PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Jaka jest wasza ulubiona postać?Bo moja Ruby(Katie Cassidy sezon 3)

ocenił(a) serial na 10
suicideseason

skonfrontujemy opinię po obejrzeniu szóstego sezonu :) ale mam nadzieję że się nie zawiedziesz. mówisz- Sam, a co z Deanem.? czyżby jego urok nie działał na Ciebie.? ;d jesteś chyba jedną z pierwszych.

tymczasowaa

Pytanie bardzo trudne. Musiałabym wymienić prawie wszystkich a i tak nie jestem pewna co do kolejności. Wiem jedno. Nowa Ruby jest okropna! Brrr... Katie Cassidy była 10000000 razy lepsza. Najgorsza postać serialu.

ocenił(a) serial na 10
tymczasowaa

Oj, działa, działa. Bez Deana byłoby nudno. :d To jego poczucie humoru i uśmiech są niezastąpione. Obaj bracia są na swój sposób uroczy. ♥

ocenił(a) serial na 10
suicideseason

hahaha, już myślałam. :)
Dean jest świetny, zwłaszcza w odcinkach: 3x3 i 4x6, obejrzyj koniecznie :)

Katie_Cassidy_2

Zaznaczam, że jestem na początku czwartego sezonu. Ale postaci, które lubię to:

Dean - chyba wiadomo :D Jak dla mnie najlepszy, miażdży!
Ruby z 3 sezonu, ta z 4 to porażka jakaś.
do 3 sezonu lubiłam Seana, ale w 4 zaczyna mnie coraz bardziej irytować.
Boby, Jo (chociaż ta jak na razie rzadko się pojawia)
I mimo iż to dopiero kilka odc, to polubiłam Castiela.

Zobaczymy, jak będzie dalej :)

ocenił(a) serial na 10
xBlue

1. Zachariasz, jestem w trakcie oglądania s4odc22 i z całego sezonu on najlepszy mimo że tylko w 3-4 momentach się pojawił
2. Dean (za jego gust muzyczny, styl bycia i jego sweetheart xD) Po 4 sezonie jestem mile zaskoczony że to Dean stał się tym dobrym a Sam tym złym.
3. Castiel/Jimmy - obaj wymiatają chociaż ten sam aktor gra ich xD.
4. jw. xBlue napisał/a Ruby z 3 sezonu (szkoda że opuściła dawne ciało)
5. Lilith ( w ciele dziewczynki jest najlepsza ;D)
Nie lubię:
1. Sama...
2. Johna...
3. Ruby z s4
4. Alastair

Kaguro

1.Dean
2.Sam
3.Bobby
4.Gabriel
5.Crowley
6.Ruby (3 sezon)

jason86

Fakt Ruby grana przez K. Cassidy jest genialna : D.
A ja jeszcze Baltazara lubię miał fajne rozkminy ;D
np ta z "Titanic'kiem" ;D. miodzio.
Cass do pewnego sezonu. Mianowicie do 5 włącznie,
w 6 sezonie jego postać poszła w nieodpowiednim jak dla mnie
kierunku..

ocenił(a) serial na 8
Jane_Mary20

Co Was tak urzekło w tej Ruby, pomijając oczywiście walory czysto estetyczne? Mnie ona irytowała: pojawiała się, strzelała focha i znikała. Zdarzało jej się trochę pomóc braciom, ale było to tylko jej poświęcenie dla wyższego celu.
Fakt, Ruby z trzeciego sezonu jest bardziej "zjadliwa", niż ta z czwartego, ale nadal drażni. Patrząc teraz wstecz przez pryzmat postaci bardzo biednie wykreowanej przez pannę Cortese (czy też obecną panią Padalecki) Ruby irytuje jeszcze bardziej.
Coś podobnego mam z Meg: pierwszej wersji znieść nie mogłam i przez to, mimo, że druga jest obiektywnie znośna, to i tak nadal jej nie lubię.

ocenił(a) serial na 10
strawberryblonde

Oryginalna nie będę;)
1. Castiel <3
2. Dean
3. Sam
4. Bobby
5. Crowley ;)
Może i Ruby w 3 sezonie była znośna, ale i tak okazała się podłą małpą, w tym czy innym ciele to nadal ten sam demon;)

ocenił(a) serial na 8
Katie_Cassidy_2

Dean oczywiście.

ocenił(a) serial na 8
Katie_Cassidy_2

oczywiście number 1 - pan Dean.
Number 2 - pan Castiel . Tylko dlatego , że dolączył później i nie zasługuje żeby prześcignąć w mojej sympatii Deana.

ocenił(a) serial na 1
Katie_Cassidy_2

Oł oł, do poprzedniej wypowiedzi mojej - przypomniała mi się jedna postać, epizodyczna, ale którą bardzo polubiłam i sobie cenię, a mianowicie Patrick, męska wiedźma z sezonu 5ego. Fantastyczny gościu z niego był i rola świetnie zagrana, aktor wspaniały. Wszystko na duuży plus.

