Było mi przykro, że jej nie uwierzył, ale od ich powrotu obie strony przeginały, a Sara tym bardziej. Szczęka mi opadła, jak stwierdziła, że już nie są razem, ale mogą pisać do siebie smsy i czasem nawet przespać się ze sobą... to był cios poniżej pasa, zwłaszcza że właśnie przy niej Lucas odszedł od tego typu relacji z dziewczynami i dlatego ich związek był taki wyjątkowy :( No i pewnie znowu myślał, że to jakaś zagrywka z jej strony, no szkoda, bo był taki Aitor, który utarł nosa Lucasowi, bo jej zaufał. Ale jak mówisz - Aitor nie przeszedł z Sarą tego, co Lucas - wskakiwania do łóżka jak śpi pijany, udawania orgazmów czy jeżdżenia na wyścigi z podejrzanymi typami, by Lucas ją uratował :P Na szczęście Lucas szybko się dowie, że źle zrobił. W ogóle ta cała Escobar to takie wołanie o pomoc ;(
Boże, ja nie mogę patrzeć na "Lolę" w Gran Hotelu, ona jest tu taką wredną, wyniosłą, oschłą babą i strasznie jej nie lubię, a w Paco uwielbiam :P szkoda tylko, że obcięła włosy, wolałam ją w dłuższych.
Ojejku :P muszę też kiedyś ten serial zacząć :)
Lucas chce oddać 20 mln :o co za świr :P nie oddałabym :D:D:D
on ma dobre serduszko po prostu :P a zresztą po tym, jak dowiedział się, że cierpiał po śmierci ojca, a on przez 10 lat sobie żył, kradł, oszukiwał i gangsterzył, a na końcu jeszcze jego banda mało nie zabiła Loli, Paco i Sart, to wiesz... i trochę strach te pieniądze zabrać, bałabym się, że są jakieś fałszywe albo znaczone
aww, tak się cieszę, że Lucas będzie miał wreszcie kogoś bliskiego :) A Clara będzie na pewno urocza i szalona, jak zawsze :D
A będziesz jeszcze dziś oglądała? Szalona to może nie jest dobre słowo, ale ona i Lucas będą super, to będzie mega rozczulające. No i będzie scena, przy której prawie się posikałam ze śmiechu xD Scena pod tytułem "Carlota, idź spać" :P
Oglądam właśnie 4x05 :) Już się nie mogę doczekać na Clare/Carlotę :P jak mam być szczera to już mam trochę dosyć Aitora, tzn. lubię go, ale jest wszędobylski :D a od jego słodyczy mnie już mdli. Potrzebuje nowych, ciekawszych postaci:)
No, on jest zbyt idealny. To nie jest dobry materiał na OTP, bo razem są tacy słodkopier dzący, ot, taka sobie ładna para młodych ludzi, takie sobie słodziaki. Szczęście w realu, nuda w serialu :P Trochę pod koniec sezonu zacznie iskrzyć w relacji Lucas - Aitor i nie będzie już tak miło. Ale przynajmniej ze strony Aitora nie będzie żadnych nieczystych zagrań, nie będzie obgadywał Lucasa do Sary i robił z siebie drugiego Stefka z TVD, więc spoko :)
Relacje Lucasa z Aitorem są naprawdę bardzo w porządku :) Ale relacja Aitora z Sarą to jest nuda do kwadratu :D przecież jak on powiedział, że jej nie pocałuje zanim nie będzie pewna to już zwątpiłam :D co za dupa a nie facet :D
Już wiem o jakim ślubie mówiłaś :D
Nie mówiłam o żadnym ślubie, coś Ci się pomyliło xD Mam nadzieję, że z czasem Aitor dostanie jakąś bardziej rozbudowaną rolę, nie tylko "tego drugiego, zastępczego chłopaka Sary", no bo prawda jest taka, że on nigdy nie będzie wielką miłością Sary, nie oszukujmy się. Ale on ma zawsze zdrowe podejście, jest bardzo fair i zdaje sobie sprawę ze swojej sytuacji. No i umie też czasami nagadać do słuchu, zarówno Lucasowi, jak i Sarze. A jest już Carlota?
