PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1287
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No tak ale pomyśl ile ona dostaje tych powiadomień to nie tak jak my, że kilkanaście dziennie ona dostaje setki, tysiące, wiec mogła nie zauważyć. No ale myślę, że wie o tym, bo przecież był o tym głośno wiec napewno tak się dowiedziała. :) Ale nei zrobiło to na jejj wrażenia a według mnie Mariano po raz kolejny wyciągnął rekę na zgodę.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ale też mogła, ja nie mówię że na pewno.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali w wywiadzie mówi o Polsce :)

-Wysyłają ci tez pozdrowienia z Polski.
L-Niesmawite. Tam też nigdy nie bylam, ale chciałabym oczywiście. Oni oglądają moje seriale, zamawiają płyty przez internet i wysyłają im je do Polski (...) to mnie bardzo cieszy, wyobraź sobie.
Info LaliEPolonia :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Belu skomentowala zdjecie Mariano na insta i skomentowala je serduszkiem <3
Wszędzie już piszą ze oni sa razem

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Belu to modelka która pracuje z Mariano i ciągle mają jakieś sesje.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Według mnie napewno razem nie są ona chcę poprostu, żeby tak myśleli i było o niej glośno.\
Myslisz, że jakby byli razem to Mariano by lajknął zdjęcie Lali? Raczej nie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Wiesz różnie to bywa. Może Mariano polubił zdjęcie Lali żeby mowili o tym a nie o belu.
Ale mało o tym mówili że on polubił jej zdjęcie a więcej o tym ze belu skomentowala serduszkiem zdjęcie Mariano.
W sumie Mariano wcześniej polubił zdjęcie Lali a belu potem skomentowala fote Mariano.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Z kim dodal mariano ostatnie zdjecie? Co to za dziewczyna? Na insta

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

To aktorka, gra z nim w serialu. Już wcześniej też mieli jakieś zdjęcia z serialu

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

O kurde tego nowego zdjęcia nie widziałam.. Nie wiem kto to muszę sprawdzić

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Jednak to aktorka z która pracuje, Nie poznalam jej ;)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Widziałam filmiki z tej sesji zdjęciowej, jaki on jest boski...

ocenił(a) serial na 10
izabel125

On jest boski ale ta modelka straszna
Bleu bez makijażu wygląda jeszcze straszniej.
To moje zdanie. No ale może ma dobre wnętrze, nie wiadomo jaka jest prywatnie

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mam nadzieje że to tylko plotki :/ przez brak telefonu nie było nie mialam kontaktu z internetem. Ogiknie Mariano dodał jakies zdjecie z dziewczyna i jest on bez koszulki . Ale to chyba kokezanka z planu ?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

tak to koleżanka z planu.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No to dobrze że to tylko koleżanka. Ale ta modelka z tym serduszkiem to troche poleciała. Co chciala tym osiagnac że mu taki komentarz napisała.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Drogie dziewczęta:) Od czasu do czasu czytam Wasze "pogaduszki" tutaj, bo też uwielbiam Lali i Mariano jako parę i wniosek nasuwa mi się sam w związku z tą modelką... Otóż ona na niego leci i chce swoimi komentami tj. teraz serduszkiem jeszcze bardziej napiąć atmosferę między M i L. Można tu stwierdzić, że to Lali zerwała z Mariano przez zazdrość, Mariano może "zaprzyjaźnił się" z tą Belu i jej o tym opowiedział a ona przy okazji "wybicia się" przy nim wykorzystuje sytuację i tym samym tak jakby "podpuszcza" i tak upartą Lali. :( Ale wiecie co, Mariano nie odpuszcza, a kto walczy o miłość prędzej czy później osiągnie cel, oni będą razem. Zbyt wielkie uczucie ich łączy. Cierpliwości, może nie za tydzień, nie za miesiąc, ale będą ze sobą.
Pozdrawiam Was "chłodniutko" z racji na upały;D

ocenił(a) serial na 10
netka46

Sama miłość czasem nie wystarczy. Wydaje mi się że coś poważnego ich poróżniło i rozstali się w gniewie. Z czasem może się pogodzili i teraz rozmawiają ze sobą jak ludzie ale chyba nic już z tego nie będzie. Wszyscy jeszcze liczą na to że będą że sobą i widać to w komentarzach pod zdjęciami jego i jej. Może oni też jeszcze się kochają ale raczej nikłe szanse na coś więcej. Oboje są bardzo znani u siebie i to też utrudnia takie relacje, wszyscy ich obserwują i komentują każdy krok. Może jako zwykli ludzie już dawno by się dogadali ale są celebrytami ...

