PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108170
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.

ocenił(a) serial na 9
alkamb

heeeheee :)
możemy wrócić do off-topu :))

co tam u was kochane ?

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Gdzie się wybierasz Patrycja , ze się pakujesz ? :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Już pisałam :) W niedzielę w nocy jadę nad morze < Władysławowo, Hel> ;* Muszę skompletowawszy dziś garderobę, bo jutro będzie pewnie wielkie zamieszanie i czegoś na bank zapomnę :) Miałam jechać do Anglii <po raz drugi >, ale jednak to nie to samo co wylegiwać się na plaży w słoneczku, tym bardziej że w Anglii mam rodzinę i mogę wpaść w każdej chwili jeśli fundusze pozwolą :P

Pożegnam się jutro :**

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ale fajnie , morze.. :) Kurka wszyscy gdzieś jadą , tylko ja tu zostaję biedna sama :(

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Mój brat , kiedys jak jeszcze ogladał Plotkarę , nauczył sie naśladować Im Chuck Bass , mialam swojego Chucka w domu xD
Tak sobie myślę ze chyba Ed musi najbardziej starać się w tym serialu , bo jego głos w nim calkowicie różni sie do jego naturalnego . Wystarczy sobie posłuchać jakiegoś jego wywiadu i porównać z serialem .

fusiatko44

To prawda, musi się do głosu przyłożyć.
Mój brat naśladuje każdy głos jaki jest w kreskówce w filmie, a Chucka jeszcze nie podłapał, muszę go zmotywować ;P

Zostałam zmuszona do robienia sałatki na obiad. Wkrótce znów się pojawię ;P

użytkownik usunięty
alkamb

fusiatko44 (zabij mnie, zapomnialam jak masz na imię, przepraszam!;)), pozegnam się jak bd wyjezdzala ;p
Wiem, ze nie można wejść na iitv. Ale na yt da gotowe na wszstko, wiec oglądam ;p

ocenił(a) serial na 9

Kasia :) Wejdz sobie na serialeonline, tam może twój serial będzie na takiej stronie co sie nazywa anyfiles video , to wtedy będziesz mieć bez limitu

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Czym inspirowałaś się zakładając tą organizację? ;P

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Odpowiem za klimenyy, bo jej nie ma obecnie:) LODem oczywista, tj. Ligą Ochrony Damona z forum Pamiętników Wampirów.:)

ocenił(a) serial na 8
Karolina1

Tak myślałam :P

użytkownik usunięty
Karolina1

BeautyAndStupid jest członkinią LODu, teraz czas na LOC? ;]

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Organizacja świetna :) tyle ze my z tego co ktos tam mówił tak zacięcie nie walczymy bo mamy malo przeciwników no poza jednym który wciska nam ze to nie ma sensu i ze nasza organizacja jak to nazwałaś upadnie.

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Ja coś nazwałam? Nie przypominam sobie ;P

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Nie , nie mialam nic złego na myśli :) spodobało mi sie to słowo - organizacja

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

A, ok ;)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Któż śmiał obrazić nas twierdząc, ze LOC upadnie? Nie pamietam ;p

ocenił(a) serial na 9

Na stronie wcześniej , someonelikeyou

fusiatko44

A nie chodziło jej że tamten temat 'Off-topic' umrze śmiercią naturalną bo mu tu gadamy ;P Ja tak zrozumiałam xD

Puki jest Chuck - będziemy i my ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Czyli zawsze ;p jezu, własnie pomyslalam sobie co będzie jak Chuck nie będzie z Blair w ostatnim odcinku... Nie, wyrzucam ta myśl z głowy!;d

ocenił(a) serial na 10

a co będzie jak plotkara całkowicie się skończy? masakra...
ja już w 4 sezonie.. mówiłam, że jak na koniec sezonu chuck nie będzie z blair to ja przestaje oglądać ten serial.. ale jakoś nadal mam nadzieje że będą ze sobą.. ;D

dzastulaa_

Ja za każdym razem mówiłam "Cholera znów się rozstają, ja już tego nie oglądam, foch!!"
Ale jak Plotkara się skończy to się normalnie załamie ;( Oczywiście przesadzam ale jakaś pustka pozostanie ;(
Wiem ze nie może trwać wiecznie ten serial ale naprawdę nie miałabym nic przeciwko ;P

ocenił(a) serial na 10
alkamb

ja też nie miałabym nic przeciwko ;D heheh

użytkownik usunięty
dzastulaa_

Nie wiem czy bym chciała żeby ten serial trwał wiecznie. Ale dopóki nie mam własnego życia uczuciowego mogę się napalac na cudze ;p

ocenił(a) serial na 10

no wiecznie może to nie.. bo by nie mieli co wymyślić już...
co do własnego życia emocjonalnego.. to ja je mam.. ale i tak mogłabym oglądać non stop plotkarę.. bo lubię wyobrażać sobie, jakby to było jakbym ja miała takie życie jak Blair.. czy bym zrobiła tak samo.. itp.

