Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
mnie się podobała najbardziej ta opaska którą Blair podarowała Jenny ;D
ale żeby nie było że nic o Chucku ;D http://kwejk.pl/obrazek/251376/chuck,bass,%E2%99%A5.html
widziałam to już dzisiaj <333
okej, ja spadam, zaraz house leci na tvn ;p do jutra :D
a to ona to tak . O House , nie wiem jakoś 10 raznie moge juz tego ogladać , poza tym moge sie założyć ze jakiś mecz jest i o telewizji moge pomarzyć
Reszta uadła na polu walki , chyba ... Idę ,nie lubie was :P oprócz dzastulii . Ale ide , za długo czekalam na kogoś .
to z kwejka to ja se ustawie na tapete w fonie zaraz! : D świetne, takie seksi mmm :D Zresztą, czy którymkolwiek zdjęciu nasz Chuck nie wygląda cholernie seksownie? <3
Ja właśnie skończyłam oglądać 9 odc. gry o tron, zostal mi jeszcze finałowy, postaram się ogarnąć dziś, ewentualnie dokończę jutro, następnie 2 albo 3 odc.w zależności od tego ile już mam do nadrobienia z "switced at birtch", pozniej nowy odc. PLL(jest już wgl?) i z czystym sumieneim bede mogła jechać podbijać Turcję! ;DD
nie śpimyyyy :p dziewczyny, do dzieła, za mało tu piszemy, bierzcie przykład z LODu XD
wiem wiem, mama mnie ciagle goni, jakieś zakupy jakieś coś i na kompie mniej czasu spędzam. :D
postaram sie jutro wiecej poudzielac o ile bedzie z kims pisac :D ,a w czwartek sie z Wami pozegna, bo jade dopiero o 16 ;D
Żadnych... ;p Za 20 minut leci BrzydUla, więc pewnie obejrzę. Potem jakaś książka, a potem Miodowe lata. No i potem 1 odc 2 sezonu GG na tvn ;p Wiem, zapowiada się u mnie kolejny nudny dzień..xD
Heeeeeeej :D.
Ja zaczęłam po godzinie 7, znowu nie umiałam dłużej pospać. :D
Moje plany.. Zaraz będe prasować ciuchy i wstępnie przygotuje listę potrzebnych rzeczy ktore mam spakować, poskladam pranie, porządki w pokoju, pod wieczór salon urody xDD w sensie mam zamiar zadbać trochę o siebie, jakaś maseczka itd. bo jutro nie będzie tyle czasu, no a do tego chcę seriale ponadrabiac, za jakieś pół godziny ogarnę finałowy odc. GOT, później o ile jest już nowy odc PLL, i "switched at birth", chyba 3 odc. mam do nadrobienia. Kuede, nadal nie ma profilu tego serialu na fw, bez sensu. :/
No i może zacznę coś nowego oglądac albo się przejdę na spacer z kimś, nie wiem. :D
A jak Wasza plany moje drogie wierne i waleczne Chuckmaniaczki? :D :D
Ja mam zamiar do początku oglądać Supernatural. Pierwsze sezony widziałam ponad 3 lata temu wiec chce sobie odświeżyć. Ta wiec usiądę na kanapie i będę się cieszyć przystojnym Deanem <3
Kiedy wracasz z wyjazdu - to już ten do Turcji?
Miałam zamiar zacząć oglądać The O.C albo HIMYM, ale kurcze tak kusisz mnie tym przystojniakiem, że chyba zacznę Supernatural oglądać! :D Choć nie wiem czy nie lepiej zacząć oglądać dopiero po powrocie bo jak się wciągnę, to zamiast się cieszyć Turcją, bedę marzyć o Deanie hahaha. :D
Tak tak, justro o 16 wyjazd do Turcji :). A wracam 26 lipca.
Dziewczyny, takiego mam lenia że zamiast posprzatac w końcu w tymp okoju i nie marnować dnia tylko mieć już jedną rzecz z głowy, to przymierzyłam słomiany kapelusz i jak nienormalna z nudów se cyknęłam słit focię telefonem! Hahaha, nie mogę tu z siebie :D
Ja wczoraj cykałam sobie na działce sweet focie, miałam bekę z siebie xD
W słomianym kapeluszu też miałam xD
TAK!! Oglądaj Supernatural!! Będziesz się zemną zachwycać ;D
Jeee, czyli nie jestem sama! :D Jak dobrze :D. Ja własnie na kompa je wrzucilam i nie mogę tu hahaha :D. Zaraz mi tak odbije że zacznę robić znany wszystkim syndrom skręconego dziubka xDD.
Okej, zatem postanowione. :D Jak posprzątam to kończę 10 odc. GOT, ogarnę switched at birtch i w ogóle to jest nowy odc. PLL już? Bo nie sprawdzałam. ;>
Jak to wszystko ogarnę to się biorę za Supernatural :D. Za bardzo mnie nakręcilaś na tego Deana :D.
