PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

no i stuknęło znowu 1000 postów! :D

działamy dalej, mamy niezłe tempo! :D

ocenił(a) serial na 6
on_mile

Mimo wszystko mi się to nie klei. Po Marcinie nie było widać, że gościa zna. No dobra, przypuśćmy, że widział go z daleka wtedy jak tamten wyjeżdżał z Dorotą na Kretę. Poza tym w tę miłość Łukaszka nie uwierzę. Nie tak się zachowuje zakochany facet, jak on w tej taksówce..

1990kozakm

No własnie mi też nie pasuje. Szczególnie po sytuacji, kiedy Łukasz tak naprawdę przechodził koło Marcina a ten zauwazył tylko, że jest wiekowo starszy i może być ojcem Doroty.

on_mile

specjalnie oglądnęłam dziś scenę jak Dorota mówi Marcinowi przed kancelarią że wyjeżdża z Łukaszem i jak dla mnie jest to nie możliwe bo Marcin wysiadając z taksówki prawie zderzył sie z Łukaszem i co nie poznał go?? jakoś trudno w to uwierzyć, tym bardziej że jak masz z kimś na pieńku to nie zapominasz o niej.... faktycznie może go znac ale ze słyszenia, może Marcin miał kiedyś sytuację że jakiś klient sie na niego poskarżył że zły adwokat lub cos w tym stylu a tak na prawdę znał Łukasza jako Marcina Kaszubę... jeszcze 1-2 tyg i sie wszystko wyjaśni

ocenił(a) serial na 8
on_mile

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10407269_652849244852 133_4080877920072298014_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=3907cfe5b06ac78bd947a7b08948d3 72&oe=56BE133F

To zdjęcie pojawiło się 16.10 to pewnie odc. 12 lub 13 ...te baloniki to jakaś dekoracja...Witaj Marcin w domu :)???

Stenia21

A to nie była impreza z okazji zakończenia zdjęć do sezonu? ;)

ocenił(a) serial na 8
Roksi0318

Zdjęcia z imprezy pojawiły się 23.10 a ostatni dzień zdjęciowy był 20.10 siedzą na schodach Krzysiek Marcin Iga i Łukasz w piżamie.

on_mile

http://m.superseriale.se.pl/newsy/o-mnie-sie-nie-martw-nie-bedzie-4-sezonu-bo-jo anna-kulig-chce-odejsc_722637.html
Wait? What??? :O Oby to były tylko plotki

Roksi0318

Dyskutujemy o tym w odrębnym wątku.
Swoją drogą zdjęcie dobrali idealnie.

użytkownik usunięty
loka12

Będzie 4 SEZON !!! Dziewczyna z grupy na fb omsnm napisała wiadomość do redakcji w sprawie tych plotką a oni napisali że są one nie prawdziwe i będzie 4 sezon. Dziewczyna nawet pokazała sccreena z tej wiadomości wiec to potwierdzone info. Nie warto wierzyć tym portalom ktoś powinien ich gdzie podać o wymyślanie Bóg wie czego....

ocenił(a) serial na 8

No tak 4 sezon będzie ale czy z Iga ? a może odda pierścionek i odejdzie z kancelarii a Marcin przez 13 odcinków będzie dochodził do siebie takiej wersji nie kupuje i jeśli będzie coś takiego to już nie oglądam.

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/t31.0-8/12182420_5395431595316 17_8715513282059347517_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

:)))))

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Motylkowo............

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Tam chyba stoi bukiet z zaręczyn ....czy to dzisiaj...?????

