SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)
oj tam biedna... falowanie brzucha jest fajne a najlepsze jak z jedenj strony można wyczuć wypinającą sie rączkę lub nóżkę :P
A co tam się dzieje u Ciebie Iza ?
heh no na pewno fajnie taka mala istotka ;)))
Pracuje i mamy teraz duzo roboty a do tego koncze studia i teraz mam sie bronic i caly czas mam poprawki i juz mam dosc serdecznie i ledwo zipie...
Dasz radę kochana, najważniejsze że jest praca... poprawisz , obronisz się i odpoczniesz :) więc życzę powodzenia i przesyłam pozdrowienia
heh no dzieki ;) Ale teraz przezywam chwile zwatpienia i jest ciezko...;/
Ale mam nadzieje ze mimo wszystko sie ułoży i bedzie dobrze;)
Kurcze Moniaku wczoraj nie ogladalam bo akurat w pracy bylam :/ ale jutro juz bede ogladac final I trzymaj kciuki, zeby wygral! :p zebym w pon w pracy mogla wszystkim swoim brytyjskim kolegom I kolezankom rzucac w twarz nazwisko Andy Murray ;)
No, dokładnie... Nie lubiłam Finna, ale do Cory'ego nie miałam absolutnie nic, nigdy w życiu bym mu nic złego nie życzyła... Masakra... Niech odpoczywa w pokoju [*]
http://data.whicdn.com/images/68291102/large.jpg
Mój Boże, biedna Lea ;c Podobno mieli wziąć ślub za 2 tygodnie... Dalej ciężko mi uwierzyć, że to jest prawda ;c
nie ogladalam tego serialu ale kurcze, samej mi ciezko;((( Jeszcze ta dziewczyna...;( ja nie wiem czy bym sie pozbierala po smierci mojego ukochanego...;( biedna...;(
Ja za postacią Finna też nie przepadałam, z resztą kiedyś już pisałam, że ma zawsze minę "co ja tutaj w ogóle robię". Ale widziałam ostatnio jakiś film gdzie grał Cory i trochę go nawet polubiłam.
To bardzo przykre, ale ja kilku rzeczy w tym wszystkim nie rozumiem. Poczekamy na jakieś informacje.
Ja w ogóle nie wiedziałam, że Lea była z Corym, dopiero wczoraj to odkryłam.
do mnie mąż z tekstem a ty znasz jakiegoś Corego i tak myślę i myslę i mówię a taki czarny wysoki a on że tak i że nie żyje aż zleciałam z pokoiku.... wiecie co serce mi mocniej zaczęło bić, mówię chłopak pewnie przedawkował ..... bo wiem że był w klinice.... ale o ślubie to nic nie wiedziałam....... jej jaka szkoda młody chłopak parę lat ode mnie statrszy a taka tragednia :(
Tak poza tym to 9.07 przyszła na świat moja córcia Julka 2920 g 53 cm po cieciu cesarskim od piątku jestesmy w domu nie było łatwo ale już jest lepiej, mam anemię wiec średnio się czułam a malutka śliczna i kochana w nocy mały diabełek ale jakoś radzimy :) właśnie śpi
więc oficjalnie zostałyście ciotkami :)
Ja juz wyrazalam swoja niepohamowana radosc na Fb <3 ale jeszcze raz buziaczki dla kochanych slicznotek :*
Same widzicie jak to jest .... biedny Cory odszedl, ale nam sie narodzil maly skarbek w postaci Juleczki ;) takie juz jest to nasze zycie!
Ja też na prawdę gratuluję. Cieszę się, że z małą wszystko dobrze, a ty jakoś z tego wyjdziesz, na pewno. Powodzenia w tym nowym życiowym zadaniu. :)
Heh ciesze sie bardzo z Waszego szczescia;) A Tb zycze szybkiego powrotu do zdrowia zebys w pelni mogla sie cieszyc mala i tym nowym szczesciem;))) tego Ci zyczy nowo "ochrzczona" ciocia Izka ! ;)
To nie jest zdjęcie Lei. Widziałam raptem kilka odcinków Glee, czasami słuchałam jakiś ich coverów, lub po prostu oglądałam aktorów na różnych galach i Cory wydał mi się bardzo życzliwy, sympatyczny, więc strasznie mi przykro, że odszedł : ( Zdołowało mnie to chyba dlatego, że to było takie nagłe, niespodziewane (nie wiadomo co spowodowało śmierć) - nie był kimś takim, jak np. Rihhanna, która afiszuje się z różnymi substancjami, robiąc to dla zabawy. Uważam go za bardzo wartościowego człowieka.
monisia99 - gratulacje! : )
Podobno zażył kokainę i pił alkohol - organizm tego nie wytrzymał...
