PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Zakład o 10 sezon

ocenił(a) serial na 7

O co zakład że cały 10 sezon będzie o ratowaniu Deana by znowu stał się człowiekiem? ...ech, chyba dam sobie już spokój z tym serialem.

ocenił(a) serial na 8
MAFA

A mnie taka wizja nakręca. Milion razy bardziej wolę Deana, który ma problem z demonizmem, niż anielską mafię.

Zwłaszcza, że od lat marzył mi się Dean zdemoniony wbrew woli :D

Phea

Najgorszy koszmar deanowy się ziścił, więc pewnie Demon!Dean rozniesie system, rozwalając po drodze wszystko. Drżyjcie anioły, lewiatany i demony. Wszystkim się może dostać, zwłaszcza tym w najbliższym otoczeniu.
Mam nadzieję, że nie uleczą go jakoś błyskawicznie i wcale bym się nie zdziwiła, gdyby powrót do normalności zajął nie jeden a dwa sezony ;)

ocenił(a) serial na 7
evo_33

10 sezon ma być ostatnim.

użytkownik usunięty
MAFA

Jak nie wypuszczą z klatki Lucyfera i Michała to będę mocno zawiedziony - kto niby teraz powstrzyma Dean'a jak nie oni? Nie ma już nikogo potężniejszego, chyba że w ostatnim odcinku wcisną boga.

ocenił(a) serial na 8

Nie wypuszczą. Wątek Lucyfera i Michała został zamknięty na amen w piątym sezonie. Wszystko na ich temat zostało powiedziane. Odgrzebywanie Apokalipsy byłoby bardzo nieprofesjonalnym posunięciem ze strony scenarzystów.

Kto może powstrzymać Deana? Chociażby Kain. Zresztą, nie mamy pewności czy Dean zmienił się w uberdemona. Może początkowo będzie czarnookim przeciętniakiem?

ocenił(a) serial na 8
Phea

Kain, który oddał znamię i ostrze? Logicznym wydaje się, że robiąc to stracił swoją moc.

ocenił(a) serial na 10

Antychryst jest najpotężniejszy więc może powróci jako dorosły człowiek i namiesza ;)

MAFA

chwała bogu !

ocenił(a) serial na 8
MAFA

Tak właściwie to nikt oficjalnie tego nie potwierdził... XD

ocenił(a) serial na 10
MAFA

Nie ładnie jest kłamać :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
MAFA

Mówi się "zjedz snickersa" :)

ocenił(a) serial na 10
MAFA

Moja opinia jest taka, że nikogo nie obchodzi Twoja opinia.

ocenił(a) serial na 7
lijn

I nawzajem.

ocenił(a) serial na 10
MAFA

Syty comeback xD

ocenił(a) serial na 9
MAFA

Mam nadzieję, że nie uda im się Go uratować, oczywiście jeśli w ogóle spróbują. Dean jako demon!! Myślę, że to właśnie to, czego potrzebuje ten serial, bo na prawdę zaczynało się robić nudno. Mam nadzieję, że porządzi chociaż trochę piekłem, i nieźle namiesza :D

anytsuj147

dokładnie tak !

ocenił(a) serial na 10
MAFA

Spokojnie daj szanse reżyserowi , może akurat być całkowicie inaczej najlepiej poczekać do jesieni , zauważ ile wątków rozwinął ten sezon :) wiem że nudny się robi serial ale zależy dla kogo , śledzę Winchesterów od 2007 roku i w sumie stało się to nawykiem żeby co roku śledzić ich poczynania :) Ja osobiście uważam że serial ma potencjał nawet i na 20 sezonów wystarczy dobrze ruszyć głową np: miejsce akcji przeniesione do Europy itd aktorzy są w kwiecie wieku więc spokojnie mogę następne 9 sezonów grać :)

ocenił(a) serial na 9
crimsonghost

true story, tak się zżyłem z tym serialem, że mogą go kręcić w nieskończoność :)

ocenił(a) serial na 9
MAFA

mysle, ze do polowy albo 2/3 bedzie o ratowaniu deana.. potem dean sie obrazi na sama za co, ze nie pozwolil mu umrzec czy cos nazwie go samolubem po czym sie pokloca zeby pod koniec zjednoczyc przeciwko wspolnemu wrogowi

