Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
Ja też mam do nich dostęp ale jakoś nie lubię czytać e-booków. Lubie czytać książki w samochodach i autobusach a tam dostęp do e-booka co najmniej ograniczony ;P Ostatnio mało jeżdżę dlatego PW mi słabo idą xD
Ja nie wiem tak naprawdę co bym wolała, żeby była ta ciąża czy żeby jej nie było.
Ucieszyłabym się szczerze, to na pewno, jeśli było by to rzeczywiście Bassiątko ;P
Ale nie wiem jak to by wyglądało na dłuższa metę.
No własnie tego nie wiemy , zobaczymy , pewnie nas zaskoczą . O PW czytałam właśnie na ebookach i nawet mi się podobały , ale tak samo jak w Plotkarze serial i książka to prawie dwa różne światy .
Ja lecę kochane , szkoda ze tak późno nam sie rozmowa rozwineła.. ale muszę iść spać bo bez budzika znowu przed 11 nie wstanę :/ Dobranoc :*
Dobranoc ;*
Wkurza mnie, ze założyłam sobie konto z takim nickiem xD
Ale zrobiłam to żeby się wypowiedzieć raz kiedyś tam i się wciągnęłam xD A teraz jak ktoś mówi do mnie blair waldorf to nie mogę xD
No Kasiu nie denerwuj się , moja imienniczko . Ja tey was bardziej rozpoznaje po nikach niz po imionach ale to nie oznacza ze cię z Blair identyfikujemy . Teraz juz będą Kasie , Ale , Angie ...
a tak w ogole to przegladam froum i ty sie chyba BAss nie przedstawiłaś :P no chyba ze o tej porze juz przegapiłam . Jak cos przepraszam
Jej juz chyba 5 raz mówię . Kasia , chyba nawet na najnowszej stronie ktoś o to pytał :)
Ja też się zbieram chyba bo wszyscy już śpią... może dziś się uda pójść spać szybciej ;P
Jutro mam sie spotkać ze znajomymi i muszę szybciej wstać... 9;20 szybciej xD Grzeszę :P
Dobranoc ;*
haha nie no to nie do was wyrzuty przecież xD ale mogą być i Kasie :D
Dobranoc dziewuszki ;*
Alu twój też mi się podoba :) Ja już cię wcześniej na forach widzialam :) w sumie to was wszystkie , jako jedyne miałyśmy takie samo zdanie na temat Chair :)
Dobra idę w koncu bo nie odejdę :) BuziaK
Dzieki ;*
Czy udzielałaś się tu może jakieś półtora roku temu? Mam wrażenie że cię pamiętam, ale może się mylę ;P
No dobra to ja też zmykam... kiedyś trzeba ;P
Branoc ;*
OJ ma az póltora roku to chyba nie , ale przez ostatni rok troszkę . Powstawały panny ? A zapomnialam Ala chyba gdzies miala iść a reszta jest ?
HarrY Potter wieczorem !!!
Pochłaniam książki jednym tchem...
ma ktoś może jeszcze jaką, oprócz tych o których była mowa, do polecenia ?
co tam u was ?
u mnie we Wrocku jest tak gooorąco, że już nie mogę! uf..
a tak w ogóle Patrycja jestem :)<podaje łapkę > miło mi ;*
Witaj Patrycja :) co jeszcze do czytania , moze to oczywiste ale polecam Harrego Potera . Jak w niebie , też fajna książka. Igrzyska śmierci , moze tyuł odstarasza , tak jak mnie przez pewnien czas ale książka świetna :)
Dziś zoabaczę się z koleżankami to moze wieczorkiem jakieś tytuły podeślę .)
Idę , cały czas siedzę przy forum czas na przerwę . Trzymajcie się dziewczyny :*
a żeby nie było off-topu :)
http://kwejk.pl/obrazek/227977/chuck,bass,%3C3.html
http://www.kwejk.pl/obrazek/257538/chuck,bass.html
Witajcie ;D
Właśnie wróciłam z Pottera... podobał mi się. Ale jakoś dziwnie żyć z myślą że to już jest koniec..Nie będę płakać ani nic z tych rzeczy ale jakoś tak dziwnie bez Harrego..
Może był ktoś jeszcze.. jak wrażenia?
