PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73333
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

katia_2007

No, ale wiesz ... tak to moznaby wszystkich swirow tlumaczyc ;D ja osobiscie uwazam, ze lepiej zapobiegac i dmuchac na zimne niz potem plakac nad rozlanym mlekiem :/ a Sue nie miala pewnosci, ze Becky juz nigdy nie wywinie podobnego numeru.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ojej naprawdę Lemon i Wade to to się nie uda.... ja jestem dwa odcinki do tyłu , jutro może nadrobię jak na razie wciągnęłam się w anatomię prawdy

monisia99

Oczywiscie, ze sie uda! ;) musi! czekalam na to od poczatku serialu! ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Lemonade <3 Ja jestem totalnie w tyle, chyba ze 4 odcinki. Teraz to muszę nadrobić.

A co do Sue i Becky, to ja rozumiem jej postępowanie. I jakoś wątpię by się powtórzyło.

katia_2007

Narazie nic jeszcze sie nie dzieje konkretnego, ale tak sie ludze caly czas, ze to zmierza w tym kierunku i w koncu dostalam ku temu jakies sygnaly ;P Lemon to moja ulubiona bohaterka w 2 sezonie i byloby mi przykro, gdyby miala zostac sama :(

Ktos cos czytal, czy sa szanse na 3 sezon HoD???

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie podjęto jeszcze ostatecznych decyzji, ale prawdopodobnie przedłużą a 3 sezon.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Zwiastun "Catching Fire" oglądnięty? Jeśli nie to służę linkiem ;)

http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-30514

I jak, podekscytowane? Bo ja bardzo ;P

_Joy

A ogladniety <3 ja nie mam pojecia jak wytrzymam do listopada :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja jakoś wytrzymam, ostatnio nawet mi nie przeszkadza długie czekanie na seriale, filmy, książki etc. Chyba ucieka ze mnie energia życiowa ;P

_Joy

A ja w koncu nadrobilam Gre o Tron i bardzo mi sie podobaja te nowe odcinki! :) wszystkie moje slodziaki narazie zyja, wiec generalnie ogladam dalej ;P hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja jakoś też nie czekam z utęsknieniem na odcinki, chyba jak Ty Madzia się wypalam :P a tu niby wiosna idzie :P u mnie remont, brud kurz i co nie tylko. Wstawiamy wannę i kładziemy nowe płytki w łazience. Mąż kłuje cokół i hałasuje..... dopiero się zaczęło a ja już bym chciała koniec....

monisia99

Heh jak to remont, nikt tego nie lubi;) Mnie też czeka niedługo, niestety;/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kurcze, całkiem o GoT zapomniałam. Powiedz mi Sandy, jak tam mój Jon? Żyje, czy go zgwałciła ta ruda jędza? ;p

Jak to dobrze, że ja już mam spokój z tymi wszystkimi remontami. Jeszcze mnie tylko czeka wymiana łóżka, ale to całe szczęście nie wymaga zbyt wiele poświęcenia z mojej strony ;P

_Joy

Jak to nie wymaga??:P A kto będzie testował czy miękkie??:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ahahahahha, to było zabawne ;P Moje testowanie będzie chyba polegać na tym, że sprawdzę, czy wygodnie mi się tam leży z laptopem xD

_Joy

Hahaha Iza, Ty zberezniku! ;P

Jon zyje i ma sie calkiem dobrze! ;D narazie ruda jedza sie trzyma od niego z daleka! ;P ja czekam az Jon sie wlaczy w walke o tron i zakocha w Dany ;D tworzyliby taka mila dla oka parke ;)
Ale jest kilka takich mocnych momentow w tym sezonie i naprawde, pomimo iz odcinki trwaja po godzine, zaden mnie jeszcze nie nudzil :) a ta mala Arya to tam kradnie kazda scene w jakiej sie pojawia :P byleby mi tylko Robba nie zabili bo nie zdzierze i chyba sie obraze ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

A więc króciutka recenzja TVD:
-Matt+Bonnie=najbardziej nudna para EVER
-biedna Rebekah, szkoda mi jej, widać że dziewczynie zależało na tym lekarstwie ;<
-baardzo wkurzająca Elenka, aczkolwiek w końcu zrobiła coś pożytecznego próbując zabić Bonnie i tą głupiutką April ;P szkoda że sie jej niestety nie udało ;P
-jest Elijah, jest plus dla odcinka! <3 ;P
-Damon biedaczek, ta wredna sucz mu nagadała głupot żeby sie tylko od niej odczepił, a on je sobie wziął do serca :<
-nie chcę nic mówić, ale chyba nie masz co liczyć na kolejnego przystojniaczka Sandy! xD

"Let me guess, an extremely handsome man came up to you pretending to be me?” -Damon ;>

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Elena mnie strasznie jednak wkurza, te wyzdute uczucia jej nie pasują..... ten serial zaczyna sie dziwny robić.... Bonnie nie znoszę..... Matt pasowałby mi do Rebeki którą zaczynam lubić :)

Damon jakoś mnie ostatnio nie rusza.... meczy mnie te szukanie lekarstwa, Tyler niech zaginie i przepadnie a Caroline weźmie się za Klausa....