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja też tak mówiłam . Odgrażałam się ze 4 sezonu nie oglądam , ale ta scena na stacji dała nadzieje na coś .
Myślę ze będą to ciągnąć dokąd będą mieć widzów , ale mam nadzieje ze własnie skończą tak ze Chair w końcu będzie razem

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Moze i o to chodziło , jak teraz przemyślę to chyba tak . Ja po prostu się szykowałam do obrony , bo akurat ona broni Dana :)

fusiatko44

Z cały szacunkiem fusiatko44, ale chyba bierzesz wszystko zbyt bardzo do siebie. :) Myślałam, że to nie jest wątek off-topic, szczególnie, że jest już stworzony wątek off-topic i ktoś kto np. nie zagląda tu, może też włączyłby się w rozmowę o tym co robicie itp. w wątku off-topowym. Tylko o to mi chodziło :)

A co do samego tematu i obrony Chucka. Odebrałam ten temat na początku jako temat o charakterze prześmiewczym, bo nie sądziłam, że Liga obrony Chuck'a ma inny charakter. Ale jeżeli chcecie naprawdę bronić Chucka, i na poważnie wymieniać się argumentami, to dajcie znać, jestem otwarta na zaznaczam - uprzejmą dyskusję i rzeczowe argumenty :) Miałabym mu trochę do zarzucenia ;)

ocenił(a) serial na 9
someonelikeyou

Ja także szanuje Ciebie someonelikeyou, na prawdę , może moje ataki wydają się trochę nie miłe ale strasznie jestem przewrażliwiona na tym punkcie , bo już na innych forach dyskutowałyśmy Dair czy Chair i znam twoja opinię . No i jak to powiedziałaś biorę to za bardzo do siebie , dlatego proszę o zrozumienie :)
A co do samego tematu , no był na początku troszkę na żarty chyba , w każdym razie autorka tak zakładała i nikt nie wiedział jak to się rozwinie. Ja myślę ze jest to raczej temat skupiający dziewczyny ( no i może chłopaków ) które lubią Chucka . Wspominamy tu o nim i to dość często , ale zazwyczaj nasze rozmowy schodzą na off-top . To nie miał być chyba kolejny temat starcia Chair-Dair , przynajmniej ja tak uważam , bo takich już jest pełno i w tej kwestii nie dojdziemy do porozumienia . Może nazwa tematu jest zobowiązująca , no bo liga obrony , ale nie koniecznie musimy bronic ale rozmawiać o nim i wymieniać się swoimi opiniami na jego temat . Nie wiem szczerze co Ci napisać więcej .
Ja po prostu uważam to forum , miejscem gdzie mogę porozmawiać z innymi dziewczynami które mają takie samo zdanie jak ja , bez kolejnych kłótni , Dan , Chuck ... ( mimo nazwy tematu )

Nie wiem czemu ale wiele z was nie lubi jak się tworzy nowe no może niepotrzebne tematy , ale myślę ze trzeba odświeżać stare . Ja się przyznaje , nie lubie grzebać w takich co są strasznie długie wypowiedzi .

A co do samego Chucka , my go po prostu bardzo lubimy , i mimo fatalnego dla nas zakończenia 4 serii , mamy nadzieje ze będzie jeszcze z Blair. Bo ogólnie w tych wszystkich sporach to o nią chodzi o jej decyzje . Nie ukrywam ja również uwielbiam Blair i myślę ze razem z Chuckiem są najbardziej ciekawymi postaciami . I powiem teraz za cały LOCk ale my nie wyobrażamy sobie innej pary jak Chair.
Chuck jest Chuckiem , ten jego głos no i sama jego osoba , przynajmniej u mnie wzbudza największe emocje . Dlatego właśnie tak bardzo go lubię , jest inny .
Wiem ze to może słabe uzasadnienie , ale taka jest moja opinia .

maslo maślane xD taka ze mnie polonistka

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Co tu taka cisza kochane ?

fusiatko44

Ja kroje warzywa na sałatkę ;) Już drugą dziś robię :P
I oglądam Supernatural. Z mamą i bratem, mama stwierdziła ze Dean jest przystojniejszy do Sama, się zna. Ale za to śmiała się z mojego plakatu Chucka ;/ 'Nie boisz się spać w nocy" - taki komentarz usłyszałam, oczywiście to żarty :P

