PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122294
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Chyba w siedzibie KRUS xD
Na swoją obronę dodam, że to nie było u mnie w mieście :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

hahahaha :D
To jestes rozgrzeszona :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Dobrze, że ochroniarz, który dawał mi klucz do łazienki mnie nie spytał w jakiej sprawie jestem, bo gdybym mu powiedziała, że czekam aż rozprawa się skończy, to wyszlabym na debilkę :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

E tam :D Kazdy moze sie pomylic :D :PP

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Poczytac ksiazke czy obejrzec film? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Zależy jaki film :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

no mysle dalej kontynuowac E.Murphy'ego... :D bo tak jakos stanelam :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A no to nie mam zdania :D No ale może obejrzyj, zawsze jeden do przodu :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ide wziac prysznic i zobacze ile mi zostanie mojego samotnego czasu :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To ja idę dokończyć swój :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Powiem Wam dziewczyny, że mam straszne tyły w serialach :D Aż chyba będę sobie musiała zaraz to na kartkę spisać, bo tak wirtualnie to już nie mogę tego ogarnąć :) Przestałam oglądać z jakiś miesiąc temu chyba i w ogóle już nie wiem co oglądam :(

Ale u mnie śniegu dowaliło...

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

39 xD

Ale tak realnie to tylko 15, bo Flasha i TVD nie wiem po co wciąż liczę, a w Suits chyba zaczekam na koniec sezonu, bo i tak 4a mam całe do obejrzenia :)
No i jutro BCS! Ale pewnie i tak nie będę mogła zobaczyć...

Tak w ogóle, to obejrzałabym jakiś taki fajny wciągający serial, ale niezbyt wymagający :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Faking It ! :D Albo Looking.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Way too Gay :D
Muszę obejrzeć coś bez takich wątków, a coraz trudniej znaleźć :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

A tam, po co, nudy xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A bo naprostować się kiedyś trzeba, poza tym jakoś oba mnie tak jednak odtrącają :)
Pani jest piękna... chciałabym takiej walentynki :*

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Twoją walentynką zawsze mogę być ;*

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Teraz jak mam chwilę wolnego to zepsułam komputer, co za udręka xD

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.vanityfair.com/hollywood/2015/02/most-satisfying-tv-kisses?mbid=socia l_twitter

ocenił(a) serial na 1
anulka88

W Lost to ja akurat czekałam na pocałunek Kate z Jackiem :D
Desmond i Panny mnie irytowali :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Też byłam za tą parą :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To piateczka :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Tak samo!

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

O rety... Penny :D Ale to jest nic, bo za pierwszym razem napisałam Kejt zamiast Kate xD

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Filmowo :) http://v.yinyuetai.com/video/2238071

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Hej wam! Widzę, że tu nadal pustki i biało.

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hej Ci ;) Co tam słychać, dawno Cię nie było.
Pusto, czasu nie ma. Chociaż może zacznę trochę częściej tu w końcu wchodzić. Jakoś wykończyła mnie ta jesień i zima.

To nawet nie chodziło o Klaine, chociaż też nie wiem jaki jest sens psuć ich na dosłownie kilka odcinków. Bardziej zasmuciła mnie Rachel, to że jej się tak nie ułożyło w życiu. Miała takie ambitne plany i straciła w sumie wszystko, miłość, marzenia, odcięła się na tak długo od przyjaciół, no i jeszcze jej "tatowie" :( Nie mówiąc już o tym, że musiała wrócić do Limy. Dla mnie to jakieś takie przygnębiające było. Wiadomo, że się ułoży jakoś, ale mimo wszystko. Doła chyba wtedy miałam i jakoś tak widziałam w tym za dużo odbić własnego życia xD Utknęłam na tym 2gim odcinku, może w przyszłym tygodniu nadrobię.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

U mnie nie najlepiej prawdę mówiąc, a teraz dodatkowo mnie gdzieś przewiało i ledwo szyją ruszam, więc mam więcej (czytaj: aż za dużo) czasu na internety (co źle wróży :D).
Mi już zima też uszami wychodzi, więc nie tylko Ciebie wykończyła. Marzy mi się wyjść na dwór w samej kurtce skórzanej...

Też mnie to zdołowało, ale ostatnich odcinków nie oglądałam i już zapomniałam (skleroza zaawansowana, pomocy). Jakoś najbardziej wbił mi się w głowę obraz Karovskiego (czy jak on tam ma cholera na imię) i Blaine'a... Ale ogólnie to przygnębiające takie, wszyscy do Limy wrócili. Najbardziej mnie śmieszy Puck w mundurze :D Oddany jest tej służbie bardzo, śpiewając w Glee Clubie.