_Joy

A ja jestem zachwycona odcinkiem :) jedyne co mnie w tym serialu wkurza to Elena, na ktora wrecz patrzec teraz nie moge!
Jak to slusznie zauwazyl moj ulubiony recenzent TVD, jak to w ogole mozliwe, ze Matt i Bonnie zostaja krolem i krolowa balu skoro nic w tej szkole nie robia?! oni maja w ogole czas na to, zeby chodzic na lekcje?! :P
Klaus jak na poczatku podsumowal wywody Rebekah, "now that was poetic" z tym glupim usmieszkiem na twarzy to myslalam, ze zejde ze smiechu ;D haha w ogole byl mega slodziakiem w tym odcinku, jak Caroline przyszla go prosic o sukienke to strzelal takie miny <3 JoMo jest rewelacyjnym aktorem <3
No a skoro juz przy Caroline jestesmy to smialo moge stwierdzic, ze lubie ja z kazdym! Kocham Forwood, lubie Klaroline i teraz jeszcze Steroline <3<3<3
Delena czy Stelena, niewazne, ktorej parze kibicujecie nie wmowicie mi, ze scena tanca Elki ze Stefciem was nie urzekla :P byla cudna! :P i w ogole "Stay" Rihanny mnie rozlozylo na lopatki :P tak samo jak pojawienie sie Jer'a. W tej jednej scenie to plakalam razem z Bonnie xD
Ten caly watek ze znieksztalcona twarza Silasa mi traci "Piekna i Bestia", ciekawe tylko w kim sie zakocha :P pewnie w Bonnie :P

Oczywiscie bylo tez kilka fajnych tekstow jak na przyklad Elenkowe "what you gonna do? get me a job at the Grill?" do Matta <3 haha
Albo teksty Damona "where is my brother you psychic freak?!" do Silasa; "talked about his hair, figured it had to be you" do Stefcia <3 hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, zapewne w Bonnie, facet zbyt wysokich oczekiwań mieć nie będzie z taką twarzą ;P

No i masz rację, "Stay" było naprawdę urzekające i całkowicie oddało klimat <3

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Chciałby ktoś za mnie napisać sprawdzian z historii? I matmy? I wosu? I biologii? ;P Jestem już tak niesamowicie zmęczona tym miesiącem, że jak patrzę na książki to mi się chce rzygać ;P Byle do piątku, bo potem, nie wiem jak Wy Dziewczynki, ale ja mam tydzień wolny <3

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja mogę z matmy ale muszę się podszkolić w rozdziale :P tylko Madzia nie wiem czy jak bym poszła za Ciebie z tym moim brzuchalem na sprawdzian to czy by sie nei zjarzyli :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Funkcja kwadratowa, planimetria i geometria analityczna płaszczyzny ;P Mój facet z matmy jest taki nieogarnięty, że by nawet nie zauważył że to nie ja, także spokojnie ;P

_Joy

Ja moge z historii i z WOSu, ale jak zaczniemy tak wszystkie za Ciebie przychodzic to mozemy wzbudzic male podejrzenia ;)

_Joy

Ja moge z historii i z wosu, bo to byly moje przedmioty glowne ierunkowe;) Jeszcze polski jak byś chciala:)

_Joy

I wychodzi na to, ze biologie musisz sama napisac xD zabraklo chetnych xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to i tak całkiem dobrze wyszło że tylko jeden sama musi :P Polski ja też mogę w razie co :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dobra, biologia to i tak jeden z moich mocniejszych przedmiotów, dam sobie radę ;P

_Joy

Propo biologii to mi ciesnienie strasznie skacze do gory, a tetno mam zabojcze i caly czas rosnie;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

To ja właśnie mam niskie z reguły... Zwłaszcza jak jest jakaś deszczowa pogoda etc. No i dosyć często miewam takie sytuacje, że nagle serce zaczyna mi bić choćbym przebiegła jakiś maraton, ale to podobno normalne u osób z niedoczynnością tarczycy... Co nie zmienia faktu, że czuję się wtedy jakbym miała dostać jakiegoś zawału i bardzo tego nie lubię ;P