ocenił(a) serial na 7
ojciecmatki

Mam wrażenie jakbyś streścił 2 ostatnie sezony

ocenił(a) serial na 9
MAFA

chyba nawet wiecej troche :d

ocenił(a) serial na 7
ojciecmatki

możliwe, po prostu nie pamiętam już o czym był 6 i 7 sezon, zapewne o niczym

ocenił(a) serial na 6
MAFA

Jak to o niczym?
6-odzyskanie duszy Sama
7 sezon walka z lewiatanami, które uwolnił Cass

ocenił(a) serial na 8
walker666

Czyli MAFA ma rację, były o niczym. :)

ocenił(a) serial na 8
MAFA

No cóż, napisałeś w pierwszym zdaniu, że Dean przestanie być człowiekiem. To jest spoiler. Niedoprecyzowany, ale jednak.

ocenił(a) serial na 7
Phea

Mój temat jest o 10 sezonie, a to że Dean nie jest człowiekiem tylko demonem dowiadujemy się w 9 sezonie. Także jak widzisz nie ma żadnego spoilera, byłby wtedy gdybym zdradził o czym będzie 10 sezon, a ja snuje tylko domysły na ten temat.

ocenił(a) serial na 7
MAFA

dobra, wypaliłeś się już całkiem. Lada moment i tak usuną wszystkie Twoje komentarze.

ocenił(a) serial na 7
MAFA

co Ty nie powiesz :)

ocenił(a) serial na 7
MAFA

nie, żebym nie ostrzegał.

ocenił(a) serial na 7
MAFA

nie zdążyłem przeczytać, ubolewam :<

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Zazdroszczę Ci. Rok temu byłem przy 5 sezonie, teraz będę czekał do jesieni na 10 sezon. Tyle przed tobą super wątków.

ocenił(a) serial na 7
MAFA

Czy jeśli Sam wyleczy teraz Deana to nie będzie to czasami równoznaczne z zamknięciem piekieł i jego śmiercią?

ocenił(a) serial na 8
gtx777

Nie, bo żeby wypełnić próbę musiałby odczytać rytualny tekst. Poza tym odpuścił, zrezygnował z zamknięcia wrót i wygląda na to, że dwie poprzednie próby się "anulowały".

MAFA

Ten serial stał się już tak przewidywalny, że szkoda słów...
Ciągle to samo w kółko, żeby na końcu braciszek na łożu śmierci pogodził się z drugim, temu potem bedzie szkoda i znowu coś wymyśli niemoralnego, żeby go wskrzesić, co doprowadzi do kłótni i takie błędne koło. A o aniołach to już nie wspomnę. Jedynie Baltazar był normalny i nie chciał raczej dużo wspólnego z nimi mieć... Te anioły to bardziej głupi niż ludzie, serio. Ja nie wiem, w ogóle nie są lojalni Bogu, ani swojej misji nie wykonują. Ciągle tylko myślą o sobie, tylko, że przy tym robią co chwile jakieś apokalipsy i zabijają ludzi, których powinni ochraniać i kochać tak jak im ten ich bóg cały nakazuje. Groteska. Anioły zachowują się gorzej niż ludzie ;) Już wole demony niż te pieprznięte, za przeproszeniem, stworzenia.
Poza tym w końcu raz i porządnie zostało powiedziane, że Cas tak naprawdę ma gdzieś to ich całe niebo, jeśli Dean na tym ucierpi,bo i tak ludzkość jest dla niego priorytetem. W sumie tak powinno być, nie? Anioły powinny stawiać dobro człowieka nad swoje.
Jestem ciekawa, czy scenarzyści w następnym sezonie wspomną coś o Bogu.. Plus z logicznego punktu widzenia, anioły zachowują się dokładnie jak ludzie, może nawet gorzej. Ciągnie ich do "zakazanego owocu"... tyle, że mają więcej władzy i mocy w swoich rękach.

ocenił(a) serial na 9
Noodlevfh

W którymś sezonie kiedy były poczatki aniołow w serialu , ktoś mądry powiedział że anioły są gorsze od Demonów i to się sprawdza .