Zakladam nowy wątek kobietki bo poprzedni sie wyczerpal
to jednak chyba nie wiem. Bo normalnie wchodzisz w ustawienia, ogólne, edycja i wgraj zdjęcie, tak?? Zawsze możesz napisać do kogoś z filmwebu i zapytać o co chodzi.
A sprawdzałaś rozdzielczość tych zdjęć? Ja jak zmieniałam to pamiętam że też miałam z tym problem i właśnie o rozmiar ich chodziło... Albo napisz do kogoś z serwisu tak jak radzi Marlena :)
Na dobranoc z innej beczki ;-) Jak macie Mariano w obserwowanych na Instagramie, to w wersji mobilnej (nie komputerowej, nie wiem co to kurde za różnica, a jednak) wrzuca on co kilka godzin filmiki ze swojego codziennego życia i ja je często oglądam ;-) Ot tak sobie. Tymczasem 2h temu Maniek wrzucił filmiki ze swojego treningu na siłowni ;-) Nie będę nawet komentować, bo komentarza nie potrzeba :-D Hehehe, zapewniam. Miłego oglądania i nie zapomnijcie śliniaka tak na wszelki wypadek :-p Dobranoc!
Ja nawet nie patrze bo głupie sny BD miala a niedawno wyszlam za maz i troche mi by bylo niezręcznie spojrzec mężowi w oczy hihihi
Ja to włączyłam przypadkowo jak wiele innych :-p A tu taki zonk :-D Oczy miałam jak spodki, hehehe. Ale jakoś nie wyłączyłam :-D Co tam mąż :-p To dobro publiczne, jak wrzucone w sieć przez Mańka osobiście :-D A jednak ma się to poczucie estetyki :-D Nie wiem, czy powstrzymam się od włączenia drugi raz, ale przez wzgląd na słabe serce chyba jednak nie włączę :-D Tym bez skrupułów polecam jednak :-D
Ja na szczęście nie musze się martwić o wyrzuty sumienia w przypadku męża bo u mnie go brak. Z czystym serce mogę się na niego gapić na tych filmikach :D Ale mnie rozczulił w białej koszuli z tym dzieciątkiem na rękach na filmików sprzed niecałej godziny ♥
Kochana ja juz "zgupłam" i nie wiem w koncu ktory insta jest prawdziwy naszego Mańka,bo di tej pory wchodzilam na @marianom78 bo tam ma az 1,5 mln obserwujacych,wiec uznalam go za pewniaka gdyz tam czesto wrzuca foty ze swoimi dziecmi i filmiki,a po twoim wpisie zaczelam "grzebac" w necie i znalazlam ten o ktorym napisalas z filmami z siłki,ale tam jest tylko ponad 3 tys obserwujacych,wiec ktory profil jest jego? A moze ma 2?
ps:to ty czekoladka-Ewa na drugim nicku?
mam. znalazłam!!! ale dopiero z kompa, z telefonu nie znalazłam. No i hmmm.... jest naprawdę szczupły, ale jaki zbudowany. Hmmmmm....
No cialo ma mega:) dla mnie jest taki akurat ani za duzy ani za maly typowi miesniacy mnie nie kręcą: D
Ciekawość okazala sie silniejsza: D ale nie zaluje a nawet sie ciesze hehe jutro powtórkę zrobie: D
Nie moge sie juz doczekac 130-132 odcinka (dla wtajemniczonych wiedzacych co mam na mysli) Zwiędnę,uschnę do wtorku
Nie rozumiem naszego Padre w dzisiejszym odcinku,bo tak szukal Espe i chcial porozmawiac,a jak juz ja spotkal w klasztorze to nic konkretnego jej nie mowil i za moment zajal sie telefonem,a przeciez mogl ja poprosic o rozmowe np w zakrystii,nawet widzac Nicolasa,tak latwo sie poddaje???
chciał rozmawiać, szukał, próbował, ale jak zobaczył Nicolasa to jakoś telefon wydał mu się niesamowicie ciekawy. Ale nie sądzę, żeby odpuścił, żeby oddał Espe Nicolasowi. Po prostu chyba nie trawi gościa i nie chciał przy nim rozmawiać. Ale generalnie wyszło tak chłodno. Bo Espe po początkowym zainteresowaniu padre mogła tą zmianę i patrzenie w telefon odebrać jako brak dalszego zainteresowania. Poszła, zdawkowo powiedziała "cześć. wszystkiego najlepszego", ale całe szczęście, że przemyślała i kupiła tort:)
A swoja droga ciekawa jestem czy na filmwebie jakis film lub telenowela wyprzedza nasza telke iloscia wypowiedzi. Jak myslicie ? mamy rekord?