_Joy

Dziewczyny jak tam po TVD a moze powinnam raczej napisac The Originals?! ;)

Calkiem przyjemnie sie ogladalo, aczkolwiek historia z ciaza to jest moim zdaniem grube przegiecie :P juz wiem czemu w sieci pelno jest opinii, ze to troche takie Twilight 2.0 :P generalnie Ellijah walczacy o zycie bratanka/bratanicy bardziej niz jego wlasny ojciec :P hehe, no spoko :P I Marcel jaka gwiazda karaoke xD haha, nie wiem czemu, ale mnie to mega rozbawilo :P
W ogole barmanka jest nijaka i sprzedajaca Klausowi jakies wzruszajace historie, nie kupuje tego :P chociaz Klausik ze lzami w oczach byl uroczy :P tylko po co te nawiazanie do Klaroline na koncu?! zalosne, przeciez wiadomo, ze Candice sie nie przeniesie do innego serialu, wiec po co na sile ciagnac ten watek?!
Musze napisac tez kilka slow o koncoweczce i nie zabijcie mnie prosze! :P "Let's see who's gonna break first: me or you" :) nie wiem dlaczego, ale jak Stefan zamknal te drzwi to mialam w glowie sto tysiecy nieprzyzwoitych mysli :P:P:P a nie, juz wiem dlaczego! w koncu jestem nieuleczalna erotomanka xD hahaha szkoda, ze to nie ja pisze scenariusz do nastepnego odcinka bo mam takie wizje dziewczyny :P hehehe

PS. Cytat, a raczej dialog odcinka to dla mnie bez watpienia, Rebekah: where are you going? Ellijah: To find out who's making a move against our brother and then I'll either stop them or I'll help them, depending on my mood <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A więc, uważam że ta ciąża to zdecydowanie najgorszy pomysł na jaki mogli wpaść scenarzyści. Dzieci ZAWSZE wszystko psują i odbierają urok ;P Mam nadzieję że ta wilkołacza dziewczyna, na którą nawet nie mogę patrzeć poroni/zginie ;P Klaus w roli tatusia-jak sobie o tym pomyślę to chce mi się śmiać ;P
ELIJAH <3 Pobił właśnie swój rekord słodkości <3
Ahahahha, Sandy, cieszę się że tylko nie ja miałam takie zboczone skojarzenia xD Także na terapię możemy iść razem ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Sandy, oglądałaś nowy odcinek New Girl? Świetny był! Płakałam ze śmiechu prawie cały czas ;P
Historia Schmidta była chyba najlepsza... ;P Aczkolwiek Winston i "Miss Octopussy" też mnie rozłożyli na łopatki XD Ogółem, uwielbiam retrospekcje, a zwłaszcza z Nickiem i Schmidtem ;D "If I pee while it's happening, will she die?" - miny Nicka podczas tej sceny-bezcenne ;P
Był nawet Stiles, moja miłość <3 Szkoda tylko że wyszedł na geja ;P
No i końcówka... Mrrau ;)

Cytat odcinka: "Nick, you and Jess didn't work out, okay? WWW.MOVEON.ORG" -Schmidt

http://rorybbellows.tumblr.com/post/49335609626 Aahahhahahahah, nie mogę XD

_Joy

*FanGirling Fangirling* Boshhhhhh, cudowny odcinek <3 ja tez lubie retrospekcje i nie moglam uwierzyc, ze Jess we flashbackach naprawde wygladala na 18 lat :P jak oni to robia?! ;D gruby Schmidt tez zawsze mnie rozwala <3
Generalnie teksty i scenki byly zabojcze i pewnie rozwodzilabym sie teraz nad tym jaki Stiles/Dylan O'Brien jest slodziakowy <3 gdyby nie ostatnia scena!!! Moj Boze Nessex, HELL YEAH!!! <3<3<3
Ps. Winston i motyw z Titaniciem byl czaderski! xD tak samo jak "Miss Octopussy" i placzacy Nick, hahahaha xD albo Nick:"He stole a flower from You and you wanna have drinks with him?" *TO spojrzenie od Jess* "Oh, from your wonderful secret garden?!" Jess: Oh my God! --> LOL :):):)

_Joy

Ktos juz ogladal TVD?! UWAGA, spoilery!!!

