Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Mnie słownik przetłumaczył dokładnie tak "Pyszne jest to, że guma do żucia (dobre zdjęcie) :)
Pewnie chodziło, że pyszna ta guma do żucia albo czy dobra :)
Coś takiego ze : ta guma balonowa pewnie dobrze smakuje albo smacznie smakuje. Wczoraj to skomentował. Pisali że ma z nią romans i był z nia w Rio to żeby było śmieszniej to on jeszcze jej zdjęcia komentuje. Wcześniej polubił jej zdjęcie jak jest prawie naga :/
On już każde lubi jej zdjęcie co ona dodaje oprócz jednego co mnie śmieszy, dodała zdjęcie z jakimś facetem że mają ten sam kolor oczu, Mariano nie polubił tego zdjęcia a juz następne na którym jest sama polubił, czyżby z zazdrości nie polubił?
Nie wiem co się z nim dzieje, niby mówi ze jest sam i mu dobrze. Zastanawiam się też po co poleciał do Rio. Nie wierzę że poleciał do Rio do niej. Nie poleciał nigdy z Lali w trasę a poleciał za jakąś dziewczyną do Rio żeby się z nią tylko przespać? Trochce to dziwne :/
Jeżeli chodzi o to spotkanie co bylo w restauracji to niby obydwoje dostali zaproszenie od kogos na impreze gdzie maja obydwoje sie pojawic ale niewiadomo koedy to ma sie odbyc.niewiadomo czy to prawda czy poprostu ludzie już wymyslaja
Wgl zastanawia mnie to po co ona komentuje jej zdjęcia. Dobrze wie że prasa śledzi jego każdy ruch i robią plotki ze wszystkiego.
Okaże się czy to prawda za niedługo, nie ma co "napalac" bo może się okazać ze to plotka.
A może oni są razem w sensie próbują od nowa i robią tak żeby prasa myślała że jest inaczej tak jak wymyślili ten rzekomy romans bo dziwne że Mariano jeszcze nie zaprzeczył, lajkuje jej zdjęcia może naprawdę chcą oszukać prasę by za szybko nie poszło to w świat że już są razem.
Musimy na wszystko czekać, może faktycznie coś może za tym być. Najpierw mówili że wiedzieli ich na mieście jak rozmawiają, teraz że komo idą razem na jakąś imprezę. Dla mnie to trochę dziwna sprawa, ale też może faktycznie jest to plotka. Trzeba czekać
Dla mnie Mariano robi to specjalnie, bo ma gdzieś co o nim piszą i go to poprostu śmieszy. Takie jest moje zdanie.
No właśnie ona w tym samym dniu zaprzeczyła że to nieprawda i to tylko jej przyjaciel a Mariano do tej pory pary z ust nie puścił.
No własnie o tym piszę, że ma gdzies tę plotki. Sam powiedział, że nie obchodzi go to co o nim mówią/ piszą, że wcale tego nie czyta a jak już to też go nie obchodzi albo śmieszy.
Nawet jak Lali zaprzeczył plotki o niej to już o niej nie mówili i nie pisali. Gdyby Mariano zrobił tak jak Lali na pewno by też przestali o tym pisać. Ale jak widać on chce aby o nim mówiono jak najwięcej.
A może dlatego żeby Lali o wszystkim wiedziała i wgl.
Poprostu ma gdzieś co o nim mówią. Sam to wielokrotnie podkreślał. I ja mu się nie dziwie ile można zaprzeczać i tak będa w kółko coś nowego wymyslać.
Podobno ktoś widział Lali jak obściskiwała się z jakimś facetem w NY. Ale to może być zwykła plotka takich jest sporo na ich temat.
Kolejna plotka zapewne. Oczywiście jak zwykle żadnych zdjęć nie ma na ten temat.
Lali temu zapczeczyła ale nie tak ja zawszę, że powiedziała nie i koniec.Tylko tak mąciła musiecie sami zobaczyć :) O co mi chodzi. Mówiła, że przecież są wolnymi osobami itp.... Myśle, że między nimi coś było może nie są w związku ale może było coś na rzeczy.
Przeczytajcie cały wywiad na tt w profilu o Lali.
Czytałam go dzisiaj. Właśnie mówiła że są wolnymi ludźmi, ale ze ich nic nie łączy oprócz przyjaźni no i że nie doczekamy się informacji że będą razem bo nie będą. :)
Ale zawsze mówiła, że nie i koniec. A teraz z z tym zdjęciem, że żadnego nie widziała i w ogóle.
