No to powiem Ci, że 2 sezon jest jeszcze lepszy no i pojawia się mój ulubieniec Kapitan Hook :D
Barry Allen to w przyszłości Flash zresztą od września dostanie swój serial. Fakt 2 sezon jest mega świetny :D
To świetnie jeżeli 2 sezon jest jeszcze lepszy :D Jak się wkręcę(w sumie chyba już to zrobiłam:P) i będę miała czas, to szybko to obejrzę :D
A kim jest ten Flash? :P Jakiś kolejny superhero, jak rozumiem? :D Ja niedoinformowana jestem, więc wiesz :D
Dokładnie jest następnym super hero ze swoją własną skomplikowaną historią :D Jest super szybki i pomyka w czerwonym wdzianku w Smallville też się pojawił :D A co powiesz o kolejnej nie obecności w odcinku Laurel bo ja jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa bo ostatnimi czasy strasznie mnie drażni.
Kogo w OUAT lubisz najbardziej?
Aaaa :D To ten :D Dobra już kojarzę :D A on w Smallville też miał Barry na imię? :D
Tak kolejny odcinek bez Laurel :D Jestem zachwycona :D Poproszę o więcej, albo najlepiej niech w ogóle zniknie :D
Bardzo lubię Emme i Śnieżkę, ona taka kochana jest :D Królowa jest potwornie irytującą babą :D
Ola kochana gdzie jesteś? Jak tam oglądanie?
Regina też będzie miała swoje momenty :DDD Ja uwielbiam Emmę i Hooka :DDD
Jestem teraz, a Ty/ Jestem na 1x13 :D
Momenty, czyli masz na myśli, że dobre :P Gdzie będzie fajna:P
Aha :D A to ciekawe bo teraz to mnie potwornie irytuję :P Jak widzę jej gębę, to mam ochotę czymś rzucić :D
A no :D Wkręciłam się :D
Regina ma swoje powody żeby być taka jaka jest, a Śnieżka tez nie jest taka święta :D
Ciekawa jestem czy też tak polubisz Hooka jak ja? :D Cieszę się, że Ci się spodobał :D Jak masz ochotę na gify z ouat to u mnie na tumblru masz ich sporo :D
Hmmm. każdy ma zawsze jakieś powody:P Ciekawa jestem tych jej powodów :D
No zobaczymy:D Nie chce na razie nic reblogować z OUAT, bo nie chce sobie przez przypadek zaspoilerować :D
W każdym praktycznie coś innego :D W ostatnim była historia Rumplestiltskina( tak to się pisze?:P) i Belli.
Dobra, powiedzmy, że dobrze napisałam :D Tak wybudził się i bezczelnie leci na dwa fronty, skubany:P Ostatnio pomyslił walentynki :D Dał Śnieżcę tą dla swojej żony :P Mega wtopa :D
Nie ogarniam ogólnie tego, czemu ona w ogóle jest jego żona:P O ile w ogóle nią jest:P Co do Henrego to zastanawia mnie jedno, skąd on to wszystko wie?
Z książki a skąd miałby wiedzieć, on po prostu wierzy we wszystko co jest napisane w tej jego książce :D Nic Ci nie powiem o Davidzie i tej jego "żonce" :D Chociaż później będzie fajna :D
To, że z książki to wiem, ale chodziło mi właśnie o to, że on w to wierzy i to mi się takie dziwne wydaje :P Jak by do mnie ktoś przylazł i powiedział, że jestem postacią z bajki, tylko niczego nie pamiętam przez klątwę, to bym pomyślała, że ma nie równo pod sufitem :D
Dobra, nawet nie próbuje się wypytywać :P
A dziwisz się? Była jedna osoba która mu zaczęła wierzyć, ten myśliwy, ale umarł.
A właśnie coś mi się przypomniało. Ten Rumpelstiltskin wie kim jest? Bo Regina przyszła do niego i zapytała się kim jest naprawdę...
Nic Ci nie powiem :P Będziesz oglądała to pomału się wszystkiego dowiesz :D Kto z kim po co i na co :D
Jesteś nie dobra :D Mam nadzieję że będę miała jakieś fajne shipy :D A ty kibicujesz jeszcze komuś poza Emmą i Hookiem? Nie pytam konkretnego kogo, bo wiem, że i tak nie powiesz:P Tylko chodzi mi o to czy masz tylko jedne ship czy więcej? :D
No ja właśnie też już uciekam, bo zasypiam na klawiaturze :P
Jutro albo rano, albo wieczorem, tak coś jak dzisiaj, czyli koło 23 :)
Ty piękna kończ LU, a nie wymyślaj :D pacz jakie piękne AU http://www.youtube.com/watch?v=R7Vo0oC-IDQ <33
Tylko nie kiedyś :P jak już tak mówisz to już marnie to widzę :P Ja mam ostatnio często Jeytonowe feelsy i zawsze mi tak smutno :( ale chyba lubię się katować :D
Ja nie mam czasu, po prostu:( W tym tygodniu nic nie obejrzałam. Ja ostatnio miałam znowu OTH feelsy :( I ryczałam jak zawsze :P hehe, ja chyba też lubię się katować :D Jesteśmy masochistkami :D
Ok,ok :P niech będzie, że masz usprawiedliwienie ;P zamęczą Cię w tej pracy.