Ja nie byłam < tzn. tylko na pierwszej części > i bardzo bym chciała iść na drugą , ale w niedziele wieczorem wyjeżdżam i może wybiorę się jak wrócę :) Szkoda że to już koniec Harrego , pocieszać się można że autorka założyła stronę internetową pottermore. com i ponoć tam wspólnie fani mają tworzyć dalsze losy czarodzieja - ciekawe co z tego wyniknie :)
ja też właśnie wróciłam ;) też mi się podobał i przyznam szczerze ze pare razy się wzruszyłam , ale gdy np Harry zmartwychwstał po prostu nie mogłam i wybuchnęłam smiechem.. no cóż . ogólnie świetny i chyba dochodzę do wniosku ze najlepszy ze wszytkich . Tylko te sceny pocałunku i nieudolne postarzenie bohaterów na koniec... Szkoda ze już się skończyło :(
A co do książek To polecam jeszcze Jodi Picoult :)
A i jeszcze , obiecałyśmy matce rodzicielce ze będziemy bronic Locku a tu co zero poparcia po ataku someonelikeyou :P
Ja też się wzruszyłam na kilku momentach. Mi się koniec podobał ;P
Harry był obecny w naszych życia przez 10 lat, jest rok młodszy od mojego brata xD Wiec mogę rzec ze z moim bratem był cały czas xD Ahh pamiętam jak w kółko jak byłam chora ogladałam pierwszą część i jak się bałam bazyliszka w 2 ;P Wspomnienia ;)
Będziemy odpierać ataki na Chucka ;D Ale chyba wszyscy go lubią skoro nikt się nie kłoci xD
Ja miałam raz tak ze przez miesiąc , każdego dnia oglądałam którąś część Harrego . Mozna by pomyśleć ze jak uzależniona
A co do wspomien to chyba nigdy nie zapomnę tego uczucia kiedy po arz pierwszy poznawałam jego przygody w kolejnych książkach . to było coś , teraz załuje ze przeczytałam to tak szybko
Cześć Chuckerki!:) nie było mnie przez pare dni na forum, bo mi si komputer zepsuł, a teraz siedze na internecie na telefonie, bo dostałam z Orange jakiś tam pakiet ;p nie wiem czy uda mi się ogarnac to co się tu działo jak mnie nie było. Działo się coś ciekawego?;p
wszystkie nasze rozmówki są ciekawe :) poprzegladaj sobie poprzednie posty jak masz czas ;**
blair_waldorf obie opcje są prawdziwe :P
nasze forum - the best : pp
Wiem, ze są ciekawe, ale na telefonie głupio się siedzi ja internecie. Niby ekran mam duży, ale nei jest to komputer ;p
Ja nienawidzę internetu w telefonie. Strasznie mnie irytuje ;P
Współczuje ci braku internetu. Teraz to bez neta jak bez ręki. Kiedyś mi się antena zepsuła i nie miałam przez 3 tygodnie;/ Czasami nie mogłam pracy domowej odrabiać bo polonistka wysyłała testy na maila.
To prawda obie opcje są prawdzie ;D
Chuckerki... jakie plany na dziś ;P [standardowe pytanie xDD ]
A ty Ala nie mialaś się na kajaki wybrać w sobotę ?
Ale Ci fajnie masz blisko morze :) Kasia(BW) też :)
Oj, przepraszam. Nie doczytałam. A internet w telefonie to istna masakra :/ Bez neta w dzisiejszych czasach trudno się żyje ;p
Ja mam iphone'a, Internet u nie jest aż tak zły. Ogląda się tu filmy w porządku, skoro nie mam internetu na komputerze to może nadrobie gotowe na wszystko na tel? Tak, to jest chyba mój plan na dzisiaj :)
ja mam ipoda touch 4 i uważam że jeśli chodzi o internet to jest bardzo dobrze. Wygodnie, wszystko sprawnie chodzi. Tylko nie chcą mi się wyświetlać filmiki z iitv. info. Może wiesz co zrobić aby tak się nie działo ?
Dzisiaj będę nadrabiać Switched at Birth i pakować się na jutro :)
Ja nie wiem , też niby mam neta w telefonie i to dobrego ale jak chcialabym wam coś odpisać przez telefon to nie mogę , bo coś nie gra mi z zalogowaniem...
A jakie plany na dziś , takie same jak przez cały tydzień : LOCk , książki i nuda ..
Nikola , brakowało Cie przez te kilka dni, nawet zaczęłam sie martwic ze pojechałaś gdzieś sobie i sie nie pożegnałas :)
Miałam jechać, ale jednak jadę jutro. Spływ ma 23 kilometry nigdy na takim nie byłam. Mam nadzieje ze pogoda będzie satysfakcjonująca...
Ja właśnie czytałam Pamiętniki Wampirów, jestem na 10 rozdziale, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć kiedy pojawi się Damon?! Czekam na niego i czekam bo czytanie o 'zamkniętym w sobie Stefanie' mnie już męczy.
Jak czytasz pierwszą częsć to jeszcze na niego troche poczekasz z tego co pamietam , bo on chyba dobiero ujawinia sie pod koniec , ale pewności nie mam bo dawno juz czytałam
Musisz zainstalować Flasha po Jailbreaku. Produkty Apple nie obsługują Flasha bez modyfikacji.
Mamy tutaj duuuuży off-top dziewczyny.
Ja nie rozumiem , masz jakiś problem z tym ? jak nie chcesz to nie wchodź na nasze forum . Wszystkie wspaniale wiemy ze uwielbiasz Dana .
Jaka jest korelacja między tym, że uwielbiam Dana (chociaż to lekko przesadzone sformułowanie), a tym, że chcę utrzymać w miarę porządek w tym wątku? ;)
och...szkoda. Nie wiedziałam, ale jakoś wytrzymam. Na razie ipod jest na gwarancji więc szkoda mi go modyfikować <jailbreak>. Jak gwarancja się skończy to pomyśle :)
Baaardzo, bardzo,bardzo dziękuję someonelikeyou ♥ <3
............................................................
Chuck : Your world would be easier if I didn't come back.
Blair: That's true. But it wouldn't be my world without you in it.
...........................................................
http://www.funix.pl/pokaz/zH16i9/