ocenił(a) serial na 10
netka46

Masz rację ze belu na niego leci. Może chce wykorzystać to ze ludzie piszą ze ma romans z Mariano i szybciej się wybije.
Lali na pewno nie zerwała z mariano z tego powodu bo Mariano od kilku lat pracuje z ta modelka i Lali dobrze o tym wiedziała. On pracował z nią nawet jak był z żoną.
Wiem że to sa przyjaciolki i juliana kombinowala i namawiala belu żeby się starala o Mariano. Ona napisała mu to serduszko ale on wcześniej lubił jej zdjęcia na których jest rozebrana albo jakieś takie i jeszcze pisał o tej gumie.
A za jakiś czas polubił zdjęcie Lali.
Media pisały o tym ze belu dała to serduszko więc korzysta z tego póki może żeby było o niej głośno.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wydaje mi się że coś jest na rzeczy, ta modelka niedawno w wywiadzie porównała Mariano do ptasiego mleczka czy coś w podobie

ocenił(a) serial na 10
izabel125

O tym to nie słyszałam.
Możliwe jest ze mariano spędził z nią noc ale myślę ze nic więcej ale nawet to nie wydaje mi się prawda.
Już minęło trochę czasu od zerwania z lali ale raczej Mariano nie jest jeszcze gotowy na nowy związek.
Szkoda ze ze sobą nie rozmawiają ani się nie obserwują. Bo może chociaż by komentowali zdjęcia.
Trzeba czekać co będzie. Lali ciągle powtarzała jak była z Mariano jak to kocha i chce mieć z nim dzieci i jakby jej się oświadczył to by przyjęła, a teraz moim zdaniem ona robi mu na złość albo żeby było mu przykro bo powiedziała ze jej prawdziwą miłością był chłopak z którym była 5 lat więc wiadomo ze chodzi o Benja.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No i nie pdooba mi się dlatego zachowanie Lali bo tak mówiła, że kocha Mariano pierwszy raz jest tak zakochana a teraz naglę, ze to benji był jej prawdziwą miłością? Jak robi to na złość to nie tędy droga.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

A moim zdaniem to ciągle podkreślanie miłości do Mariano przez Lali było sztuczne i na pokaz, za wiele razy to kiedyś podkreślała, ze to niby taka wielka milosc. Pewnie dlatego tak robila, zeby fani nie plotkowali, ze tak ciagle zmienia chlopakow i co serial to ma nowego, zwlaszcza ze po 5 latach zerwala z Benja i poszla do nastepnego,wiec wpierala, ze to taka milosc teraz z Mariano, ze pierwszy raz jest taka zakochana. Nie oglądałam zbyt wielu wywiadow z Lali w czasie związku z Mariano, ale kilka tak i na jednym mowi o slubie i dzieciach z Mariano, ale sama nie wychodzi z inicjatywa rozmowy o tym. To dzienikarz pyta dosłownie ja o to czy gdyby teraz Mariano jej się oświadczył to by przyjęła jego oświadczyny wiec co miala odpowiedziec? Ze nie? To by zle zabrzmialo wiec padla odpowiedz "oczywiście", tak samo pytanie o dzieci czy by chciała mieć dzieci, ona odpowiada ze tak, ze w przyszłości chce, ale nie dodała ze z Mariano, to dziennikarz potem dopytal ja: "z Mariano?" A ona wtedy "oczywiście". Dla mnie to sa takie małe szczegóły Ale dużo dają do myslenia. Moze to tylko w tym wywiadzie tak bylo, ze dziennikarz ja ciągnął za język, ale gdyby to było prawdziwe sama by dodała od razu ze dzieci oczywiście z Mariano w przyszłości, jednak odpowiedź była tylko ze dzieci tak a z kim nie dodała. Może w innym wywiadzie inaczej mówiła ale ha skomentowalam ten jeden.
I teraz jak powiedziała, ze prawdziwą miłością był Benja i szczerze myślę, ze to prawda, to jego kochała naprawdę, nie Mariano. W to jej wierzę. I gdzieś też ostatnio mówiła, ze obecnie nie jest zakochana i jest jej tak dobrze, w to też jak najbardziej wierzę.
Niestety moim zdaniem z tej miłości do Mariano nie zostało już NIC, na moje oko ona już go nie kocha. Kiedyś chyba tak, bo te ich wspolne wywiady gdy byli razem i jeszcze przed związkiem i te jej koncerty jak już w maju 2015 dedykowana mu "Jurame" cos sie dzialo miedzy nimi naprawde, ale skoroto przetrwało tylko 5 miesięcy oficjalnego związku to to nie było prawdziwe.
Mariano zasługuje obiektywnie na kogoś lepszego i dojrzalszego, bo Lali jest jeszcze za mloda, pewnie jeszcze będzie miała wielu chłopaków zanim zrozumie czym jest prawdziwy związek. Lubię ich oboje ale jestem za Mariano i Lali na niego nie zasługuje.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Lali nadal kocha Mariano, i podejrzewam że gdyby on osobiście poszedl do niej i poprosil o druga szanse myślę że by wrocila do niego. Ja nie wierze w to ze Mariano moglby sie przespac z ta modelka

