PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Zakład o 10 sezon

ocenił(a) serial na 7

O co zakład że cały 10 sezon będzie o ratowaniu Deana by znowu stał się człowiekiem? ...ech, chyba dam sobie już spokój z tym serialem.

ocenił(a) serial na 10
coolerss

Ja się nie mylę to tak powiedział Dean...

ocenił(a) serial na 10
MAFA

Myślę, że Bóg wkroczy do akcji, jest to postać o której wiele razy wspominano a nic nie zrobił, więc świetnym tematem kończącym 10 sezon była by jakaś reakcja Boga w punkcie kulminacyjnym (np. próba zniszczenia nieba o ile to w ogóle możliwe...)

ocenił(a) serial na 9
19omi91

Ale jakby on wyglądał ? albo kto mógłby być jego naczyniem hmm...

ocenił(a) serial na 8
coolerss

Twórcy przyznali kiedyś, że Chuck był Bogiem ;)

ocenił(a) serial na 9
Phea

Chuck ? ten prorok ?

ocenił(a) serial na 8
coolerss

Właśnie ten.

ocenił(a) serial na 10
coolerss

Nijak by wyglądał, nie byłby w żadnym naczyniu tylko by wyglądało jego działanie jak cud. A bohaterowie zorientowali by się, że to Bóg.

ocenił(a) serial na 8
coolerss

jeśli Bóg to tylko Morgan Freeman :D

ocenił(a) serial na 9
19omi91

Osobiście też na to stawiam, to było tłumaczyło jego całkowite olanie spraw w niebie i na ziemi. Myślę że pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie, kiedy naprawdę będzie już wszystko stracone, tłumacząc się jakimś swego rodzaju planem lub po prostu miłosierdziem.

ocenił(a) serial na 9
MAFA

W 10 sezonie, ciekawym rozwiązaniem było by, gdyby Sam znów przeszedł próby, w ostatniej uleczył Deana i nastąpiła by śmierć ich obojga + piekło raz na zawsze zostało by zamknięte. A ogółem wiadomo coś na temat władcy wampirów? Miał się pojawić w "następnym sezonie" i do tej pory nie było z nim odcinka.

Last_Ronin

Benny pełnił rolę wampirzego ambasadora w 8 sezonie. Później pojawiła się wampirza rodzinka z "adoptowaną" Annie-Alex.
O wampirzym Alfa słuch zaginął, a szkoda, bo postać była stylowa.

Bóg, jeśli powróci, to niech jego obecność objawi się przez działanie, a nie przez wsadzenie go w sztampowego Morgana Freemana.
Już bym wolała, żeby pojawił się jako zakręcony Chuck, w wersji tragikomicznej - "Niewidzialne piranie atakują ludzi w trakcie używania papieru toaletowego - jedynie iniemamocny Chuck jest w stanie "SAVE THE DAY"
Jeśliby się Bogu pojawił, to niech się nie tłumaczy.
A jak musi, oby zwalił wszystko co się stało, na jakąś gigantyczną amnezję, lub brak uczuć wyższych wynikający z urazu mózgu.

Ps. Jestem ciekawa, czy Sam będzie w stanie postrzelić Deana pociskami z diabelską pułapką?

ocenił(a) serial na 3
MAFA

no też już jestem wyczerpany tym serialem tylko jakieś 6 odcinków nadawało się do oglądania jeżeli kolejne sezony będą nadal powstawać to będzie tragedia
:(