PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1287
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

O tak i widać, że dzieci są dla niego najważniejsze :) I zrobi dla nich wszystko.

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

On dla swoich pociech zrobi wszystko :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano powiedział coś takiego w jakimś wywiadzie :Zakochałem się w koleżance z pracy. W kimś w kim nigdy bym się nie spodziewał ze się zakocham. Byliśmy świetną parą"
Z Lali tworzyliśmy bardzo namietną parę. Cieszyliśmy się każdą chwilą"
Powiedział jeszcze, że zakochał się do szaleństwa ale nie wiadomo czy chodzi o Lali.
Tłumaczenie wizięe od dziewczyn z twittera.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Wiem wiem widziałam ten wywiad.
Ogólnie właśnie czytam o jakimś pocałunku Mariano i Carina Zampini.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To Mariano już się w jakiejś zakochał? Jaki pocałunek o co tam chodzi?:/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Właśnie nie mogłam tego zrozumieć bo strona fatalnie przetlumaczylam tekst. No całowal się z jakąś Carina w programie MorfiTelefe

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie obejrzałam ten ich pocałunek. Nie będę tego komentować.

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie wiem co to miało znaczyć, ale jak Lali to zobaczy to pewnie będzie zazdrosna o ile już nie widziała :/

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ta cała Carina to jest po rozwodzie i z tego co wyczytałam jest wolna. Wiec już nie wiem o kim Mariano mówił że zakochał się w koleżance z pracy czy chodziło o Lali czy o jakąś inną. Raz mówią że ma romans z modelką teraz pocałunek z tą Carina. Nie ogarniam go już. Jeszcze to nie był zwykły pocałunek ale nieźle poleciał w slinke. Nawet jak to był pocałunek dla żartów to to jest facet on reaguje na takie "relacje" plus to że ona brzydka nie jest i jest dojrzała kobietą.

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Z wyglądem ona do pięt Lali nie dorasta :)!
Nie wiem wgl co mu odbiło oby to co mówił było o Lali a nie o jakiejś innej :/

Lalo teraz na tt dodaje dziwne tweety :/ wejdź sobie zobacz, wygląda to tak jakby ona już to widziała :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

O kur... Mariano na Twitterze podziękował tej Carinie :/
"Dziękuję za spędzenie go bardzo dobrze! Pocałunek!"

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

To chyba był pocałunek dla żartów :) \A co ma Lali powiedzieć jak jej to raczej nie obchodzi? A co miał Mariano powiedzieć jak ona wystawiala tyłek, żeby facet ją klepnął na koncercie? Albo jak mówi o nim tak lekceważąco i robi z niego kłamce?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Mariano też teraz okazał się że święty nie jest. Wiadomo on jest Wolnym facetem no ale nawet dla żartu z pierwszą lepsza. Z resztą tu wspomniała jedna fanka że ta Carina jest też wolna, po rozwodzie, oby się to nie powtórzyło.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak jest po rozwodzie i ma dziecko z byłym mężem. Nie porównujmy klepniecia w tyłek a pocałunek na wizji i jeszcze dziękowanie za niego na tt. Chyba pocałunek jest ważniejszą sprawa niż klepniecia w tyłek. A to że Lali mówiła lekceważąc o nim to nic nie znaczy on jak ją potraktował w tym programie? Nie bronię Lali bo też nie jest święta ale Mariano przesadził.

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

A może na serio sie zakochał? Raz- nie wiadomo kiedy miłość przyjdzie i można w każdej chwili sie zakochać, dwa - jeśli na serio się zakochał i to jest ona, to, to jest dziwne ze tak szybko to ujawnił. z Lali dość długo ukrywali swój związek (może przez to ze mieli partnerów). I uważam ze związek z nią dlugo nie potrwa, z Lali trwał nie caly rok, z poprzednimi tez długo nie byl, oprócz z ex zona.
Ja wam dziewczyny radze żebyście sie wyluzowały :D
PS. ciekawe czy to jego dzieci widziały i co na to Oliwka (?) :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

dla mnie jest brzydka :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A może ten pocałunek to na potrzeby programu ? Ale sama już nie wiem . :(

