http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video
Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY
hahahah :D dobre! nie no ja takich myśli do siebie nie dopuszczam... a potem czekamy aż do stycznia ;( chociaż jeszcze w październiku będzie odcinek halloweenowy.
to nie będzie takie fajne jak PLL ; ( przez kilka odcinków Jenna będzie kupować coś w sklepie, w którym będą sobie największe wafle serialu - Noel, Jason, Garrett? bez sensu...
W takim razie cofam swoje słowa, że nikt nie umrze, bo policjant pyta Emily "czy zmarły/a był/a pani przyjacielem/przyjaciółką?
Tak, dokładnie powiedział: "so... was the deceased friend of yours? (...) did you know the victim?" A Emily odpowiada, że tak. Może Paige? Ale czemu Hanna by płakała?
są zdjęcia w sieci (któraś z dziewczyn wrzucała) i widać Paige przesłuchiwaną przez policjantów..
Jeszcze troszkę i się dowiemy, ale to czekanie wykańcza..
Faktycznie, zapomniałam o tym zdjęciu. Caleb nie, Mona nie, może w takim razie Ashley? Wtedy serial poszedłby w kierunku książek i Hanna zamieszkałaby może z Isabel, ojcem i Kate.
W książkach Ashley jedzie do Singapuru, a do domu wprowadza się Kate, Tom i Isabel i mieszkają z Hanną.
Niedokładnie już pamiętam, ale to było po ujawnieniu się Mony jako A i po zobaczeniu Courtney/Alison w lesie :D
Jej ojciec ją tam wysłał bo Hanna "świrowała", czyli znowu wydawało jej się (tzn wszyscy myśleli że ona kłamie, ale ona mówiła prawdę) że słyszy śmiech A i że ktoś znowu ją dręczy.
Jest to summer finale (zazwyczaj jest to 12 odcinek danego sezonu) czyli ostatni odcinek przed większą przerwą w emisji. Wyemitują później odcinek halloweenowy a później będziemy musieli poczekać chyba do stycznia następnego roku.(Jeśli się nie mylę).
Takie są plany żeby wznowić emisję w styczniu i pewnie tak będzie. Drugi sezon też był tak podzielony.
o boże , ja bym już zrobiła ten serial i pokazała kto jest ''a'' oglądalność spada i będzie jeszcze bardziej spadała jeśli będą się tak ociągać i ciągle zmieniać scenariusz -.- moja teoria... sądzę , że maye zabił nate lub paige , ale stawiam na nate'a jakoś mi to pasuję ;) kto jest lady killer ? melissa a może paige ? nie wiem. ale paige raczej nie , za dużo o niej było w poprzednich odcinekach :/ jeśli melissa pojawi się w tym odcinku to raczej ona. co od mony i emily - ktoś tam napisał, to jest całkiem możliwe. ale wiadomo czemu hanna płaczę ? bo nikt nie umrze , ale będzie ranny tak ? to albo właśnie mona albo caleb. ktoś z nich walczył z emily , mona wiadomo czemu , a caleb może jej nie widział , albo coś i myślał , że ona to a ;o nie wiem , skomplikowany serial XD a ten dirty sectrets już leci ? :) nie mogę się doczekać tego odcinka <3 i sądzę , że trochę za dużo krytyki , sezon nie taki zły , wolałam 2 , ale w 3 są momentami (niestety momentami ) świetne sceny :) ten odcinek będzie legendarny <3
może to tylko ja jestem tak głucha, ale czy oni tam mówią kto jest tym ''victim'' ?
0:42 ale widać, że ten ktoś nie żyje skoro jest przykryty w całości tym żółtym czymś.
ja myslę, że to ciało Alison, bo nikt nie miał niby zginąć z tym odcinku... a w karetce Caleb albo Ashley albo Mona
Myślę, że Mona, to by wyjaśniało reakcję dziewczyn. Hanna cała zapłakana bo to była jej przyjaciółka. Spencer mało wzruszona (a kiedy znaleziono ciało Mayi to ryczała razem z Em). Gdyby to był Caleb czy Ashley to myślę, że bardziej by się przejęła. Aria to w ogóle... "A" obserwatorka, tyle widzę na tym SP.
matko już tyle razy było pisane że Mona nie zginie, oprócz faktu że pojawia się w następnych odcinkach ktoś znalazł potwierdzenie reżyserów.
ale to już nie raz było pisane, tak samo jak ktoś ciągle wyskakuje z "nowym" filmikiem na którym pokazane jest jak Lucy(Aria) wiesza jakiegoś gościa i podpisane jest jako zapowiedz a tak na prawde jest to z innego filmu w którym grała i każdej osobie (a było ich wiele) odpowiada sie że już o tym pisałyśmy i oczywiście tłumaczenie że jest to z innego filmu.
Policjant pyta Emily czy znała ofiarę i jeśli dobrze rozumiem czy to miejsce należy do tej osoby;p
no tak, ale ja już słabo kontaktuję ; ) i tak się przysłuchiwałam bo tak mi się wydawało że padło Cece, ale to pewnie w mojej chorej głowie xd
To samo przed chwilą napisałem. Też usłyszałem "Cee Cee" ale pewnie mam jakieś omamy słuchowe;)
Chyba mam jakieś omamy słuchowe po słyszę z ust policjanta "Cee Cee". Co nie ma nic wspólnego z reakcją Hanny więc pewnie się przesłyszałem.
w karetce może być caleb , a w tym żółtym co ukryta twarz to może być alison ? bo może zapomniałam , ale jej ciało po tym jak ktoś wykopał , zostało ''zwrócone'' ?
Najpierw Toby miał wypadek i trafił do szpitala ze złamaną ręką, potem Maya została zamordowana a teraz Caleb miał wypadek wygląda że dość poważny a EzrA jak dotąd jest cały i zdrowy. Jeśli w dalszych odcinkach nie skaleczy się choćby przy goleniu to zacznę na poważnie wierzyć że ma z tym wszystkim wiele wspólnego. Bo to nie normalne że partnerom innych Kłamczuch dzieje się krzywdy nie facetowi Arii.