no i stuknęło znowu 1000 postów! :D
działamy dalej, mamy niezłe tempo! :D
Mimo wszystko mi się to nie klei. Po Marcinie nie było widać, że gościa zna. No dobra, przypuśćmy, że widział go z daleka wtedy jak tamten wyjeżdżał z Dorotą na Kretę. Poza tym w tę miłość Łukaszka nie uwierzę. Nie tak się zachowuje zakochany facet, jak on w tej taksówce..
No własnie mi też nie pasuje. Szczególnie po sytuacji, kiedy Łukasz tak naprawdę przechodził koło Marcina a ten zauwazył tylko, że jest wiekowo starszy i może być ojcem Doroty.
specjalnie oglądnęłam dziś scenę jak Dorota mówi Marcinowi przed kancelarią że wyjeżdża z Łukaszem i jak dla mnie jest to nie możliwe bo Marcin wysiadając z taksówki prawie zderzył sie z Łukaszem i co nie poznał go?? jakoś trudno w to uwierzyć, tym bardziej że jak masz z kimś na pieńku to nie zapominasz o niej.... faktycznie może go znac ale ze słyszenia, może Marcin miał kiedyś sytuację że jakiś klient sie na niego poskarżył że zły adwokat lub cos w tym stylu a tak na prawdę znał Łukasza jako Marcina Kaszubę... jeszcze 1-2 tyg i sie wszystko wyjaśni
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10407269_652849244852 133_4080877920072298014_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=3907cfe5b06ac78bd947a7b08948d3 72&oe=56BE133F
To zdjęcie pojawiło się 16.10 to pewnie odc. 12 lub 13 ...te baloniki to jakaś dekoracja...Witaj Marcin w domu :)???
Zdjęcia z imprezy pojawiły się 23.10 a ostatni dzień zdjęciowy był 20.10 siedzą na schodach Krzysiek Marcin Iga i Łukasz w piżamie.
http://m.superseriale.se.pl/newsy/o-mnie-sie-nie-martw-nie-bedzie-4-sezonu-bo-jo anna-kulig-chce-odejsc_722637.html
Wait? What??? :O Oby to były tylko plotki
Będzie 4 SEZON !!! Dziewczyna z grupy na fb omsnm napisała wiadomość do redakcji w sprawie tych plotką a oni napisali że są one nie prawdziwe i będzie 4 sezon. Dziewczyna nawet pokazała sccreena z tej wiadomości wiec to potwierdzone info. Nie warto wierzyć tym portalom ktoś powinien ich gdzie podać o wymyślanie Bóg wie czego....
No tak 4 sezon będzie ale czy z Iga ? a może odda pierścionek i odejdzie z kancelarii a Marcin przez 13 odcinków będzie dochodził do siebie takiej wersji nie kupuje i jeśli będzie coś takiego to już nie oglądam.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/t31.0-8/12182420_5395431595316 17_8715513282059347517_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9
Wygląda na wersję po zaręczynach, ale któż to wie? Chyba dziś zasiądę przed ekranem kilka godzin wcześniej, żeby się mentalnie przygotować. Fotkę sobie wyświetlę i będę oczekiwać;))) Nieee, no chyba całkiem mi odbiło;P
Witaj w klubie ;) po wczorajszych newsach to taka ulga...powieksza się oddział OMSNM w psychiatryku sama zgłosze się na leczenie a w takim towarzystwie to poproszę o dłuuuga kurację ;)
Dziewczyny, w piątek wszystko dozwolone, nawet wywalenie gościa(właśnie się waham).
Pójdę Twoim tropem z fotką na duuuużym ekranie tylko zastanawiam się czy wypiję(oczywiście wyłącznie Rose) czy zapalę(oczywiście w kominku dla podkręcenia ogólnego nastroju).
Uzależnienia leczą w Krakowie, ostatnio byłam ale nie widziałam odpowiedniej "miejscówki".
ha ha, rozbawiłaś mnie do łez:)) Ale wszystko rozumiem, po wczorajszych stresach trzeba odreagować:)
Dzisiejszy tzn 10 odcinek przedpremierowy ma akcje toczącą sie tydzień po zaręczynach więc to pewnie kolejny bukiet Idze w końcu sie tak podobał :P
Oj tam oj tam... niech oni nawet przez tydzień z łóżka nie wychodzą ;) bo w sumie jak do tej pory nie dane nam były takie widoki...jak to działa szczelnie ubrani pod kołderka a cieszy ;)
Stenia, złoto moje, dzięki za ten fotosik.
Oczywiście wiem, że będą narzekania, że za dużo bawełny ale dla mnie jest super.
Tylko, cholera, co oni robią w łóżku Asi Zarzyckiej......
..no masz rację, to ja mam takie braki?! na usprawiedliwienie: że podobne?:))))) nie wiem czy dam radę do początku 4 serii nadrobić zaległości.