Stenia21

Wygląda na wersję po zaręczynach, ale któż to wie? Chyba dziś zasiądę przed ekranem kilka godzin wcześniej, żeby się mentalnie przygotować. Fotkę sobie wyświetlę i będę oczekiwać;))) Nieee, no chyba całkiem mi odbiło;P

ocenił(a) serial na 8
emka98

Witaj w klubie ;) po wczorajszych newsach to taka ulga...powieksza się oddział OMSNM w psychiatryku sama zgłosze się na leczenie a w takim towarzystwie to poproszę o dłuuuga kurację ;)

ocenił(a) serial na 10
emka98

Dziewczyny, w piątek wszystko dozwolone, nawet wywalenie gościa(właśnie się waham).
Pójdę Twoim tropem z fotką na duuuużym ekranie tylko zastanawiam się czy wypiję(oczywiście wyłącznie Rose) czy zapalę(oczywiście w kominku dla podkręcenia ogólnego nastroju).
Uzależnienia leczą w Krakowie, ostatnio byłam ale nie widziałam odpowiedniej "miejscówki".

ocenił(a) serial na 6
emka98

ha ha, rozbawiłaś mnie do łez:)) Ale wszystko rozumiem, po wczorajszych stresach trzeba odreagować:)

Stenia21

Dzisiejszy tzn 10 odcinek przedpremierowy ma akcje toczącą sie tydzień po zaręczynach więc to pewnie kolejny bukiet Idze w końcu sie tak podobał :P

ocenił(a) serial na 8
kacha_87

Oj tam oj tam... niech oni nawet przez tydzień z łóżka nie wychodzą ;) bo w sumie jak do tej pory nie dane nam były takie widoki...jak to działa szczelnie ubrani pod kołderka a cieszy ;)

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

..........i pierścionek na palcu Igi....

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Stenia, złoto moje, dzięki za ten fotosik.
Oczywiście wiem, że będą narzekania, że za dużo bawełny ale dla mnie jest super.
Tylko, cholera, co oni robią w łóżku Asi Zarzyckiej......

użytkownik usunięty
wiseacre

To nie jest łóżko Asi xD Obejrz sobie 6 odcinek 1 sezonu początek odcinka.

ocenił(a) serial na 10

..no masz rację, to ja mam takie braki?! na usprawiedliwienie: że podobne?:))))) nie wiem czy dam radę do początku 4 serii nadrobić zaległości.

Stenia21

<33333 omg!

Stenia21

I ja grosza nie dorzucę do takiej wersji OMSNM. Chociaż wątpię, że producent wejdzie w układ bez J.Kulig:)))

użytkownik usunięty
emka98

Joasia nie odchodzi nie ma się co martwić:)

Wiecie co, w sumie dzięki tej plotce mamy potwierdzenie co do 4 sezonu, a tak to byśmy jeszcze w 100% nie były pewne... a tak? Można spokojnie oglądać do końca, bez myśli i pytań czy w końcu pojawi się ten 'ciąg dalszy nastąpi' czy nie. :D

on_mile

Oby oby. Kiedy by on nie był xD Widzę, że co jedno twoje profilowe to lepsze :)

Roksi0318

Ano jakoś tak. :D

ocenił(a) serial na 10
Roksi0318

Czyli, oby do wiosny! Ciekawe jak ten sezon się zakończy, bo to dziś "dwa" odcinki i tylko 3 do końca tej serii. No, ale już wiemy, że będzie 4 sezon.

Infiniti9

Też jestem bardzo ciekawa jak 3 sezon się skończy. Czekają na nas dwa ostatnie streszczenia (chociaż osobiście myślę, że nie zdradzą zbyt wiele) i za nie cały tydzień artykuł w ŚS - tutaj jest większe prawdopodobieństwo, że napiszą o finale.

on_mile

A ja odwrotnie - nie jestem ciekawa... Mam, kurczaczki pieczone przeczucie, że po tej euforii, szczęściu, w ostatniej sekundzie nam jakąś petardę wystawią np. wizytę gada na Poziomkowej;P Chyba wysadzę się wtedy w kosmos:/ Zmontuję sobie ostatni odcinek bez tej sceny i to będzie moja autorska wersja OMSNM:)))

emka98

Nie jesteś sama, też nie mam dobrych przeczuć. :D Ale i tak jestem ciekawa!

