PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mówili że były tylko utwory do pobrania z ebiblioteki. Więc płyty chyba nie było.
Lali jest teraz w Paryżu :) w tym tempie może do Polski też dotrze ;)
A Mariano będzie na gali bo dodał zdjęcie na insta gdzie pokazuje swój look :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nwm słyszałam że byłam dostępna u nas w empiku :)
No to może zwiedzi trochę i na koniec na kilka dni pojedzie do Hiszpani do Mariano ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano jest już w Argentynie :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Aa to nie wiedziałam :(
Ważne by tylko się spotkali na gali :)!

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Czekam na tą galę ;)
Teraz Lali polubiła zdjęcie swojego byłego a brat Mariano polubił screena profilu który to zobaczył i właśnie zrobił tego screena.
Sprawdzałam czy naprawdę polubiła to zdjęcie i polubiła :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ale Lali podobno pojechała do Paryża po sukienkę żeby kupić na galę :) więc jest nadzieja ze będzie.
No ale polubienie Zd to jeszcze nic nie znaczy :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To niech kupuję ta kiecke i wraca do Argentyny spotkać się z Mariano;)
Tak jak mówisz polubienia zdjęcia to niby nic ale wcześniej tego nie robiła a teraz robi i jeszcze brat Mariano polubił tego screena :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Brat Mariano polubił tego screena z tą dziewczyną? Uuu oby się czasem nic po między Mariano a nią nie stało :/
Niech Lali szybko reagują jak go kocha :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A możesz powiedzieć skąd wiesz o tym screenie? To znaczy jak to sprawdzić że ktoś coś takiego zrobił? Bo z polubieniem zdjęcia wiem, że można wejść w Obserwowanie i tam się pokazuje jakie zdjęcia znojomi lubią, ale z tym screenem to nie wiem o co chodzi.
Chyba że jakoś źle zrozumiałam :D

ocenił(a) serial na 10
TangerineC

Może źle napisałam :)
Po prostu ten kto założył na insta ten profil lalaymariano zobaczyl w opcji na insta obserwowane i tam jest co twoi znajomi których obserwujesz polubili lub dodali komentarz i właśnie tej osobie się to wyświetliło ze lali polubila zdjecie bylego i ta osoba co się jej wyświetliło że Lali polubiła zdjęcie byłego zrobiła tego screena i dodala jako zdjecie a mi się wyświetliło na insta ze brat Mariano to polubił :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja uważam właśnie na odwrót. Zdjęcie Mariano z tą laską jest trochę dziwne, bo w sumie ten kolega obok ją obejmuje a w sumie sam Mariano tak stanął obok nich. Co to Lali to jest niepokojące, że po takim czasie polubiła zdjęcie swojego byłego. Wiadomo z jakiego powodu się rozstali?
Może wysyłając całuski dla swojego byłego chłopaka nie miała na myślli Mariano (bo nie miała z nim kontaktu) tylko do byłego, z którym ma kontakt chyba?

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Ale przed wysłaniem buziaka na tym koncercie dziennikarzowi powiedziała że nie są razem ale kocha Mariano i przesyła mu buziaczki

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Buziaczek na pewno był dla mariano bo wcześniej się dziennikarz pytał czy ma kontakt z Mariano a ona powiedziala ze nie ale bardzo go kocha a potem spytali się jej czy ma chłopaka a ona powiedziala że nie ale miała i wysyła mu buziaka z Izraela. To pewnie chodzi o Mariano ,na pewno chodzi o niego . Już nie pamiętam czy ona to w radio mówiła czy to było w tym wywiadzie co pytali i to czy na kontakt, nie pamiętam bo ona w radio też była ale buziak był na pewno dla mariano.
Mariano w telewizji powiedział że jej już nie kocha co było kłamstwem potem to przemyślał i napisał na tt a Lali w wywiadzie powiedziała że go kocha, dziwne że ona to powiedziała choć to prawda,wyglądało to tak jakby chciała mi pokazać ze to kocha czy co? :) nie ogarniam ich

ocenił(a) serial na 10
Daga510

O ile wiadomo ze swoim poprzednim ex rozstala się w zgodzie bo już wcześniej w ich związku się poparło, była z nim 5 lat, potem mieli jakiś kryzys, zrobili sobie chwilową przerwę od siebie ale wrócili do siebie i rozstali się w zgodzie. A z Mariano nie rozstala się w zgodzie. Ja tylko mówię sobie ze jak z poprzednim zrobiła sobie chwilową przerwę i wrócili do siebie to może do Mariano też wróci ;)
Mariano też miał przerwę z ex żona więc znają się na przerwach i wracaniu ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tylko gorzej jak wrócę do sobie i będzie to sama co z ich ex nie układało się i całkowicie zerwali, żeby nie było takiego samego przypadku :/

