PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108498
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka - Ania
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP - Patrycja
15. Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta – Agata
18. Yellow_Kar - Karolina
19. Sazemka
20. Karolina_4400 – Karolina
21. dap88 - Daria

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

taa...scena była booska :) i muzyka idealna :D

użytkownik usunięty
coconutP

Jejku, jestem dzis taka zmeczona, ze pobije jakis rekord spania.. Nie bedzie mnie jutro, bo od razu po pracy jade do Szczecina na teorie z prawka, a jak ja skoncze to pewnie padne na twarz i nawet komputer tego nie powstrzyma xD takze milego ;* a ja wracam do lozka :D

ocenił(a) serial na 9

Ja też się z wami kochane na dzisiaj żegnam. Także : Dobranooc ! :* I do jutra ;*

Buziaki ;**

użytkownik usunięty
fusiatko44

Haha, też tą scenę kocham ! :D

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

A ja właśnie obejrzałam jeden odcinek CSI i postanowiłam wejść na forum, a tu chyba już wszyscy sobie poszli...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja jestem ! :P

ocenił(a) serial na 7

No i brawo;) Co tam słychać?

użytkownik usunięty
Karolina1

Nuda, nuda. ;p Zrobiłam przed chwilą znów naleśniki. Dla taty jak przyjdzie z pracy ;)

ocenił(a) serial na 9

Ooo ale bym zjadła naleśnika , kurka muszę zrobić kolejną wycieczkę do lodówki xD

ocenił(a) serial na 9

Ja też choć mam w planie zrobić 3 podejście do Gry o tron

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja teraz jeszcze siedzę na chatboxie na tamtym forum :P Wbijacie?:D

ocenił(a) serial na 9

A gdzie on się dokladnie znajduje ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Na drugim forum na dole.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Was tam nie widzę na tym czacie :P

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nicola (lub Nikola) już zeszła, bo ją brat zgonił, a ja zeszłam z czatu bo zajęłam się nadrabianiem forum:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Którego forum ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Tamtego;) Już nadrobiłam, ale chodzę po stronach, więc niewygodnie mi siedzieć na czacie;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Nawiasem mówiąc poczułam się jak na przesłuchaniu:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Przepraszam ale straszliwie mi się nudzi :/

fusiatko44

Hello dziewczyny. Wróciłam co tam u was słychać ;]

ocenił(a) serial na 7
alkamb

No właśnie nic. Mi też się nudzi. A tutaj znowu posucha... Oj, posypią się żółte kartki...:)

Karolina1

Zółte kartki, o czymś nie wiem ;}
Właśnie może są jakieś nowe ustalenia w Loc'u które zostały zaprzysiężone podczas mojej nieobecności xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej Ala , dawno Cie nie było u nas :( co robiłas jak cie nie było ? :P Kontynuuje przesłuchanie xD

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Bardzo dobrze. Czy masz alibi, Alu?

fusiatko44

Piłam Frugo litrami xD Codziennie z przyjaciółką chodziłyśmy do sklepu po boski napój aż kiedyś zabrakło xD Była na świecie wojska polskiego przy grobie nieznanego żołnierza, mam zdjęcie z mównicą Komorowskiego ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Aaa, zapomniałam jesteś w Warszawie jeszcze :) Ja już niestety nie :(
Kiedy wracasz do dom ?
Frugo jest pycha !!! Zielony jest super

fusiatko44

Właśnie wróciłam dzisiaj 2 godziny temu ;]
Taaak zielone najlepsze ;D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

A no to skoro jesteś na wyjeździe, ominie cię kara i hańba;)

Owszem ustaliłyśmy sankcję za długie nieudzielanie się na forum bez powodu, który by to usprawiedliwiał. Sankcja ta, zwana żółtą kartką, polega na obowiązku ustawienia na określony przez zgromadzenie czas zdjęcia Taylor Momsen w swoim pandzim makijażu, jako avatar:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Matka założycielka już dała przykład jak to wyglada :)

fusiatko44

Widziałam właśnie Vanesse na avatarze i już chciałam krzyczeć na nią xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Wymierzyłyśmy jej kare za nieobecnośc , znaczy sie przyszłe panie prawniczki xD
To ma być po części humorystyczne , ale trzeba pamiętać ze jak się jest w społeczności to trzeba o niej pamiętać , bo ona bardzo tęskni .)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dokładnie. LOC to nie tylko zabawa - to także obowiązek!
A propos... Ula siedzi na tamtym forum, ale tutaj to nie zajrzy...

Karolina1

Czas na kare błahaha xDD
Dla mnie na tamtym trochę za dużo ludu xD Tutaj jest spokojnie można pogadać ;}

fusiatko44

;D
Na swoja obronę mogę rzec że wszyscy na mnie krzyczą że tylko na forum siedzę więc... ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

I co ogólnie wyjazd udany ?
Na mnie też ale ze przed komputerem siedzę

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

U mnie to samo... Ale to w sumie prawda, bo spędzam zdecydowanie za dużo czasu przed komputerem. Usprawiedliwiam się tym, że jak zacznie się szkoła, to skończy się to przesiadywanie, zwłaszcza, że chcę zacząć wkrótce kurs na prawo jazdy.

Dołączam się do pytania o wyjazd, opowiadaj;)

Karolina1

Był bardzo udany, choć jeszcze bym tam została ;D Jak zawsze przeszłyśmy się Nowym Światem, poszłyśmy do złotych tarasów. No i byłyśmy na jakimś basenie ;]

Błagam nie mów słowa na sz... jeszcze o tym nie myśle... najgorsze jest to ze będzie trzeba tak szybko wstawać i skończy sie rubta co chceta ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Nom nie też słowo na sz przeraza zwłaszcza ze zaczynam nową szkolę . O to kawał przeszłyście jak z Nowego światu wylądowałyście w Złotych

ocenił(a) serial na 7
alkamb

U mnie to samo... Ale poranne wstawanie nie przeraża mnie tak jak powroty do domu o 16.30, a niestety tak zazwyczaj mam;/ W zimę zdarzało mi się nieraz wracać po ciemku:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Oj ja tam w zimie bardzo często wracałam po ciemku ... Chyba nie ma nic gorszego bo później już sie nic człowiekowi nie chce . Wychodzi noc , wraca noc

fusiatko44

Ej, ej zajrzałam na to forum. Bez pretensji proszę. Trochę rozkojarzona dziś jestem więc proszę o wyrozumiałość. Przecież to jasne, że LOC jest lepszy.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Żartowałam tylko, do nikogo nie mam pretensji;)

fusiatko44

Dokładnie, a patrząc na to że w naszym kraju zima trwa 10 miesięcy i zaraz będzie się robić ciemno o 17 to słońca nie zobaczymy ;/

Karolina1

Ja zawsze byłam w domu ok.16. W poniedziałki zawsze po 18 bo miałam Odyseje Umysłu i Angielski.. a jak to będzie teraz to nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Jej co to ta Odyseja Umysłu ?
Ja bedę uciekać , bo muszę się wreszcie wyspać , a jutro wstać w miarę wcześnie :(

fusiatko44

To taki miedzy narodowy konkurs dla ludzi 'pozytywnie' zakręconych ;P
Robiliśmy rożne dziwnee rzeczy ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Właśnie sobie sprawdziłam , jakieś fajne zajęcia , u nas niestety takich nie ma :/

fusiatko44

Ja w tym roku idę na korki z matmy i trzeba do babki dość daleko dojeżdżać i już sobie wyobrażam jak długi będę mieć dzień i jak późno będę do domu wracać. A już w zimie... eh.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Ja też już spadam;) Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc :) Buziaki