Heloooł ;D Zazdroszczę tej Turcji, pewnie się opalisz :D Idę póki co na pocztę wysłać dokumenty kurierem ale jeszcze tu wrócę! :D
Heeeejka :)
Ja też zazdroszczę Turcji ;p
Ja wyjeżdżam w pon , ale nad nasze polskie morze.
lecę do skleepu - paaa ;**
Chuck Bass <3
O Nad polskie morze, Gdzie konkretnie może gdzieś niedaleko mnie ;)
Jak widać pojawiam się i znikam w przerwie pomiędzy odcinkami :P
To jedźcie ze mną! : D O właśnie, muszę paszport znaleźć jeszcze. Nienawidzę swojego zdjęcia do paszportu, taki wytrzeszcz, zakryte kolczyki i zmyty błyszczyk ust, ulizane przez p. fotograf włosy.. -.- Tragiczne ejst, nienawidzę go. xD
Ja już posprzątałam, zaraz uumyję ząbki, pomaluję paznokcie i chyba ogarnę switched at birtch bo przed chwilką skończylam GOT- swoją drogą polecam!!
Nie wyobrażasz sobie jak bardzo chciałabym pojechać ;D
Myślałam żeby obejrzeć Gre o tron. Może się skusze ;D
przed chwilą oglądałam na tvn 1 odcinek 2 sezonu plotkary.. i normalnie nie mogłam z tłumaczenia.. masakra.. połowa ominięta.. ;/
i jeszcze na koniec Chuck do Blair "Ko.... Ko....." (oczywiście to ta scena w której miał jej powiedzieć że ją kocha... )
ja też nie mogłam , gość omijał połowe słów . ,,I im Chuck Bass nie wystarczy ,, to było świetne :)
Do Władysławowa, a potem na Hel
:)
tłumaczenie rzeczywiście rozbraja :/ nie wiem czy śmiać się czy płakać
Aha nad otwarte może jedziesz, ja na Helu też w te wakacje będę ale tylko wycieczkowo ;P
Ostatnio na kwejku pełno z Plotkary jest, w wakacje ludzie się nudzą i oglądają i fanów przybywa ;D
Nom coraz więcej fajnych zdjęć. :) Widzę ze troszkę forum ruszyło , cieszę się . Kto jeszcze nas opuszcza wakacyjnie oprócz kilmenyy i coconutp? ja niestety tylko domek , więc będę was męczyć na forum :)
http://www.kiepy.pl/img/6132
sorki że w dwóch postach,ale nie mogę edytować :/
To dobrze że będziesz Kasia bo ja też nigdzie nie wyjeżdżam więc będę tu zapewnię, codziennie...
Chucko mania ogarnia cały internet ;D
no to jak to ?:) Ma ktoś jakiś fajny film ? Tylko prosilabym raczej te mniej znane, bo zazwyczaj na listach podaja te standardowe i nie mozna znaleźć nic nowego . Szukam czegoś ze to tak nazwę poruszającego . :)
No wiesz ja oglądam od poczatku SN. Cały dzień z bratem a do kilku odcinków rodzice się dołączyli ;D
Filmy... ja mam właśnie problem bo nie wiem co obejrzeć :p Wczoraj widziałam 'Surogaci' nawet spoko. A dziś nie wiem za co się wziąć ;P
Tak sie zastanawiam , w jakim wielku masz Alu brata . Duzo o nim wspominasz . Wywnioskowalam ze masz młodszego od siebie , ja mam starszego i jeszcze starszą siostrę . Zawsze myslę jak to by bylo mieć młodsze rodzeństwo . Choć z tego co mówią mi przyjaciolki , strasznie :)
Ja mam młodszego 2 lata brata :P Czasami jest okropnie.. ale dobrze mieć w ogóle rodzeństwo, chociażby po to że zawsze jest ktoś pod ręką żeby filmy pooglądać :D xD
hej , Twój brat to chyba cos w moim wieku jest xD Opowiadaj jak bruneci i jak tam szkoły !!!
Mój brat ma 17 lat :D ale poszedł rok wcześniej do szkoły bo niby był mądry .. xD i już do 3 LO idzie :P To jest tzw. 'Mój brat niedźwiedź' bo ma prawie 190cm a ja taaaka mała.
Nie było brunetów, bo wolne miałam ;( Dobrze, że mój chłopak nie widzi co ja piszę! xD ale czego oczy nie widza tego sercu nie żal xD z resztą, popatrzeć można xDD
Wysłałam dzisiaj dokumenty na Uni Wroc .. :P Zaczęłam się nawet trochę cieszyć, ale dalej mam nadzieję jeszcze na UAM :D
Szkoda ze tak daleko mieszkacie , Twój brat niedźwiedź wydał się interesujący xD . Wiem przepraszam piszę o Twoim barcie:)
Oj tam a o chłopaka sie nie martw , myślę ze ostatnie co mogł by zrobic to wejsc na filmwebie na forum Plotkary :)
hahaha interesujący jak niedźwiedź XD to wpadnij kiedyś nad morze xD
Nie no żartuję, on mówi że głupoty oglądam i żebym się zajęła czymś pożytecznym, a nie serialami :D
Mój brat ma 11 lat [6 lat młodszy] Ale bardzo dobrze się dogadujemy, co wszystkich dziwi xD
blair__waldorf mówisz ze masz barta w moim wieku hem? ;D