Moniaaa, gratuluję! Koniecznie musimy pogadać jak już znajdziesz troszkę czasu! No, to jestem już potrójną ciotką ;D
Ktoś tu jeszcze ogląda Teen Wolf'a? Szczerze Wam powiem, że ten sezon jest jakiś taki inny... Pierwsze 2 odcinki mi się za bardzo nie spodobały, ale potem już było w miarę ok. Aczkolwiek wielkim minusem jest brak Coltona, bo chciałam wiedzieć co dalej z tym jego wątkiem ;(.
naprawde Ci sie nie podoba?! bo ja jestem zachwycona tym 3 sezonem! i nawet brak Coltona mi nie przeszkadza :D jeszcze chyba zadnego odcinka tego 3go sezonu nie ocenilam na nizej niz 9! :) dla mie jedynym minusem jest romans Dereka z nauczycielka, ktora jest tak calkowicie bezbarwna bohaterka, ze jak ostatnio ja te alfy trzymaly na zakladniczke to modlilam sie, zeby ja rozszarpali jakos przypadkiem .... ok, nie przypadkiem! CELOWO! haha
oglądam 5v odcinek teen wolfa i muszę powiedzieć że scoot podczas gadki allison wyglądał zabójczo słodziak z niego i przystojniak, Stiles podobnie :) wiadomo coś o Coreym z Glee ?
Wymieszał narkotyki z alkoholem.
Nawiasem mówiąc, co Allison ma na głowie? Masakra, a takie piękne włosy miała ;c
Ojojoj noo ... tez nie moge przezyc tego mopa :P ale za to faceta jej zazdroszcze! [w sensie nie Alison bo Scott jest umowmy sie sredni, ale Crystal zazdroszcze! :P Issac <3] ... Stiles to wiadomo, slodkosci moje :P
A mi się właśnie Scott teraz podoba ;P Wyrobił się od pierwszego sezonu ;P
Co do tego intymnego-spojrzenia-i-prawie-pocałunku między Allison i Isaaciem... Wie ktoś czy ma być z tego coś więcej, czy po prostu tak sobie wwalili taką scenę i już nigdy do niej nie wrócą, jak to lubią robić w PLL? ;P Bo w sumie to fajnie by ich było zobaczyć razem :D
Nie wiem czy w serialu bedzie cos miedzy nimi, ale w zyciu prywatnym sa razem <3
http://24.media.tumblr.com/b330382748211fe72be0485f35ac2027/tumblr_mp1ogzmPzu1r9 ctwno1_500.jpg
slodziakowo <3<3<3 :P
No, to już akurat wiedziałam nawet rok temu (ha! jestem na bieżąco xD)
Jesteście gotowe na ogromną dawkę śmiechu? (Ja np. gdy zobaczyłam to zdjęcie, popłakałam sie xD)
UWAGA, TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!
http://www.mode-et-femme.com/wp-content/uploads/tyler-posey-moustache.jpg
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH, NIE MOGĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ XDDDD Na początku myślałam że to jest jakiś photoshop, wyobraźcie sobie moje zdziwienie, kiedy się dowiedziałam, że one są prawdziwe xDDD
ahahahahaha widzialam jakis wywiad z ComicCon'u z nim i tez umieralam ze smiechu bo tez byl zarosniety na nim :P i sie go dziennikarka pytala czy teraz Scott tez zapusci brode i wasy :P ale powiedzial, ze nie, ze Scott jest 17latkiem bez zarostu, a on doroslym facetem i mu wolno ;D frajer :P haha
Nie mówię, że mi się nie podoba, ale po prostu szału nie ma ;P Za to Stiles przechodzi samego siebie, uwielbiam go xD
Sandyyy, jarasz się nowym teledyskiem 1D? Bo ja bardzo ;D Uwielbiam zwłaszcza momenty, kiedy wszyscy chcą wyrwać Zayna, z samym Zaynem włącznie <3 Jeszcze choreograf Liam był genialny xD Wgl. wszsyscy byli genialni :D
No, chyba, że się do nich publicznie nie przyznajesz. To sorki xD
Do mojego meza Zayna bym sie miala nie przyznawac?! NO WAY! ;D jaram sie tez :P haha wczoraj ogladalam kilka razy z rzedu i umieralam ze smiechu jak Liam tanczyl :P
Juleczka
http://jpghost.pl/65221-407811749330018-371094833-n_1374695006/
http://jpghost.pl/DSC00429_1374695173/
http://jpghost.pl/WP-20130723-002_1374695272/
http://jpghost.pl/WP-20130724-008_1374695313/
O rety jaka ja jestem sliczna! ;)))
Piekna masz coreczke Moni, musisz byc dumna! ;*
Gratuluje ! ;)))
Takiej to dobrze, spi sobie i nic ja nie obchodzi nie ma zadnych problemow;)
Mam nadzieje ze Ty tez sie juz dobrze czujesz;)))
Ojejciu, jaka słodziutka! Jeszcze raz gratuluję Moniu :* Dużo zdrowia dla Ciebie i Julci :* Przekaż tam malutkiej całusy od nas :D
Albo jak mylili imię Zayna xD I jeszcze jak przedstawiali pomysły na stroje, niektóre były dzikie XDDDD
Ogółem to nie wiem jak ja wytrzymam do końca roku :c Chce tą płytę tu i teraz ;P
ZAC!!! hahahahaha
W ogole ta piosenka jest mega uzalezniajaca, caly dzien ja w pracy nucilam dzisiaj :P
A ja tak z innej beczki. Wiedziałyście, że Leighton Meester i Adam Brody są parą?