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A po czym wnioskujesz, ze Lali nadal go kocha?

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Masz rację co do tego wywiadu ze ten dziennikarz sam się dopytywal ale oglądałam inne i to ona o nim sama mówiła ze bardzo to kocha i takie tam. Było widać w ich oczach,gestach ze są w sobie zakochani i to nie było tak ze na potrzeby serialu był ten związek. Ciągle się calowali i Przytulali i nie mogli rak od siebie oderwać. Ale myślę ze on bardziej się zaangażował w ten związek niż ona. On jest starszy i inaczej na to patrzył.
Myślę ze Lali kocha Mariano ale na pewno już zapomina o tym i dobrze jej to idzie bo ma dużo rzeczy na głowie.
Lali jest jeszcze młoda i nie ma tak mądrego i odpowiedzialnego myślenia jak Mariano. Jest młoda i impulsywna.
Może już razem nie będą ale niech chociaż gadają ze sobą normalnie bo ciągle kłamią że między nimi jest dobrze a wiadomo ze nie jest.

ms1819

Zgadzam się z Tobą ;) a zwłaszcza z tym, że jak coś trwa tak krótko, to nie może być prawdziwe. Niestety...

ocenił(a) serial na 10
nutty25

Sama mówiła że nikogo tak nie kochała jak Mariano. Oni byli 5 miesięcy ze soba od momentu jak ogłosili swoj zwiazek , ale oni już dosc wczesnie ze soba byli. Może i już tak go nie kocha i już trochę zapomniała o tym wszystkim, ale wszyscy dobrze wiemy że takie uczucie nie ginie z dnia na dzień/miesiaca na miesiąc. To uczucie było w nich prawdziwe tak samo jak i na planie'Espernzy Mia' tam nic nie bylo udawane .

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie było takie krótkie, Lali w którymś wywiadzie powiedziała że spędzili razem rok więc już na wiosnę coś musiało być. Na pewno też było w jakimś stopniu prawdziwe bo jakby było na pokaz to odrazu by ogłosili że są razem a oni ukrywali to wiele miesięcy.

ocenił(a) serial na 10
izabel125

Tak oni to długo ukrywali. Już na planie była między nimi chemia ale byli w związkach.
Już dłużej było ze sobą i ona nawet w maju albo czerwcu śpiewała mu Jurame i dedykowala mu ja. Oni na pewno już wcześniej byli ze sobą tylko to ukrywali, bo wszędzie zdjęcia były ich jak się Przytulaja,witają czy patrzą na siebie ale oni ciągle mówili że sa kolegami z pracy i nic więcej.
Ale ogłosili to w listopadzie ze sa razem więc wszyscy patrzą ze niecałe 5 miesięcy byli razem a wiadomo ze byli więcej tylko nie oglaszali. Czasami dwoje ludzie bardzo się kocha ale coś się wydarzy i zrywają nawet po miesiącu. A Lali z mariano była już dużo wcześniej ale nie ogłosili tego,wcale się im nie dziwię bo jeszcze więcej by za nimi media chodziły. Może gdyby nie byli sławni to może by się dogadali a tak każde poszło w swoją stronę,zajęło się swoimi sprawami i niestety koniec.
Ale czekam na to aż będą ze sobą gadać jak normalni ludzie. Bo nie mają ze sobą kontaktu a i tak wchodzą na swoje profile.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dla mnie Mariano też zasluguje na kogoś lepszego. A Lali niech się zastanowi co mówi, bo raz mówi, że jest piosenka na płycie o Mariano a teraz już fanom w hiszpani mówi, że nie ma żadnej piosenki dla niego. No niech ona się zastanowi co mówi.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Uwielbiam Lali ale ona ciągle kręci. Mówiła że na płycie są piosenki o jej związkach. Mówiła że jest piosenka dla mariano i fani będą wiedzieć która to. Najpierw mówiła ze Amor es presente jest dla niego potem ze cree de mi a teraz mówi ze nie ma żadnej i nim