Tak gdzies do polowy odcinek strasznie nudny, lapalam sie nawet na tym, ze sprawdzalam, ktora juz minuta, co normalnie przy TVD mi sie nie zdarza ;) mialam juz dosc tych jekow Elki! jak sie rzucila do tego okna to mialam nadzieje, ze naprawde splonie! :P
No, ale na szczescie druga polowa to juz jazda bez trzymanki! Nigdy nie sadzilam, ze moge dostac ataku placzu po smierci Matta! ale przyznaje sie bez bicia, ze nie moglam pohamowac lez! czulam w kosciach, ze moze miec pierscien, ale mimo wszystko ... szok! i Elcia wlaczajaca uczucia <3 nareszcie!
Na szczescie nikt nie umarl, nawet mama Caroline i to chyba na plus! dosc juz tych smierci! i tak zostalo tam juz stosunkowo malo bohaterow :P
Ale po koncowce mam juz praktycznie 100% pewnosc kto zginie w finale :P bye bye Kat :(

Jeszcze kilka slow o PROMO ;) --> no to sobie zombiaki pochodza po MF :P Kol juz w zwiastunie sie nawet pojawia ;D przeczytalam na YT komentarz, ze Kol sobie strzelil nowa fryzurke po drugiej stronie hehe i rozwalilo mnie to xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Podobał mi się nowy odcinek. Szału nie było, ale da się znieść ;P Chociaż, troszkę mi szkoda że Elenka już 'włączyła człowieczeństwo', nawet mi się podobały dziś te jej chamskie odzywki ;P
Śmierć Matta i prawie-śmierć Liz nie poruszyły mnie ani odrobinkę (jestem su*ą, wiem ;P). Tak przeczuwałam że Damon i Matt to zaplanowali i że on zmartwychwstanie. A szkoda... ;P
Nie było Elijah, ale za to Rebekah znowu dała się lubić ;P Kocham ją w takiej wersji.
Katherine i tortury Elenki-LUBIĘ TO! Czekałam na ten moment od kiedy ona się pojawiła w tym serialu ;P Mimo że zarówno ona jak i Elenka były pokazane jako niezłe sucz, to Kath kocham w tej roli, za to tej drugiej nie trawię, sama nie wiem czemu ;P Mam tylko nadzieję że mi jej nie uśmiercą :&lt;
Szczerze powiedziawszy, mało mnie interesuje ten Silasowy wątek, byleby tylko nie zabili kogoś kogo lubię :P Serio, z odcinka na odcinek tracę tym zainteresowanie... To pewnie dlatego że Bonnie tam odgrywa dużą rolę ;P (bitch mode activated, cóż poradzę ;P)
Stefcio miał dziś jakiś kompleks Boga ;P JA TEŻ PRZEZ TO PRZECHODZIŁEM, ZNAM TEN BÓL, WIEM CO CZUJESZ, TEŻ WYŁĄCZYŁEM EMOCJE!

Cytat odcinka: "I love Elena, I despise you." -Damon do Kath

Co do promo - Elenka która wali w twarz Stefciowi - nie sądziłam że się doczekam takiej sceny ;D CAN'T WAIT! xD

http://media.tumblr.com/55029978c419b42a72f9199d566db247/tumblr_inline_mm81b41fc Y1qz4rgp.png Aahhahaha, nic dodać, nic ująć xD

P.S. Czy tylko ja zauważyłam, że Ninie ostatnio trochę się przytyło (a może już mam urojenia ;P)? A zwłaszcza na buzi. Ale to dobrze, bo była przeraźliwie chuda ;P

_Joy

Z ta Nina to chyba kwestia zmiany fryzury. Grzywka jej zaokraglila twarz dlatego moze sie wydawac, ze przytyla ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

odcinek oglądałam ale jakoś mnie nie porwał , ten Silas mnie wkurza jak zmienia się w innych. Scena gdzie Damon skręca kark Matta i reakcja eleny dosyć fajna w końcu jakiś odruch ludzkości :)

Kto oglądal Arrow ? odcinek fajny i w końcu odnaleźli Waltera ..... Ollie poznał prawdę o matce no :)

monisia99

Ja ogladałam;) No tak w koncu Walter sie znalazl, tesknilam za nim;) Boje sie o Tommyego ze cos wymysla ze bedzie zly i bedzie walczyl przeciwko Olliemu;( No i ta wkurzajaca Laurel;/

izka21gramowa

To bedzie mega naciagane, jesli tak zrobia. Tommy tak sie wkurzyl na Olivera za te wszystkie tajemnice, a ojcu mialby wybaczyc bycie Kapturkiem i jeszcze nie daj Boze przejac po nim role?! Oby nie! chociaz juz wole Tommy'ego jako czarny charakter, niz jakby go mieli zabic :P tak, ze wara od Tommy'ego scenarzysci Arrow bo sie pogniewamy! Jest tylko jedna osoba, ktora tam zasluguje na smierc w meczarniach i jest to oczywiscie ... LAUREL vel. DREWNIANA KLODA xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