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Wątpię żeby Lali chciała do niego wrócić, może chciała wywołać zazdrość w Mariano o to zdjęcie z tą dziewczyną i dlatego polajkowala te zdjęcie :) Ona kocha na pewno Mariano

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Jasne że to kocha :)tyle walczyli o swoją miłość,a jak juz oglosili ze sa razem nie potrafili od siebie oderwać rąk,przytulali się i calowali cały czas i bylo widac ten blysk e oku jak na siebie patrzą z taką miłością i czułością. Od początku nagrywania EM iskrzylo między nimi tylko się nie przyznawali i to jest niemożliwe odkochac się z dnia na dzień.
Lali wie że Mariano jest zazdrosny i może właśnie polubiła zdjęcie ex żeby go wkurzyc :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No właśnie oglądam teraz EM i to widać, po oczach że są ku sobie. Ja myślę że zrobiła to przez te zdjęcie że wstawił z inna dziewczyną, poczuła się zazdrosna i zrobiła to samo, tylko odczekala parę dni żeby nie było widać że to ją ruszyło ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

To już drugi raz jak polubiła zdjęcie byłego, ja myślę że ona chce wkurzyc Mariano bo on dodał to zdjęcie z dziewczyną i ona jest zazdrosna. Chciałabym tylko wiedzieć czy oni pogadali chociaż przez telefon o tym zerwaniu czy zostawili to tak jak jest :(
Wiadomo że Mariano starał się o Lali i dzwonił niby do niej ale ona była urazona tym co on powiedział w programie ze już jej nie kocha, ona Niby strasznie to przeżyła i płakała,potem to przemyślał i napisał na tt ze ja kocha ale ona mogła mu już w to nie uwierzyć bo w programie mówił co innego i z uśmiechem na twarzy ciągle o tym opowiadał. Poza tym Mariano nie mówił ze Lali to czy Lali tamto tylko ciągle mówił moja ex, moja ex. Przez tydzień zapomniał jak ona ma na imię? :/
Ostatnio w wywiadzie już mówił Lali a nie moja ex więc sobie przypomniał ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

W sumie jak tak mówił to się jej nie dziwię każdą by to bolało jeszcze mówił to w telewizji, niemalże na cały świat mówił moja ex, to nie dziwne że Lali uniosła się honorem i zachowuje się tak jak zachowuje. Po takim czymś ona od nowa musi uwierzyć że on ją kocha....

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No w cale się jej nie dziwię że teraz w sumie tak się zachowuje. Eh ja już ich wgl nie rozumiem, zachowują się jak dzieci z tymi lajkami dodawania zd z jakimiś dziewczynami ale nie wiadomo z kim. Niech się w końcu opamietaja i porozmawiaja o tym wszystkim wyjaśnia i dojdą do porozumienia.
Ale i tak są najslodsza para jaka znam :)! Ten ich blask w oku jest taki cudny z tej miłość :) jak oglądam EM to się aż płakać chce że taka z nich piękna para a nie są razem :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A o co chodziło z tym screenem? Bo nie było mnie wczoraj i nie jestem trochę w temacie :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja tez ich nie rozumiem, moim zdaniem powinni pogadać na spokojnie. Zobaczymy jak będę się zachowywać na gali i ile Lali przyjdzie bo wiadomo że Mariano tak.
Mógł nie mówić tak ciągle moja ex moja ex tylko po imieniu a jeszcze do tego mówi ze już nie kocha Lali a dwa dni później pisze że ja kocha i zawsze może na niego liczyć gdzie Tu sens? :/
Myślę że Mariano już sobie odpuścił bo dodał taki opis jeszcze w Hiszpani jak był ze wychodzi z tego że zostawię przeszłość ale w sumie potem jak wracał do Argentyny słuchał takiej piosenki jakby chciał jej powiedzieć ze na nią czeka. Ja nic nie rozumiem ,nie ogarniam ich :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Sam się nie może zdecydować. Ale może chce zostawić przeszłość tylko serce mu na to nie pozwala. Niech chociaż poczeka do tej gali może Lali będzie, spotkają się spojrza sobie głęboko w oczy i zrozumia że nie potrafią żyć bez siebie. Taka miłość zdarza się tylko raz w życiu i jeszcze nie u wszystkich, skoro mają szansę na taką miłość i szczęścia ja na ich miejscu nie odwalala bym żadnych akcji. No wiem ze są oni aktorami a u aktorów różnie się zdarza.
Trochę źle zrobił Marino mówiąc o niej "była ex" a później pisał że ją kocha.
Nie ogarniam tego wszystkiego.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Można obejrzeć gdzieś jeszcze ten wywiad jak o niej tak mówił i że ja nie kocha ? :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Musisz wpisac sobie w google Mariano Martinez habla de Lali Espósito i tam szukaj to było jakoś program coś z intrusos czy coś takiego