I widziałaś , że ten ojciec tego typa już napisał na tt, żeby nie robić dramy, bo jego syn z Mariano nigdy nie byli przyjaciółmi.
Ja póki co nie wierze ale zobaczymy może się za jakiś czas potwierdzi a może i nie. Widomo do końca życia sama nie będzie.
Ale jedno jest pewne dla mnie w tym wywiadzie Lali sama dała do zrozumienia, że coś było( tzw pocałunek może) i tak nie uważam tylko ja tylko jeszcze parę dziewczyn. Nawet ta dziewczyna co prowadzi tt o Lali mówi, że ona kłamac nie umie i coś było ale to nic znaczącego.
Diego brat Mariano przestał obserwować Lali. A on najcześciej lubił jej zdjecia i to po zerwaniu
.
Coś musiało być między nimi bo ona dziwnie się zachowuje jak udziela wywiadów. Teraz tylko może być ze Lali się po prostu z nim zabawila i tyle ;)
Albo za niedługo usłyszymy ze są razem. Lali zawsze czekała trochę zanim ogłosiła ze z kimś jest i teraz może być tak samo, chociaż mówiła ze chce być teraz sama i jest jej tak dobrze i nie chce się na razie zakochać więc możliwe ze to takie jednorazowe. Wiadomo jak działa alkohol ;) może i się z nim calowala
Może ja tam nie wiem co między nimi było. Trzeba poczekać aż Lali coś ogłosi albo i nie ogłosi.
Jedna rzecz jaka mnie wkurza to taka, że gdyby chodziło o Mariano już by wyzywany, dzinnikarze nie dawaliby mu spokoju ale, że chodzi o Lali to spoko( tak wiem, że była na ten temat pytana ale nie zrobili z tego dramy tak jak to robią, gdy chodzi o Mariano).
I tak sobie myślę, że Mariano zasługuje na kogoś lepszego, bo jeśli ona tak traktuje chłopaków, że było miło ale to nic poważnego i to koniec to sorki to do mnie nie przemawia takie zachowanie nawet po pijaku. Chciałabym się mylić, że jest inaczej.
Ja tam nie wiem, nie czytałam wszystkiego na ten temat bo już za bardzo na to czasu nie mam. Z tego co czytałam to Lali powiedziała że nigdy nie zobaczymy okładki i tematu że jestem w związku z tym chłopakiem i że to tylko przyjaciel. Wiem tylko tyle.
Może i Mariano zasługuje na inną, ale było widać że Lali naprawdę go kochała i że się nim nie bawiła.
Tak i tu masz racje było widać i dlatego nie rozumiem jej póżniejszego zachowania i ogólnie rozstania.
Skoro nie są razem i nie chce Lali z nim być to wiadomo że musiało coś się stać. My się tego nie dowiemy.
Między Lali i Mariano była prawdziwa miłość i on bardzo przeżył to ze się rozstali. Oni sie mocno kochali i są źli na siebie bo musiało pójść o coś bardzo złego ze sie rozstali i pewnie się na siebie obrazili . Mariano zachowuje się jak dorosły człowiek i mówi o Lali zawsze dobrze i nawet napisał później ze ja kocha. Uwielbiam Lali ale zachowuje się trochę jak smarkula. Ktoś ja urazil i ona się obrazila i koniec. Brzydko mówi o mariano a on i niej zawsze dobrze. Lali nie jest tak dojrzała i nie potrafi podejmować decyzji chociaż mówi ze woli rozmawiać. Uwielbiam ich i zawsze miałam nadzieję ze wroca do siebie, ale teraz myślę ze jakby wrócili do siebie to Lali mogłaby go zranić. Ona jest młoda i chce się bawić chociaż mówiła inaczej. Moim zdaniem ona nie jest gotowa na poważny związek.
Nawet gdy grała w nowych serialach to zawsze zmieniała chłopaka ze starego serialu na tego z nowego serialu. Z Mariano było tak samo ale było widać ta miłość między nimi. Ludzie czasem po prostu pochopnie podejmują decyzję i cierpią.
Mariano bardzo cierpiał po rozstaniu, teraz już widać że doszedł do siebie i skupia się na wychowaniu swoich dzieci :).
Cóż no Lali już na pewno nie wróci do Mariano i trzeba się z tym pogodzić. Oby tylko ułożyli sobie szczęśliwe życie.