Piszę nowy, bo coś edytować nie mogę. Tylko ja, czy wszyscy?

ocenił(a) serial na 10
Verde

A ja, oprócz trójcy głównej, uwielbiam jeszcze Gabriela i Crowleya. Głównie za poczucie humoru. Chociaż w tej trójcy głównej Sam mnie dość często irytuje, ale niech mu już będzie.
Dobra, Baltazar też był spoko.

Ja mogę edytować

ocenił(a) serial na 1
wedrowiec22

No bo ja właśnie nie wiem, co jest grane - przy poprzednim moim poście w tym temacie nie mogę edytować, zmiany się nie chcą zapisać, a przy tym z wczoraj w ogóle nie mam opcji edycji. O.o

Jak pisałam wcześniej u mnie faworytem jest Dean, zaraz za nim na równi Crowley i Castiel, potem Gabriel. I lubię jeszcze Johna Winchestera, ale to już tak mniej. Na stronie pierwszej walnęłam bogatszy opis tych postaci, za co i dlaczego :)

I Baltazara też ostatnio polubiłam ;p No i, jak wspominałam wczoraj, Patrick.

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Dean,Sam,Cas i Baltazar jest całkiem ciekawy i zabawny na ekranie ;D

ocenił(a) serial na 10
askant

Jestem dopiero gdzieś w połowie drugiego sezonu i muszę stwierdzić, że serial jest zajefajny :*
Najlepszą postacią jak dotąd jest oczywiście Dean ♥ &lt;3

A kim jest ten Castiel ?

------------------------------------------------------------ -----------------
Jeżeli oglądacie Plotkarę to zapraszam was do wzięcia udziału w Gali. Mamy parę remisów więc głosy strasznie są nam potrzebne. Zapraszam ! :)

http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Z%C5%81OTE+BARTY+20 11,1792203

ocenił(a) serial na 10
coconutP

Castiel to jest anioł,który zaprzyjaźni się z Dean'em i Sam'em i będzie im pomagał ;)

ocenił(a) serial na 10
askant

Dzięki :)
A kiedy on się pojawia ?

ocenił(a) serial na 10
coconutP

bodajże od 4 sezonu

ocenił(a) serial na 10
askant

Dziękuję :)

Muszę się wziąć ostro do roboty :P

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Crowley & Cass.

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Głównie Crowley & Cass, lubię też Deana.

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Głównie Crowley & Cass, lubię też Deana.

Emotka001

Dean i Castiel :)( Skończyłam właśnie oglądać piąty sezon i pespektywa zmiany Castiela nie bardzo mi się podoba :/ )

ocenił(a) serial na 10
Alex0934

Castiel najleprza z postaci;)

ocenił(a) serial na 10
Olimpia_Delacour

o mamo, temat rzeka! :D
ja to tam lubie dzielić ich na 'rasy'
Anioły: Castiel i tego nawet nei trzeba tłumaczyć. Gabriel! Postać genialna na którą był świetny pomysł, Baltazar i wbrew pozorom, Lucyfer.
Demony: Meg ( te jej odzywki do Cass'a w 6 sezonie, no i 'dostawca pizzy to dobry nauczyciel' xd ), Crowley i jego akcent. Cudo. Lubiłam też Azazela. Dupek jakich mało, ale dało się go lubić.
Łowcy: Och no oczywiście Dean i Sam, bo mimo że na tego drugiego jestem czasem zła, to i tak Sam dostarcza rozrywki xd . Bobby. Rufus. John Winchester, ale ten starszy i młoda Mary Cambell. i Ellen.

O i Bella była fajną postacią. Polubiłam też Madison. ale to takie epizodyczne były. Ktoś wspomniał o Patricku. Też fajny gościu.

