PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73328
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ian w wywiadach często nazywa Ninę per 'moja dziewczyna', a to już prawie przyznanie się ;P

sandra_crashdown

Ale Kris i Robb są nadal razem:P Także myślę, że nawet jak mają kryzys to go zażegnają;P

izka21gramowa

Ale Kristen i Robb sie rzeczywiscie rozstali tylko ze potem do siebie wrocili xD od tamtej pory chyba im sie spodobalo bo rozstaja sie srednio kilka razy w miesiacu :P

Na tumblr wszyscy szaleja bo ponoc Ian na jakims kolejnym zlocie fanow opowiadal historie, w ktorej uzyl zwrotu "IF we were single" co mialo niby jednoznacznie mowic o tym, ze dalej jest zajety, ale potem emocje opadly kiedy okazalo sie, ze opowiadal historie z dalekiej przeszlosci, wiec wowczas mial prawo twierdzic, ze wolny nie byl :P nie wiem czy cokolwiek zrozumialyscie, ale Long Story Short - dalej nie wiadomo jak to tam z nimi jest :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To nie był odcinek finałowy? xD Chyba trochę ostatnio nie ogarniam życia xD

Nic mnie (o dziwo) nie nudziło, co ostatnio w przypadku TVD niestety nie należy do codzienności... No i Jer i Alaric i Lexi! <3 To że Ric miał się pojawić niestety przeczytałam gdzieś przez przypadek, ale Jer i Lexi to była bardzo miła niespodzianka! Płakałam na każdej scenie z jego udziałem, przyznaję ;P Szkoda mi się zrobiło Elenki wtedy, dopiero co 'odzyskała' brata i już się z nim żegnać musiała...

Czy dali nam nadzieję na Steroline, czy mi się wydaje? Co prawda, to zdecydowanie komplikuje Klefana jako endgame, no ale wątek S&C byłabym w stanie nawet polubić ;P

Dalaric! <3 Tęskniłam za tymi ich wyzwiskami, piciu i wgl. za nimi! Szkoda że to na krótko :<

Kurde, a więc Bonnie ma jeszcze szanse żeby zmartwychwstać ;/ A już tak się cieszyłam że ją zabili raz na zawsze :<

Właśnie słyszałam że się rozstali. Mam nadzieję że to tylko zwykła plotka... Pożyjemy, zobaczymy ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Odcinek nawet fajny, też się ucieszyłam że Bonnie odeszła na drugi świat i to wychodzi że o niej mówili że umrze....... fajnie zobaczyć Leci, Jerra i Alarica :0 Elena mnie wkurzała, ten Silas jakiś nawiedzony.......

Portal E! pisze : Tak ludzie! Bonnie na prawdę umarła. A teraz wybaczcie nam,ale musimy się do sklepu kupić więcej chusteczek! Fani zobaczą ją na zakończeniu szkoły..na razie. Bonnie zakończy sezon martwa. Permanentnie.

Daniel Gillies znany nam z roli Elijah`y w serialu Pamiętniki Wampirów zostanie ojcem!
jego żona Rachel Leigh Cook i on spodziewają się pierwszego dziecka! Aktorska para jest małżeństwem od 9 lat i mamy nadzieję, że ich dziecko odziedziczy zarówno urodę, jak i zdolności aktorskie po swoich rodzicach.

Gratulujemy ! :)

Info z portalu spoilery :
Mam bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich którzy kibicują Ninie i Ianowi.
Dzisiaj w Bułgarii odbyło się spotkanie z fanami TVD, gdzie był Ian Somerhalder i… zdementował plotki o jakobym zerwaniu z Niną Dobrev.

Z tego wynika, że nie warto wierzyć takim portalom jak UsWeekly.