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Okej dziękuję bardzo :))

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Moim zdaniem powinni usiąść i niemalnie porozmawiać, nawet jeśli nie chcą już być razem i tak powinni pogadać ze sobą. Wiem że jego córka strasznie zniosła ich rozstanie i mówiła że chce żeby Lali wróciła. Nie dziwię się jej bo bardzo pokochała Lali a po drugie miała swoją idolke przy sobie ;)
Wiadomo że Lali strasznie bała się jak zareagują bracia Mariano na nia bo wiadomo że przywiazali się do Juliany. Ale przyjęli ja bardzo cieplo i polubili. Diego lajkuje do tej pory zdjęcia na których jest ona albo Mariano, dzieci gussa uwielbiają Lali i ciągle słuchają i tańczą do jej piosenek i on ma pełno filmików na insta.
Lali dalej obserwuje tylko Rodrigo a mówią że z nim rzadko się widywala. No i siostra która chodziła na koncerty. Rodzina Mariano obserwuje Lali, rodzina Lali obserwuje Mariano. A Mariano nikogo nie obserwuje z jej rodziny a Lali obserwuje tylko Rodrigo na insta :)to wszystko dziwne jest

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ta dziewczyna ze zdjęcia z Mariano ma chłopaka, także spokojnie, wczoraj wstawiła z nim zdjęcie i nie jest to pierwsze zdjęcie z tym samym facetem oraz nawet w hasztagu zaznaczyła że są parą, także możemy odetchnąć :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Boże dzięki Ci za tą informację bo chociaż jestem teraz spokojniejsza :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też się ucieszyłam jak to zobaczyłam :) i teraz wiem, że raczej nic z tego nawet jakby ona mu się spodobała bo też napisała ze go kocha, także spokojnie dziewczyny :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Uuu co za dobrą nowina :) dziękuję za informację :).
Więc możemy być spokojne że żadna lala nur odbierze Lali Mariano :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie :)
Właśnie obejrzałam ten wywiad i nie dziwie się Lali że tak zareagowała, zachowywał się jakby nic się nie stało i że po nim to spływa bo tak miało być i że był to romans... oraz dodał że jego była żona jest jego miłością bo w końcu dała mu dzieci. ;/ Nie dziwie się Lali ze tak ją to zabolało kiedy słyszała takie słowa i wgl jego zachowanie było olewackie, rozumiem ze nie chciał tego pokazywać światu swoich emocji ale no kurcze ;/ jeszcze z tą żoną tak wypalił :( i dodał ze zawsze będzie ta ogromną miłością a mówi że Lali nie kocha to jak ona się wtedy poczuła :(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Dobrze zrozumiałeś że on powiedział że jego żona będzie zawsze jego miłością? Bo ja zrozumialam ze zawsze będzie związany z Juliana bo dała mi dzieci które kocha bardzo i są dla niego najwazniejsza miłością. Ja tez się nie dziwię Lali bo odstawil się i nawet zafarbowal włosy żeby pokazać Lali patrz co stracilas i mówił o niej jak o jakiejś dziewczynie z która miał przelotny romans i ciągle mówił moja ex moja ex co mnie wkurzalo i to wszystko mówił z takim uśmiechem na twarzy jakby opowiadał coś szczęśliwego a przecież wcześniej mówił ze nikogo nie kochał tak jak Lali. A tydzień po zerwaniu mówi że jej nie kocha. Nie rozumiem