Katie_Cassidy_2

Sam i Dean to moja ulubiona postać ;) tak na serio to po prostu uwielbiam ich jako zespół, osobno już nie wzbudzają we mnie aż takiej sympatii.

Ulubiona postać poza głównymi to chyba Baltazar :D podobała mi się jego nonszalancja, humor i ogólny styl bycia. Dosyć barwna postać.

Katie_Cassidy_2

Cass
Dean
Gabriel

Katie_Cassidy_2

A ja tam lubie wszystkich, każda postać dołożyła małą lub duża cegiełkę w historii serialu. Główni bohaterowie zazwyczaj z reguły sa ulubionymi, ale drugoplanowe postacie tez są bardzo ważne. W każdej postaci mogę wskazać co lubię, a co mnie denerwuje, jednak jeżeli miałabym wybierać to jest to Castiel, Dean i Crowley.

ocenił(a) serial na 9
Katie_Cassidy_2

Z sezonu na sezon moje top 5 wciąż się zmieniało. Ostatnia wersja to:
1. Dean i Sam (nie mam serca ich rozdzielać :D ; jestem zdecydowaną fanką Deana, chociaż drażnił mnie w 6 sezonie, zwłaszcza jego zachowanie względem Casa)
2. Gabriel (zacytuję strawberry blonde: "kocham tę postać pod każdym względem, pokazali o od każdej możliwej strony: był zabawny, złośliwy, pomocny, rozżalony, zdenerwowany, pełen wachlarz emocji w najlepszym wydaniu")
4. Cas (zwłaszcza od 5 sezonu w duecie z Deanem)
5. Crowley (najlepszy jest, kiedy się wścieka :-))

Postacie, które nie zmieściły się w pierwszej piątce, ale które kocham i uwielbiam to: Śmierć, Balthazar (odcinek z Titanikiem wymiata :D), Bobby, Rufus i Lucyfer

ocenił(a) serial na 9
avaris

...
3. Cas
4. Crowley
5. Śmierć

ocenił(a) serial na 9
Katie_Cassidy_2

1. Castiel - To chyba logiczne... Uwielbiam tego zbuntowanego anioła! Podoba mi się, jak stopniowo go uczłowieczali: najpierw "I'm an angel of the Lord" i " You should show me some respect.", ale później Cas człowieczeje. Zaczyna wierzyć w wolność, podejmuje decyzje, buntuje się i walczy o to, w co wierzy. Jedna z lepszych scen: gdy Dean chce się poddać i Cas go za to pobił. W szóstym sezonie pokazał swoją słabość i przegrał, choć ta chwila przed tym, jak kontrolę przejęły Lewiatany była "epic".
Jeżeli nie wróci (choćby we wzmiance, że żyje sobie szczęśliwie w niebie), to przysięgam, że pójdę na rozdroże...
2. Gabriel - Najlepszy Archanioł. Wydaje mi się, że najmądrzejszy z nich wszystkich.
3. Dean - Bo tak. Lubię go, bo cały czas je placki, słucha dobrej muzyki, potrafi się poświęcić i jest zabawny.
4. Crowley - Świetnie dobrany aktor! Najlepszy demon, jest taki szczery w swojej nieszczerości, że aż go lubię. Nie ukrywa tego, że może kłamać i uciekać się do postępu, aby uratować własny tyłek. A jak się wścieka, to już w ogóle...
5. Bobby - Dobry wujek, ojciec, ale potrafił kopnąć w dupę. Super postać!
Oprócz tego Lucek, Balthazar i Śmierć.
Nie lubię za to Sama (drażni mnie częściej niż nie drażni), Uriela, Zachariah, Ruby i chyba tyle.

ocenił(a) serial na 9
Mala_Lady_Punk

Och, jeszcze nowa Meg!

ocenił(a) serial na 9
Katie_Cassidy_2

Uwielbiam:
1. Dean
2. Cas
3. wujek Bobby
4. Crowley

Nie mogę znieść:

1. Druga Ruby, nie dość że jakaś taka sztuczna jest to do tego chodzi jak Robocop. :P

Ogólnie poza wyżej wymienioną osobą wg mnie twórcy radzą sobie świetnie z doborem aktorów, obsada dobrze gra i pasuje do swoich ról. Podoba mi się jeszcze gra "Rufusa", lubiłam go póki jeszcze żył, w szczególności jak kłócili się z Bobbym.