TVD Style ‏@tvdstyle
Ian: “Porządnie byśmy narozrabiali gdybyśmy byli singlami” na temat spędzania czasu ze swoim sobowtórem @Jamiechristlow #Bloodynightcon_Europe

monisia99

Pisalam juz o tej historii wyzej ;D Ian opowiadal historie z przeszlosci z tym sobowtorem, wiec wowczas przeciez rzeczywiscie nie byl singlem :P

Slodkie jest jednak to, ze ponoc bulgarscy fani zapytali sie Iana czy potrafi powiedziec po bulgarsku "I love You" i ponoc wyrecytowal pieknie <3 malo tego, potrafil nawet powiedziec "I love you too" <3 widac Ninka go uczyla ;)

monisia99

Monia! ;D
Z ta Bonnie ze bedzie martwa i tak zakonczy sezon to najlepsza wiadomosc:D
Dzieki kochana:*:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

DZIEWCZYNY, BONNIE NIE ŻYJE, LECIMY PO SZAMPANA! ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

kto ma zamiar oglądać Arrowa niech weźmie chusteczki, jeden z lepszych finałów ze wszystkich seriali ....

monisia99

Zgadzam sie! od wiekow tak nie ryczalam podczas ogladania serialu :P w pewnym momencie nawet tchu zlapac nie moglam ;D

Dlaczego????????????!!!!!!!!!!!!!!!! ;(;(;( I to jeszcze dla tego Potworka z ludzka twarza! Nienawidze jej!!! nienawidze tej glupiej, paszczurowatej wiedzmy!!!!!

Tommy, love you 4ever <3

Ide wyplakac resztke lez ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja nie płakałam dałam radę ale zbierało mi się ...... Sandy weź nadrób odcinki revenge

monisia99

Nadrobie, obiecuje ;) a final wart obejrzenia??? tylko bez spoilerow :P

_Joy

Dobra, ochlonelam i jestem w stanie cos naskrobac o finale TVD ;P W ogole nie wiem czy to normalne czy moze kwalifikuje sie pod chorobe psychiczna, ale zanim sie odcinek zaczal to juz mi sie plakac chcialo ;D

Pierwszym plusem finalu byla sekwencja z muzyczka bon Jovi! no przy takim klasyku to sie buzka tylko usmiechnac mogla :P
Dalej Elka, Jeremy i Alarci jedzacy fast foody na cmentarzu ... he? pogielo ich? nie wiem jak wy, ale mi sie ta scena conajmniej dziwna wydala :P jakby nie mogli jakiegos innego miejsca wybrac ;D
Jak tylko Damon zaczal stekac z tym ramieniem to juz wiedzialam co sie swieci, ze pewnie jad wilczka :P i juz czarne scenariusze, ze ta frajerka Julie jednak zrobi z mojego ukochanego wampirka czlowieczka :P w ogole Damon tlumaczacy temu szkockiemu hunterowi gdzie zrzucil cialo Silasa i prawa fizyki mnie rozwalil xD hehe no i nigdy chyba jeszcze nie cieszylam sie tak bardzo na widok Klausa jak dzisiaj :P swoja droga, wejscie mial mocne! :P
Mabekah kiss byl boski <3 i jada razem na trip'a <3 tylko jak to sie ma do Claire Holt i jej roli w Originalsach??? ;>
Beremy zlamali mi serducho i tak, ryczalam jak wol! :P przyznaje :P
Kat lykajace lekrstwo - tego sie nie spodziewalam :P myslalam, ze zginie xD hahaha, to teraz bedzie zabawnie :P dopoki oczywiscie nie pojedzie do Nowego Orleanu i nie poprosi Elijah, zeby ja znowu przemienil :P albo Klaus jej po prostu przy pierwszym lepszym spotkaniu serducho wyrwie :P
tego, ze Stefcio jest dopplegangerem Silasa nie ogarnelam, o co tam cho? :P i w jakim to celu? :P ale jak sie topil w tej wodzie to ... ;(;(;(
Oczywiscie, ze na koniec zostawilam sobie najlepsze ... DELENA <3 musze cos pisac oprocz tego, ze ledwo widzialam co sie dzialo przez lzy? :P tym razem lzy szczescia i wybaczcie, ale musze to z siebie wyrzucic ... HELL YEAH!!!!!!!! 4 sezony na to czekalam! bez umierania, bez dziadowskich sire-bondow!!!! tak, tak, tak ... give me more!!! <3

Cytaty odcinka to dla mnie:

D: Are you drunk? S: I don't know, mom. Am I? :P
Kat do Bonnie: Red's not really your color, Bon Bon xD hahaha

PS. Aaaa bylam przekonana jak Stefcio powiedzial "She's the love of my life", ze to juz koniec i bedzie Stelena :P jak to dobrze sie czasem pozytywnie rozczarowac ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

zaczęłam czytać to co napisałaś ale przestałam bo widzę że nie oglądałam......