ocenił(a) serial na 10
Kociara122

Ten pocałunek był na potrzeby programu ;)
To tak jakby telenowela leciała na żywo.
On tam chyba pokazywał jak się takie sceny gra czy jakoś tak,widziałam ten filmik ale niestety bez głosu bo jestem w szpitalu. Ale na pewno się w niej nie zakochał także spokojnie.
Ale Lali nie ładnie się zachowała mówiąc w wywiadzie tak o Mariano. On ciągle powitarza jak ja kochał i jaka byli para. A Lali tak to traktuje jakby ja co najmniej zdradził. A sama powiedziała ze mają inne poglądy.
Oczywiście że mariano chciał coś więcej bo jest dojrzałym mężczyzną a Lali chciała jeszcze zabawy. Wiedziała z kim się wiąże.
Ale tak samo on powinien ja zrozumieć ze jest bardzo młoda i kariera też jest dla niej ważna.
Kocham Lali ale naprawdę brzydko się zachowuje mówiąc tak o nim.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Poprostu obojgu im odbija.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja się zgadzam z tym, że obojgu odbija, bo to racja są zupełnie inni niż przed rozstaniem.
Ale jednak Mariano nigdy żle o Lali nie mówił, nigdy.
A ten pocałunek był na potrzeby programu, bo on chyba tak pokazywał jak się takie sceny kręci.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Raz powiedział w programie że Lali nie kocha, ale później tego żałował.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No to tak ale mi chodzi o to, że jej nie obraził. A ona jego tak.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Oboje na wzajemne siebie krzywdza i obrażają. Tak właśnie jest mimo tego że się kochają mocno :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

co powiedziala w wywiadzie?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

co powiedziala w wywiadzie?

ocenił(a) serial na 10
Daga510

powiedziała ze : mamy inne sposoby przeżywania miłości. Ja jestem bardzo wolna, wolna w tym sensie ze cieszę się tym co jest teraz. Kocham teraz i nie dbam o przyszłość. Jestem bardzo pewna siebie i nie każdy to popiera. To jest kawałek wywiadu

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

ciekawe czy beda kiedys razem

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To już chyba nie ma szans na ich powrót :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja też juz nie wierze w ich powrót. Lali tego nie chcę i chyba Mariano też juz całkowicie zrezygnował.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Raczej nie ma szans na powrót.
Lali od początku nie chciała powrotu, chociaż Mariano miał nadzieję ze ona wróci i się Starał.
Teraz w wywiadach często powtarza że żyje chwila i nie myśli o przyszłości. Żyje tym co jest teraz i korzysta z tego.
Właśnie o to Lali chodziło więc moim zdaniem on jej pokazuje że też potrafi żyć chwila. Gdyby dała mu szansę on też by się nauczył tego. Chociaż ona mówiła że chce mieć z nim dzieci za niedługo i jakby się jej oświadczył to by przyjęła. Więc nie dziwię się ze on myślał o przyszłości. A potem ona nagle zmieniła zdanie? Wiem że kariera jest dla niej ważna ale nie musiała tak mówić skoro chciała żyć chwila a nie założyć rodzinę. Chyba że powód jest inny a ona tylko tak mówi że mieli różnice i zawody i niezrozUmienia były powodem zerwania.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Musi być naprawdę coś poważnego w tym wszystkim. Takie powody co ona podała raczej nie są powodem do zerwania.
Chciała z nim dzieci i wgl i nagle jej się odwiedziło? Bardzo to dziwne.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Wiadomość z tweetera od jednej dziewczyny:
Podobno ktoś widział Lali i Mariano razem na mieście jak rozmawiali ze sobą.. Słyszał ktoś coś o tym?

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

podobno spotkali się tam przypadkiem bo byli z przyjaciółmi i później chwile rozmawiali

ocenił(a) serial na 10
Daga510

To i tak dobra wiadomość że chociaż rozmawiali chwilę a nie zignorowali siebie nawzajem :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Niestety to plotka :(
Nie ma żadnych zdjęć. Gazety piszą o tym ale nie ma żadnych zdjęć. A fanka i paparazzi na pewno zrobiłby zdjecie

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ach już miałam nadzieję że to prawda:( co paparazzi robią tylko szum i nadzieje fana dają