osobiście uważam, że jesteśmy najbardziej aktywnymi telenoweloholiczkami;) a tak własciwie tomanzoholiczkami;p
Tak, Edytko, to ja, tam piszę, jak skończą mi się posty :-D Bo nie umiem się tam zalogować z komputera i nie wiem, co jest grane, a konto tam mam 5 lat i nie mam limitu już :-)
To jest ten sam Instagram, ja też tego nie kumam :-p Ale mogę tam wejść tylko z komórki :D Zaraz sobie odpalę znowu, dla lepszego dnia w pracy :-)
I odpowiadając na pytanie: nie sądzę, by ktoś nas pobił, bo my najlepiej spamujemy :-D
P.S. - A Mariano chyba faktycznie lubi maluchy, nie tylko własne ;-)
Hej dziewczyny,
O co chodzi z tym ig mariano? Bo ja tam nie widze zadnych filmikow ani nic;(. Trzeba miec konto zeby cokolwiek widziec?
Ja mam Ig i też nie widzę tych filmików ale patrzę przez komórkę. Widziałam je na jakimś innym koncie mariano martinez gdzie jest zbiór wszystkiego co dotyczy mariano, chyba ktoś zbiera zdjęcia i video od innych ludzi i wrzuca w jedno miejsce
Ja wchodze z komorki i sa 2 profile :
1 - Mariano (@marianom78) ktory obserwuje 1,5 mln ludzi i na ktory Maniuś wrzuca w wiekszosci zdjecia codziennie zwlaszcza z dziecmi i troche filmikow
2 - Mariano Martinez (@diegorouvier) ktory obserwuje 3745 osob i na ktorym sa te wlasnie filmiki z silowni z Maniusiem
nie trzeba mieć konta, bo ja np. nie mam. Wpisuję w google Mariano Martinez instagram i wchodzę na jeden z jego profilów tj. profile wymieniła edytka.
U mnie te filmiki są na komórce na Instagramie "marianom78", a nie ma ich na tym samym instagramie na kompie... To są filmiki filmowane tylko ręką Mariano, bo nawet go tam znajomi witają po imieniu, a on sam dubbinguje i uwagi dorzuca :-) Przedwczoraj miał fajny monolog półnago do... banana (bananasito, hihihi). A jego śniadanie, jak zaprezentował, składa się z owego banana, musli i jogurtu :-D Jak u babki na diecie, no cóż... dba się o linię :-p
Wiele jest filmików z planu zdjęciowego, był wczoraj jeden z synem Milo, jak obaj leżą w łóżku, był z bratem na męskim wieczorku... Był z baru z oooooogromnym zapasem Szkockiej ;-) Z siłki widziałyście ;-) A są dostępne tylko 24 h... Potem wskakują inne jego produkcje z danego dnia, a tamtych już nie mogę obejrzeć :-) Teraz filmował wszystkie kobiety na planie, te stare i młode ;-) Ale monolog do banana to mój number one na razie :-D
I chyba lubi wschody słońca, bo często je daje ;-) Ranny ptaszek ;-) A w aucie puszcza sobie rap, prawie ciągle ;-) Natomiast brata ma mało podobnego do siebie :-p Stwierdzam obiektywnie, a dzieciaki to mają jego oczy, a matki czupryny ;-)
Gdzies kiedys wyczytalam ze jak Lali i Maniuś byli parą,to on nazywal ja bomba sexy a ona nazywala go źrebakiem i dlatego mu podarowala obraz z koniem
Ewuniu kochana mam takie pytanie do ciebie za milion punktow:poniewaz tak wspaniale opisujesz odcinki i masz do tego szczegolny dar bo az chce sie ciebie czytac wiecej i wiecej,to czy nie mialabys ochoty opisac pomalu wszystkie odcinki Esperanza mia od pierwszego? i np wrzucic gdzies w siec albo zalozyc bloga,albo nawet tutaj je wrzucac?ja bym tak chetnie poczytala twoje opisy. Z tego co mowilas to masz taka prace ze miewasz w niej czas na takowe rzeczy,co ty na to moja droga? Mysle ze kolezanki tez by mnie poparly,prawda kobietki?