Nie ma może jakiegoś jednoznacznego zdjęcia, ale znalazłam coś takiego: http://photos.laineygossip.com/articles/meester-brody-27jun13-03.jpg
a tak ;D ja akurat wiedzialam :) zaczeli sie ze soba spotykac jakos chyba krotko po zakonczeniu zdjec do GG :)
ooo a ja nie wiedziałam że oni razem kręcą..... mam braki w internecie ,dobrze że jest przerwa w serialach :P wiecie co nie mogę przeboleć Corego... jak dla mnie to ciut samobójstwo te narkotyki popite alkoholem
byłam na tumblrze jakiejś dziewczyny i ona nie interesowała sie tym aktorem i zobaczyłam, że ona myśli, że on popełnił samobójstwo a ja nawet o tym nie pomyślałam ale nigdy nic nie wiadomo i teraz mi się wydaje że może więcej ludzi tak pomyślało jak usłyszało przedawkowanie.
Ale dlaczego miałby to zrobić, bo nie dawał sobie rady po drugim odwyku. Bo w innych kwestiach chyba nie miał na co narzekać, dziewczyna, przyjaciele, rodzina, chory też chyba nie był poza tym uzależnieniem.
Jeeeej, to słodko <3 Oni oboje są prze-uroczy, mimo że ich razem nie widziałam to wydaje mi się, że do siebie pasują :D
Ale z sekcji zwłok wynika że on wymieszał narkotyki z alkoholem, a to nie jest to samo co przedawkowanie. Zgadzam się z Katią, wydaje mi się, że po prostu po pewnym czasie bycia czystym jego silna wola pękła i "poszedł po całości", że się tak wyrażę. Wątpię, żeby było to samobójstwo, zresztą, Cory sam w wywiadach mówił że próbował już wszystkiego i cieszy się, że jeszcze w ogóle żyje.
haha Leighton wyglada tu jak na haju ;D
nie no watpie zeby chcial sie zabic, mysle ze po prostu zmieszal, przesadzil ale nie celowo...
No, dokładnie :D Ja dziś pojechałam nad jezioro i podczas mojej sesji opalania włączyłam sobie na mp3 wszystkie piosenki 1D xD
Skoro Twoim mężem jest Zayn, to ja biorę Harry'ego :DD Wgl. ostatnio mam z nimi jakieś dzikie sny xD
Tez mi sie kiedys Harry podobal, ale po tym jak mi sie wlasnie Zayn przysnil kilka razy to mi sie odwidzialo :P haha
A Tobie co sie snilo? ;>
Pytanie raczej co mi się z nimi jeszcze NIE śniło, będzie krócej xD W przeciągu ostatniego roku miałam z nimi w rolach głównych więcej snów niż mogę zliczyć, serio. Zaczyna mnie to trochę przerażać ;P
Ale jeśli chodzi o mój ostatni sen (OSTRZEGAM, ŻE JEST DOSYĆ DŁUGI, IDIOTYCZNY I POZBAWIONY WSZELKIEGO SENSU, CZYTACIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ;P), to śniło mi się, że miałam zajęcia w moim liceum, ale chodziłam tam też z moją dobrą przyjaciółką, Laurą, która chodziła ze mną do podstawówki i gimnazjum (bo moja poprzednia szkoła to jest właśnie połączona podstawówka i gimnazjum) i przyjechała do nas (akurat była długa przerwa, 30 min.) moja kolejna przyjaciółka (też z mojej starej szkoły, ale w tym śnie ona nie chodziła do mojego liceum ;P), Kasia, która zaproponowała nam podczas przerwy żebyśmy pojechały do Katowic (moja szkoła znajduje się tuż obok zajezdni tramwajowej, więc to akurat było całkiem logiczne - mniej logiczne było już to, że do Katowic jedzie się ponad godzinę, a my zdążyłyśmy wyrobić się w jakieś 10 minut, ale moje sny z reguły są pozbawione sensu XD). A więc my z Laurą się zgodziłyśmy, no i tam pojechałyśmy (wszystko działo się w czasie tej przerwy). Wysiadamy, a tam dzikie, piszczące tłumy. Oczywiście, bardzo nas to zaskoczyło, więc zapytałam się pierwszej lepszej laski, która stała obok nas o co chodzi. Na co ona do mnie rozhisteryzowana: "TO TY NIE WIESZ?! 