nie wiem jak 2 odcinki revenge bo czekam na napisy ......

ocenił(a) serial na 7
monisia99

napisów do revenge dalej nie ma i czekam i czekam ...... obejrzałam TVD i powiem że dobry odcinek..... jak pokazali Damona i Elenę zaczęłam płakać........ scena Matta i Rebekhi super podobała mi się , Alaric by boski :) i jaki szybki .... Elena jako wampir jest słaba nie umie się bronić i jak widać chyba każdy może jej dokopać....... Silas jako Stefan co to ma być ?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Nie było mnie tu, bo nie chciałam czytać żadnych spoilerów odnośnie TVD, w czwartek, piątek i sobotę byłam w W-wie, także nie miałam jak zobaczyć, a w niedzielę moja siostrzenica miała komunię, więc też odpadało. Za to w poniedziałek musiałam się uczyć na sprawdzian... Jak ja nienawidzę szkoły ;P

Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał (w co szczerze wątpię, bo tylko ja mam takie tempo ;P) to ostrzegam przed SPOILERAMI

Jej, Bonnie naprawdę nie żyje :D Tak bardzo się cieszę, nie umiem tego nawet opisać słowami ;P W końcu postąpiła słusznie i dla odmiany nie patrzała tylko na siebie, ale na innych. No i Jer powrócił do żywych, mówiłam że tak będzie? ;P <3

Stefan jako doppelganger Silasa? WTF? Trochę mi go było szkoda dziś... No i jak go Silas tam zatopił, to było okropne. Ale i tak przeżyje, więc za bardzo się nie martwię ;P

Ok, ostatnio mówię to nadzwyczaj często, Matt był całkiem znośny ;P No i on i Rebekah byli przesłodcy! Ale właśnie też nie rozumiem, jak to sie ma do tego, że Claire przenosi się do 'The Originals'...

Alaric i Damon i Lexi ze Stefciem... Tęskniłam za tym tak bardzo! <3 Szkoda że zniknęli, ale czytałam gdzieś że są duże szanse na wskrzeszenie Ricka.

Klaus w tym odcinku sobie zapunktował, aczkolwiek... Ten cień szansy na Klaroline chyba nie oznacza że Candice się przenosi do 'The Originals'? ;o

Nieźle Elenka Kath załatwiła ;P No ale muszę przyznać, trochę się jej należało ;P Jestem bardzo ciekawa jak rozwiną ten wątek, może być zabawnie ;D Monia, w TVD obowiązuje zasada 'im starszy wampir, tym silniejszy'. Kath jest starsza od Elki o jakieś 500 lat, więc Elena poradziła sobie i tak całkiem nieźle jak na 'nowonarodzonego' ;)

No i na koniec wisienka na szczycie tortu, czyli... DELENA! BOŻE, 4 SEZONY NA TO CZEKAŁAM, 4 SEZONY! DZIĘ-KU-JĘ! Tak bardzo, bardzo się cieszę, nie umiem nawet sklecić logicznego zdania na ten temat ;P

No i oczywiście kilka cytatów, począwszy od genialnego Damona i zasad fizyki ;P

"Damon: It's where I dumped Silas. Closed off to hikers, no food for animals, endlessly deep water.
Hunter: I'm not following you Damon, where exactly did you put the body?
Damon: Well, let me see. So... I dragged his stone ass through here, I flung him in that general direction and he tumbled down into those weeds. I kind of lost him in the rocks... What do you know about physics? What is it? It's distance equals velocity times time?"
Jakbym miała takiego nauczyciela to bym chyba same 5 dostawała żeby mnie polubił ;P

"He's your first love. I intend to be your last. However long it takes." -Klaus

No i najpiękniejsza konwersacja z całego sezonu <3

"Damon: I wanted to apologize.
Elena: Good.
Damon: Let me finish. I said I wanted to and then I realized I'm not sorry.
Elena: You would rahter die than be human and you expect me to be okay with that?
Damon: I didn't say you were supposed to be okay with it. I just said I'm not sorry. But you know what I really am? Selfish. Because I make bad choices that hurt you. Yes, I would rather die than be human. I'd rather die right now than spend a handful of years with you only to loose you when I'm too old and sick, and miserable, and you're still you. I'd rather die right now than spend my last, final years remembering how good I had it and how happy I was, because that's who I am, Elena and I'm not gonna change, and there's no apology in the world that encompasses all the reasons that I'm wrong for you.
Elena: Fine. That I'm not sorry either. I'm not sorry that I met you. I'm not sorry that knowing you has made me question everything and that in death you're still the one that made me feel most alive. You've been a terrible person. You made all the wrong choices and of all the choices that I have made, this will prove to be the worst one, but I am not sorry that I'm not in love with you. I love you, Damon. I love you."

