PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108170
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.

aaa zrobiłam to, często tak mi wychodzi ale zawsze poprawie xD
Tez mi sie z Bassem kojarzy zawsze XD

użytkownik usunięty
alkamb

Na szczęscie on nie ma nic z barta xD

haha ;D
Apropos mojego brata - męczy mnie żeby u światło zgasić w pokoju ;/ Chyba powinnam iść spać ale jakoś mi się nie chce ;P

użytkownik usunięty
coconutP

oo świetnie, takie klimaty plotkary lubię :))

ocenił(a) serial na 8

"Jara mnie Chuck Bass" -<333 :D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

na poczatku mnie wkur.... ale z czasem troche dojrzal xD (jestem dopiero na 2 sezonie odc. 20 ..)

ocenił(a) serial na 9
olka19_19

Oj kochana , ty go dopiero na całego pokochasz po 4 sezonie , bo pod koniec 3 moze troszku wkurzyć .
Im Chuck Bass :)

kilmenyy

http://kwejk.pl/obrazek/261864/dziewczyny,%3C3.html

Tak na dziś ;D

użytkownik usunięty
alkamb

oooo w sam raz ; D

Ja chyba mykam spać, tak dla odmiany pójdę przed 1 do łóżka ;P
Branoc ;*

użytkownik usunięty
alkamb

ja też ;D branoc ;*

ocenił(a) serial na 8

hahahahah, dobre :D masakra, przed ogladaniem plotkary nie wiedzialam że Chuck taki popularny jest :d :D D:
Postaram się jeszcze coś tutaj napisać, ale nie jestem pewna w 100% czy mi sie uda, bo czeka mnie ejszcze mycie glowy, kupienie prowiantu na podroz, moze jeszcze zdarze kupic torebke, reszta pakowania itd. takze nie wiem czy bede miala ejszcze tyle czasu na forum.
Wstępnie się pożegnam jak coś, ale nie zdziwcie sie jak jeszcze tutaj napiszę coś. :D
Niech moc Chuck'a Bassa będzie z Wami! :*** :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

I wglt o nie ma jeszcze pl napisów do PLL, załamka :/

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

a nie, jednak są! mam nadzieje ze uda mi sie obejrzeć przed wyjazdem, musze nacieszyc swoje oko Ezrą :D :D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

ja już wczoraj oglądałam z napisami po polsku :) mogłam Ci przesłać...

szkoda że nie było Toby'iego :(
Hannah i Caleb <3 a Ezra ....mrrr..

ale i tak Gossip Girls jest the best ! :P
Chair <3 ♥♥♥♥ - chciałabym aby test okazał się Blair , a dziecko Chucka. Poczekamy zobaczymy

Ok, ja lecee.... muszę się wyszykować i jechać do sklepu po parę drobiazgów na wyjazd

coconutP

Oj wy wszyscy wyjeżdżają ;(
Ja może na kajaki w sobotę, mam nadzieje ;D

W PLL to ja najbardziej lubię Hannah i Caleb'a, są świetna parą jak dla mnie, no i Ezre :D

Ja też chciałabym by test okazał się Blair, i ponoć ma być jej, ale kto jest ojcem?! Eeee pewnie Chuck bo gdyby ten Louissss to byłoby głupio.

W każdym razie Angela! Miłego wyjazdu wróć opalona i przywieź nam jakiś przystojnych Turków ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

taa.... jakby był Louis to byłoby do bani. Ale ponoć aktor ,który go gra nie ma chyba podpisanego kontraktu i będzie postacią epizodyczną, tak gdzieś czytałam.
Ja chce małe Basssiątka <3 !

team Chuck !

ocenił(a) serial na 8
coconutP

Dziekuje, tez mam nadzieje ze wyjazd bedzie udany. :D

Ja jestem w polowie 5 odc. PLL, limit wyskoczyl ;/

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Angie , niech Chuck bedzie z Tobą :*
I uważaj mowie ci na Turków , czy tam Tunezyjczyków !!! Baw się dobrze . My bedziemy pilnować LOCu obiecujemy :)

oo małe Basiątka były by cudowne , ale jak znam ten serial nie dadzą nam się z nich cieszyć :(

fusiatko44

Ja właśnie obejrzałam PLL ;D

Tak małe Bassiątka ;D Byłoby mega, ale masz racje Kasia to w Plotkarze nie wypali ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

I co fajne PLL ? ja wlasnie sie zabieram do niego :)

fusiatko44

Mi się podobało, Hanna i Caleb ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Nom super bylo :)
Ale to i tak nie zmienia tego ze rozmarzyłam się na temat tego ze Blair moga by urodzić dzieciaczka Chuckowi ! Ja nie tracę nadziej , kto jest ze mną ?!

fusiatko44

Ja!!
Byłoby fajnie!! ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Wszyscy mówią ze nikt go sobie jako ojca nie wyobraża , a przede wszystkim Blair jako matki , a ja szczerzę to mogę , w szczególności po ostatnim sezonie , kiedy było widać ze obydwoje dorośli i mogą więcej niż gdy byli młodsi . Kurcze strasznie jestem zakręcona tą parą ...

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

I ja też! Kibicuję im :D.
Bedę uważać na Turków, będę, mam do tego jednego nr telefonu ale jeszcze przemyślę czy zadzwonię haha. :D A nóż poznam lepszego xDD.
A po PLL też jestem, kocham Hannah i Caleba razem!

