PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73331
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

Leo_Wyatt

ja też :) Szczególnie po genialnym promo

ocenił(a) serial na 7
VanillaCream

jeszcze się okaże, że promo (kanadyjskie ofc) jest lepsze od odcinka :D

ilovecinema

hahahah :D dobre! nie no ja takich myśli do siebie nie dopuszczam... a potem czekamy aż do stycznia ;( chociaż jeszcze w październiku będzie odcinek halloweenowy.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

A spin-off? :D

ocenił(a) serial na 3
megaami

to nie będzie takie fajne jak PLL ; ( przez kilka odcinków Jenna będzie kupować coś w sklepie, w którym będą sobie największe wafle serialu - Noel, Jason, Garrett? bez sensu...

ocenił(a) serial na 10
milkie_way

No chyba lepsze to niż nic, jeśli mamy się czegoś dowiedzieć...

ocenił(a) serial na 3
megaami

wątpię żebyśmy tam poznali jakieś odpowiedzi, no ale zobaczymy ; )

milkie_way

Wrena brakuje i względnie Caleba:P A tam mi się nawet ten pomysł podoba, zawsze to coś świeżego:)

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Sneak peek!:D
http://www.youtube.com/watch?v=89T9TG64oek

użytkownik usunięty
stakara_91

Hanna :(
Nie, Aria w ogóle nie wygląda na podejrzaną :D

stakara_91

W takim razie cofam swoje słowa, że nikt nie umrze, bo policjant pyta Emily "czy zmarły/a był/a pani przyjacielem/przyjaciółką?

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

użył słowa "deceased"?

Ciekawe o kogo chodzi, skoro niby Mona ma grać dalej..

Furiatka_

Tak, dokładnie powiedział: "so... was the deceased friend of yours? (...) did you know the victim?" A Emily odpowiada, że tak. Może Paige? Ale czemu Hanna by płakała?

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

są zdjęcia w sieci (któraś z dziewczyn wrzucała) i widać Paige przesłuchiwaną przez policjantów..

Jeszcze troszkę i się dowiemy, ale to czekanie wykańcza..

Furiatka_

Faktycznie, zapomniałam o tym zdjęciu. Caleb nie, Mona nie, może w takim razie Ashley? Wtedy serial poszedłby w kierunku książek i Hanna zamieszkałaby może z Isabel, ojcem i Kate.

youhaveamessage

W książkach Ashley umiera??

izka21gramowa

W książkach Ashley jedzie do Singapuru, a do domu wprowadza się Kate, Tom i Isabel i mieszkają z Hanną.

youhaveamessage

To chyba są między nimi tarcia??:P Już sobie wyobrazam;D
Dzięki;)

izka21gramowa

SPOILER KSIĄŻKOWY
No, potem ojciec Hanny wysyła ją do psychiatryka :D

youhaveamessage

Że proszę?! Za co?!

youhaveamessage

Haha za co?? Nie lubiła macochy???:P

izka21gramowa

Niedokładnie już pamiętam, ale to było po ujawnieniu się Mony jako A i po zobaczeniu Courtney/Alison w lesie :D
Jej ojciec ją tam wysłał bo Hanna "świrowała", czyli znowu wydawało jej się (tzn wszyscy myśleli że ona kłamie, ale ona mówiła prawdę) że słyszy śmiech A i że ktoś znowu ją dręczy.

youhaveamessage

To raz mówią, że ktoś "prawie" umrze a raz, że jednak umrze?? Paranoja...

ocenił(a) serial na 10
stakara_91

ale to jest ostatni odcinek tej serii?

użytkownik usunięty
kala996

Jest to summer finale (zazwyczaj jest to 12 odcinek danego sezonu) czyli ostatni odcinek przed większą przerwą w emisji. Wyemitują później odcinek halloweenowy a później będziemy musieli poczekać chyba do stycznia następnego roku.(Jeśli się nie mylę).

ocenił(a) serial na 8

Takie są plany żeby wznowić emisję w styczniu i pewnie tak będzie. Drugi sezon też był tak podzielony.

użytkownik usunięty
stakara_91

W każdym serialu pojawia się tzw. hiatus. Nic nadzwyczajnego ;)

