juz w sieci na tej stronie można wziąć linki
http://darkwarez.pl/?ap=342964
hehehe, to jakie Ty musisz mieć poglądy polityczne;D? [w zasadzie dla bezpieczeństwa potraktujmy to jako pytanie retoryczne;P] albo ona;P? no cóż, nie od dziś wiadomo, że rozmowa o polityce, czy też sama polityka, do niczego dobrego nie prowadzi;D ja mam kumpelę, która uważa np. że hitler wcale nie był taki zły (!!!) i był nawet geniuszem! a najlepsze jest to, że na każdej imprezie jak wypływa polityczny temat ona zawsze ujawnia te swoje rewelacje i kłótnia gotowa... a to jest naprawdę normalna dziewczyna, nie żadna nazistka, tylko, że ma takie a nie inne zdanie na ten temat, którego większość ludzi zaakceptować nie potrafi;P
ehh kłótnia chyba może wyniknąć ze wszystkiego - zależy kto z kim i na jakim poziomie rozmawia ;)
właściwie zauważyłem, że na forum Supernatural ludzie się nie kłócą - czyżbyśmy trafili na serię, która łączy ludzi? :D
poczekajmy aż zawita tu jakiś antyfan;P albo trafi się chybiony odcinek-wtedy może być ciekawie;P bo każdy szanujący się psychopatyczny fan tego serialu nigdy się nie przyzna, że coś mu się nie podobało i będzie obstawiał przy swoim;P
nie wiem czy to seria łącząca ludzi, bo w zasadzie forumowicze tylko umieszczają zazwyczaj komentarz i nie interesuje ich jakaś głębsza dyskusja na dany temat... tak więc może to jest tajemnica tego forum;P
wow robi się z tego grubsza rozkmina, o tej porze nie mam ochoty na myślenie :D na noc dzisiejszą odpadam z czatu :P
hehehe, spoko, myślałem,że i tak odpadniesz wcześniej, bo wiesz-tacy starcy jak ja potrzebują już niewiele snu;P tymczasem więc.