Jestem jak najbardziej za: ) tym bardziej ze jakos na tych wczesnych za bardzo sie nie skupiałam puki sie nie wciągnęłam na amen; )
Tak, ja mam konto na Insta, może dlatego to widzę? U mnie jest on na samej górze profilu mojego, więc jak tylko doda filmik, podświetla mi się na czerwono :-) Nie wiem czemu, ale tylko jego tam mam i stąd to widzę :-)
A teraz dramat: nie mam odbioru TV przez pogodę :-( Swój opis dodam chyba dopiero jutro w takim razie :-(
Aaaaa. I bardzo chętnie opiszę wszystko :-) Już nawet zaczynam to robić :-) tylko muszę jeszcze raz obejrzeć dane odcinki :-)
A gdzie miałabym to udostępniać? Jakieś pomysły? I, Karolina, sorry, że tu Cię witam, ale mam mało postów :-) Cześć i czołem u nas! Witamy kolejną psychofankę :-)
Cześć dziewczyny, czytam wasze komentarze już od jakiegoś czasu i pomyślałam że w końcu nawiążę z wami kontakt ale to oczywiście Jeśli pozwolicie :P chciałabym dołączyć do waszego grona i wspólnie przeżywać odcinki :) Mam na imię Karolina, w październiku skończę 24 lata i obecnie studiuję :) Jak na razie mam wakacje więc w pełni mogę cieszyć się odcinkami naszego kochanego serialu :) Gdybyście chciały dowiedzieć się czegoś więcej na mój temat piszcie śmiało :D Jeśli chodzi o EM oglądałam ją w oryginale więc znam telenowele bardzo dobrze, ciągle udzielam się na jednym z forum gdzie również jest nas duża gromadka, dzielimy się swoimi spostrzeżeniami, komentujemy. Na tym forum są dziewczyny które umieją hiszpański i co ważniejsze scenki a przede wszystkim z Tomasem i Espe tłumaczyły po każdym odcinku więc mogłam się cieszyć z ogladania, wszystkie tak zakochałyśmy się w tej telce ze ogladałyśmy odcinki na żywo w internecie o 2 w nocy :P Telka taki wpływ na nas wywarła że myślałyśmy tylko o niej :P istne szalenstwo :P Cieszyłyśmy się jeszcze bardziej kiedy EM zawitała do nas, szkoda tylko że u nas poszczególne scenki są wycinane przez co telka będzie trwała krócej ale z drugiej strony szybciej są najlepsze sceny z Tomasem i Espe :D Następnie, zmiany podkładu muzyki w poszczególnych scenach które psują klimat scenek bo w oryginale były inne i bardziej pasowały, jeszcze lektor nie wszytko tłumaczy lub przekręca co jest strasznie wkurzajace. Są i plusy i minusy wersji eksportowej, w czym minusów więcej no ale lepiej taka wersja niż żadna :P Zatem gdybyście miały jakies pytania co do fabuły, nie rozumiecie dlaczego jest tak a nie inaczej, coś przegapiłyście czy interesują was spojlery :P to pytajcie :) Życzę wam dziewczyny miłego oglądania i cieszenia się z telki bo będzie się duuuuuuużo działo :D happy end jest coraz bliżej i gwarantuję że warto czekać :D :D pozdrawiam
Hej,hej, hej: ) w sumie ja juz praktycznie wszystko wiem ale jakbym miala jakies pytanka to chetnie sie dopytam: P
hej, witamy w naszym psychoklubie Tomanzy:) jak najbardziej udzielaj się, im więcej nas tym lepiej. I tym lepiej mieć wśród nas osobę, która już oglądała oryginał i jest miłośniczką telki dłużej niż my :) hej:):):)
Skoro to psychoklub to ja tu jak najbardziej pasuje hehe :P Ta telenowela jest rewelacyjna, moim zdaniem jest to najlepsza telka jaka kiedykolwiek powstała i nie sądzę żeby znalazła się taka która by ją przebiła :D Zakochałam się i tak już pozostanie :) Dziękuję jeszcze raz za przywitanie i życzę sobie i wam wielu dalszych wrażeń podczas ogladania bo one ciagle będą, gwarantuje :P i pomimo tego że ja już ogladałam telkę w oryginale to dalej wywiera na mnie niesamowite wrażenie bo ta telka własnie taka jest ze jak się w niej zakochasz to już na amen :P
oj to mam tak samo. Przepadłam i tyle;) a powiedz, wynika z tego tj. z Twoich wypowiedzi, że lubisz oglądać telenowele. Oczywiście bezapelacyjnie "moja nadzieja" jest najlepsza. Ale czy możesz polecić inne, tylko troszkę gorsze;>
Ze wszystkich telenowel które oglądalam oprócz EM mogę polecić Gorzką Zemstę od której zaczęła się moja przygoda z telenowelami tak w ogóle :-P następna to Prawo pożądania, Droga do miłości, Rubi. Na ten moment tylko te przychodzą mi do głowy :-P Większość z nich ma już swoje lata ale są lepsze od wielu młodszych telek moim zdaniem :-)
Gorzką Zemstę też oglądałam. Też mi się podobała. Pozostałych nie widziałam, ale kto wie, może nadrobię;)
ale mówimy o tej "gorzkiem zemście" z 2002 - 2003 roku? http://www.filmweb.pl/serial/Gorzka+zemsta-2003-194062