INFO Nazareno wypowiedział się na temat Lali. Powiedział,że podoba mu się od zawsze, od czasów "Rincon de luz" aż do teraz,jest jego marzeniem, ale jeszcze nie może mowić o jakiejkolwiek relacji między nimi. Info Lali Polonia.
cos jest na rzeczy... Szkoda mi mega Mariano :(
Szkoda mi Mariano i to bardzo :( tak kocha Lali, a ona nie daje mu szansy :(.
Myślę że Lali go nie wybierz.? Z resztą sama powiedziała że narazie nie chce mieć chłopaka ani się Zakochać.
Prawdopodobnie Lali calowala się z tym chłopakiem ale nie chce nic więcej.
On chce się wybić, jego ojciec od razu zabrał głos w tej sprawie ze mają dobry kontakt z lali i takie tam, jakby dawał mediom do zrozumienia ze Lali jest z tym chłopakiem.
Mi też szkoda Mariano ale pomyslcie sobie co musiała czuć Lali jak zobaczyła Mariano na okładce z ta modelka i ciągle pisali o ich romansie. Ja nie bronię Lali bo powinna dac Mariano druga szansę nawet jeśli coś zrobił,wiadomo że to Lali zerwała ale nie wiadomo o co chodzi. Było widać ze Mariano bardzo cierpiał,Lali zajęła się kariera żeby zapomnieć a on spędza dużo więcej czasu z dziećmi.
Moja babcia zawsze mówi ze jak dwie osoby są sobie przeznaczone to na pewno będą razem, może nie teraz, ale może za rok za dwa a może nawet za 20 ale będą razem.
Chciałabym żeby miała rację,tylko nie chce czekać 20 lat haha ;D
A widać że są sobie przeznaczenia, razem grali w Mojej Nadzieji a oczywiście przy nagrywaniu już ich cod łączyło i było widać że to wszystko nie jest udawane lecz prawdziwe.
Oby kiedyś jeszcze dali sobie szansę, tak jak mówisz Lali teraz zajęła się kariera aby zapomnieć o nim a Mariano poświęca bardzo dużo dla swoich dzieci, ale wszyscy wiemy że Lali nie uda się zapomnieć o Mariano i to samo Mariano o Lali.
A co do Lali to ciekawe co z tym chłopakom wyszło, naprawdę ona się z nim calowala.?
Niby tak mówią ze sie calowala z tym chłopakiem. On powiedział coś takiego: zobaczymy co z tego będzie. Jeszcze mówił
że Lali podoba mu się podoba od czasów już nie pamiętam czegoś tam. Jego ojciec juz zabral glos w tej sprawie jakby chcial sie wybic na tym.
A Lali jak udzielała wywiadu to miała taki dziwny uśmiech i dzwnie się zachowywała.
Wcześniejszy romans od razu zaprzeczyla a teraz nie powiedziała ani tak ani nie. Dziwne to wszystko jest. Trzeba poczekać z 2-3 miesiące i jak są razem to to ogłoszą.
Przed chwilą czytałam na Eltrecetv że te czekoladki co dodała zdjęcia Lali na insta to chyba były od tego chłopaka, ogólnie jeszcze wyczytalam coś ze podobno druga ich randka była u niego albo u niej w domu zbytnio nie zrozumiałam :(. Słyszałyście coś o tym dziewczyny?
Ja nic nie słyszałam ale nawet nie mam czasu nic sprawdzić.
Czytałam tylko, że ten N polubił jakieś dziwne cytaty na tt z czego może wynikać, że Lali dała mu kosza no ale tego nie wiemy.
Dla mnie między nimi może coś być świadczy temu zachowanie Lali podczas wywiadu no ale jeśli coś jest na rzeczy to się o tym dowiemy za jakiś czas na razie trzeba czekać. Ale jak nie ten to będzie inny, bo ja niestety w powrót Mariali już nie wierze:(
Mariano polubił zdjęcie Lali ;)
Wszędzie to pokazują :)
Ale nadal jej nie obserwuje więc wiadomo ze musi wchodzić na jej profil. Niby to nie jej zdjęcie tylko jakiegoś Starego Pana chyba aktora albo piosenkarza, nie znam. Ale ważne że na jej profilu :)
No widać, że on cały czas próbuje a ona nic :(
I te ich zbiegi okoliczności wczoraj tę kolaże ze zdjęciami.... Dziwne to wszystko. No chyba, że powie, że dzieci mu poprzez przypadek polubiły :P żart oczywiście
Ale tak szczerze to się mega zdziwiłam wychodzi z tego, że wchodzi na jej konto co było raczej wiadome ale teraz sie do tego przyznał :)
Szkoda, że nie polubił zdjęcia n aktórym jest ona ale to chyba raczej nie możliwe i cieszmy się z tego co jest.