A tak w odniesieniu do aktualnego sezonu mogli przynajmniej oszczędzić Bobbiego, bez niego to już nie jest to samo. :/

ocenił(a) serial na 8
Katie_Cassidy_2

A ja się trochę wyróżnię. Moją ulubioną postacią jest... Lucyfer. Szkoda, że tak mało go jest w siódmym sezonie ale jak tylko go widzę to gęba mi się cieszy, zwłaszcza że robi sobie często z Sama jaja, jego teksty i ten bulwers kiedy nie zwraca na niego uwagi. xD Jestem świeżo po 15 odcinku siódmego sezonu i nie mogłam się przestać śmiać kiedy powiedział coś po hiszpańsku z tym zbolałym wyrazem twarzy jak jakaś babka pierd****ła Sama w głowę. Trochę dziwne, ale w każdym razie jest zdecydowanie na pierwszym miejscu u mnie. W piątym sezonie polubiłam go od początku, mimo tego że był okrutny.
Prócz niego - Crowley za jego akcent, zachowanie, ironiczne wypowiedzi i ogólnie całokształt.
Później Castiel! Na początku czwartego sezonu nie za bardzo go lubiłam. Później jak zaczął się uczłowieczać po prostu go pokochałam xD Z Deanem tworzy świetny duet jak rozmawiają i się przekomarzają... ryczałam na początku siódmego sezonu. :c
Bobby i ta jego szczerość, cięty język - kolejna moja ulubiona postać. Kocha Sama i Deana jak własnych synów a mimo tego momentami daje im momentami szkołę ;D
Prócz nich oczywiście Sam i Dean. Nie potrafię określić którego lubię bardziej ^^

Katie_Cassidy_2

Najlepsze postacie to Crowley i Lucyfer. Szkoda, że nie ma ich więcej bo są naprawdę świetni.

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

hmmm lubię Deana, Sama i Cassa. Dean normalnie jest przemocny. Zawsze coś wykombinuje. A normalnie nieraz tak mi się śmiac chce jak coś robi i jak nieraz mówi :D

Katie_Cassidy_2

A Lucek? Też jest super, aż za, jeśli brać pod uwagę kogo z nim mamy utożsamiać.

ocenił(a) serial na 8
flowenoll

oj tak, Lucyfer był najmocniejszym punktem siódmego sezonu, zdecydowanie sposób kreowania tej postaci bardzo się zmienił (na korzyść oczywiście) od momentu jej wprowadzenia.

strawberryblonde

mogliby tylko rozbudować jego postać, brak też Castiela, tego mi brakuje najbardziej w ostatnim sezonie

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
Katie_Cassidy_2

Mój ranking :
1.Castiel mega postac i kozak! 4 i 5 sezon należał do niego!
2.Dean tego gościa lubie praktycznie za wszystko
3.Crowley to kawał skurczybyka : ) I za to go lubie.

Bardzo mnie boli zmarnowanie takich postaci jak Lucyfer i Michał a zwłaszcza tego drugiego. Prawdę mówiąc baardzo liczyłem na ich braterskie starcie.

ocenił(a) serial na 6
bluearmy

I nie można zapomniec o ślicznej Annie. Fakt dużo nie grała ale postac godna uwagi..

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Dean,John,Jo i oczywiście najfajniejsza postać Cas

ocenił(a) serial na 6
Katie_Cassidy_2

1. Dean
2. Bobby
3. Crowley/Castiel

Z postaci dalszego planu:

1. Śmierć
2. Alastair (obie postacie)
3. Lucyfer
4. Anna
5. Rafael (pierwsza postać)
6. Uriel

Katie_Cassidy_2

1. Dean
2. Cas
3. Crowley

Ale lubiłam też Baltazara. I Benny też zapowiada się ciekawie

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
Kalina1710

1. Cas
2. Dean
3. Lucifer
4. Benny
5. Gabriel
6. Sam
7. Meg (w czarnych włosach)
Choć kolejność często mi się zmienia ;)

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Oprócz braci Winchester a nawet na równi z nimi Cas i Bobby.Ciężko by mi było wskazać tą jedną ulubioną postać.Każda z nich jest po prostu nie do zastąpienia....Szkoda że Elen i Jo poświęcono tak stosunkowo mało odcinków - fenomenalnie zagrane role.Crowley, Lucek i Anna też plasują się w mojej ścisłej czołówce.

ocenił(a) serial na 10
Katie_Cassidy_2

Nie licząc głównych to Castiel <3