Musze się spakować na kajaki. Najgorsze jest to ze muszę wstać o godzinie 7...nie pamiętam jak ta godzina wygląda na zegarku xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Masz plakat Chucka w pokoju ?
Co to masz za sałatkowy dzień dziś ? Gdzie pływacie tymi kajakami ? Na morzu ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Tez mam chucka na plakacie!;p kiedyś w świecie seriali był to kupiłam :)

ocenił(a) serial na 9

(zazdrosna)
muszę sobie skombinować :)

ocenił(a) serial na 9

ale fajnie.... zazdroszczę ! też bym chciała :)

Mam nadzieję ze Blair i Chuck Będą razemmm :*** Chair &lt;333
ciężko byłoby mi się pożegnać z plotkarą... :( ciekawe czy ujawnią kto nią jest ... czy zostanie tylko i wyłącznie narratorem :P

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ja tam mam teorię ze nikt konkretny nie jest plotkarą .. cos w tym stylu
Jak Chair nie będzie razem to zmieniam ocenę serialu na 1 normalnie . Po prostu przeznaczenia sie nie zmienia bo komus nie pasuje

coconutP

Tak :DD Ze świata seriali ;D
Właśnie nie wiem, wszyscy chcą bym sałatki robiła ;P
Nie nie na morzu, W Lipuszu - rzeka Wda. 23 kilometry co mnie martwi trochę to ma trwać 7-8 godzin a ja najdłużej pływałam kajakiem po jeziorze godzinę ;P

Można napisać na FB do świata seriali i poprosić żeby dali, ludzie czasem tak robią ;P

Muszę iść umyć włosy żeby jutro jakoś wyglądać xD I może uda mi się jeszcze jedne odcinek Sn obejrzeć ;D
Ale przed snem na pewno jeszcze tu zajrzę ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Baw sie dobrze Alu
Ja lecę spac , mama mi nakazała wyłączyć komputer
Buziaki dla Chuckmaniaczek :)

fusiatko44

Dzieki ;*
Dobranoc ;*

Jest może ktoś obecny? Ja jeszcze jestem bo brat mi zajął telewizor, a mama i tak nie pozwala mi już oglądać i każe iść spać, ale na razie pełna konspiracja jestem przy kompie ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Leżę w łóżku, ale dzielnie się trzymam, wiec jeszcze tu jestem ;p jednak są plusy wchodzenia na internet na telefonie xD
to co, jest tu ktoś jeszcze?:)

Ja, ale już mnie gonią do łózka, już nawet zrobili nalot na mój pokój, ale moje oddziały jeszcze się trzymają xD

alkamb

Dobra ja lecę drogie siostry ;D
Branoc ;*

użytkownik usunięty
alkamb

Ja własnie obejrzalam kilka scen chair z 3 sezonu... Ale tylko te z pierwszych odcinków, bo te sceny z kolejnych strasznie łamią mi serce. No w każdym razie Chuck i Blair kurde byli tacy szczęśliwi. On jak do niej mówi ma taki wyraz twarzy.. Kurde. No ale nic. Może jeszcze zobaczymy ich happy end. Póki co, dobranoc :*
nie będzie mnie przez pare kolejnych dni, bo jutro nie bd miała już pakietu na telefonie. Spróbuje coś wykombinowac ;p

ocenił(a) serial na 9

Dobra kochane. Ja się z wami w tej chwili żegnam. Wyjeżdżam w nocy, a jeszcze mam parę spraw na głowie i nie będę miała czasu wejść na forum. Przysięgam bronić Chucka zawsze i wszędzie i wy róbcie to samo pod moją nieobecność :)

Tak więc paaapaaa :***** wracam za 2 tyg.

buziaaaaaki :*** ♥♥♥♥♥♥

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Niech Chuck będzie z Tobą :* Chyba życzę ci przede wszytkim zeby pogoda Ci się udała ;) Opal się ładnie , popływaj w morzu i juz standardowo poderwij ciacho :)

ocenił(a) serial na 9

szkoda ze masz prolblemy z tym internetem . mam nadzieje ze cos wykombinujesz :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Kto jest, kto wyjechał? odezwać się w obu przypadkach xD

alkamb przez to Twoje sałatkowanie aż mam ochotę :D

ocenił(a) serial na 9

Ja jestem , stale i niezmiennie :) Co słychać ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Wooolne :D Pospałam do 12, zjadłam obiad w piżamie xD a teraz nadrabiam forum :D normalnie zaczęłam się uzależniać :D
odliczam już dni do końca pracy, a później woodstock ;DD <3
A jak Tobie dzień mija?

ocenił(a) serial na 9

Wiesz ja mam aż nadmiar wolnego , więc mogę powiedzieć to co zwykle nuda..
Wybierasz się na Woodstock ?
Ja myślałam ze to masz tą pracę taką wakacyjną , a rozumiem ze juz ją kończysz :)
Poza tym widzisz cisza tu jak makiem zasiał . Wszystkich wywiało gdzieś na wakacyjne przygody .