I ja grosza nie dorzucę do takiej wersji OMSNM. Chociaż wątpię, że producent wejdzie w układ bez J.Kulig:)))
Wiecie co, w sumie dzięki tej plotce mamy potwierdzenie co do 4 sezonu, a tak to byśmy jeszcze w 100% nie były pewne... a tak? Można spokojnie oglądać do końca, bez myśli i pytań czy w końcu pojawi się ten 'ciąg dalszy nastąpi' czy nie. :D
Czyli, oby do wiosny! Ciekawe jak ten sezon się zakończy, bo to dziś "dwa" odcinki i tylko 3 do końca tej serii. No, ale już wiemy, że będzie 4 sezon.
Też jestem bardzo ciekawa jak 3 sezon się skończy. Czekają na nas dwa ostatnie streszczenia (chociaż osobiście myślę, że nie zdradzą zbyt wiele) i za nie cały tydzień artykuł w ŚS - tutaj jest większe prawdopodobieństwo, że napiszą o finale.
A ja odwrotnie - nie jestem ciekawa... Mam, kurczaczki pieczone przeczucie, że po tej euforii, szczęściu, w ostatniej sekundzie nam jakąś petardę wystawią np. wizytę gada na Poziomkowej;P Chyba wysadzę się wtedy w kosmos:/ Zmontuję sobie ostatni odcinek bez tej sceny i to będzie moja autorska wersja OMSNM:)))
Nie jesteś sama, też nie mam dobrych przeczuć. :D Ale i tak jestem ciekawa!
Od razu przypomina mi się dyskusja o finale 2 sezonu. Jak koło 8 odcinka pojawiło się już zdjęcie z nad Wisły to pamiętam ten sceptycyzm by się nie nakręcać, bo pewnie po prostu Marcin pomaga Idze wsiąść do samochodu... fajnie jest powspominać. :D
ja mam tylko jedna nadzieję, że tak jak w przypadku 1 i 2 sezonu i ten trzeci skończy sie dobrze dla głównych bohaterów, 1 Iga cała i zdrowa ucieka od Biczyńskiego, tylko biedny Marcin ma wypadek ale cieszy sie że Idze nic nie jest, 2 to super ekstra zakończenie... O Boże tylko sobie cos uświadomiłam w 13 odcinku 1 serii Marcin rozstał sie z Asią, w 2 serii rozstał sie z Magdą... i mam nadzieje że w 3 żadnych rozstań Marcina już nie będzie no chyba że zrezygnuje z pracy w kancelarii i założy własny interes...
Jak zobaczyłam tego newsa to aż się przeraziłam. Ale jak doczytałam o tej znajomej i gazecie to zaczęłam mieć wątpliwości. A teraz dzięki waszym opiniom tylko się uspokoiłam. Niech ten 4. sezon będzie ostatni, ale niech będzie :P Wiadomo, że i w tym sezonie będzie smutno przez tego "warszawskiego chłopaka" (dalej nie mogę zapamiętać jak on ma na imię), ale musi być dobrze na koniec :)
Dziękuję wszystkim dziękującym :) ale my tutaj jakby powiedział Krzysztof to już jak rodzina ;)
Odpedzamy smutki i świętujemy radości....o co tam uwielbiam WAS...ten kolejny sezon...jeszcze sobie pogadamy :)
Jeszcze raz wielkie dzięki, taka radość w sercu. Nawet już lubię to czekanie na nowy sezon, bo wiem, że na forum nudy nie będzie.
Czy się rozstaną na koniec 3 sezonu to nie wiem ale skoro będzie 4 to na pewno My z tego forum jeszcze długo się nie rozstaniemy:)) I z tego się bardzo cieszę.
http://www.telemagazyn.pl/artykuly/joanna-kulig-nie-rezygnuje-z-roli-w-o-mnie-si e-nie-martw--46420.html
Czarne na białym ....
Eh, tak to jest jak się pismaki wezmą do pisania o czymś o czym pojęcia nie mają, żeby tylko wywołać niepotrzebny skandal i mącić wszystkim w głowach...
Założę się, że Na żywo zarobiło niezłą kasę na tym skandalu bo nakład pewnie im się nieźle sprzedał.
Nie wszystkich im się udało wkręcić - Infiniti9, na ten przykład, wypięła się na nich i nie kupiła brukowca;P Czasem tak bywa, jak się niepoważnie czytelnika traktuje;)
http://m.superseriale.se.pl/newsy/o-mnie-sie-nie-martw-4-sezon-joanna-kulig-nie- odchodzi-z-serialu_723769.html
Ludzie kto to pisze ....literówki...braki słów...i u nich i u mnie...
....plotka którą wypuścił tygodnik na żywo...jak się dzisiaj wszyscy tłumaczą...