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Zgadzam się. Też nie rozumiem Lali z tym że ciągle gada co innego. Zero dojrzalosci w tym. Dziewczyny popatrzmy na te sytuacje realnie a nie jak na telenowele. Ja bym chciała wierzyć ze ona go kocha, ze nie zapomniala, ze to tylko na tak złość. Ale obiektywnie patrząc to tu nie ma żadnych znaków swiadczacych o tym, ze Lali cos jeszcze do niego czuje, żadnych!! My sobie to wmawiamy tzn ja juz nie, bo widzę ze to co mówi teraz jest prawda, ze nie jest zakochana w nikim teraz, a jej prawdziwa miłością był Benjamin. Doszukiwalam się znaków ze może jednak cos czuje do niego, ze go kocha, ze pamięta ale nie i rozdanie nagród Martin Fierro mnie w tym upewniło. Obejrzalam ostatnio znow te wywiady i wszystko i dla mnie Lali wcale nie była poruszona spotkaniem z Mariano, ignorowala go i patrzyła z gory jakby ona była kimś a on nikim, wywiady, zdjęcia i bycie w centrum uwagi od zawsze jej to towarzyszy i ona bardzo dobrze sie w tym czuje, ten szum, imprezy i blyszczenie na czerwonym dywanie to jej zycie i widac bardzo to lubi jak typowa celebrytka i rowniez tak sie dzialo na tym rozdaniu. Nie zachowała się profesjonalnie jeśli chodzi o wywiad, gdy podszedł Mariano ona uciekła i owszem dziennikarz ja olal i skupil się na Mariano Ale gdyby miała klasę zostałaby, bo dziennikarz na pewno cos by jeszcze do niej powiedział i skomentował ich wspólna wygrana jeśli chodzi o serial. Także nie ma co się doszukiwać czegoś czego nie ma, ta milosc do niego to historia. Miłość trwała niecały rok może łącznie i z niej NIC nie zostało, bo jeśli by cos było to Lali by inaczej się zachowywała byłoby widać ze cierpi ze chce wrócić odpowiedzialaby na te "zaczepki" Mariano a ona nic! Jedynie niemilo teraz o nim mówi i ze piosenki sa nie o nim i ze prawdziwa miloscia był Benja. I powiedzcie mi gdzie mam się doszukiwać tej miłości? Po czym wnioskujecie ze Lali jeszcze go kocha?

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Zgadzam się. Ona jest młodziutka i jeszcze ma pstro w głowie. Takich miłostek jeszcze parę przed nią. Ludzie doszukują się jeszcze czegoś bo mają przed oczami serial i wielu krajach tak jak u nas jeszcze on jest emitowany i wszystkim trudno się pogodzić z tym że nie ma między nimi tego co na ekranie.

ocenił(a) serial na 10
izabel125

Pewnie że to nie jest serial i nie możemy tak myśleć. Lali jest sporo młodsza i bardziej chce się bawić i korzystać z życia a Mariano do dojrzały facet i chce kobiety swojego życia. Nie rozumiem dlaczego Lali związała się z nim skoro wiedziała ze chce coś innego. Wiem ze powiecie ze jestem głupia ale wierzę że oni naprawdę się kochali bo było to wszystko widać o osoby z ich otoczenia też to potwierdzaly. Lali nie myśli jeszcze jak dorosła kobieta, Mariano pewnie chciał porozmawiać spokojnie ale ona pewnie nie chciała tak możemy podejrzewać i wierzyć w to co mówią osoby z ich otoczenia.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mariano był jej idolem z dzieciństwa, która dziewczyna by nie chciała takiej miłości... W którymś wywiadzie opowiadała o tym i dodała że nie wierzy że go dotyka. Ale przyszła rzeczywistość i zderzenie z prawdziwym życiem i może stwierdziła że jednak nie tego chce. A może poróżniła ich głupota ale nie potrafili się dogadać a później już obydwoje odpuścili i każdy poszedł w swoją stronę. Nie dowiemy się jak było naprawdę