Ale w ich powrót i tak nie wierzę, chociaż gdy tracimy nadzieje oni robią coś takiego, że nie trudno znowu ją odzyskać. Ale ja mimo wszystko już nadzieje straciłam oby chociaż byli w dobrych stosunkach.
Znowu zaczynają z tymi "przypadkami" ona to zdjęcie tego Pana dodała już jakiś czas temu a on wybrał właśnie to żeby nie było ze polubił te co ona na nim jest ;)
Teraz już wszyscy wiedzą ze on wchodzi na jej profil chociaż to i tak było wiadome :) teraz czekamy az zacznie ja obserwowac.
Na Lali nie ma liczyć żeby polubiła jego zdjęcie
Diego znowu zaczął obserwowac Lali na insta. A po plotkach o jej romansie przestał ją obserwować.
Tak, przestał ja obserwować jak pisali ze ma romans z tym chłopakiem. Ale teraz znowu ja obserwuje i lubi zdjęcia.
Czekamy az mariano zacznie obserwować Lali ;)
Niestety przykro mi to pisać, ale po tym wszystkim nie powinien jej znów zacząć obserwować, bo to i tak nic nie da. Ona go i tak nie będzie obserwować nawet jeśli on zacznie. Chyba już nic z tego nie będzie, nie wrócą do siebie, bo Lali nie chce. Jestem od zawsze i na zawsze za Mariano i trzymam jego stronę mimo że też nie jest święty i nie podobał mi się ten jego pocałunek na wizji i to ze nie dementowal tych plotek o romansie.
Moim zdaniem czas leczy rany.
Lali ciągle koncertowala i pewnie było jej łatwiej zapomnieć a on zajmował się więcej dziećmi. Wiadomo ze to Lali zerwała bo prawdopodobnie Mariano jej nie rozumiał i mieli inne poglądy. Widać było po nich że bardzo się kochali i na pewno tak szybko o sobie nie zapomna. Nie obserwują się ale i tak wchodzą na swój profil bo Lali wcześniej się wkopala jak powiedziała ze widziała zdjęcia ze Mariano był w Madrycie a Mariano teraz polubił to zdjęcie. Mariano jest starszy i zachowuje się jak dorosły, Lali jest jeszcze bardzo młoda i łatwo ja urazić. I pewnie tak wtedy było ze sie strasznie poklocili, mieli inne zdanie i zerwali. Na pewno nie porozmawiali ze sobą jak dorośli ludzie i doszli do wniosku ze zerwa.
Wow tyle czasu mnie tu nie było a tu takie informacje. :)
Od kilku dni rzadko wchodzę na neta i nie wiem co się dzieje :(.
Nie no jak przeczytałam to że Mariano polubił zdjęcie z Lali instagrama normalnie w szoku byłam, czyżby znów starał się walczyć o ich miłość? Oby tylko Lali o tym wszystkim nie zapomniała co było po między nimi.
Brat Mariano przestał obserwować Lali właśnie jak były te plotki o romansie jej z tym chłopakiem, no ale teraz zaczął z powrotem ja obserwować no fajnie :).
Właśnie kiedy my straciliśmy nadzieję na ich powrót znów zaczynają się jakie akcje robić. Oby poszło to wszystko w dobra stronę. Ja tam nie wierzę by coś z tego było, ale czas leczy rany więc trzeba czekać na kolejne kroki.
No właśnie czas leczy rany L.
Lali ukrywa od początku zerwania to co czuję i pokazuje że jest wszystko dobrze. Mariano bardzo długo się starał bo ale ile można skoro ona nie chce wrócić. Polubil to zdjecie jakby chcial jej o sobie przypomnieć.
Możliwe ze Lali to zobaczyła szczególnie ze cały Internet o tym mówił i wszyscy było w szoku. Lali jest teraz bardzo zajęta, ale myślę ze może ktoś zapyta ja o to że mariano polubił zdjęcie na jej instagramie.
Na pewno minie trochę czasu aż zaczną normalnie ze sobą gadać i może wtedy jeszcze coś z tego wyjdzie.
Dużo ludzi wraca do siebie po długim czasie, no ale to są gwiazdy.