_Joy

I tym cudownym akcentem uwazam, ze powinnysmy wszystkie podziekowac Julie Plec za to cudo jakim jest DELENA ;P mam odcinek na kompie i ogladam ta scene srednio po kilka razy dziennie i jeszcze mi sie nie znudzila ;D ta jego twarz jak Elena mowi "I'm not sorry that I'm in love with you" skrywa tyle emocji <3<3<3

Aaaaa i Klaus'owe "He's your first love. I intend to be your last. However long it takes" zasluguje bez watpienia na szczegolne wyroznienie i mowie to jako niekoniecznie fanka Klaroline, chociaz? :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja już w końcu nie wiem komu mam kibicować ;P Steroline, Klaroline... A co z Forwoodem? Tyler już na zawsze odszedł?

_Joy

Nie nie, Tyler wraca ;D

_Joy

Ja tez juz nie wiem ;P Caroline pasuje mi do kazdego :) powinna sie zbuntowac i spiknac z Jeremym, na zlosc wszystkim ;D haha

sandra_crashdown

I Ty Brutusie??:P

izka21gramowa

Ale czemu zaraz Brutusie? Przeciez dalej kocham Forwood! <3 niemniej jednak kusi mnie w tej chwili Steroline nieziemsko i chcialabym zobaczyc co z tego ewentualnie mogloby wyniknac :P chociaz obawiam sie, ze teraz juz nic skoro Stefek plywa z rybkami xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja nie lubię Forwood wolę Klaroline :) ani Tylera nie lubię, ani mi się nie podoba .....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja też nie lubię Monia, w końcu nie jestem sama! :D Lubię Klaroline, ale jestem też rozdarta między Steroline... Ech, ja i moje życiowe problemy ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

dokończyłam hart of dixie i w zasadzie wszystko inne może oprócz ouat bo jakoś nie mam do niej weny i zabieram się za nowy serial skandal......

monisia99

HoD przynudza, co? :/ nie wiem jakos stracilam zapal zarowno do niego jak i OUaT i Revenge :/ drugiego sezonu The Client List w ogole nie zaczelam :/ kurcze, chyba sie poddam calkowicie, jesli chodzi o te produkcje. To znaczy dam szanse HoD i OUaT z poczatkiem kolejnych sezonow, ale jak nic nie ruszy do przodu to sie zegnam juz definitywnie ...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

revenge skończyłam i ostatnie dwa odcinki boskie naprawdę warto dokończyć, client list objerzalam jeden odcinek i nawet nie mam zamiaru się za niego zabierać o OUaT jeszcze pomyślę ale mam chyba z 4 czy 5 odcinków do tyłu a HoD zoabczymy jak się zacznie sezon.... za 15 dni wraca te dziadowskie PLL i znając życie znowu do niego przysiądę ...

ocenił(a) serial na 7
monisia99

ktoś oglądal nwoy odcinek PLL?

monisia99

Dopiero wyszedl ten co streszcza poprzednie watki, 4x01 bedzie 11;)

monisia99

Monia, zostaly mi 2 odc Revenge do konca ;) jestem ciekawa czy znajda tego syna czy nie ;D a i kompletnie sie pogubilam co do tego kto tam jest w koncu w ciazy i z kim :P za niedlugo Hamptons sie zamieni w zlobek ;D hehe, no nic, zabieram sie za final :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Już po pierwszym odcinku PPL. Żadna nic nie pisze, żadna nie oglądała?