1D PRZYJECHAŁO NA PODPISYWANIE NOWEGO ALBUMU!". Laura-która nie cierpi 1D tylko wzruszyła ramionami, natomiast ja wraz z Kasią (wielkie fanki ;P) zaczęłyśmy się hiperwentylować i te sprawy. A więc, od razu chciałyśmy się dowiedzieć gdzie oni są, ale okazało się, że podpisywanie już się skończyło. Aczkolwiek, po chwili, dzikie tłumy stały się jeszcze bardziej dzikie. Dlaczego? Otóż, 1D zaczęło iść dokładnie w naszą stronę. W końcu podeszli i zaczęli mnie przytulać, wszyscy. Myślę sobie 'wtf?', no ale jak mnie 5 zabójczych kolesi przytula to raczej nie odmówię ;P I wiesz, zachowywali się w stosunku do mnie jak jacyś najlepsi kumple i wgl. (ja ich w ogóle nie znałam, ale kit z tym ;P). No i nagle podchodzi do mnie Harry i zaczyna mnie całować ;o Tłum wielkie 'ochh!', a ja razem z nim xD No i po chwili patrzy na mnie i mówi "Przyjechałem specjalnie po to, żeby zabrać cię na ślub. Wróciłem z trasy, więc teraz mamy na to czas". To już kompletnie mnie rozwaliło xD Ja, biedna, nie wiem co się dzieje, a ten mnie na nasz ślub chce wziąć ;P Nagle, odciąga mnie od nich oburzona Kasia, która robi mi wyrzuty, że znałam 1D i nigdy jej o tym nie powiedziałam i że jestem okropną przyjaciółką i się na mnie obraziła. Oczywiście, na nic zdały się moje tłumaczenia, że jestem tym tak samo skołowana co ona ;P Za bardzo to się tym w sumie nie przejęłam no i wróciłam do chłopców i do Laury i powiedziałam, że możemy brać ten ślub. Polecieliśmy na Hawaje (podobno to był mój pomysł - osobiście uważam, że śluby na plaży to idiotyzm, ale takie są właśnie moje sny xD). Laura i Zayn robili nam za świadków, składamy sobie przysięgi i te sprawy, aż tu nagle wbiega Ian (tak, Ian Somerhalder xD) i mówi że on protestuje. Na co ja mu mówię, że już jest na to za późno i że kocham go, ale jak brata. No i proponuje mu, żeby znowu zszedł się z Niną i przyszedł potańczyć na nasze wesele, na co on się oczywiście bez problemu zgodził xD Później jest wesele-dzikie densy i te sprawy ;P Jakiś koleś śpiewał właśnie piosenkę i... (czas na moją ulubioną część tego snu xD) Nagle wchodzi mój wkurzony nauczyciel fizyki z gimnazjum (z którego strasznie lubiłyśmy się nabijać z koleżankami, nawiasem mówiąc ;P), wręcz wyrywa mikrofon od tego kolesia i mówi, że ja i Laura mamy natychmiast wracać na lekcję, bo on na nas nie będzie dłużej czekał, a jeśli nie to pójdziemy do dyrektora. Oczywiście zrezygnowane, poszłyśmy za nim na tą lekcję. Koniec XDDD
Miałam też wiele innych snów z nimi, ale nie będę zamęczać biednych ludzi, którzy to czytają xD Jak chcesz Sandy, to możemy pogadać na gg ;P
Muszę przyznać, że masz pokręcone sny xD
Ja za to nie rozumiem tego całego fenomenu 1D, to taki szał typu Bieber jakieś rok czy dwa lata temu, a teraz i tak wylewają na niego same pomyje. Może i na prawdę uderzyła mu woda sodowa do głowy, nie wiem. Ody to się tak nie skończyło też dla tych chłopaków.