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Tylko ze na początku tej gali było widac że się trochę krepowali iz po tak długim czasen od rozstania spotkali sie na gali i jeszcze Mariano później podszedl do lali i normalnie gadali i sie śmiali, jeszcze ten uścisk jak wygrali w nominacjach 'najlepszy serial ' było widac że oni nadal sie kochają. Wtulili sie w siebie jak para prawdziwie kochająca się .

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie. On podszedł do niej z tylu i ja przytulił jak ona nie wygrała w swojej kategori a potem obydwoje się przytulili po wygranej i długo się przytulili a innych krótko przytulali. Widać było to zdenerwowanie w ich zachowaniu. Lali lepiej sobie z tym radziła bo kamery ciągle jej towarzyszą od dziecinstwa. I jeszcze na scenie występuje więc lepiej sobie radzi przed kamerami. Może i to mało znaczyło ale widać było widać że bardzo się kochają. Na pewno starają się zapomnieć o sobie więc za bardzo o tym nie mówią. Ale lali nie ładnie się zachowała jak mówiła źle o Mariano bo on dobrze o niej mówił. Może ona po prostu chciała żeby jemu też było przykro bo on kilka dni po zerwaniu powiedział w telewizji ze jej już nie kocha i ona źle to zniosla

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja powiem tak na rozdaniu nagród widać było, że Lali jest skrępowana. Np sytuacja, gdy nie chciała wyjść na scene gdy wygrało Tango Esperanza. Albo , gdy uciekała w pzrerwach od stolika( a to Mariano zarzucano złe zachowanie, że siedział w telefonie) I była taka inna ale masz racje jej niektóre zachowanie świadczyło o tym, ze czuła , że jest lepsza od Mariano. I po Mariano było widać, że ją kocha i jest dla niego najważniejsza a po niej już nie aż tak bardzo. Albo i wcale tylko przez skrępowanie to tak wygladało. Ale pózniej rozmawiali, śmiali się przytulali ale to znów wyszło od niego on jej pierwszy pogratulował po przegranej. Dla mnie z strony Mariano to była prawdziwa miłość i on by cały czas chciał wrócić i ją kocha, według mnie zwyczajnie chciał czegoś więcej jest w końcu odpowiedzialnym i dojrzałym facetem ma dzieci a Lali po prostu nie chciała się wiążac na stałe i stąd rozstanie można to wywnioskować z jej słow. A także z reakcji Mariano w udzielanym wywiadzie po rozstaniu gdzie prowadzący go spytał czy rozmawiali o małżeństwie a on takim smutnym głosem mówił, że tak. A potem dodał, że to normalne u par.
Ale kochali się i to tak cholernie był widac po wszystkich ich wspólnych wywiadach, jak ich o siebie pytano mieli taki błysk w oczach, że aż miło się patrzyło dlatego to tak nas boli.
Ale z moich obserwacji Lali już nic do niego nie czuje i nie chcę powrotu zabawiła się i koniec dla niej miłość minęła. Rozmiem to ale kurde mogła się z nim nie wiążać jak ma takie podejście do związków co myślała, że ojciec dwójki dzieci będzie chciał żyć z nią w wolnym zwiążku bez zobowiążań? Nie podoba mi się tylko jej zachowanie, bo nie raz obrażała Mariano śmiała się jakby z niego no sory tak nie zachowuje się dorosła osoba. I co chwilę mówi co innego. Niech się zastanowi. I doszłam do wniosku, że Mariano zasluguje na kogoś lepszego kto go pokocha i dla kogoś dla kogo będzie wszystkim. A Lali jak dalej będzie tak traktowała osoby/ chłopaków to zostanie sama i w koncu ją ktoś zrani a nie ona kogoś.
Uwielbiam ją ale przez takie jej ciągłę zaprzeczanie trochę mi brzydnie po poprostu tak się nie robi.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jeszcze na dodatek jak cała grupa wyszła po nagrode i lali sie wypowiadala to na prawdę piękny gest zrobiła jak poprosiła Mariano aby też coś powiedział na ten temat. :)