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja też tego nie rozumiem. Po co on wgl powiedział to że jej nie kocha.? Chciał przykrość jej zrobić za to ze zerwała z nim.?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Pod tym filmem z wywiadem były te słowa, przetłumaczyłam na 3 translatorach i każdy to samo przetłumaczył, że była ogromną miłością i będzie bo łączą ich dzieci które bardzo kocha ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Skoro on tak powiedział to już raczej nie ma szans na powrót :(
A jeszcze po tym co się ta ex przyjaciolka juliany wygadala w sumie specjalnie to zrobiła że Juliana nienawidzi Lali i takie źle o niej ciągle mówiła jak Lali była z Mariano to się nie dziwię ze Lali jest przykro bo Juliana zawsze mówiła ze lubi Lali i nie mają konfliktu a tu proszę jak jej nienawidzi i ciągle gadala na Lali. Lali jest pewnie strasznie smutno :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No właśnie, dowiedziała się takich rzeczy co o niej mówiła, a później Mariano pokazuje sie z nią w wywiadzie i mówi o niej takie "złe" rzeczy no może nie złe...hmmm przykre a o tej co go zdradziła nie ma zastrzeżeń, jeszcze mu towarzyszy i się śmieje ona perfidnie :( . Ja rozumiem że on jest jej wdzięczny za to, że urodziła mu dzieci i je wychowuje ale go zdradziła i nie powinien tak potraktować Lali, ja na jej miejscu bym sie poczuła na naprawdę dużo gorszą od tej ex , jeszcze mówi o tak ogromnej sympatii do Juliany po tym co mu zrobiła a Lali go nie zdradziła, choć były takie plotki( wiadomo może to ta ex rozsiała żeby nie być tą gorszą) i po tygodniowym rozstaniu mówi, że już jej nie kocha? Jego zachowanie jest olewackie i oziębłe to teraz nie dziwie się Lali ze tak postępuje i lajkuje zdjęcia swojemu byłemu, niech ma nauczkę i niech będzie zazdrosny. ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ale jak dobrze zrozumiałam i translator przetłumaczył to Mariano nie chce powrotu do ex żony ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Dobrze mówisz. Widać ze mariano najpierw mówi a potem myśli i zaluje.
Myślę że za dużo złych rzeczy się stało żeby Lali mogła mu wybaczyć choć to ona zerwała.
Może po ochlonieciu i przemysleniach Lali wrocilaby do Mariano ale później te wszystkie przykre rzeczy co się przytrafily na pewno było jej strasznie przykro i się zalamala.
Osoby z otoczenia Lali mówiły że po wizycie Mariano w telewizji Lali strasznie płakała i nie chciała z nikim rozmawiać. jak spytali później Mariano czy wie że Lali płakała powiedział że to nie prawda i ze nie było żadnych łez.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Przyjaciółka Julianay specjalnie to powiedziała bo była żona Mariano zdradzila go właśnie z chłopakiem swojej przyjaciółki

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

To nieźle :/ no skoro jego była żona dała mu dzieci to nie powinien mówić że ona jest jego wielka miłością tylko dzieci. Też bym się zalamala po tych słowach, nie dziwię się wgl Lali, ma prawo teraz na takie traktowanie i wgl łzy.
Ale i tak mini wszystko go kocha i gdyby się on jej zareczyl ona by przyjęła :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jeszcze ta jego była była obecna w wywiadzie no nie ? to co mogła sobie myśleć Lali ;) i jeszcze takie słowa ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Niezła masakra :/

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Coś cisza na ich insta :(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

No dzisiaj jeszcze chyba Żadne z nich ani na Twitterze ani na insta nic nie dodał

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie mariano przerwał tą ciszę.Dodał zdjęcie z córeczką ;)

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

A no właśnie widziałam :) słodka jest jego córeczka :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak to prawda .Ale jego synek też jest uroczy :*

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Będzie przystojny jak tatuś :).
No jak Mariano dodał zdjęcie to i Lali doda pewnie za niedługo :)