Przełożyli wyjazd na 17, z miejsca gdzie wyjezdzam, bedzie jeszcze 9 osob, bo reszta to z roznych stron Polski, taka mieszanka. Dobrze, ze jade z dwiema przyjaciolkami, to nie ebde sie czula samotnie. :D No i jeszcze okazalo sie ze kolezanka ktora byla z nami na kolonii rok temu w Grecji, tez jedzie dzisiaj z nami do Turcji, takze licze na to iż będzie fajnie. :D 3majcie się tam, jako matka tego tematu opuszczam Was rozdarta, no ale wiecie, ta plaża i przystojniaki są bardzo kuszący.. Przywiozę Wam jakiś, babkaz biura podróży mowila mi i przyjaciolce iz zapewne przyjedziemy z conajmniej jednym Turkiem, to zadbam o to aby i Wam kilku dostarczyć haha :D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

No czekamy na jakieś ciacha . Matko założycielko obiecujemy ze pod twoją nieobecność będziemy walczyc do ostatniej kropli whisky . Będziemy tęsknic!

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

No ja myślę! :D Do ostatniej kropli whisky! :D
Ja też będę tęsknic :*

fusiatko44

Trzymaj się kochana ;)
Whisky nie zabraknie ;D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Trzymaj się <3 Udanego wyjazdu ;****

ocenił(a) serial na 9
coconutP

hej no kobitki :) co to za zastoj , co robicie ?

fusiatko44

Właśnie wpadłam na chwile sprawdzić jak sytuacja na forum :P
Oglądam cała rodziną SN wiec dziś pewnie się nie pojawię ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Oj no to szkoda . Widzę ze nikt sie nie pojawia , więc jak tez znikam . zaglądnę za godzinkę zobaczyć jak sytuacja jak to mówi Ala

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

No to jak to co tu taka cisza ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Matka założycielka wyjechała i zapadła cisza! :D

ocenił(a) serial na 9

Oo , wreszcie ktoś :) co słychać ? Ja dziś wpadłam w fazę czytania i cały czas to robię , no i czatuję na forum na kogos :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

A co czytasz? :D
Ja dopiero wróciłam do domku po pracy i bezczelnie objadam się ciastkami xD

ocenił(a) serial na 9

Slodycze na śniadanie autori o nazwisku Koomson . Nawet fajna i się wciągnęłam . Dziś zaczęlam i zaraz skończę :) . Oj tak pózno ciastkami... o ja też idę sobie przynieść xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nic mi nie mówi ani książka, ani autorka, pewnie szkoda :D Ja teraz czytam Śledztwo Lema xD

Noo, późno... ale co tam.. xD
Tak się na mnie patrzyły w kuchni i pasują do herbaty :D

ocenił(a) serial na 9

To jest to , zawsze fascynowało mnie to ze jedzenie sie tak na nas patrzy i woła zjedz mnie , zjedz.... przede wszytskim słodycze i to w takich momentach kiedy sobie mowisz , nie jem słodyczy .
No polecam moją książkę . Wczoraj jeszcze czytałam Szukając Noel bo Schmitt ją polecał więc się skusiłam ale też polecam bo bardzo dobrze sie czyta :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Póki wakacje to trzeba się nacieszyć literaturą :D

Jedzenie ma fatalne wyczucie czasu..

ocenił(a) serial na 9

Dla mnie czytanie w wakacje czy w roku szkolnym nie ma różnicy , to jeszcze nie studia :P
uff skończyłam , fajna była , ale koncówka troche mi sie jednak nie podobała . Ostatnio doszłam do wniosku ze końcówki mogą zmienic cale spojrzenie na książkę

ocenił(a) serial na 9

A tak w ogóle nie było cie wtedy jak rozmawiałyśmy o Chair . Też jestes zakrecona na ich punkcje i małych Bassiątek ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

No dla mnie ma, w liceum na humanie miałam 3 lektury w tygodniu i na jakieś inne książki nie było czasu wcale :<

Szczerze to nie wyobrażam sobie zupełnie ani ciąży ani dzieci w tym serialu ;p

ocenił(a) serial na 9

No tak to trochę odbiega od serialowej normy . No ale skoro bohaterowie trochę dorośli to moze serial tez troszkę powinien

fusiatko44

Hello, też się tu czaje ale przesłuchuje muzykę z SN ;D

Ja nie należę do osób oczytanych xD Ale teraz jak coś czytam to w kółko nowe rzeczy mi podchodzą ;P Byłam na 3 tomi plotkary ale chwilowo nie mam dostępu do 4 wiec musiałam przerwę zrobić. . Czytam Pamiętniki Wampirów ilość stron mnie przeraża xD A ja jestem na poczatku ;P A potem kupie sobie książki Supernatural... kocham czytać cokolwiek co jest związane z serialem i filmem ;D Takie zboczenie zawodowe :P

użytkownik usunięty
alkamb

Ja mam e-booki Plotkary ;p

No mam nadzieję że jeśli już pojawi się taki poważny wątek to i bohaterowie w końcu pokażą swoją dojrzałość ;p

ocenił(a) serial na 9

oo ja też próbowałam czytac Plotkarę , ale nie mogłam tego czytać bo juz przyzwyczajona byłam do innej Plotkary. Książka jest kompletnie inna od filmu i wydaje mi się ze jest gorsza

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja czytałam ksiązkę tyyyyle lat temu że ohoho :P

Na początku podobała mi się bardziej niż serial, ale teraz traktuje to jako dwie odrębne historie :P

Ja dokładnie tak jak ty blair__waldorf. Dwie historie...
I szczerze też mi sie wydaje że książki są gorsze.. mało Chucka xD