katia_2007

Przyznam sie szczerze, ze kompletnie mnie nie ciagnie :/ stracilam calkowcie zainteresowanie tym serialem ... poczekam jak ktoras z Was cos napisze i zacheci mnie do ogladania ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To ja raczej zniechęcę, bo Jasona to już raczej nie zobaczymy. Gra w serialu na zupełnie innej stacji. Za to mamy mamę Alison, trzeba powiedzieć, że nieźle pokręconą.
Poza tym Spencer i Toby, to siąg dalszy sielanki, mino wszystkiego co się stało.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

ja oglądałam tylko czekałam na inne opinie :P muszę napisać że Hanna wygląda cudownie w tym odcinku jest śliczna...... Tak Toby i spencer są nudni..... Wilden we wszystko zamieszany no i mamy nowego gliniarza co chyba się weźmie bardziej za dziewczyny

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Nie czytałam żadnych spoilerów, ale jakoś tak dzień przed premierą odcinka przyszło mi do głowy, że zdjęcia, które były w sieci już od dość dawno z jakiegoś pogrzebu, to właśnie pogrzebu Wildena. No i sprawdziło się, ale powiem wam, że ja go nawet lubiłam.
Najlepsza to była scena jak w kajdankach wyprowadzali Ezrę ze szkoły, szkoda tyko, że to się działo w wyobraźni Arii tylko :(

katia_2007

No ogladnelam dziewczynki ... az sama nie wiem co napisac ... Niby ok, ale bez zadnych szalenstw ... naprawde nie wiem co oni tam bede krecic w tym 5 sezonie jeszcze :/ mogliby to juz domknac wszystko z koncem czwartego ... Mi sie Aria bardzo podobala w tym odcinku :) i Spencer miala sliczna sukienke na pogrzebie :) Mona tez wyglada jakby ladniej ... Spoby oczywiscie wieje nuda jak zwykle :/ nie wiem jak mozna kibicowac takiej bezbarwnej parze jak Boga kocham :/ Paige i Emily mega nienaturalnie ... zadnej namietnosci nie ma miedzy tymi dziewczynami, ani odrobiny pasji, niczego ....

Zgadzam sie z Kasia :) scena jak wyprowadzali Gargulca w kajdankach - bezbledna! ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

OFICJALNIE STWIERDZAM, ŻE CZAS NA REANIMACJĘ!

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

kogo będziemy reanimować ? nasze forum ?

monisia99

Monia Ty lepiej napisz jak daleko jeszcze do rozwiazania i szczesliwego finalu? ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

właśnie, reszta teraz nie ma większego znaczenia :)

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

dziewczyny zostało mi 20 lub 22 dni do terminu :) teraz pochorowałam się jestem na antybiotyku.... bo mam zawalone oskrzela ale już lepiej.... a oglądałyście odcinek PLL ?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

No to trzymamy kciuki za pozytywne rozwiązanie :) I wracaj szybko do zdrowia.
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja oglądałam.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

dziękuje :) ja oglądałam ale nic powalającego jedyne co zauważyłam że Melissa jakaś taka pulchniutka na twarzy czyżby była w prawdziwym życiu w ciąży ? pewnie moje zwidy/...... a Hanna ślicznie wygląda nie moge oderwać od niej oczu,.... Toby jakis brzydki się zrobił

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Toby mi się jedynie na samym początku podobał, tak że nie mam zdania.
Ja tylko zauważyłam, że jakoś dziwnie się tej Emily uczepili, wypadek z ręką, następny w basenie, kłopoty rodziców i jeszcze ta maska.
Mo i instruktor jest fajny :)

monisia99

Ja tez niby ogladnelam, ale sie wynudzilam straszecznie :/ nic, ale to absolutnie nic mnie juz przy tym serialu nie trzyma, ale z braku laku pewnie bede ogladac dalej :P

Moniaku to czekamy juz na ta slicznotke malusia ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy oglądasz Djokovica ? :P

monisia99

Monisia czekam na malutka Juleczkę;*;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Jakoś mam wrażenie że Juleczka coś zaczyna powoli się pchać........ ma jeszcze 15 dni ale nic z nią nie wiadomo :P bynajmniej ma krzepę dziewczyna bo okłada mnie z każdej strony :P

odcinek PLL jakis średni, jedyne co ciekawe to rozmowa Mellisy i Spencer reszta jakaś taka średnia.... oglądam chyba dla zasady

monisia99

Oj biedna Monisia<pocieszacz> Mam nadzieje i zycze Ci zeby jej przyjscie na swiat bylo dla Ciebie wspaniala przygoda;*;)))

Ja mam tyle na glowie ze nie ogladalam nawet PLL...