Oj, ja jeszcze mam tendencje do katowania się tymi OTP, która nie skończyły razem, wtedy zawsze ryczę jak głupia :D
A ja mam nową obsesję serialową, więc idę jeszcze pooglądać i spać. Dobranoc;*
Los Hombres de Paco :) z przecudownym OTP, niedługo mi serce wyskoczy :D ale wpadłam strasznie, wszystkie pozostałe seriale zeszły na drugi plan chwilowo :D dobrze, że sobie większość poszła na hiatus :)
Nie wiem co to:D Ja tak miałam z OTH, ze wszystko inne poszło w odstawkę:D Oglądałam jak nakręcona odcinek za odcinkiem, ehhh:) więc rozumiem co czujesz:D
Domyślam się, że nie wiesz :D Generalnie komedia, ale OTP jak najbardziej poważny i "trudny", ale piękny ;) ja nawet jeszcze Statku nie skończyłam, nie mam ochoty na nic innego poza Paco :D ok, poważnie już uciekam, może do jutra :*
Eehhh...Do samego końca miałam nadzieję, że jednak nie dojdzie do tego ślubu... Ryczałam jak głupia...:((( Ale za to odcinek z wycieczką był cudowny<333
Odcinek z wycieczką był w ogóle najlepszy z całego serialu, uwielbiam go <3
Co do ślubu to też liczyłam, że go nie będzie. Strasznie smutne to było :( zazwyczaj w serialach pojawiają się we właściwych momentach :D a tu...ciut po. Byłam na nich strasznie zła. Nate zawalił. I też płakałam strasznie. Ale za to Nate nareszcie naprawił swoje stosunki z tatą :)
No właśnie też liczyłam na to, że Nate pojawi się na czas,ale niestety:((( Zawalił bo Matha posłuchał. Tak, nareszcie naprawił relację z ojcem :) 2x01 też obejrzałam. Akcja z siostrą Ryana troszkę dziwna, nie wiem o co chodzi :P A sam Ryan coś czuję, że wcale nie jest taki święty...
Było mi przykro w 2x01 kiedy zobaczyłam Nate'a takiego zdołowanego :( a oni szczęśliwi po miesiącu miodowym. A o co chodzi z siostrą Ryana? Bo nie pamiętam. A Ryan święty nie jest, ale na to jeszcze czas...nie chce za dużo zdradzać.
Mi też :( Strasznie mi go było szkoda :( Siostra Ryana, jak ją pokazali to nie było jeszcze wiadomo, że nią jest. Zatrudniła się w barze Nate'a. Oczywiście bzyknęła się z nim, bo jak by inaczej:P Rano jak wychodziła, to podpaliła mu bar;/ Ona mi się od początku sie podobała, czułam że coś jest nie tak. Ale jak się dowiedziałam, że jest siostrą Ryana to byłam w szoku.
Aa no tak, było coś takiego :D Nate będzie się starał znaleźć kogoś, oj będzie ciężko...:P ale w tym sezonie pojawi się Haley i Mia :P
edit: Ale czekaj, ona chyba nie podpaliła tego specjalnie, nie? Coś mi się kojarzy z jakimś niedopałkiem.
Ogólnie to nie wiem o co z tym chodziło, ale ok :P No nie dziwie się, że Nate będzie chciał sobie kogoś znaleźć, a co ma innego zrobić. Będzie chciał też, w końcu ułożyć sobie życie. Na razie jedyna dobra rzecz, to że Bug wyjechał na dobre :D
Taaak, Bug się odwalił :D wreszcie :D co prawda była szansa na progres, ale coś nie wyszło. Ogólnie to nie chcę Cię zniechęcać, ale mnie się bardziej pierwszy sezon podobał. Ale słyszałam też zupełnie odwrotne opinie, więc może akurat Tobie się spodoba :) Źle nie jest, ale z pewnych przyczyn wolałam pierwszy:D
Z tym podpaleniem to chyba nic takiego, wydaje mi się,że to był przypadek. A po prostu znaleźli sobie powód, aby Nate zmienił swoje życie.
No właśnie, wyglądało na to, że naprawdę miał chęć żeby się zmienić, ale cóż wyszło, jak wyszło :) A co z Jonesem? Bo pisałaś, że w 2 sezonie pojawi się kolejny kandydat dla Lux? Mam nadzieję, że jak już nie ma Buga to będzie większa szansa dla Lux i Jonesa :D
Yyy...no cóź :P trochę Cię wpakowałam z tym shipowaniem Lux i Jonesowi, bo i Jones i Lux będą mieli nowe love interest. A nuż Ci się spodobają nowe paringi :) Ale jeżeli chodzi o Lux i Jonesa to nie mówię, że to koniec :)