Boże, nie bawią Cię te nachalne reklamy jakiejś firmy wędliniarskiej? I te wędzone udźce stojące wszędzie, gdzie się da xD
Jasne, jasne :D ale przeciągają do tego ślubu, 3 odcinki o tym samym :D
Carlota już się pojawiła :) ale na razie jego mega zastraszona. W ogóle pomysł, że ma udawać dziewczynę Lucasa, komiczny :D to on tak przeżywał, że Sara jest za młoda, a teraz ma jeszcze młodsza. Już widzę miny niewtajemniczonych. Jestem pewna, że Aitora i Carlote coś polaczy i może wtedy będzie ciekawiej :)
Jestem już przyzwyczajona to tego całego product placement w hiszpańskich serialach, chociaż fakt, że to strasznie nachalne. I jeszcze jak to czasem pięknie wplatają w fabule "mój brat pracuje w banku Santander, maja tam dobre oprocentowanie, zabiorę was do niego" :D i potem siedzą pod tym bankiem: D to było dobre :D
Ale wiesz, że u nas też takie rzeczy robią...ostatnio tak było w Voice of Poland. Krecili przed występem i jeden gada "ale mnie boli głowa i gardło, co teraz zrobię? Muszę wziąć gripex!" i wyciąga ten gripex, jeszcze specjalne nazwa do kamery :D Gripex jest jednym ze sponsorów vopa. Strasznie sztuczne są takie wstawki i nie wiem jaki stosunek maja do tego Hiszpanie, ale u nas od razu poszło dużo hejtow, a ten uczestnik później został "panem gripexem" w komentarzach :D to tak zupełnie na marginesie :D
http://24.media.tumblr.com/ae17bc5ca40e9a31281c65292b2039b6/tumblr_mx37wlzjxm1rp g4d8o1_500.gif
Cześć Kochana :*:*:*
Nie mam nic na koncie i nie mogłam Ci odpisać na smsa :( Co tam u Ciebie słychać ciekawego?
Widzę, że nie dają Ci odpocząć :) U mnie po staremu :D
Co teraz ciekawego oglądasz?
No niestety nie. i tylko jutro wolne i znowu...
w sumie to nic. bo nie mam czasu. LU zaczęłam ale nawet jeszcze pierwszego sezonu nie skończyłam. a Ty co teraz oglądasz?
Tzn, Ja mam dwa seriale, które chcę kiedyś w końcu zacząć:D ale Ty oba oglądasz:P musimy coś wymyślić:D
Oj z Glee to ja jestem bardzo do tyłu, a Castla uwielbiam :D Ja mogę Ci zaproponować OUAT tylko jak dla mnie ten serial robi się cudowny od 2 sezonu niby pierwszy jest dobry, ale 2 to już rewelka :DDD
Hej kochana :***
Pewnie Cię nie ma ale i tak napiszę :) Jeszcze trochę i będę już mogła się zabrać za OUAT:) Widziałaś już może nowy odcinek Arrow?
Hej Kochana :***
No to super jak tylko będziesz mogła zaczynać to daj znać :D Widziałam nowy odcinek Arrow'a
Właśnie zaraz będę oglądać ostani odcinek LU, więc może nawet już jutro się zabiorę za OUAT :D Ooo i jak wrażenia po Arrow/ :D
To super :D I jak Ci się podoba?
Co do Arrow to odcinek rewelacja :D Chociaż bardzo tego nie chciałam to strasznie polubiłam Barrego Allena :D
Jest świetny :D Dzisiaj zaczęłam a jestem już przy 1x06 :D To zupełnie inny serial, niż jakikolwiek do tej pory oglądałam :D Ale podoba mi się połączenie obu światów :D
Arrow jest genialny:D Ten sezon wymiata :D Nie mogę się doczekać każdego kolejnego odcinka :D A czemu nie chciałaś polubić Barrego/ Ja nawet nie wiem kim on jest i skąd się w ogóle wziął :P Ale jest uroczy :D