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Ja napisałam na dole co o tym myśle :) Po części się z tobą zgadzam.

kinia9511

Istnieje jeszcze coś takiego, jak zauroczenie - ona się nim zauroczyła, bo te wspólne sceny itd., a on naprawdę się zakochał. A zauroczenie, jak wiadomo, jest czymś kruchym i szybko się kończy. A te jej złośliwości są po prostu nie na miejscu i świadczą o tym, że chyba żywi jakąś urazę do niego. Takie moje zdanie ;)

ocenił(a) serial na 10
nutty25

Ja tam widziałam, że była w nim zakochana widać, to było w wywiadach, zdjęciach i w ich spojrzeniach a nawet wtedy, gdy o sobie mówili. Ale to już jest przeszłość bynajmniej z Lali strony jej już ta miłość przeszła i nie ma co liczyć na powrót.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ciekawe komu Lali dedykowała cytat " kłamstwem można zajść daleko ale nie można wrócić"

ocenił(a) serial na 10
izabel125

No ciekawe komu. Mariano powiedział ze nie nic to nie łączy z belu a w Rio był w interesach.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No to w koncu zaprzeczył że romans z ta Belu było klamstwem

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja mam wrażenie ze Mariano nadal ma nadzieję na cos i widać, ze jest smutny i ten dzisiejszy wywiad to pokazuje, nawet nie chciał komentować znajomości Lali i Nazareno, ciężko mu z tym, taki speszony był i mi go cały czas bardzo szkoda.
Swoją drogą mentalność Argentynczykow jest dziwna, żeby w programie na żywo komentować związki, które sa często plotkami i do tego rozmawiać o telenowelach, o tym co ma miejsce w każdym odcinku i wmawiać wszystkim jakieś romanse pomiędzy głównymi bohaterami. Myslalam, ze to w Meksyku takie rzeczy ze pokazuja zwiastuny najpopularniejszych emitowanych telenowel i komentuja zachowania fikcyjnych bohaterów i wielkie wydarzenia gdy jest pierwszy pocałunek czy jakieś intymne sceny czy namietne pocałunki. Niby fajnie maja w Meksyku czy Argentynie bo są programy na bieżąco o najpopularniejszych gwiazdach, widzowie wiedzą co u ich ulubionych gwiazd Ale to już przesada komentować tak to wszystko, wmawiać romanse lub puszczać na żywo wywiady gdzie ktoś dementuje plotki o swoim romansie a oni i tak potem wmawiają ze i tak ten romans jest. Nie ma ważniejszych problemów chyba w tych krajach.

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Mi też go jest strasznie szkoda, jeszcze takim smutnym glosem mówil, że nie rozmawiają z Lali jak dziennikarka o to spytała. I jak się go zapytali o jej zwiazek to był taki nerwowy, ale dobrze powiedział, że to nie jego sprawa i nie chcę wiecej na ten temat się wypowiadać, bo to nie jego życie i czy byłby zazdrosny, gdyby to była prawda odpowiedzial, że nie ale tak jakoś dziwnie :P . Jak się go spytali czy widział zdjęcia Lali i, że jest bardziej hot on mówił, że zawszę była :P Coś tam jeszcze mówił ale nie skumałam. I z jednej strony wkurza mnie, że go nom stop o nią pytaja w wywiadach nie dają mu spokoju a jej juz takich pytań dawno nie zadają i widać, że on cierpi. według mnie on się z Lali jeszcze nie wyleczył chodz próbuje robić takie wrażenie i próbuje to zrobić to jakoś słabo mu idzie ale co się dziwić z jego strony to było chyba naprawdę silne uczucie.
Może się powtarzam ale życzę mu szcześcia i kobiety która go doceni.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Lali też go kochała i widac było w niej tą miłość do niego. To co sie stało z ich związkiem do końca nie wiemy więc też nie mówmy że to Lali wina, może po części Mariano też zawinił. My tego nie wiemy. Ja uwielbiam ich oboje wiec każdemu życzę im jak najlepiej w życiu. :)