozumieć co się stało że ona nie chce wrócić :(
Tak no to właśnie ja o tym wiem że przy ich zerwaniu nie brały udziału osoby trzecie i żadnych zdrad nie było. O tym zdjęciu też piszę w gazecie ale tak mniej więcej powiem to jest napisanie że właśnie Lali nie jest o to zazdrosna, bo nawet ona opublikowała jego zdjęcie jak gotuje w samej bieliźnie żeby dać do zrozumienia że nie jest zazdrosna bo właśnie to jest jego kariera. :)
Właśnie tak jak piszesz musimy czekać jak będzie gala zobaczymy co po niej się stanie :)
Dokładnie musimy czekać co będzie na gali. Na pewno będą w centrum uwagi bo dziennikarze będą czekać na ich ruch i będą ciągle ich obserwować więc myślę że będą ostrożni.
Mam nadzieję tylko ze obydwoje się pojawia bo to jest najważniejsze. Gdzieś czytałam że Mariano potwierdził swoją obecność ale ktoś pisał ze to nie prawda że on potwierdził
Mam nadzieję ze się pojawi a nie powie że nie ma czasu bo kręci serial bo tak też może być.
O Lali jeszcze nic nie wiadomo czy przyjdzie czy nie.
Moim zdaniem to byłoby mało profesjonalne z ich strony ze nie potrafią oddzielić życia prywatnego od zawodowego więc myślę ze się pojawia.
A jak narazie wygrywają w swoich kategoriach i myślę ze to się nie zmieni
Też coś mi się obilo o uszy że właśnie to tylko plotki że Mariano potwierdził swoją obecność dokładnie to nie jestem pewna więc nie wiem dokładnie :).
Lali tak jak mówisz no narazie nie potwierdziła swojej obecności.
Myślę że się pojawia no bo jak by nie patrzeć to właśnie jest nagroda za EM i chyba sobie tego nie opuszcza z resztą tym bardziej że właśnie oboje są w tej gali najważniejsi i mieli by nawet okazję by się spotkać i spojrzeć sobie głęboko w oczy :)
A tak wgl 27 mają ma wejść płyta z piosenkami Lali ciekawe czy będzie można dostać je w empiku :)
Wiem,wiem o plycie :)jestem raczej na biezaco z info o nich;) pisaliśmy już do Sony Music Poland ale nie dostaliśmy odpowiedzi jeśli chodzi o płytę.chciałabym żeby i nas była :)będziemy się o to starać ;)
Mam nadzieję ze pojawia się bo muszą razem nagrodę odebrać za EM :)
Podobno poprzednia płyta ukazała się u nas i była dostępna w empiku :) jak coś będzie wiadomo to dacie znać co z tą płyta :).?