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

To niedobrze :( U mnie niestety też, ale na własne życzenie.
A ja właśnie dzisiaj sobie coś naciągnęłam w kręgosłupie, także doskonale wiem jaki to ból.
W samej kurtce? ^^ Ja to już jestem mentalnie przy japonkach i szortach :D

Karofsky :D A na imię to ma akurat David :D Ale musiałam sprawdzić xD
Nie będę udawać, też mi średnio ten obrazek pasował. A jeszcze jak potem mój umysł zaczął pracować i zaczęłam sobie ich razem wyobrażać to w ogóle. Gdyby jeszcze to był jakiś inny koleś, ale on tak masakrycznie nie pasuje do Bllaine'a, że Glee pobiło tym swój poziom absurdu.
Też mnie Puck w mundurze rozbraja :D I jeszcze te śpiewy, koledzy z woja muszą go szanować xD

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Dużo miłości życzę :P

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Ale śmiesznie, jak to pisałam, to w łazience na podłogę spadło takie wiklinowe serce, które tam wisi xD
Nie wiem czy to znaczy, że moje życzenia są bardziej szczere xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nawzajem!

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

:D
Wzajemnie ;)
Winiacza chlodze :D Tzn. wino :D porzadne :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Czy jezeli powiem, ze chce Steroline i Delena nie powoduje ruchow wymiotnych to wyjde na dziwna??
Ostatni odcinek naprawde dobry i wzruszajacy... Brak Kai'a i wypad Jera dodatkowym plusem :D Enzo zaczyna byc zbedna postacia...

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Ale mnie tu dawno nie było. Anula Delena zawsze wywoływała odruch wymiotny, czyżby ten sezon był jakiś przełomowy? Zero rozterek egzystencjalnych Eleny i przylizującego się jej Damona? Pytam bo jeszcze nie widziałam żadnego odcinka, to może się skuszę.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Nie wiem czy to serial sie zmienil czy to mi sie tak poprzestawialo :D
Stelena jest milym wspomnieniem, ale nie chce i nie chcialabym tej pary juz wiecej. Nie kibicuje zawziecie Delenie, ale tez nie gardze :D :o Calkiem znosni sa :D Tak, tak, chyba wita Was nowa anulka :D :D :D
Polecalabym nadrobic, teraz ciagiem ta polowka sezonu fajnie wypadnie :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Mam jeszcze do nadrobienia Chicago fire i Chicago PD, a potem się zastanawiam od czego zacząć czy od Pierwotniaków czy wempajersów.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Caly 2 sezon TO mam do nadrobienia... :o

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Wladyslaw zamiotl :D :D :D
http://www.cda. pl/video/176175cf/Ukryty-Polski-MEGAMIX-_3

ocenił(a) serial na 7
anulka88

hej, ktoś tu jeszcze wchodzi? :D

ocenił(a) serial na 9
BlueberryMe

Wchodzi :p

ocenił(a) serial na 7
anulka88

ciekawe czy ktoś mnie pamięta :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Hej, jak Wam się podobał 10 - cio letni Stefanek ?

ocenił(a) serial na 1
Kalina1710

Nie oglądam już od dawna, ale widziałam na zdjęciach i dzieciak ładny :)

ocenił(a) serial na 9
Kalina1710

Calkiem sympatyczny, ale w mojej glowie jego 10-cio letnia wersja wyglada ciut inaczej :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

https://communities.vmware.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-2351172-36228/201 20418120245-62cbeff6.gif
Pusto tu znów. Obiecuję, że zacznę tu częściej pisać jakieś głupoty jak tylko mi się ułoży. Teraz parę dni mnie nie było i przybyło chyba z pięć postów xD

Ogląda ktoś TO (i jest bieżąco)? Pewnie nie...
Albo jakiś inny serial który oglądam ja? :D Nadrobiłam Glee i zdanie mi się totalnie zmieniło, już mi się podoba ten sezon. Nie widziałam jeszcze ostatniego odcinka, ale chyba zaraz włączę, bo jestem mega ciekawa.

Albo ma ktoś jakąś dobrą komedię do polecenia? :) Tylko może nie z tych najniższych lotów :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No pusto... :p Ale pomyslalam, jak dlugo moge sama z soba pisac :D
Niestety jeszcze nie nadrobilam :p
Hmmm... Nie wiem co polecic :p Cos z Twoich zaznaczonych, czy niekoniecznie, nowe, stare? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No wiem, ale zawsze milej było mi wejść i coś od czasu do czasu poczytać o czymkolwiek, tak dla oderwania myśli. A teraz jak człowiek sam nie napisze, to i nie przeczyta :D

W sumie to już sobie coś wybrałam, poza tym muszę obejrzeć to co mam na laptopie, a zebrać się ostatnio nie mogę ;)
Ale jak masz jakiegoś pewniaka, to proszę bardzo :D Tylko nic w stylu But Manitou :P

Kurczę, niedobrze z tym TO... Nie mam się komu wygadać xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

hahahaha no w sumie :D
Nie, to chyba sie z niczym nie bede wychylac jak juz piszesz, ze wybralas :P
Nie wiem kiedy ja to nadrobie... W sumie juz nie pamietam 1 sezonu ze szczegolami :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja też już pierwszego nie pamiętam, ale o dziwo jakoś nieźle mi się to TO ogląda. Może dlatego, że bardzo nisko ustawiłam poprzeczkę i pozytywnie mnie zaskoczył ten serial. A może dlatego, że już mi wszystko jedno i oglądam jak leci xD

A TVD jak? Naturalnie nadal zachwyt? :) Czytałam, że ponoć Carolcia uczucia miała wyłączyć? :D