siadam do Arrowa :) Sandy oglądałaś ostatni odcinek revenge ? daj znać bo mam kilka pytań a oglądałam po eng i nie wiem czy dobrze zrozumiałam

monisia99

Monia ja mam 5 odc zaleglych Revenge, wiec Ci nie pomoge :(

Za to Arrowka juz widzialam i bardzo mi sie podobal :) gdyby nie to DREWNO LAUREL to bym dala 10/10 wszystko zmierza ku bardzo zlemu zakonczeniu dla Tommy'ego ... buuu ;( bede plakac! ;( ... No, ale przynajmniej wtedy Felicity bedzie bezkonkurencyjnie moja ulubiona postacia :P w zasadzie to juz chyba jest <3

_Joy

Jak tam laseczki wrazenia po TVD?! Zdecydowanie lepiej sie to oglada bez czytania spoilerow :P normalnie szczena mi opadla jak sie pojawil Alaric! musialam zatykac sobie usta, zeby nie krzyczec ;D podobnie przy Jeremym i Lexi :) no i wnioskujac po promo wszyscy zostaja na final, wiec bedzie interesujaco :P

Zaluje, ze Silas nie mial okazji nam pokazac jak naprawde wyglada ;D zdradzil tylko, ze udawal potworka, wiec lipa ... pewnie jest ciachowy i nawet go nie zobaczymy ;P no chyba, ze jakims cudem odrodzi sie w finale ;)

Juz myslalam, ze watek z Dark Bonnie moze byc ciekawy, a tu nam ja usmiercili :P hehe, otwieralabym juz szampana, ale wstrzymam sie ze swietowaniem bo znajac TVD magicznie odzyje w finale :/ szkoda tylko, ze kosztem jakiejs innej postaci, ktora chetnie ogladalabym zamiast niej. Julie zdaje sie mowila, ze tylko jedna z osob powroci do zycia w finale, wiec po przeprowadzeniu prostej kalkulacji stawiam na Bonnie :( RIP Alaric i Jer ;(

Aaaa zapomnialam, ze powrocili tez wszyscy Hunterzy, wiec chyba bedzie rzeznia xD tylko gdzie jest Jenna ja sie pytam?! nie chciala nawet na chwile zobaczyc swojej siostrzenicy? :P nie ma to jak kochajaca ciotka ;D

Bylo tez oczywiscie kilka fajnych tekstow jak zwykle ;)

Kat do Bonnie: "That still doesn't explain why you made me trudge through mud, in five hundred dollar boots" ;)
Caroline: "Is it supposed to rain tonight?" Rebekah: "Do I look like meteorologist?" :P
Damon do Alarica: "You heard that? Well, that's not creepy" xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Plotka dnia, podobno Ian i Nina się rozstali, to tak a propos TVD. xD

katia_2007

Bylam przekonana, ze to kolejna plota, ale tym razem internet wydaje sie byc zalany informacjami na ten temat co sprawia, ze zaczynam w to wierzyc :P SZKODA :( wydawali sie byc taka fajna para <3 nic tylko czekac, az Ian zacznie paradowac z jakas plastikowa barbie przy ramieniu zamiast Niny :( bleh :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jak do tej pory nikt tego oficjalnie nie potwierdził, więc jeszcze jest nadzieja ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

A ja myślę tak jak gdzieś pisali, że różnica wieku im nie sprzyjała.

_Joy

Też myślę, że to mimo wszystko plotka. Oni wcześniej przecież ledwo potwierdzili swój związek i o nim nie rozmawiali, bo dbali o swoją prywatność dopiero całkiem niedawno Nina powiedziała, że nie chciała się zakochiwać w koledze z planu, ale tak już się dzieje, że jakaś osoba staje Ci sie bliska więc tym bardziej nie wierzę w te plotki. Nie raz już były takie o przeróżnych parach a potem sie to okazywało nie prawdą;P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Zgadzam się z Tobą. W nic nie uwierzę dopóki Ian albo Nina tego oficjalnie nie potwierdzą ;P

_Joy

W zyciu tego nie potwierdza. Przez prawie 3 lata nie potwierdzili, ze sa w zwiazku to tym bardziej nie beda rozmawiac o bolesnym rozstaniu :P plotki wiadomo, zawsze sa, ale jak wybuchaja na taka skale jak ta to zwykle w cos z prawdy w nich jest :P podobnie bylo z Kristen i Robbem ;)

Co nie zmienia faktu, ze naprawde licze na to, ze ktos sie jednak bardzo postaral, zeby ta plote stworzyc ;D