ocenił(a) serial na 10
stakara_91

o boże , ja bym już zrobiła ten serial i pokazała kto jest ''a'' oglądalność spada i będzie jeszcze bardziej spadała jeśli będą się tak ociągać i ciągle zmieniać scenariusz -.- moja teoria... sądzę , że maye zabił nate lub paige , ale stawiam na nate'a jakoś mi to pasuję ;) kto jest lady killer ? melissa a może paige ? nie wiem. ale paige raczej nie , za dużo o niej było w poprzednich odcinekach :/ jeśli melissa pojawi się w tym odcinku to raczej ona. co od mony i emily - ktoś tam napisał, to jest całkiem możliwe. ale wiadomo czemu hanna płaczę ? bo nikt nie umrze , ale będzie ranny tak ? to albo właśnie mona albo caleb. ktoś z nich walczył z emily , mona wiadomo czemu , a caleb może jej nie widział , albo coś i myślał , że ona to a ;o nie wiem , skomplikowany serial XD a ten dirty sectrets już leci ? :) nie mogę się doczekać tego odcinka <3 i sądzę , że trochę za dużo krytyki , sezon nie taki zły , wolałam 2 , ale w 3 są momentami (niestety momentami ) świetne sceny :) ten odcinek będzie legendarny <3

ocenił(a) serial na 7
stakara_91

Sneak Peek 3x12
http://www.youtube.com/watch?v=5nZ5JiwoYAk

ocenił(a) serial na 3
xwerax2

może to tylko ja jestem tak głucha, ale czy oni tam mówią kto jest tym ''victim'' ?

użytkownik usunięty
milkie_way

W której sekundzie dokładnie?

ocenił(a) serial na 8

0:42 ale widać, że ten ktoś nie żyje skoro jest przykryty w całości tym żółtym czymś.

ocenił(a) serial na 7
stakara_91

ja myslę, że to ciało Alison, bo nikt nie miał niby zginąć z tym odcinku... a w karetce Caleb albo Ashley albo Mona

ocenił(a) serial na 5
xwerax2

Przecież było powiedziane, że może ktoś zginąć.

użytkownik usunięty
xwerax2

Myślę, że Mona, to by wyjaśniało reakcję dziewczyn. Hanna cała zapłakana bo to była jej przyjaciółka. Spencer mało wzruszona (a kiedy znaleziono ciało Mayi to ryczała razem z Em). Gdyby to był Caleb czy Ashley to myślę, że bardziej by się przejęła. Aria to w ogóle... "A" obserwatorka, tyle widzę na tym SP.

ocenił(a) serial na 7

matko już tyle razy było pisane że Mona nie zginie, oprócz faktu że pojawia się w następnych odcinkach ktoś znalazł potwierdzenie reżyserów.

użytkownik usunięty
poziomka4

matko, wybacz, że nie mam czasu na czytanie kilkunastu stron.

ocenił(a) serial na 7

ale to już nie raz było pisane, tak samo jak ktoś ciągle wyskakuje z "nowym" filmikiem na którym pokazane jest jak Lucy(Aria) wiesza jakiegoś gościa i podpisane jest jako zapowiedz a tak na prawde jest to z innego filmu w którym grała i każdej osobie (a było ich wiele) odpowiada sie że już o tym pisałyśmy i oczywiście tłumaczenie że jest to z innego filmu.

użytkownik usunięty
stakara_91

Chyba jestem głucha ;P O kim mówią?

ocenił(a) serial na 8

Policjant pyta Emily czy znała ofiarę i jeśli dobrze rozumiem czy to miejsce należy do tej osoby;p

użytkownik usunięty
stakara_91

Dialogi zrozumiałam:)

ocenił(a) serial na 3

no tak, ale ja już słabo kontaktuję ; ) i tak się przysłuchiwałam bo tak mi się wydawało że padło Cece, ale to pewnie w mojej chorej głowie xd

użytkownik usunięty
milkie_way

To samo przed chwilą napisałem. Też usłyszałem "Cee Cee" ale pewnie mam jakieś omamy słuchowe;)

użytkownik usunięty

On mówi "deceased".

użytkownik usunięty

Dzięki;) Masz rację, on tam mówi "deceased";) Przesłyszałem się.;)

użytkownik usunięty
milkie_way

No i właśsnie o to pytałam, nie o tłumaczenie pytań :D

użytkownik usunięty
milkie_way

Chyba mam jakieś omamy słuchowe po słyszę z ust policjanta "Cee Cee". Co nie ma nic wspólnego z reakcją Hanny więc pewnie się przesłyszałem.

ocenił(a) serial na 8
xwerax2

Link był wrzucony już wcześniej;)

ocenił(a) serial na 10
stakara_91

w karetce może być caleb , a w tym żółtym co ukryta twarz to może być alison ? bo może zapomniałam , ale jej ciało po tym jak ktoś wykopał , zostało ''zwrócone'' ?

xwerax2

Najpierw Toby miał wypadek i trafił do szpitala ze złamaną ręką, potem Maya została zamordowana a teraz Caleb miał wypadek wygląda że dość poważny a EzrA jak dotąd jest cały i zdrowy. Jeśli w dalszych odcinkach nie skaleczy się choćby przy goleniu to zacznę na poważnie wierzyć że ma z tym wszystkim wiele wspólnego. Bo to nie normalne że partnerom innych Kłamczuch dzieje się krzywdy nie facetowi Arii.