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No niestety :(
Ktoś puścił plotkę w neta i zrobiło się zamieszanie, gazety o tym pisaly, fani też . Każdy myślał ze to prawda i może ze sobą chwilę pogadali. Chociaż żeby przyjaciółmi zostali to już zawsze coś a tu taka lipa :(
Tylko niepotrzebnie nam nadzieję dają :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja mysle, ze to może być prawda ale się nie nastawiam. Nie ze wszystkiego muszą być robione zdjęcia.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Ja już nie uwierzę w nic dopóki zdjęć nie zobaczę. Ciągle coś piszą ale nie dają zdjęć i potem wychodzi ze to plotka. Ja bym chciała żeby chociaż pogadali ze sobą i zostali przyjaciółmi. Ale wiadomo ze wolałabym żeby było razem :)
Ale to raczej niemożliwe. Może kiedyś

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No jakby zostali przyjaciółmi to już byłoby co :) a tak tylko nam nadzieji narobił że się spotkali :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie ja bym się też zadowoliła przyjażnią. Chociaz jasne jest co bym wolała :P Ale według mnie jeśli pary którą się kochały bardzo mocno i jak oni podkreślają, że ta miłość nie znikła a rozstają się w przyjażni to według mnie chyba az tak mocno się nie kochały.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Masz rację, według mnie też tak jest. Skoro bardzo się kochali to pewnie nie szybko będą przyjaciółmi. Oni bardzo się kochali bo było to widać na zdjęciach i filmikach ze nie mogą od siebie rąk oderwać. Może kiedyś będą przyjaciółmi ale na pewno jeszcze nie teraz. Najlepsze jest to ze Mariano teraz ciągle powtarza ze teraz żyje chwila i cieszy się tym co teraz i nie myśli o przyszłości. Właśnie to niby chciała Lali a mariano chciał wszystko już zaplanować.
Ona niby wcześniej też, mówiła o zareczynach i dzieciach a tu nagle ze chce być wolna w związku i żyć tym co jest.
Jest piosenkarka więc wiadomo ze jeździ po świecie i więcej jest w trasie niż w domu ale Mariano dobrze wiedział z kim się wiąże i powiedział ze nigdy nie stanął by na drodze Lali jeśli chodzi o karierę. No ale wyszło jak wyszło.
Nie wiem czy znacie Anahi i Poncho grali razem w rebelde i śpiewali w zespole RBD. To chociaż oni nie przyznali się nigdy do tego ze są parą paparazzi ciągle ich przylapywali tak ze wygladali jak para. On ciągle wtracał się w jej związki i był zazdrosny. Gdy anahi związała się z Manuelem który jest teraz jej mężem Poncho przestał ja obserwować na insta i tt, dopiero teraz zaczął ja znowu obserwować więc dopiero teraz się dogadali jak minęło kilka lat.
Mam nadzieję ze lali i mariano wcześniej się dogadają i najlepiej byłoby gdyby do siebie wrócili :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Podejrzewam że tak właśnie będzie jak o osobach z RBD, muszą dać sobie poprostu trochę czasu by znów ze zobacz normalnie rozmawiać jako przyjaciele. Na związek ich już nie liczę, ale mam nadzieję że zostaną przyjaciółmi może nie teraz za miesiąc lub dwa, ale może kiedyś :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie, bo na związek miedzy nimi ja już nie liczę.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Właśnie ja tak samo :( to już trochę czasu minęło od rozstania, a oni raptem raz się widzieli na gali. Mam nadzieję że zostaną chociaż przyjaciółmi

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nowe info
Przyjaciel Lali dodał fotkę z tej restauracji i przyjaciel Mariano też dodał fotkę z tej samej restauracji, więc wiadomo że Lali i Mariano byli w tym samym miejscu. Niestety nie ma fotek kiedy Lali i Mariano rozmawiali ze sobą, ale kilka osób niby to potwiedzilo :) jakaś nadzieja zawsze jest ;) tylko zastanawiam się dlaczego nikt nie zrobił zdjęcia jak niby ludzie to widzieli. Przecież teraz każdy ma telefon i co chwilę strzela foty.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Miejmy nadzieję że rozmawiali chociaż że sobą. Bo tyle co już plotek poszło to naprawdę w co niektórych wiadomości nie da się wierzyć :/.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A widziałyście to jak Mariano skomentował zdjęcie modelki na insta? :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie chyba nie. Co skomentował.? :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

"marianom78 Qué rico se ve ese chicle Belu