Od razu przypomina mi się dyskusja o finale 2 sezonu. Jak koło 8 odcinka pojawiło się już zdjęcie z nad Wisły to pamiętam ten sceptycyzm by się nie nakręcać, bo pewnie po prostu Marcin pomaga Idze wsiąść do samochodu... fajnie jest powspominać. :D

on_mile

ja mam tylko jedna nadzieję, że tak jak w przypadku 1 i 2 sezonu i ten trzeci skończy sie dobrze dla głównych bohaterów, 1 Iga cała i zdrowa ucieka od Biczyńskiego, tylko biedny Marcin ma wypadek ale cieszy sie że Idze nic nie jest, 2 to super ekstra zakończenie... O Boże tylko sobie cos uświadomiłam w 13 odcinku 1 serii Marcin rozstał sie z Asią, w 2 serii rozstał sie z Magdą... i mam nadzieje że w 3 żadnych rozstań Marcina już nie będzie no chyba że zrezygnuje z pracy w kancelarii i założy własny interes...

kacha_87

nie no głupoty pisze, poza tym Marcin z Aśką rozstawał sie co kilka odcinków

Infiniti9

Jak zobaczyłam tego newsa to aż się przeraziłam. Ale jak doczytałam o tej znajomej i gazecie to zaczęłam mieć wątpliwości. A teraz dzięki waszym opiniom tylko się uspokoiłam. Niech ten 4. sezon będzie ostatni, ale niech będzie :P Wiadomo, że i w tym sezonie będzie smutno przez tego "warszawskiego chłopaka" (dalej nie mogę zapamiętać jak on ma na imię), ale musi być dobrze na koniec :)

ocenił(a) serial na 8
on_mile

On_mile widzę że jesteś na bieżąco ale to jest chyba naj........

Stenia21

muszę się z Tobą zgodzić! :))

ocenił(a) serial na 8
on_mile

Dziękuję wszystkim dziękującym :) ale my tutaj jakby powiedział Krzysztof to już jak rodzina ;)
Odpedzamy smutki i świętujemy radości....o co tam uwielbiam WAS...ten kolejny sezon...jeszcze sobie pogadamy :)

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Jeszcze raz wielkie dzięki, taka radość w sercu. Nawet już lubię to czekanie na nowy sezon, bo wiem, że na forum nudy nie będzie.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Czy się rozstaną na koniec 3 sezonu to nie wiem ale skoro będzie 4 to na pewno My z tego forum jeszcze długo się nie rozstaniemy:)) I z tego się bardzo cieszę.

ocenił(a) serial na 8
on_mile

http://www.telemagazyn.pl/artykuly/joanna-kulig-nie-rezygnuje-z-roli-w-o-mnie-si e-nie-martw--46420.html

Czarne na białym ....

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Eh, tak to jest jak się pismaki wezmą do pisania o czymś o czym pojęcia nie mają, żeby tylko wywołać niepotrzebny skandal i mącić wszystkim w głowach...

ocenił(a) serial na 8
skuteczny_p

Założę się, że Na żywo zarobiło niezłą kasę na tym skandalu bo nakład pewnie im się nieźle sprzedał.

Lipa88_2

Nie wszystkich im się udało wkręcić - Infiniti9, na ten przykład, wypięła się na nich i nie kupiła brukowca;P Czasem tak bywa, jak się niepoważnie czytelnika traktuje;)

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Pewnie, że zarobili bo nawet ja kupiłam, żeby tylko poczytać te bzdury. :D

ocenił(a) serial na 8
skuteczny_p

http://m.superseriale.se.pl/newsy/o-mnie-sie-nie-martw-4-sezon-joanna-kulig-nie- odchodzi-z-serialu_723769.html

Ludzie kto to pisze ....literówki...braki słów...i u nich i u mnie...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

....plotka którą wypuścił tygodnik na żywo...jak się dzisiaj wszyscy tłumaczą...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Na coś jednak trzeba zwalić winę. :D